Gratis proefperiode

Een gebruiker opschorten

Wat betekent een gebruiker opschorten?

Wanneer een gebruiker wordt verwijderd uit LiveAgent, kan ze een geblokkeerde gebruiker worden genoemd. Zodra een vertegenwoordiger is verwijderd, worden al zijn tickets ongedaan gemaakt en in de normale wachtrij overgebracht naar de algemene afdeling.

LiveAgent bewaart alle gebruikersrapporten, dus zelfs als u een vertegenwoordiger verwijdert en deze in de toekomst herstelt, worden al hun statistieken weer aan de gebruiker gekoppeld.

Terug naar woordenlijst

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat u toestemming geeft om cookies te plaatsen zoals beschreven in ons privacy- en cookiebeleid .