Uw software voor klantencommunicatiebeheer op eerste blik.

Houd alle klanteninteracties bij vanuit één dashboard.

  • ✓ Geen installatiekosten
  • ✓ 24/7 klantenservice
  • ✓ Geen kredietkaart nodig
  • ✓ Op elk moment opzegbaar
Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
helpdesk software animation

Software voor beheer van klantencommunicatie

Communicatie speelt een fundamentele rol in alle aspecten van het zakendoen. Indien goed beheert, vormt innovatieve klantencommunicatie de merkidentiteit en draagt ​​ze aanzienlijk bij aan waardevolle en duurzame relaties met klanten.

  • GetApp leaders 2021
  • SourceForge leader fall 2021
  • Best help desk software
analyze - illustration

Wat moet u weten?

Bedrijven moeten om verschillende redenen met hun klanten communiceren. Om hun publiek geïnformeerd en betrokken te houden, gebruiken organisaties een breed gamma aan communicatiekanalen en -methoden, zoals emails, tekstberichten, live chat, spraakoproepen, sociale media en meer.

Innovatieve communicatieoplossingen zijn cloudgebaseerde platforms die nauw geïntegreerde mogelijkheden bieden, waardoor u sterke, consistente, positieve klantenervaringen kunt bieden. Het bieden van deze consistente ervaringen is een uitdaging voor de meeste bedrijven, aangezien klanten technisch vaardiger worden en minder vergevingsgezind zijn voor ondermaatse interacties.

Waarom zou u software voor klantencommunicatiebeheer gebruiken?

Tegenwoordig verwachten klanten persoonlijke, snelle en deskundige service. Laten we eens kijken naar enkele belangrijke e-commercestatistieken en -trends uit 2019:

Smiley face icon

Klantenverloop

41% van de consumenten veranderde van bedrijf vanwege slechte personalisatie.

41% van de consumenten stapte over naar een concurrent vanwege slechte personalisatie.

Meer aankopen

48% van de klanten geeft meer uit als hun ervaring gepersonaliseerd is.

Irrelevante inhoud

74% van de mensen heeft een hekel aan irrelevante inhoud.

feeling proud - illustration

Waarom software voor klantencommunicatiebeheer?

Kortom, effectieve communicatie met klantenbeheer impliceert het leveren van zeer klantspecifieke, relevante communicatie via kanalen die klanten verkiezen. Om dergelijke gepersonaliseerde, gecentraliseerde en gestroomlijnde ervaringen te bieden, hebben teams die betrokken zijn bij klantencommunicatie geavanceerde tools nodig.

Klantencommunicatiebeheersoftware is een applicatie voor communicatie en samenwerking waarmee bedrijven een groot aantal uitgaande en inkomende klantencommunicatie via verschillende kanalen kunnen beheren. Het is een belangrijk onderdeel van klantenservicesoftwaresystemen dat ervoor zorgt dat klantgerichte communicatie relevant, responsief, consistent en gebaseerd op gegevens uit eerdere ervaringen is.

Geavanceerde software voor klantencommunicatiebeheer

De volledig uitgeruste software voor klantencommunicatiebeheer van LiveAgent is ontworpen om een groot aantal contactkanalen te verenigen en consistentie tussen kanalen te garanderen. Alles-in-één van LiveAgent helpdeskoplossing biedt bedrijven één overzicht van klanteninteracties, houdt een duidelijk overzicht bij van alle relevante gegevens en integreert naadloos met bestaande bedrijfsapplicaties en -systemen om zeer gepersonaliseerde klantenervaringen te garanderen.

data analysis - illustration
add color to design - illustration

Wie gebruikt software voor klantencommunicatiebeheer?

Volgens een recente Market Guide voor klantencommunicatiebeheer door Gartner, worden oplossingen voor klantencommunicatiebeheer voornamelijk gebruikt door industrieën zoals verzekeringen, banken, gezondheidszorg en nutsbedrijven om communicatie te genereren zoals facturen, verklaringen, correspondentie of waarschuwingen / meldingen.

Beheer van klantencommunicatie wordt veel gebruikt door organisaties voor marketing- en factureringsdoeleinden, dus als vuistregel is software voor het beheer van klantencommunicatie eigendom van productmarketing-, verkoop- en ondersteuningsteams.

Belangrijkste kenmerken van de beste software voor klantencommunicatiebeheer

Bij het kiezen van software voor klantencommunicatiebeheer is het belangrijk om kennis te nemen van de belangrijkste functies die deze biedt. Met de gratis klantenbeheersoftware kunt u de manier waarop uw bedrijf met klanten omgaat personaliseren en de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal overbrengen.

Samenvoegen van meerdere kanalen

Als u op zoek bent naar de beste oplossing voor het beheer van klantencommunicatie, verwacht u dat deze duidelijke, foutloze en consistente klantenervaringen biedt op alle kanalen (via telefoon, live chat, email en sociale media).

Overschakelen naar cloudgebaseerde services

Een andere belangrijke vereiste van moderne bedrijven is functionaliteit die ontworpen is met het oog op de optimalisatie van processen. Platformen die zijn gebaseerd op cloud- of hybride oplossingen lossen deze uitdaging op en verlagen de hoge onderhoudskosten van oude en interne systemen voor klantencommunicatiebeheer.

Tweerichtingscommunicatie

Moderne software voor klantencommunicatiebeheer moet inkomende en uitgaande communicatie ondersteunen, waarbij alle klantendossiers op één plaats worden opgeslagen. Bedrijven verwachten alle klantengegevens op één, gemakkelijk toegankelijke en handige locatie te kunnen bekijken en beheren.

De geavanceerde Nederlandse oplossing voor klantencommunicatiebeheer van LiveAgent

LiveAgent biedt een volledig functionele oplossing die is ontworpen om klantencommunicatie te beheren. Met LiveAgent is uw team goed uitgerust om communicatie te genereren, te verdelen en op te volgen. Het hoogtechnologische beheerplatform voor klantencommunicatie biedt een volledig op maat gemaakte ervaring die vlot integreert met bestaande bedrijfstoepassingen en -systemen. Als u op zoek bent naar de beste software voor het beheer van klantencommunicatie om de merkherkenning te verbeteren en het klantenbehoud te vergroten, probeer LiveAgent dan eens. Met zijn sterk functiepakket dat is ontworpen om de operationele efficiëntie van callcenters te maximaliseren, is LiveAgent de meest beoordeelde en hoogst gewaardeerde Nederlandse helpdesk software voor KMO’s in 2020.

support illustration

Bekijk nog meer belangrijke functies

Naast de bovenstaande functies, moet geweldige software voor klantencommunicatiebeheer ook krachtige auteurstools en klantenbetrokkenheidsanalyses bevatten. Bekijk meer belangrijke functies die krachtige CCM-software zou moeten bevatten door op de onderstaande knop te klikken.

help desk no clue about team performance - icon

Sterke ontwerptools

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een ​​speciale oplossing voor klantencommunicatiebeheer met geïntegreerde functionaliteit te gebruiken om belangrijke inhoudselementen binnen hun communicatie te creëren en te beheren. De meeste geavanceerde oplossingen voor klantencommunicatiebeheer bieden tegenwoordig een zeer sterke schrijf- of bewerkingservaring en stellen niet-technische zakelijke gebruikers in staat communicatie bij te werken zonder een toegeving te doen op het gebied van kwaliteit en tijd.

live chat increases sales

Klantenbetrokkenheid analyse

Gegevensanalyse is een essentiële functie voor software voor klantcommunicatiebeheer omdat bedrijven hiermee statistieken kunnen verzamelen voor belangrijke bedrijfsfuncties (meest reactieve kanalen, ticketvolume, oplossingspercentages, kosten per productiefase). Deze informatie biedt bedrijven intelligente gegevensgestuurde inzichten om omzetgroei en winstgevendheid te ondersteunen.

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Related Articles to Nederlandse klantencommunicatiebeheer software
Kom meer te weten over klantenervaring met meerdere kanalen. Begrijp de concepten voor klantenondersteuning diepgaand met eenvoudige uitleg van professionals.

