woman writing down informations displayed on laptop screen

Checklijst om startup mappen in te dienen

Als u een bedrijf start, is het belangrijk om op de juiste manier te beginnen. Een van de beste manieren om dat te doen, is door uw startup in te dienen bij relevante mappen.

We hebben een lijst samengesteld met de beste bedrijven in bedrijvengidsen om uw startup in te dienen. Door deze middelen te gebruiken, kunt u uw bedrijf de beste kans geven om een goede start te maken.

Directoryvermeldingen op domeinclassificatie

Er zijn verschillende mappen waarin u uw startupchecklijst kunt indienen. Hier zijn enkele van de beste:

Naam van de siteURLDomeinbeoordeling (DR)
1.Trust Pilothttps://www.trustpilot.com94
2.SourceForgehttps://sourceforge.net92
3.Capterra (Gartner)https://www.capterra.com90
4.ProductHunthttps://www.producthunt.com/90
5.AngelListhttps://angel.co/90
6.Clutchhttps://clutch.co/review88
7.GeekWirehttp://geekwire.com/startup-list/86
8.FinancesOnlinehttp://www.financesonline.com85
9.Tech In Asiahttps://www.techinasia.com/84
10.G2 Crowdhttps://www.g2crowd.com/84
11.Software Advice (Gartner)https://www.softwareadvice.com/84
12.SiteJabberhttps://www.sitejabber.com/83
13.GetApp (Gartner)https://www.getapp.com/82
14.Trustradiushttps://www.trustradius.com81
15.ProgrammableWebhttps://www.programmableweb.com/80
16.AppSumohttps://appsumo.com/80
17.AlternativeTohttps://alternativeto.net/79
18.Reseller Ratingshttps://www.resellerratings.com/79
19.StackSharehttps://stackshare.io/79
20.e27https://e27.co/78
21.ActiveSearchResultshttp://activesearchresults.com/78
22.Add URLhttp://addurl.nu/suggest-listing.php?cid=078
23.American Innohttp://americaninno.com/post-a-startup/77
24.Software Suggesthttps://www.softwaresuggest.com/76
25.EU-startups.cohttps://www.eu-startups.com/75
26.Exact Seekhttps://www.exactseek.com/75
27.CrozDeskhttps://crozdesk.com/74
28.Webwikihttps://www.webwiki.com/74

Het belang van een vermelding in mappen

Wanneer u een bedrijf start, is het belangrijk om van elke gelegenheid gebruik te maken om bekendheid te krijgen. Mappen zijn een geweldige manier om uw bedrijf naar een groot publiek te brengen en veel potentiële klanten te bereiken.
Naast het leveren van waardevolle backlinks naar uw website, verhoogt uw vermelding ook uw positie in zoekmachines. Dit komt omdat mappen vaak een hoge autoriteit hebben, wat kan helpen om de reputatie van uw website te vergroten.

De aanwezigheid van een vermelding in een map kan ook helpen bij het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid. Wanneer klanten zien dat u in een gerenommeerde directory staat, is de kans groter dat ze zaken met u doen.

Als u geen gebruik maakt van mappen, loopt u een waardevolle kans mis om uw bedrijf te promoten. Dit betekent dat u potentiële klanten en verkopen misloopt en uw positie in de zoekmachines schaadt.

Wie kan profiteren van een checklijst voor startup mappen?

 • Startup-CEO’s

Als u een startende CEO bent, moet u uw bedrijf onder zoveel mogelijk mensen brengen. Door uw startup in te dienen bij mappen, kunt u een breder publiek bereiken en uw bedrijf effectief op de markt brengen.

 • Marketeers

Mappen zijn een geweldige, alternatieve manier om potentiële klanten te bereiken en leads te genereren. Door gebruik te maken van deze bronnen, kunt u er vrijwel zeker van zijn dat uw marketinginspanningen een grotere impact zullen hebben.

 • Groeihackers

Groeihackers zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen om hun bedrijf te promoten. Mappen bieden een geweldige manier om potentiële klanten te bereiken en uw bedrijf te laten groeien.

Bekijk onze checklijst voor startups

Checklijst voor het indienen van een startupmap zou u moeten helpen bij het promoten van uw bedrijf. Dankzij deze gedetailleerde gids kunt u het uw klanten gemakkelijker maken om u in elke map te vinden.

Checklijst om startup mappen in te dienen

Trustpilot is een digitaal platform waarmee klanten beoordelingen kunnen achterlaten van bedrijven waarvan ze artikelen hebben gekocht, diensten hebben ontvangen of contact hebben opgenomen met de klantenservice. Hoe wordt u vermeld op hun site?

Bekijk hier enkele van de recensies die klantenervaringen met LiveAgent samenvatten.

Trustpilot homepage

Maak een account

Hier is de link naar de website: maak een gratis TrustPilot-account aan

Geef details op

Website, bedrijfsnaam, functietitel, zakelijke email, enz. toevoegen

Claim uw bedrijfsprofiel

Bevestig uw emailadres en activeer het account, stel het wachtwoord in en ga aan de slag.

Pas uw bedrijfsprofiel aan

Wanneer u uw profiel claimt, kunt u het aanpassen aan de behoeften van uw bedrijf. Voeg uw logo toe en voer de algemene en contactgegevens van uw bedrijf in.

Opmerking: als u een bedrijf heeft op meerdere locaties en u wilt voor elk van hen afzonderlijke beoordelingen, stel dan locatiebeoordelingen in.

Vraag een bedrijfscategorie aan

Door uw bedrijf te categoriseren, kunt u het voor consumenten gemakkelijker maken om u te vinden en te evalueren wat u te bieden heeft in vergelijking met andere vergelijkbare bedrijven.

Verstuur uitnodigingen

Nadat u uw profiel hebt ingesteld, bent u klaar om uitnodigingen te versturen om beoordelingen te krijgen. Het verzenden van een basisuitnodiging is een eenvoudige manier om aan de slag te gaan.

Stuur uw klanten een link via uw emailservice die hen naar de pagina van uw bedrijf op Trustpilot brengt. Voor een meer geavanceerde methode voor het verzamelen van uitnodigingen, overweeg dan een TrustPilot eCommerce-integratie of Automatische Feedback Service.

Dit is een webservice waarmee gebruikers open-sourcesoftwareprojecten kunnen beheren en beheren, evenals bedrijfsprogramma’s kunnen onderzoeken. Het is ook een geweldig platform als u meer wilt weten over verschillende SaaS-oplossingen. Door hier te klikken vindt u een uitgebreid overzicht van helpdesksoftware die op de markt verkrijgbaar is.

Vraag een bedrijfsvermelding aan

Request a business listing

SourceForge homepage

Hier is de link naar het formulier.

Voeg informatie over uw bedrijf toe

In het veld ‘Beschrijving’ schrijft u in een of twee zinnen over uw bedrijf. Zorg ervoor dat u informatie opneemt die relevant is voor gebruikers, d.w.z. de belangrijkste functies.

Logo toevoegen

Het beste als vierkant & hoge resolutie JPG-, GIF- of PNG-bestanden.

Kies uw doelgroeptype

Voor wie is uw product bedoeld?

Voeg meer informatie toe

Vul het formulier in om te informeren naar prijzen en beschikbaarheid van demo’s. Kies tot welke klantenondersteuning uw klanten toegang hebben (bijv. 24/7, kantooruren, online). U kunt ook integraties en ondersteunde platforms kiezen, evenals de trainingsopties.

Verzend het formulier

Als u het formulier heeft ingevuld, klikt u op ‘Verzenden’. Een lid van hun team zal spoedig contact met u opnemen om te bespreken hoe u uw bedrijf op SourceForge.net vermeldt.

Als leverancier van online marktplaatsen brengt Capterra kopers in contact met technologieleveranciers in de software-industrie. Het bedrijf helpt miljoenen gebruikers bij het vinden van de beste softwareoplossingen. In het voorbeeld hier kun je zien dat het veel waardevolle details en gebruikersrecensies bevat.

Capterra homepage

Aanmelden

Capterra maakt deel uit van het Gartner Digital Markets-netwerk. Als uw vermelding goed past bij deze of een van hun andere sites (GetApp of Software Advice), wordt deze opgenomen. Het aanmeldingsformulier vindt u hier.

Voeg informatie over uw bedrijf toe

Telefoon, emailadres, website, locatie, enz.

Voeg info over het product toe

Productnaam, type software en een korte productbeschrijving.

Maak de vermelding

Verzend het formulier.

Het is een community-gebaseerde website waarmee marketeers hun producten of diensten kunnen promoten en in contact kunnen komen met hun eerste klanten. Het maakt zelfs promotievideo’s en videogidsen mogelijk. Je kunt hier een bekijken.

ProductHunt homepage

Maak een persoonlijk account

Kies een gebruikersnaam, voeg een e-mailadres toe en je naam. Voeg een korte beschrijving toe over uzelf, uw persoonlijke website en onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent. Hier is de link.

Voltooi het onboardingproces

Dit is een noodzakelijke stap voordat u toegang krijgt tot het plaatsen van een product.

Klik op de knop “Posten”

Zodra u zich aanmeldt, klikt u op de knop “Posten” in de rechterbovenhoek en voert u de URL van het product in. Tijdens het posten zie u een voorbeeld van hoe elk aspect eruit zal zien.

Details toevoegen

Naam van het product, pakkende slogan, downloadlink, miniatuurafbeelding, prijzen, galerij, promo, makers en nog veel meer.

Wacht op goedkeuring

Abonnees ontvangen een emailmelding als hun bericht op de startpagina terechtkomt.

Laat anderen weten over uw product.

AngelList is een in de VS gevestigde website die startups in contact brengt met investeerders en werkzoekenden.

AngelList homepage

Maak het AngelList-profiel van uw bedrijf

U hebt eerst een persoonlijk profiel nodig. Klik rechtsboven op uw foto en vervolgens op Bedrijfsprofiel aanmaken. Hier is de link.

Vul elk veld over het bedrijf in

Geef een compleet overzicht van uw bedrijf, vermeld duidelijk uw inzamelingsdoelen en voeg elk lid van uw team toe.

Kies een semi-brede locatie

Veel investeerders investeren graag in lokale bedrijven en zoeken naar bedrijven in hun regio, dus het is goed om uw net iets breder te werpen dan alleen een zeer specifieke locatie.

Claim de pagina

Ga naar de AngelList-pagina van het bedrijf en klik op de blauwe ‘contact’-tekst bovenaan de pagina. U zou binnen een paar werkdagen een reactie moeten ontvangen.

Clutch is een business-on-business platform voor vermeldingen, beoordelingen en recensies dat de beste leveranciers en services van IT- en marketingsoftware identificeert. Een profiel als dit kan potentiële klanten helpen beslissen of uw oplossing aan hun behoeften voldoet. Bekijk het hier.

Clutch homepage

Maak een gebruikersaccount

Meld u aan met uw LinkedIn-profiel.

Selecteer een profielaanbieding

U kunt kiezen uit basis, premium of gesponsord.

Uw bedrijfsprofiel instellen

Om potentiële klanten te laten bepalen of uw services een goede match zijn, moet uw bedrijfsprofiel de volgende informatie bevatten: slogan, aantal werknemers, minimale projectgrootte, website-URL, locatie, overzicht, contactgegevens, servicefocus, klantenfocus .

Klantenreferenties indienen

Clutch kan interviews houden met uw klanten, casestudy’s maken en deze op uw profiel op dit platform publiceren.

GeekWire is een technologiesite die het laatste nieuws, deskundige analyses en unieke inzichten in de technische industrie biedt.

Vul het formulier in

Gebruik dit formulier om uw startup in te dienen bij GeekWire’s Startup List Database.

GeekWire homepage

Voldoet aan de vereisten

GeekWire accepteert startende technologiebedrijven die aan deze vereisten voldoen:

 • hoofdkantoor is gevestigd in Washington, Oregon, Idaho of British Columbia
 • minder dan 15 jaar geleden opgericht
 • particuliere onderneming

Vul de bedrijfsgegevens in

Bedrijfsnaam, adres, plaats, staat, categorie, logo, website, sociale media (optioneel), oprichtingsjaar, enz.

Contactgegevens toevoegen (niet weergegeven)

Naam, emailadres, functie.

Verzend het formulier

Elke inzending wordt beoordeeld door een mens, dus de bedrijfsinformatie en het fysieke adres worden vóór publicatie geverifieerd.

Op dit populaire platform kun je recensies, aanbevelingen, onderzoeken, rapporten en meer vinden. Hier vindt u zelfs uitgebreide prijsgegevens van verschillende SaaS- en B2B-producten, zoals bijvoorbeeld LiveAgent’s.

Klik op de knop “Vermeld in de lijst”

Het staat in de rechterbovenhoek van de pagina – hier is de link.

Klik op de knop “Vermeld in de lijst”

Maak een vermelding voor uw product

Voeg alle benodigde informatie toe, zoals naam, emailadres, functie, maandelijks advertentiebudget, enz.

Stel uw product voor

Klik op de knop ‘uw product voorstellen’ en wacht op goedkeuring.

Maak een Tech In Asia-account

U moet ingelogd zijn om een ​​bedrijfsprofiel aan te maken op Tech in Azië. Klik hier om te beginnen.

Tech In Asia homepage

Toegang tot het menu Bedrijf maken

Ga naar Vacatures > Voor werkgevers > Bedrijven beheren > Een nieuw bedrijf maken

Vul de algemene gegevens van uw bedrijf in

Als uw bedrijfsprofiel al bestaat, kunt u dit direct claimen. Als dat niet het geval is, selecteert u de optie “Optie maken”.

Vul uw bedrijfsinformatie in

U kunt een nieuw bedrijfsprofiel maken door de overige verplichte velden in te vullen.

Klik op de knop “Bedrijf maken”

Het is tijd om uw bedrijfsprofiel te publiceren.

Met het G2-platform kunnen mensen realtime beoordelingen van bedrijfssoftware delen. Om gebruikers te helpen betere koopbeslissingen te nemen, maakt het platform gebruik van meer dan 1,3 miljoen gebruikersrecensies. U kunt hier alle nuttige informatie over de LiveAgent-helpdesksoftware bekijken.

G2 homepage

G2-account maken

Log in of maak een account aan. U kunt Google (Business), LinkedIn of zakelijke e-mail gebruiken om u te registreren. Hier is de link.

Voeg een product of dienst toe aan de G2-lijst

Voeg de naam van uw product of service toe, de naam van de leverancier en kies of het een software of provider is.

Voeg meer informatie toe

Voer de beschrijving, URL, logo en schermafbeelding in.

Emailadressen van klanten toevoegen

Geef maximaal 3 emailadressen van klanten op. Het G2-team neemt contact op met de gebruikers van het product/de dienst die u toevoegt en vraagt ​​om hun beoordelingen.

Wacht op bevestiging

Voordat uw vermelding live gaat, zal een lid van het G2-team de details bevestigen.

Software Advice maakt deel uit van het Gartner Digital Markets-netwerk. Als uw vermelding goed past bij deze of een van hun andere sites (Capterra of Get App), wordt deze opgenomen. Het biedt gemakkelijk te navigeren beoordelingensecties, zoals u hier kunt zien.

Software Advice (Gartner)

Bezoek de pagina met leveranciersinformatie

Het is de gemakkelijkste manier om vermeld te worden op Software Advies. Hier is de link naar de pagina.

Geef informatie over uw product

Op basis van de verstrekte informatie zal Software Advice bepalen of het product aan hun eisen voldoet.

Wacht op goedkeuring

U ontvangt enkele voorbeeldleads en informatie over hoe u aan de slag kunt gaan als uw product past in dit HQL-programma (Highly Qualified Leads). Als uw product geschikt zou zijn voor Software Advies, maar u bent nog niet klaar om deel te nemen aan het HQL-programma, dan kunt u een gratis vermelding aanvragen.

Het platform voor het delen van recensies Sitejabber stelt eigenaren van kleine bedrijven in staat contact te leggen met consumenten. Reviewers kunnen zo eenvoudig of zo complex een review maken als ze willen. U kunt een voorbeeld van dergelijke interacties hier bekijken.

Sitejabber homepage

Controleer of u al in de lijst staat

Er wordt automatisch een bedrijfsvermelding gegenereerd wanneer een consument uw bedrijf beoordeelt op SiteJabber.

Vraag klanten om beoordelingen achter te laten als dat niet het geval is

Hierdoor krijgt u uw eerste SiteJabber-review en wordt de pagina van uw bedrijf automatisch gegenereerd. Alle volgende beoordelingen worden op dezelfde pagina geplaatst.

GetApp maakt deel uit van het Gartner Digital Markets-netwerk. Als uw vermelding goed past bij deze of een van hun andere sites (Capterra of Software Advice), wordt deze opgenomen. Hier is de link naar de pagina. Een voorbeeld van een succesvolle vermelding vindt u hier.

GetApp homepage

Voldoet aan de criteria

 • B2B-software
 • het is een pakketoplossing
 • moet openbaar beschikbaar zijn
 • moet worden vermeld onder de productnaam bepaald door de leverancier

Voeg informatie over uw bedrijf toe

Telefoon, emailadres, website, locatie, enz.

Voeg info over het product toe

Productnaam, type software en korte productbeschrijving.

Maak de vermelding

Verzend het formulier.

Trustradius is een beoordelingsplatform dat kopers helpt weloverwogen beslissingen te nemen. Bekijk alle gedetailleerde informatie die ze verstrekken over de bedrijfsprofielen door hier te klikken.

Trustradius

Kies uw profieltype

U hebt twee opties om uit te kiezen: premium of gratis.

Maak een account

Voeg uw zakelijke e-mailadres en naam toe en stel het wachtwoord in.

Voer de beveiligingscode in

Controleer uw inbox en voer de beveiligingscode in.

Bedrijfsdetails toevoegen

Voer de bedrijfsnaam en website-URL in.

Toegang aanvragen

Een toonaangevende bron van API-nieuws en informatie, die de ontwikkeling van dit vakgebied over de hele wereld volgt en de API-directory van het web levert.

ProgrammableWeb

Een API toevoegen

Het formulier dat u moet invullen om te worden vermeld, is hier beschikbaar.

Kies of de API al bestaat op ProgrammableWeb

JA (als u een nieuwe versie wilt toevoegen) of NEE (als dit een geheel nieuwe API is).

API-info toevoegen

API-naam, API-portal, versie, versiestatus, bedrijfstype, bouwstijl, sector, niche en meer (het formulier is vrij gedetailleerd).

Vul het formulier in

Neem contact op met support@programmableweb.com als u problemen hebt met het verzenden van het formulier.

AppSumo biedt dagelijkse aanbiedingen voor digitale producten en online bedrijven. Hier kunt u hun handige pagina met LiveAgent bekijken.

AppSumo homepage

Aanmelden

Hier is de link naar de website.

Klik op ‘Start met verkopen’

Klik op ‘Start met verkopen’ om uw eerste product te vermelden.

Basisprincipes van het product toevoegen

U moet afbeeldingen, kopieën en prijzen toevoegen.

Voeg een emailadres toe voor ondersteuning

Dit is waar AppSumo contact met u opneemt als er een probleem is met uw vermelding.

Voeg afbeeldingen van uw producten toe

Geef de beste foto’s om uw product te laten zien.

Vloeimaterialen inwisselen

U kunt op twee manieren inwisselen:

 • inwisselen van statische URL’s – Kopers ontvangen een code (die u heeft ingediend) en volgen een URL naar een bestemmingspagina op uw site waar deze kan worden ingewisseld.
 • inwisselen van dynamische URL’s (geavanceerd) – Klanten ontvangen een dynamische URL met de AppSumo-code erin ingesloten, die onmiddellijk kan worden toegepast.

AlternativeTo is een website met een lijst van alternatieven voor webgebaseerde software, desktopsoftware en mobiele apps, waarbij de alternatieven worden gesorteerd op verschillende criteria. U kunt de LiveAgent-helpdesksoftware voor meerdere kanalen en de recensies ervan vinden door op deze link te klikken.

AlternativeTo homepage

Aanmelden bij AlternativeTo

U moet een account aanmaken om uw software toe te voegen.

Een nieuwe applicatie toevoegen

Voeg uw software toe (u vindt deze optie via de homepage-knop of door op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek te klikken.

Vul de velden in

Informatie zoals platforms, licenties, beschrijvingen, enz.

Voltooi het indienen van de aanvraag

Uw app wordt geverifieerd en goedgekeurd.

ResellerRatings is een online beoordelingssite waarop consumenten beoordelingen en recensies van online retailers indienen. Bekijk deze pagina om zelf een voorbeeld te zien.

ResellerRatings homepage

Voeg met één klik een winkel toe aan ResellerRatings

Het is mogelijk om snel een winkel toe te voegen (alleen de naam en website), deze in te dienen en te wachten op goedkeuring of te registreren om lid te worden.

Maak een account

U kunt zich hier aanmelden.

Algemene contactgegevens toevoegen

U moet uw e-mailadres, telefoonnummer, naam en website opgeven om een ​​account aan te maken.

Claim uw vermelding

Om in de nieuwe ResellerRatings-zoekmachine te verschijnen, moet u ervoor zorgen dat de juiste gegevens worden vermeld. Dit omvat het instellen van de vermeldingsgegevens van uw winkel, het kiezen tussen categorieën die worden weergegeven wanneer anderen u vergelijken met andere winkels, enz.

Begin met het verzamelen van reviews

Gebruik de directe link-methode van ResellerRatings om rechtstreeks merkbeoordelingen van geverifieerde klanten te verzamelen.

Al het beste Open Source, Software as a Service (SaaS) en Developer Tools op één plek. Rangschikking door ontwikkelaars en bedrijven die de tools gebruiken. Bekijk hier de pagina van LiveAgent.

StackShare homepage

Bouw uw stapel op

Als u de stapel van uw bedrijf nog niet hebt gedeeld, klik hier om te worden vermeld op StackShare.

p>

Bedrijfsdetails toevoegen

Naam, website, beschrijving en logo. Zorg ervoor dat u afbeeldingen uploadt en elke fase van het formulier invult.

Bevestig de aanvraag

Wacht tot het formulier is goedgekeurd.

Biedt toegang tot inzichten, connecties en financieringsmogelijkheden.

e27 homepage

Word lid van de e27-community

Maak hier een account aan.

Klik op “Bedrijfsprofiel maken”

Klik op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek van de pagina en selecteer ‘Bedrijfsprofiel maken’. Zorg ervoor dat u bent ingelogd op uw e27 (Pro)-account.

Vul de velden in

Bedrijfsprofiel, opstartprofiel, media-upload, teaminformatie, financieringsinvestering, eerdere investeerders, fondsenwervingsinformatie.

Voltooi het proces

Uw opstartprofiel moet na voltooiing worden geverifieerd door het e27-team. Na goedkeuring of afwijzing ontvangt u een bevestigingsmail.

Actieve zoekresultaten (ASR) is een onafhankelijke internetzoekmachine. ASR heeft zijn eigen spiders die websites bezoeken die zijn aangemeld bij de service.

Active Search Results homepage

Voeg uw website toe aan de ASR

Voer uw websiteadres (URL) en een geldig emailadres in en verzend vervolgens het formulier.

Wacht op indexering

Nieuwe en opnieuw ingediende websites worden elke 24 uur door een spider en geïndexeerd.

Addurl.nu is een 17 jaar oude gratis premium bedrijvengids.

Add URL homepage

Selecteer een categorie

U hebt geen account nodig om uw website in te dienen.

Algemene informatie toevoegen

Website, trefwoorden om te promoten, korte beschrijving. Om het aantal spam-inzendingen te beperken, vereist Addurl.nu het plaatsen van een tekstlink op uw Homepage om hun partners te ondersteunen bij uw gratis inzending.

Verzend het formulier

Dat is alles – als uw website aan de vereisten voldoet, wordt deze hier vermeld.

American Inno is een portfolio van digitale mediamerken die zich uitsluitend richten op lokale startups, technologie en innovatie.

American Inno

Plaats een startup

U moet het formulier hier invullen.

Voeg alle details toe

Titel, beschrijving, logo, sector, adres en nog veel meer (de meeste zijn optioneel).

Dien de aanvraag in

Klik op de knop “Verzenden” en wacht op de goedkeuring.

SoftwareSuggest is een website die bezoekers helpt bij het ontdekken van de beste zakelijke software- en servicepartners. Hun diensten omvatten softwarereviews, vergelijkingen en gratis consulten. U kunt het zelfs gebruiken om een ​​gratis demo te boeken bij gevestigde bedrijven zoals LiveAgent. Voor meer informatie, klik hier.

SoftwareSuggest homepage

Vul het formulier in

Vul het korte en eenvoudige formulier in.

Open verificatie-email

Activeer uw account.

Neem contact op met het SoftwareSuggest-team

Hun experts helpen u bij het kiezen van een persoonlijk abonnement op basis van uw behoeften en zorgen ervoor dat uw startup wordt vermeld op de premiumlijst.

EU-Startups.com is het toonaangevende online magazine over startups in Europa. U kunt hier klikken om het nu te bekijken.

EU-Startups.com homepage

Ga naar “Een startup toevoegen”

Hier is de link naar de pagina. Een gratis vermelding is 3.000 dagen beschikbaar.

Kies het land

Alle EU-landen worden vermeld.

Vermeldingsinformatie toevoegen

Bedrijfsnaam, beschrijving, tags die uw bedrijf beschrijven, emailadres voor zakelijke contactpersonen, enz.

Vermeldingsafbeeldingen toevoegen

Met een gratis optie kun je twee afbeeldingen uploaden.

Verzend het formulier

U moet de aanvraag indienen en wachten op bevestiging dat uw bedrijf op EU-Startups zal verschijnen.

Elke dag worden meer dan 29.000 nieuwe sites ingediend bij en geïndexeerd door Exact Seek, een internetzoekmachine en bedrijvengids.

Exact Seek homepage

Klik op ‘URL toevoegen’

Hier is de link naar de pagina.

Emailadres toevoegen

U hoeft alleen maar een website en emailadres in te voeren.

Reageer op de verificatie-email

Vergeet niet uw emailinbox te controleren op het bericht om de verificatie te voltooien.

Dien uw site in

Als u niet reageert op de verificatie-email die na registratie is verzonden, of als uw site niet over de juiste titel- en metabeschrijvingstags beschikt, wordt uw website niet toegevoegd.

Crozdesk is een webservice die kopers en verkopers van bedrijfssoftware met elkaar verbindt en een platformbeoordelingsalgoritme biedt. Bekijk de informatie en blogberichten die ze bieden.

Crozdesk homepage

Vul het formulier in

Hier is de link naar de gratis vermeldingstoepassing.

Voeg de nodige details toe

U moet bedrijfs-, contact- en softwaregegevens invoeren, evenals het maandelijkse marketingbudget en de beschrijving.

Dien uw aanvraag in

Klik op de knop ‘Uw aanvraag indienen’. U kunt meerdere softwareproducten weergeven zodra uw account is goedgekeurd zonder dat u extra aanvragen hoeft in te dienen.

Webwiki is een websitemap met voornamelijk Engelstalige websites en populaire websites voor Engelssprekend publiek.

Webwiki homepage

Voeg uw website toe

Hier is de link naar het formulier.

Websitegegevens toevoegen

Domein, categorie, URL, titel en beschrijving.

E-mailadres opnemen

Niet voor publicatie, alleen voor contact.

Volledige informatie over website-eigenaar

Adres, telefoon, land, enz.

Verzend het formulier

Klik vervolgens op de knop “Uw website toevoegen” en bevestig dat de website geen inhoud bevat die in strijd is met de voorwaarden van Webwiki.

Overzicht van checklijst voor startupmappen

Verifieer uw vermelding in al deze mappen:

 • TrustPilot
 • SourceForge
 • Gartner/Capterra
 • ProductHunt
 • AngelList
 • Clutch
 • GeekWire
 • FinancesOnline
 • Tech In Asia
 • G2 Crowd
 • Software Advice (Gartner)
 • SiteJabber
 • GetApp (Gartner)
 • Trustradius
 • ProgrammableWeb
 • AppSumo
 • AlternativeTo
 • Reseller Ratings
 • StackShare
 • e27
 • ActiveSearchResults
 • Add URL
 • American Inno
 • Software Suggest
 • EU-startups.co
 • Exact Seek
 • CrozDesk
 • Webwiki

Frequently asked questions

Hoe weet ik welke platformen geschikt zijn voor mijn startup?

De beste manier om te bepalen welke mappen het meest relevant zijn voor uw startup, is door rekening te houden met uw doelgroep. U wilt uw checklist indienen bij mappen die potentiële klanten in uw branche bereiken. U kunt ook trefwoordonderzoek gebruiken om te bepalen welke mappen het populairst zijn voor uw specifieke niche.

Hoe kan ik meer beoordelingen krijgen?

De beste manier om beoordelingen te krijgen, is door in ruil iets van waarde aan te bieden. U kunt een korting, een gratis proefperiode of een andere stimulans aanbieden om mensen aan te moedigen beoordelingen achter te laten. Je kunt ook contact opnemen met klanten die een positieve ervaring hebben gehad en hen om een recensie vragen, of via sociale media uw volgers vragen om een recensie op uw pagina achter te laten.

Hoe kan ik het verkeer en de prestaties van verschillende mappen volgen?

Er zijn een aantal manieren om het verkeer en de prestaties van verschillende mappen te volgen. Een manier is om Google Analytics te gebruiken. U kunt ook andere tools zoals BuzzSumo gebruiken om uw backlinks bij te houden en te zien welke mappen het meeste verkeer naar uw website sturen.

Heb ik een groot budget nodig om PPC-campagnes uit te voeren?

Nee, u heeft geen groot budget nodig om PPC-campagnes uit te voeren. U kunt beginnen met een klein budget en dit geleidelijk verhogen naarmate uw bedrijf groeit.

Gerelateerde bronnen

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo