Gratis proefperiode

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Klantenservice callcenter

Moderne consumenten eisen tijdige resultaten, hoogwaardige interacties en onmiddellijke reacties in de klantgerichte wereld van vandaag. Een van de grootste uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, is het voldoen aan de vraag van de klant en het overtreffen van de verwachtingen van de klant.

Hoewel er veel manieren zijn waarop bedrijven hun klanten tevreden kunnen houden, is het hebben van een competent callcenter voor de klantenservice de meest effectieve manier om klantentevredenheid en onberispelijke gebruikerservaringen te garanderen. De meeste bedrijven, vooral startende bedrijven, hebben moeite om hun callcenterservicetaken uit te voeren vanwege lage budgetten en onvoldoende personeel.

Omdat interactie met klanten en tegelijkertijd een bedrijf runnen snel een uitdaging kan worden, zijn tools zoals klantenservice callcentra een uitstekende oplossing voor het afhandelen van klantentickets. Dit is wat u moet weten voordat u met uw callcenter begint.

Wat zijn callcentertelefoonsystemen?

Het zakelijke telefoonsysteem is een oplossing die helpt bij het beheren van inkomende en uitgaande telefoonactiviteiten en waarmee bedrijven de communicatie met klanten effectief kunnen beheren. Het is een cloudgebaseerde callcentersoftwareoplossing die in staat is om alle vitale functies uit te voeren, inclusief inkomend en uitgaand bellen, routering, monitoring van prestatiestatistieken bij vertegenwoordigers en rapportage. Supervisors en bedrijfsmanagers kunnen belangrijke zakelijke telefoongesprekstatistieken volgen en de vertegenwoordiging van hun klantenondersteuningsteam verbeteren met de telefooncenteroplossing.

Getrainde en ervaren callcentermedewerkers beheren elke klantenoproep en houden alle transacties, gesprekken en openstaande zaken bij. Een callcentervertegenwoordiger handelt problemen en verzoeken van klanten af, verleent diensten, beantwoordt vragen, levert informatie en assistentie, en meer.

De beste manier om uw hele callcenteromgeving, team en operatie volledig onder één dak te organiseren, is door callcentersoftware. Er zijn twee soorten callcentra:

 • Inkomend callcenter – ook wel reactief callcenter genoemd, biedt traditionele ondersteuning door te reageren op inkomende oproepen. Inkomende callcentra vereisen bekwame vertegenwoordigers op het gebied van probleemoplossing, communicatie en technische ondersteuning voor een betere klantenervaring.
 • Uitgaande callcenter — ook wel het proactieve callcenter genoemd, stelt u in staat uw doelgroep te bereiken met serviceaanbiedingen. Uitgaande callcentra helpen bedrijven positieve klantenrelaties op te bouwen, een betere klantenervaring te bieden en merkloyaliteit te vergroten.
Call Center Software Demo | LiveAgent

Hoe kiest u een klantenservice callcenter voor uw bedrijf?

Aangezien er zoveel verschillende kwaliteitssoftwareoplossingen voor klantenservice zijn, is de beste manier om ervoor te zorgen dat u de beste oplossing voor uw bedrijf krijgt, door te gaan met geavanceerde cloudgebaseerde callcentersoftware. Dergelijke software moet de volgende functies bevatten:

 • Inkomende oproepen
 • Uitgaande oproepen
 • Interne oproepen
 • IVR-technologie (Interactieve spraakreactie)
 • Oproepwachtrij
 • Automatische terugbelfuncties
 • Persoonlijk doorverbinden
 • Automatische oproeproutering
 • Automatische oproepverdeling
 • Video-oproepen
 • Onbeperkte gespreksopnames
 • Meerdere ondersteunde oproepapparaten

Start your free trial today

Discover all of the features that LiveAgent has to offer and improve your customer service call center.

Free trial

We kunnen u ook enkele waardevolle tips geven die u zullen helpen bij het kiezen van de beste callcenteroplossing voor uw bedrijf.

Bepaal het type ondersteuning

Bedenk voordat u iets doet wat voor soort ondersteuning u nodig hebt. Sommige oplossingen zijn beter voor het afhandelen van afsprakenplanning en online chatgesprekken, terwijl andere meer geschikt zijn voor emailgesprekken en 24-uursservice.

Callcenter verbinding

CRM integratie

Kies een optie waarmee u uw CRM-oplossing kunt integreren met uw contactcentergegevens. De mogelijkheid om uw klantendatabank te beheren is een van de belangrijkste factoren die zakelijk succes bepalen. Als u dit doet, krijgt u een beter inzicht in uw doelgroep, hun problemen en specifieke voorkeuren.

Ticket_Klanteninzichten-CRM

Wat zijn callcenterfuncties voor klantenservice?

Om callcenterfuncties voor klantenservice te begrijpen, moeten we de functieomschrijving van de klantenservicemedewerker van het callcenter bekijken. Een klantenservicejob moet een callcentermedewerker aantrekken die een vastberaden probleemoplosser is, volledig toegewijd aan het verbeteren van de ervaringen van klanten met uw merk.

Een klantenservicemedewerker moet een passende oplossing kunnen bieden voor specifieke problemen. Ze moeten communicatief, openhartig en ervaren genoeg zijn om elke klant op een eerlijke en individuele manier te benaderen.

Vertegenwoordigers in helpdesksoftware - LiveAgent

Dat vereist een flinke dosis flexibiliteit en technologische kennis om verschillende verantwoordelijkheden te beheren, variërend van het omgaan met onverwachte problemen tot flexibel zijn met de workflow.

Wat zijn de taken van het callcenter van de klantenservice?

Laten we eens kijken naar enkele van de essentiële callcentertaken van de klantenservice.

Klanten helpen via verschillende communicatiekanalen

Moderne klanten gebruiken veel verschillende communicatie- en klantenserviceplatforms, waaronder sociale media, live chat, email, enz. De beste manier om met zo’n hoog verkeersvolume om te gaan en de klantentevredenheid te verhogen, is door een klantenservice via meerdere kanalen te bieden.

LiveAgent | Call center software in your helpdesk

Geef gepersonaliseerde oplossingen voor problemen van klanten

Uw klantenservicemedewerkers moeten inkomende oproepen van klanten afhandelen en persoonlijke hulp bieden om hun echte problemen op te lossen. Een callcenter vertegenwoordigerstraining omvat het aannemen van telefoontjes van klanten, het verlenen van technische service en het vinden van oplossingen voor problemen.

Een vertegenwoordiger moet vragen kunnen beantwoorden (bij voorkeur in meerdere talen), aangezien moderne bedrijven de voorkeur geven aan tweetalige callcentervertegenwoordigers om klanteninteracties wereldwijd te beheren.

Bied een uitzonderlijke klantenervaring

Als u uw concurrentie wilt verslaan, moet u uitzonderlijke klantenservice-niveaus bieden om de klantenervaring te verbeteren. Met alleen een telefoonlijn als communicatiekanaal zal het in 2021 niet meer lukken. U moet uw klanten op de juiste manier benaderen en gepersonaliseerde oplossingen bieden voor hun problemen om van hen loyale consumenten te maken.

Gebruikerservaring afstemmen op de doelgroep

Elke klant is uniek, met specifieke doelen en behoeften. Het is van het grootste belang dat uw callcentermedewerkers van de klantenservice deze verschillen herkennen en hun toon en houding aanpassen aan een bepaalde situatie.

Wat zijn de essentiële eigenschappen van een klantenservicemedewerker?

Om uitstekende klantenservice en aandacht aan de klant te bieden, moeten uw callcentermedewerkers de volgende kwaliteiten hebben:

 • De mogelijkheid om service van topkwaliteit te bieden
 • Vaardigheid en kennis van klantenservice
 • Communicatieve vaardigheid
 • Administratieve vaardigheid
 • Het klantenserviceteam moet flexibel zijn en bestaan ​​uit flexibele probleemoplossers
 • Gebruik positieve taal om klanteninteracties aan te moedigen
 • Actief luisteren en sociale vaardigheden
 • Technische kennis van producten en diensten
 • Klantenservicemedewerkers moeten een scala aan talen kennen
 • Kennisbehoud
 • Flexibiliteit
 • Aandacht voor detail
 • Creativiteit
 • Geweldige organisatorische vaardigheden

Try LiveAgent Today

Provide and omnichannel customer experience with LiveAgent's call center software.

Free trial

Vaak gestelde vragen

Wat is een klantenservice callcenter?

Een callcenter is een kantoor of afdeling waar een team van callcentermedewerkers inkomende en uitgaande telefoontjes van bestaande klanten en nieuwe potentiële klanten afhandelt.

Hoe kiest u een klantenservice callcenter voor uw bedrijf?

De beste manier om een ​​klantenservice callcenter te kiezen dat past bij uw zakelijke behoeften, is door het juiste type callcenter-service te bepalen. Kies voor een oplossing die CRM en sociale media-integraties en functies biedt waarmee u moderne consumenten op een gepersonaliseerde manier kunt benaderen.

Wat zijn de klantenservice callcenter jobs?

De callcentertaken van de klantenservice omvatten het helpen van klanten met hun problemen. Callcentermedewerkers gebruiken verschillende kanalen, waaronder sociale media, email, chat en telefoon, om klanteninteracties te beheren, informatie te verstrekken en hulp te bieden bij elk probleem dat klanten kunnen hebben.

Wat zijn de taken van het callcenter van de klantenservice?

De taken van het callcenter van de klantenservice omvatten de volgende taken:

 • Bieden van communicatie via meerdere kanalen en klantenondersteuning

 • Het vinden van gepersonaliseerde oplossingen voor specifieke problemen van klanten

 • Technische assistentie en informatie geven over producten/diensten

 • Alles doen om een ​​positieve gebruikerservaring voor elke klant te creëren

 • Wees flexibel en betrouwbaar bij het oplossen van problemen

 • Spreek een scala aan talen om klantenondersteuning over de hele wereld te bieden

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van een klantenservicemedewerker?

De essentiële kwaliteiten van een medewerker van de klantenservice zijn:

 • Goed luisterend oor en probleemoplossend vermogen

 • Teamwerk

 • Creativiteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid

 • Sterke interpersoonlijke vaardigheden

 • Administratieve en communicatieve vaardigheden

 • Kennisbehoud

 • Aandacht voor detail

Terug naar woordenlijst Maak een GRATIS account aan

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.