Klantenervaring met meerdere kanalen

Businesses are increasingly using customer communication management solutions with integrated functionality to create and manage content. Data analysis is essential for this software as it provides data-driven insights to support revenue growth and profitability. These solutions unite all communication in one interface including email, live chat, calls, and forum. Customer service skills such as effective listening and clear communication are crucial for providing expected services to customers. Using customer service software like LiveAgent can improve workflow and increase customer satisfaction. Investing in call center software can create exceptional customer experiences, as engaged customers buy more and spend more per transaction. Offering live chat can improve customer loyalty, sales, and revenue by providing real-time support and addressing concerns before a purchase. Companies must create positive experiences to retain customers and increase profits in the long-term.

LiveAgent is volledige servicedesk software met tal van functies die gebruik maakt van een ticketing systeem om al uw servicedeskprocessen te combineren.

Nederlandse servicedesk software voor een betere klantenervaring

LiveAgent's servicedesk software integrates all customer communication channels into one, making it easier to manage and better serve your customers.

Ga vandaag nog vooruit met software voor klanteninteractie. Blijf op de hoogte van alle klantenverzoeken en verbeter de klantenervaring op alle kanalen.

Houd het duidelijk met software voor klantinteractie

Bedrijven gebruiken steeds vaker software voor klantencommunicatiebeheer met geïntegreerde functionaliteit om belangrijke inhoudselementen te creëren en te beheren. Gegevensanalyse is belangrijk voor deze software om bedrijven gegevensgestuurde inzichten te bieden. Contacten LiveAgent biedt helpdesk- en contactcenter-software waarmee klanteninteracties vanuit één plek kunnen worden beheerd, en er is ook een gratis proefversie beschikbaar. Bedrijven kiezen steeds vaker voor proactieve klantenservice met behulp van chatuitnodigingen en er kunnen verschillende soorten proactieve chatsjablonen worden gebruikt. LiveAgent biedt een helpdeskplatform met meerdere kanalen en meer dan 180 functies, waaronder effectieve uitgaande callcentersoftware om klantencommunicatie te vereenvoudigen en verkoop te stimuleren.

Klantenservicesoftware combineert een krachtige inbox, live chat, callcenter en een klantenportaal. Kies de juiste voor uw behoeften.

Nederlandse klantenservicesoftware

The article discusses the benefits of using customer service software, including increased productivity and healthy competition. It suggests considering specific features such as streamlined ticketing, supported channels, integrated CRM, automated distribution and rules, and integrations with third-party apps. Additionally, access to data insights and gamification can improve team performance and encourage motivation. Price is also noted as a key factor when selecting a customer service toolkit.

Met de gratis live chat software van LiveAgent kunt u in contact komen met websitebezoekers en deze effectief omzetten in klanten. Gebruik de snelste chatwidget.

Gratis Nederlandse live chat software nodig?

Bedrijven kunnen klantenloyaliteit en winst vergroten door te investeren in callcentersoftware en het implementeren van live chat. Proactieve chatsjablonen kunnen gepersonaliseerd en getimed worden om de gebruikerservaring te verbeteren en meer verkoopmogelijkheden te bieden. Door gegevensanalyse en klantencommunicatiebeheer software kunnen bedrijven gegevensgestuurde inzichten krijgen om hun omzetgroei en winstgevendheid te ondersteunen. LiveAgent biedt een softwareoplossing voor klantensucces die geschikt is voor bedrijven van elke omvang en sector. Een uitzonderlijke callcenter-ervaring kan klanten loyaler maken en de winst op de lange termijn tot 95% verhogen.

LiveAgent is de hoogst gewaardeerde helpdesksoftware voor kleine bedrijven in 2023. Ontvang een gratis proefversie en laat uw bedrijf meteen groeien!

Helpdesksoftware voor kleine bedrijven

LiveAgent biedt een systeemeigen benadering waarmee KMO's en startende bedrijven hun efficiëntie kunnen verhogen, kosten kunnen verlagen en de klantentevredenheid kunnen verbeteren door uitstekende klantenservice via alle belangrijke communicatiekanalen te bieden en vertegenwoordigers uit te rusten met moderne functies. Bovendien stelt LiveAgent bedrijven in staat om minder te betalen voor meer functies, omdat het mogelijk is om alleen de functies te kiezen die het beste bij uw zaak passen en altijd over opties moet beschikken in plaats van beperkingen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo