Volledig aanpasbare FAQ-software

Maak een onbeperkt aantal veelgestelde vragen om het aantal tickets vandaag nog te verminderen.

 • ✓ Geen installatiekosten    
 • ✓ 24/7 klantenservice   
Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
Knowledge base software by LiveAgent

Maak gebruik van onze Nederlandse FAQ-software om uw selfservice ervaring voor klanten te optimaliseren

Selfservice wordt voor een groeiend aantal consumenten in snel tempo de eerste keuze als het gaat om klantenondersteuning. Uit onderzoek blijkt dat 2 op de 3 consumenten liever zelf naar antwoorden zoeken dan met een medewerker van de klantenservice te spreken waardoor FAQ’s de meest gebruikte selfservice optie wordt.

Met de helpdesk- en FAQ-software van LiveAgent stelt u uw klanten in staat om op een snelle, efficiënte en gemakkelijke manier zelf de antwoorden die ze zoeken te vinden.

 • GetApp leaders 2021
 • SourceForge leader fall 2021
 • Best help desk software
questions illustration

Wat is FAQ software?

Wanneer meerdere klanten steeds opnieuw contact opnemen met uw ondersteuningsteam met dezelfde vragen, belet dit vertegenwoordigers om andere problemen op te lossen waardoor hun productiviteit daalt. Met FAQ (vaak gestelde vragen) software kunnen bedrijven de meest voorkomende vragen over hun producten of diensten die ze van klanten krijgen beantwoorden en wordt de werklast van de klantenondersteuningsteams verminderd. Het is meestal een onderdeel van een complexer platform voor klantenondersteuning.

Waarom FAQ's een sterk hulpmiddel is voor uw strategie voor klantenondersteuning

FAQ software biedt meer dan één manier om de kennis van uw organisatie te organiseren, op te slaan en tot bij uw klanten te brengen. Het komt zowel klanten als de vertegenwoordigers ten goede. Dit is hoe het werkt:

Ontvang minder vaak dezelfde vragen

FAQ’s is een effectieve aanvulling op uw selfservice functies die helpen het aantal dezelfde vragen van klanten te verminderen waardoor uw ondersteuningsteam meer tijd heeft om zich te concentreren op meer geavanceerde problemen.

Verhoog de klantentevredenheid

Meer dan 70% van de consumenten zoekt liever naar antwoorden op hun vragen op de website van een bedrijf in plaats van contact op te nemen met de klantenservice. Een FAQ-sectie stelt hen in staat snel antwoorden te vinden en verhoogt de klantentevredenheid.

Verbeter de productiviteit van vertegenwoordigers

FAQ-software kan de efficiëntie en productiviteit van vertegenwoordigers verbeteren. Leg een interne kennisbank aan voor uw ondersteuningsteam en houd de belangrijke informatie gemakkelijk toegankelijk op één plaats.

Help uw klanten zichzelf te helpen met de Nederlandse FAQ en kennisbank software van LiveAgent

Leg een uitgebreide kennisbank aan met FAQ’s in 4 eenvoudige stappen om veelgestelde vragen van klanten te beantwoorden, 24/7 selfservice ondersteuning te bieden en uw klanten in staat te stellen zichzelf te helpen.

knowledge base designs in LiveAgent

Creëer gemakkelijk inhoud met een WYSIWYG-editor

Met een eenvoudige maar sterk geïntegreerde WYSIWYG-editor kunt u eenvoudig netjes opgemaakte inhoud maken die kan worden georganiseerd in artikels onder verschillende categorieën. Voeg afbeeldingen en andere visuals toe om de inhoud boeiender en gemakkelijker verteerbaar te maken.

Vul artikels aan met bijlagen

Maak de inhoud van uw kennisbank nog handiger en waardevoller door deze aan te vullen met downloadbare bijlagen die uw klanten op hun computer kunnen opslaan en openen wanneer ze maar willen.

woman mapping out process on three posters
group hangout - illustration

Maak een onderscheid tussen inhoud voor klanten en vertegenwoordigers

Bij het maken van categorieën en het toevoegen van artikels aan uw kennisbank en FAQ’s kunt u kiezen of de inhoud openbaar beschikbaar en toegankelijk is voor alle klanten of enkel intern zichtbaar is voor uw ondersteuningsteam in het vertegenwoordigerspaneel.

Leg meerdere kennisbanken en FAQ's aan

Leg een onbeperkt aantal kennisbanken en FAQ’s aan voor verschillende doelgroepen in één LiveAgent-account elk met zijn eigen uniek ontwerp, instellingen en inhoud. Het is erg handig als u meerdere bedrijven, producten, diensten of merken beheert.

woman taking notes - illustration
search suggestion in LiveAgent - gif

Schakel een zoekwidget in met slimme suggesties

Stel uw klanten in staat om de informatie die ze zoeken snel en moeiteloos te vinden met een zoekwidget die automatisch realtime suggesties genereert. De widget stelt gerelateerde inhoud uit uw kennisbank voor, op basis van de ingevoerde trefwoorden.

Maak een kennisbank en FAQ's onderdeel van uw merk

Zorg ervoor dat uw selfservice portaal overeenkomt met de identiteit van uw bedrijf. Pas uw kennisbank eenvoudig aan met een thema dat het beste past bij uw bedrijfsimago, logo, merkkleuren, kop-of voettekstwijzigingen, aangepaste CSS en meer.

add color to design - illustration

Wat heeft LiveAgent nog meer te bieden?

Nederlandse FAQ en kennisbank software zijn slechts een deel van onze complexe oplossing met meerdere kanalen die meer dan 180 functies bevat. Verbeter uw algemene klantenservice strategie en verhoog de klantentevredenheid door gebruik te maken van alle geavanceerde functies die LiveAgent te bieden heeft.

LiveAgent dashboard on monitor

Sterk ticketingsysteem

Geniet van een volledige reeks ticketbeheerfuncties, waaronder slimme ticketroutering, automatiseringsregels, SLA’s, beheer van ticketverantwoordelijkheid, standaardantwoorden , samenwerkingstools voor agenten, robuuste rapportagefuncties en nog veel meer. Beheer eenvoudig al uw klantencommunicatie via meerdere kanalen vanaf één plek met onze algemene inbox.

Realtime live chat

63% van de consumenten keert eerder terug naar een website die live chatondersteuning biedt. De live chattool van LiveAgent biedt zowel algemene als geavanceerde functies – van meerdere opties voor chatdistributie, proactieve chatuitnodigingen en online bezoekerstoezicht tot chatgeschiendenis, interne chat en realtime typweergave.

quick quality customer service through live chat
two people video calling

Spraak- en video-oproepen

Richt een virtueel cloudgebaseerd callcenter op, integreer met elke VoIP provider en ontvang oproepen van vaste telefoons of rechtstreeks vanaf uw website (zowel spraak als video) zonder extra kosten per minuut. Ontwerp ingewikkelde en gepersonaliseerde interactieve spraakreactie structuren, maak onbeperkte gespreksopnames en meer!

Ondersteuning via sociale media

LiveAgent integreert probleemloos met de meeste sociale mediakanalen, zoals Facebook, Twitter en Instagram. Volg al uw berichten, opmerkingen, merkvermeldingen op sociale media, beheer ze vanuit één dashboard zonder dat u handmatig meerdere accounts hoeft te controleren of inloggegevens moet delen.

How to Monitor Twitter with LiveAgent | Live Agent06:38Youtube video: How to Monitor Twitter with LiveAgent
Live Agent
LiveAgent forum mockup

Selfservice portaal

90% van de consumenten verwacht dat merken een online portaal voor selfservice aanbieden. Afgezien van de kennisbank en de FAQ’s kunt u uw selfservice mogelijkheden uitbreiden met een gemeenschapsforum waarmee uw klanten eenvoudig ondersteuningstickets kunnen indienen en hun status rechtstreeks vanuit uw klantenportaal kunnen volgen.

Kies het juiste abonnement en krijg de beste prijs-kwaliteitverhouding

LiveAgent biedt 4 verschillende abonnementen – zonder contracten en volledig transparante, eerlijke prijzen. Onze selfservice-mogelijkheden, uitgerust met een kennisbank en veelgestelde vragen, zijn geïntegreerd in elk betalend abonnement. Kies degene die het beste bij uw bedrijf past en til uw klantenservice naar een hoger niveau.

14 dagen proefperiode
Geen kredietkaart nodig
en veel meer
$9 maand

Small business

 • Onbeperkte ticketgeschiedenis
 • 3 email addresses
 • 3 contact forms
 • 1 API key
$29 maand

Medium business

 • Everything in Small, plus
 • 10 email addresses
 • 3 live chat buttons
 • Departments management
$0 maand

Gratis

 • 7 dagen ticketgeschiedenis
 • 1 emailadres
 • & chatknop
 • 1 contact form

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Related Articles to Nederlandse FAQ software
LiveAgent is volledige servicedesk software met tal van functies die gebruik maakt van een ticketing systeem om al uw servicedeskprocessen te combineren.

Nederlandse servicedesk software voor een betere klantenervaring

LiveAgent's servicedesk software integrates all customer communication channels into one, making it easier to manage and better serve your customers.

Bellen en gebeld worden via internet met onze geavanceerde telefonie software. Voer internationale en regionale oproepen voor lokale prijzen.

Heeft u nood aan betrouwbare Nederlandse telefonie software?

LiveAgent biedt meer dan 40 app-talen en stelt gebruikers in staat elke speciale letter of letteraccent in de applicatie aan te passen. Het is een betrouwbare helpdesk software voor kleine en middelgrote bedrijven, die wereldwijd wordt gebruikt. LiveAgent helpt bedrijven klantenservice van de hoogste kwaliteit te bieden sinds 2004. Daarnaast biedt LiveAgent callcenter-functies tegen een gunstige prijs in vergelijking met concurrenten zoals HubSpot Service Hub, Gorgias, CallHub, CallPage, 3CX, Crisp, LeadDesk, Genesys, Zendesk en Zendesk Talk.

Klantenservicesoftware combineert een krachtige inbox, live chat, callcenter en een klantenportaal. Kies de juiste voor uw behoeften.

Nederlandse klantenservicesoftware

The article discusses the benefits of using customer service software, including increased productivity and healthy competition. It suggests considering specific features such as streamlined ticketing, supported channels, integrated CRM, automated distribution and rules, and integrations with third-party apps. Additionally, access to data insights and gamification can improve team performance and encourage motivation. Price is also noted as a key factor when selecting a customer service toolkit.

Met de gratis live chat software van LiveAgent kunt u in contact komen met websitebezoekers en deze effectief omzetten in klanten. Gebruik de snelste chatwidget.

Gratis Nederlandse live chat software nodig?

Bedrijven kunnen klantenloyaliteit en winst vergroten door te investeren in callcentersoftware en het implementeren van live chat. Proactieve chatsjablonen kunnen gepersonaliseerd en getimed worden om de gebruikerservaring te verbeteren en meer verkoopmogelijkheden te bieden. Door gegevensanalyse en klantencommunicatiebeheer software kunnen bedrijven gegevensgestuurde inzichten krijgen om hun omzetgroei en winstgevendheid te ondersteunen. LiveAgent biedt een softwareoplossing voor klantensucces die geschikt is voor bedrijven van elke omvang en sector. Een uitzonderlijke callcenter-ervaring kan klanten loyaler maken en de winst op de lange termijn tot 95% verhogen.

LiveAgent biedt gratis ticketing software die email, live chat, callcenter en kennisbankcommunicatie stroomlijnt in één algemene inbox.

Gratis Nederlandse ticketing software

The use of call center software and live chat can improve customer service and lead to higher customer loyalty and a more favorable brand perception. A website with live chat can result in less waiting time, reduced customer efforts, and increased engagement. Soft skills and human interaction are still critical to excellent service experiences. The Dutch customer communication management software offers a dashboard for customer interactions at no installation cost and a free trial period. There is also a need for self-service, customer portal benchmarks, and social media overview. LiveAgent offers demo, pricing, features, integrations, and alternatives for customer service software, VoIP phone systems, self-service software, incoming call center software, complaint management systems, client portal software, and email management software. The company also provides a support portal, data migration, system status, log changes, and quotation request. The blog, glossary, academy, templates, webinars, and cost calculator help customers to learn more. LiveAgent has received awards and certificates, as well as positive customer reviews. The company has VoIP partners and a partner program.

Doe iets aan achtergelaten winkelwagentjes en haal klanten terug met de geavanceerde live chat- en automatiseringsfunctionaliteiten van LiveAgent. Met LiveAgent is het eenvoudig.

Minimaliseer & recupereer achtergelaten winkelwagentjes

De tekst bespreekt hoe gepersonaliseerde ervaringen en het verzamelen van klanteninformatie kunnen leiden tot levenslange merkloyaliteit in verschillende sectoren, zoals Kleinhandel, Software & Internet en Reizen & Accommodatie. Ook worden verschillende e-mailsjablonen gegeven om klanten te behouden en wordt het belang van investeren in callcentersoftware benadrukt. Het artikel benadrukt dat klantretentie voordeliger is dan nieuwe klanten werven en bedrijven moeten de resultaten van elke campagne analyseren. Het artikel eindigt met informatie over het opstarten van LiveAgent en het verzenden van inloggegevens.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo