Gratis helpdesksoftware

Verbeter uw klanteninteracties met een volledig gratis abonnement van LiveAgent. Met onbeperkte gratis vertegenwoordiders, emails, live chats, oproepen en contactformulieren staat u klaar om uw klanten altijd tevreden en loyaal te houden.

Uw tickets raken niet langer verloren of vergeten, terwijl alle communicatie van meerdere ondersteuningskanalen netjes is gesorteerd in één algemene inbox.

Wat is inbegrepen in het gratis abonnement van LiveAgent:

Free Ticketing System Gratis ticketingsoftware

Gratis live chat

Call center Gratis callcenter

Knowledge base Gratis kennisbank

Free Unlimited Agents Gratis onbeperkt aantal vertegenwoordigers

Definition of customer engagement

Is gratis helpdesksoftware geschikt voor u?

We begrijpen dat als u een nieuw bedrijf start het soms moeilijk is om in een vroeg stadium financieel te investeren in helpdesksoftware. Daarom bieden we een gratis helpdesk abonnement dat de belangrijkste ondersteuningskanalen en ticketingfuncties omvat.

LiveAgent helpt uw ​​team efficiënter te werken, zodat u tijd kunt besparen en nieuwe klanten kunt aantrekken door klantenondersteuning te bieden op alle communicatiekanalen.

Voordelen van een gratis helpdeskoplossing

Implementeer gratis helpdesksoftware in uw bedrijf en geniet van deze voordelen

Snellere reactietijden

Helpdeskfuncties helpen u de totale tijd die wordt besteed aan het oplossen van een klantenprobleem te minimaliseren.

Het enige contactpunt

Uw ondersteuningsteam kan alle klantenverzoeken van meerdere kanalen op één plaats afhandelen.

Verbeterde productiviteit van uw vertegenwoordigers

Door alle ondersteuningskanalen op één plaats te beheren, besteden uw vertegenwoordigers minder tijd aan het afhandelen van problemen.

Lijst met functies in het gratis abonnement

Het gratis abonnement van LiveAgent is beperkt en omvat niet alle ticketing- en helpdeskfuncties, zoals automatiseringen, regels, overeenkomsten inzake dienstverleningsniveau, sociale accounts en geavanceerde rapporten … Controleer en vergelijk welke functies zijn opgenomen of ontbreken in het gratis abonnement.

Free help desk software migration icon

Gratis account

7-daagse ticketgeschiedenis

Beperkte integraties

Geen sociale accounts

Ontbrekende functies

stars-icon

Betalend account

Vanaf € 15/maand

Ticketgeschiedenis is niet beperkt

Meer beschikbare functies

OK, u heeft de voordelen gezien, maar wat is het addertje onder het gras?

We willen dat bedrijven zich aanmelden voor ons gratis abonnement van LiveAgent en de basisfuncties van de helpdesk gebruiken, maar tegelijkertijd hebben we beperkingen nodig om misbruik te verminderen. Daarom kunnen we kleinere bedrijven helpen groeien en mogelijk upgraden naar onze onbeperkte abonnementen met tal van functies.

Om uw gratis abonnement van LiveAgent actief te houden, logt u ten minste eenmaal per 21 dagen in op uw account, anders wordt uw account automatisch opgeschort.
U kunt uw gratis abonnement op elk moment upgraden om onbeperkte ticketgeschiedenis, meer functies en geen beperking aan het aantal live chatknoppen, emailadressen, telefoonnummers en contactformulieren te ontvangen.

Beleid inzake redelijk gebruik

We willen ervoor zorgen dat al onze klanten onder alle omstandigheden kunnen genieten en succesvol gebruik kunnen maken van onze service. Als sommige klanten zoveel gegevens gebruiken of regels overtreden dat dit van invloed kan zijn op andere gebruikers, kunnen we contact opnemen met dergelijke overtreders om het wijzigen van hun gebruik en limieten te bespreken of hun accounts te annuleren.
We behouden ons ook het recht voor om de accountbeperkingen zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Beperkingen van het gratis abonnement van LiveAgent:

Woman looking at her watch

7-daagse ticketgeschiedenis

U kunt niet alle berichten zien die ouder zijn dan zeven dagen.

Person holding a pen in the left hand

EEN integratie

Niet meer dan één emailadres, live chatknop, telefoonnummer, contactformulier.

LiveAgent suitable tool for social listening

Geen sociale accounts

Geen integratie met Facebook, Instagram, Twitter.

features you need

Ontbrekende functies

Meerdere functies, automatiseringen en regels zijn beperkt in dit abonnement.

Tevreden klanten zijn de beste klanten

We bieden migratieservices voor de meest populaire helpdeskoplossingen.

quick quality customer service through live chat

Gratis live chattool

Betrek de bezoekers van uw website voordat ze uw website verlaten. Help ze bij het koopproces en ontdek hun pijnpunten.

Bent u klaar om live chat te gebruiken om uw inkomsten te verhogen en verloop te verminderen?

Gratis ticketingsysteem

Eén interface voor het beheer van alle communicatiekanalen. Ontvang al uw klantondersteuningsverzoeken van verschillende kanalen en behandel ze vanuit één gedeelde inbox. Elk verzoek van een klant wordt omgezet in een ticket, waardoor het voor vertegenwoordigers gemakkelijker wordt om problemen sneller en effectiever op te lossen.

Create Ticket in LiveAgent

Tevreden klanten zijn de beste klanten

We bieden migratieservices voor de meest populaire helpdeskoplossingen.

Inbound and Outbound Call Center Software by LiveAgent

Gratis callcenter

Voeg uw telefoonnummer toe aan LiveAgent en begin met bellen en gebeld worden via browser, hardwaretelefoon of mobiele apps. Sla onbeperkt gespreksopnames op in LiveAgent, het kan u helpen met juridische problemen en daarmee de reputatie van uw bedrijf veiligstellen.

Gratis kennisbank

Wanneer u een kennisbank opzet, kunnen uw klanten hun eigen oplossingen vinden zonder contact op te nemen met uw ondersteuningsteam. Daarom kunnen uw vertegenwoordigers voordeel halen uit deze situaties en meer tijd besteden aan urgente en cruciale kwesties.

Knowledge Base / Customer Portal Demo | LiveAgent | Live Agent05:07Youtube video: Knowledge Base / Customer Portal Demo | LiveAgent
Live Agent

Ontdek waarom bedrijven overstappen naar LiveAgent

  • “Het is zo rijk aan functies en verslaat mijn 5-jarige Zendesk-abonnement. Dus ben ik overgestapt. Zeer goede waarde voor mij als eigenaar van een klein bedrijf.” Albert

  • Ik heb Zendesk voor het eerst uitgeprobeerd, maar na urenlang configureren en het prijsmodel begrijpen, realiseerde ik me dat het niets voor mij was. In plaats daarvan ben ik LiveAgent gaan gebruiken en ik moet zeggen dat ik tot nu toe zeer tevreden ben. Het systeem heeft precies de juiste hoeveelheid configuratie gekregen die ik wil en ik heb nog niets gevonden dat niet mogelijk is. De ondersteuning zelf is geweldig en beantwoord uw vragen meestal binnen een paar minuten.” Erik

  • “We zijn van ZenDesk overgestapt naar LiveAgent… en zouden niet meer teruggaan… Het is een ongelooflijk betaalbare prijs en een altijd behulpzaam ondersteuningsteam dat ons 24 uur op 7 helpt. Ten tweede heeft het geavanceerde automatiseringsniveau onze behoefte aan Zapier omdat er veel integraties zijn. Bovendien geven ze ook zoveel alias-emails om dat ook heel gemakkelijk te verbinden. ” Aaron

  • “Wij en onze klanten hadden constant problemen met ZenDesk, maar na verschillende opties te hebben bekeken, kozen we voor LiveAgent op basis van gebruikersrecensies en de prijs.” Adam

  • “Ik heb jarenlang ZenDesk gebruikt en ik was deze ‘ticket-achtige’ emails zat en dat ik geen bestanden aan mijn emails kan toevoegen, alleen links kan verzenden. Wat ik leuk vind aan LiveAgent: het verzendt emails (geen tickets), ik kan bestanden toevoegen, de stroom van emails gemakkelijker organiseren dan in ZenDesk, chatten en emails beheren vanuit hetzelfde venster. LiveAgent ondersteunt ook spreadsheets in zijn emails en heeft een geweldig ondersteuningsteam.” Vlad

  • “We zijn overgestapt op dit systeem na vele jaren ZenDesk te hebben gebruikt. De functionaliteit is geweldig: contactformulieren, live chat, databank, integratie met sociale netwerken – alles in één service en al deze modules zijn goed doordacht en communiceren competent met elkaar. Ik vond het prettig dat de service stabiel werkt, zelfs op mobiele platforms (na ZenDesk is dit een enorm pluspunt voor ons).” Olga

  • “Verschillende oplossingen geprobeerd, waaronder Zendesk, Freshdesk en meer. Toen LiveAgent gevonden. Geweldige tool, goede prijs-kwaliteitverhouding, gebruiksgemak, geweldige ondersteuning en hulp bij implementatie. En nu, na enkele jaren van gebruik, is het nog steeds de beste keuze voor ondersteuningstool die we hadden kunnen doen.” Michal

  • “Ik heb eerder veel andere helpdesksystemen gebruikt, zoals LiveZilla, Zopim, Zendesk, Freshdesk, Desk.com en dergelijke. LiveAgent heeft ze op alle mogelijke manieren verslagen vanwege de prijsstelling, functies, klantenondersteuning en mobiele functies.” Harrison

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Related Articles to Gratis helpdesksoftware
Word een partner bij ons en maak gebruik van onze klantenservicesoftware, VoIP-telefoonsystemen en meer. Ontvang het laatste nieuws en kortingen.

Innovatie & Strategie rondom de klantenervaring

Word een partner bij ons en maak gebruik van onze klantenservicesoftware, VoIP-telefoonsystemen en meer. Ontvang het laatste nieuws en kortingen.

LiveAgent is een klantenondersteuningsoplossing die de reactietijd versnelt en zorgt voor consistentie in klantantwoorden. Start een gratis proefperiode.

Hoe tijdregels in LiveAgent in te stellen

LiveAgent is een klantenondersteuningsoplossing die de reactietijd versnelt en zorgt voor consistentie in klantantwoorden. Start een gratis proefperiode.

LiveAgent is een emailbeheersoftware die verschillende functies en integraties biedt om klantenondersteuning te bieden. Ze hebben ook een gratis trial beschikbaar.

Hoe tickets af te drukken in LiveAgent

LiveAgent is een emailbeheersoftware die verschillende functies en integraties biedt om klantenondersteuning te bieden. Ze hebben ook een gratis trial beschikbaar.

Sluit u aan bij duizenden van onze tevreden klanten die LiveAgent gebruiken. Creëer een betere klantenervaring dankzij de oplossing met meerdere kanalen.

TypoAssassin

Sluit u aan bij duizenden van onze tevreden klanten die LiveAgent gebruiken. Creëer een betere klantenervaring dankzij de oplossing met meerdere kanalen.

Het gebruik van email sjablonen kan vertegenwoordigers helpen om consistent te zijn, tijd te besparen en een betere klantenbeleving te bieden. LiveAgent biedt video's en tools om sjablonen aan te passen en klantensupport te verbeteren.

Hoe maakt u emailsjablonen in LiveAgent

Het gebruik van email sjablonen kan vertegenwoordigers helpen om consistent te zijn, tijd te besparen en een betere klantenbeleving te bieden. LiveAgent biedt video's en tools om sjablonen aan te passen en klantensupport te verbeteren.

LiveAgent is een klantenservicesoftware die verschillende communicatiekanalen biedt zoals chat, oproepen, video-oproepen, contactformulieren en sociale media-integraties. Het stelt bedrijven in staat om efficiënt met klanten te communiceren en een goede klantenservice te bieden. LiveAgent biedt ook partnerprogramma's voor geïnteresseerde bedrijven.

LiveAgent webinar 1: Introductie & Algemeen Overzicht

LiveAgent is een klantenservicesoftware die verschillende communicatiekanalen biedt zoals chat, oproepen, video-oproepen, contactformulieren en sociale media-integraties. Het stelt bedrijven in staat om efficiënt met klanten te communiceren en een goede klantenservice te bieden. LiveAgent biedt ook partnerprogramma's voor geïnteresseerde bedrijven.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo