De juiste match voor overheidsbedrijven

Volledig schaalbaar en aanpasbaar aan uw behoeften.

 • ✓ Geen installatiekosten
 • ✓ 24/7 klantenservice
 • ✓ Geen kredietkaart nodig
 • ✓ Op elk moment opzegbaar
Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

30%

Genereer meer omzet

Creëer gedenkwaardige klantenervaringen die de omzet verhogen.

97%

Verbeter de tevredenheid

Verras uw klanten met razendsnelle reacties.

16×

Verhoog de klantenwaarde

Maak meer omzet door uw klanten trouw te houden aan uw merk.

Business background

Helpdesk software voor overheden

Sluit u aan bij honderden overheidsorganisaties die LiveAgent gebruiken, de meest beoordeelde en de hoogst gewaardeerde helpdesk software voor KMO’s in 2020. Houd nauwer contact met uw klanten en help hen sneller met LiveAgent.

 • GetApp leaders 2021
 • SourceForge leader fall 2021
 • Best help desk software
Simple and efficient customer service

Houd het systeem simpel en efficiënt

Openbare instellingen hebben elke dag te maken met vragen van burgers. Het kan best lastig zijn om de aanvragen van enkele tientallen afdelingen overzichtelijk te houden. Maak gebruik van de sterkte van LiveAgent en handel hun verzoeken sneller af dan ooit. Digitale economie en openbare instellingen spelen een cruciale rol in de wereld van vandaag. Bovendien maakt u uw burgers blij als u ze sneller kunt helpen.

Organiseer al uw afdelingen

Overheidsinstellingen worden vaak beheerd door emails vanuit de emailclient te beantwoorden, waardoor het onmogelijk is om de communicatie doeltreffend te delen tussen werknemers en verschillende teams. Implementeer LiveAgent zodat al uw verzoeken worden gescheiden door afdelingen en elk nieuw verzoek wordt toegevoegd aan één emailketen zonder uw emailaccounts te overspoelen.

Departments in LiveAgent
Preventing the confusion

Voorkom verwarring

Geef toe: niemand houdt echt van het invullen van documenten voor de belastingaangifte. Ze zijn omvangrijk en lokken veel vragen uit bij belastingbetalers. Het inzetten van een kennisbank met FAQ’s en relevante inhoud gekoppeld aan realtime live chat vormt een sterke combinatie.

Tevreden klanten zijn de beste klanten

We bieden migratiediensten voor de meest populaire helpdeskoplossingen.

Hoe zal uw overheidsinstelling voordeel halen uit de implementatie van LiveAgent?

Los meer tickets op

Bied razendsnelle reacties op live chat dankzij CRM-inzichten, interne kennisbanken en integraties van derden.

Leer van data

Gebruik analyses om uw prestaties bij te houden, terugkerende problemen te identificeren en bruikbare inzichten en verbeterplannen te creëren.

Integreer en synchroniseer

Verkort de tijd voor gegevensinvoer met 30% door simpelweg de tools die u dagelijks gebruikt te integreren met onze helpdesksoftware.

Ultimate omni-channel help desk software experience

Efficiënte klantenservice

LiveAgent is zeer geschikt als helpdeskoplossing voor uw overheidsinstelling. Als u een snelle, nauwkeurige en efficiënte klantenservice wilt bieden, is de implementatie van een helpdesk software met meerdere kanalen essentieel. Laat LiveAgent al uw inkomende communicatie omzetten in tickets voor een beter beheer en automatisering.

De hoogste veiligheidsnormen

LiveAgent biedt de allernieuwste beveiligingsstandaarden met de nieuwste conformiteit. Uw privécommunicatie is veilig en gecodeerd en bevindt zich binnen de EU of de VS op basis van uw voorkeuren. LiveAgent is in overeenstemming met de AVG.

State of the art security and standards
Powerful automation and reporting

Automatisering en rapportage

Automatiseer repetitieve taken met LiveAgent’s geavanceerde automatisering en door actie of tijd geactiveerde regels. Laat het systeem tickets naar de juiste persoon of afdeling sturen. Voeg notities, labels of aangepaste parameters toe om aanvullende gegevens te verzamelen en nauwkeurigere verslagen te bieden.

Transparante en betaalbare prijzen

Ontvang onze professionele helpdeskoplossing tegen een vaste maandelijkse prijs, zonder verborgen kosten of langetermijnverplichtingen. Meld u aan voor een gratis proefperiode van 14 dagen om volledige toegang te krijgen tot alle beschikbare functies. Waar wacht u nog op? Begin vandaag met het verhogen van de reactiesnelheid!

$9 maand

Small business

 • Onbeperkte ticketgeschiedenis
 • 3 email addresses
 • 3 contact forms
 • 1 API key
$29 maand

Medium business

 • Everything in Small, plus
 • 10 email addresses
 • 3 live chat buttons
 • Departments management
$0 maand

Gratis

 • 7 dagen ticketgeschiedenis
 • 1 emailadres
 • & chatknop
 • 1 contact form

Bespaar meer met LiveAgent

Ontdek hoe u meer geld kunt besparen met onze prijscalculator en kies het juiste helpdesksysteem voor uw klantenondersteuningsteam.

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig

FAQ

Wat is helpdesksoftware voor GOV-organisaties?

Helpdesksoftware voor GOV-organisaties is vergelijkbaar met helpdesksoftware voor ondernemingen. Er is geen specifiek verschil. De helpdesksoftware kan variëren in functies, afhankelijk van het abonnement dat u kiest voor uw bedrijf. Daarom, als u een enorm bedrijf of een GOV-organisatie hebt, hebt u misschien de helpdesksoftware nodig en profiteert u ervan met alle functies voor de best mogelijke ondersteuning.

Waarom zouden GOV-organisaties helpdesksoftware moeten gebruiken?

Helpdesksoftware biedt een georganiseerde werkflow voor al uw afdelingen. Bovendien automatiseert, motiveert en levert het analyserapporten voor elke supervisor. Daarom kan de supervisor eventuele onderliggende problemen meteen aanpakken.

Hoe kunnen overheidsorganisaties profiteren van het gebruik van helpdesksoftware?

Er zijn meerdere voordelen van het gebruik van helpdesksoftware, zoals klantentevredenheid, klantenbehoud en een efficiënte werkflow..

Related Articles to Overheid
Wilt u meer weten over het bieden van uitzonderlijke klantenservice in het callcenter? Ontdek het door ons artikel te lezen.

Klantenservice callcenter

Een klantenservicemedewerker moet in staat zijn om technische hulp te bieden en oplossingen voor problemen te vinden. Ze moeten ook vragen kunnen beantwoorden in meerdere talen voor wereldwijde klanteninteracties. Het is belangrijk om uitzonderlijke klantenservice te bieden om loyaliteit te creëren en de gebruikerservaring af te stemmen op de doelgroep. Eigenschappen van een klantenservicemedewerker zijn onder andere kwaliteit, communicatie en administratieve vaardigheden, mensenkennis, technische kennis en flexibiliteit. Investering in callcentersoftware kan bijdragen aan klantenbehoud en winst. Zachte vaardigheden zoals effectief luisteren, geduld en empathie zijn belangrijk voor elke klantenservicemedewerker.

Lees meer over ondersteuningsautomatisering en de beste tool om ondersteuningsprocessen in uw bedrijf te automatiseren voor een efficiënte en effectieve klantenservice.

Ondersteuningsautomatisering

Integrately biedt automatische integraties tussen meer dan 600 applicaties en softwareoplossingen. Hiermee kunnen workflows tussen verschillende apps worden gemaakt, wat veel voordelen biedt, zoals het verbeteren van workflows en het hebben van alles op één plek. Het kan gebruikt worden om aangepaste integraties, acties en workflows te maken tussen dagelijks gebruikte apps en biedt volledige controle over wat er gebeurt en kan eenvoudig worden getest of geactiveerd. Daarnaast worden in het artikel de verschillen tussen inkomende en uitgaande callcenters uitgelegd en welke statistieken belangrijk zijn om te bepalen voor inkomende en uitgaande oproepen.Klantenondersteuning Woordenlijst - AutomatiseringIntegraties - Integrately biedt ook de mogelijkheid om aangepaste integraties te maken tussen LiveAgent en andere apps, wat bijvoorbeeld kan worden gebruikt om contacten van emailmarketingsoftware toe te voegen aan LiveAgent, facturatie op te volgen en bedrijfsupdates te ontvangen met geautomatiseerde berichten.

Getuigenissen van klanten kunnen een grote impact hebben op potentiële klanten om zaken met u te doen. Klantengetuigenissen zijn een van de krachtigste marketingtools.

Aanvragen voor getuigenissen

Segmentatie van klanten kan helpen om het bericht aan te passen en een win-winprijs toe te voegen aan zowel klanten als bedrijven. Enquêtes zijn een krachtig hulpmiddel om feedback van klanten te krijgen, maar tips zoals het bieden van prikkels en het houden van enquêtes kort kunnen helpen bij het verbeteren van de effectiviteit van enquête-e-mails. Het meten van klantenservicestatistieken en training van vertegenwoordigers is essentieel voor bedrijven om klantenloyaliteit te behouden en inkomsten te behouden. Een klantgedreven marketingstrategie is cruciaal voor het opbouwen van een effectieve en loyale klantenrelatie en het bereiken van doelen gericht op de behoeften en verwachtingen van de klant. Studies bewijzen dat klantenservice en gedenkwaardige ervaringen belangrijker zijn voor klanten dan productkwaliteit en prijsconcurrentie.

Leer wat rendement op investering is. Begrijp diepgaande uitleg van professionals.

Rendement op investering

LiveAgent is een klantenservicesoftware die gepersonaliseerde bedankjes aan klanten levert. Ze bieden ook integraties met voip-telefoonsystemen en selfservicesoftware. Het opstartproces van LiveAgent begint zodra iemand zich aanmeldt voor een account. Ze sturen inloggegevens naar de mailbox zodra het proces is voltooid.

Ontdek wat het gebruik van vertegenwoordigers is. Begrijp de concepten van klantenondersteuning grondig met eenvoudige uitleg van professionals.

Het gebruik van vertegenwoordigers

Het artikel behandelt verschillende aspecten van succesvol callcenterbeheer, waaronder vertegenwoordigersplanning en training, het belang van software voor klantencommunicatiebeheer en het gebruik van goede callcenterscripts om sterke klantenrelaties op te bouwen. Er worden ook sjablonen voor callcenterscripts gegeven als voorbeelden. Het belang van klantgerichtheid in bedrijfsstrategieën en het bieden van uitgebreide klantenservice en eenvoudige processen worden benadrukt. Investeringen in callcentersoftware kunnen bijdragen aan klantenbehoud en winst voor bedrijven, terwijl het inhuren van geschikte callcentermedewerkers en het implementeren van een solide instroom- en trainingsprogramma voor vertegenwoordigers de klanttevredenheid verbetert en de retentie verhoogt.

De emailsjablonen voor verlaten winkelwagentjes van LiveAgent zullen uw klanten opnieuw aanspreken en hen overtuigen om hun aankoop te voltooien.

Emailsjablonen voor verlaten winkelwagentjes

Het artikel bespreekt het belang van re-engagement e-mails om inactieve klanten betrokken te houden en het verlies van klanten te verminderen. LiveAgent biedt tools zoals automatisering van follow-up e-mails en live chat om klanttevredenheid te verbeteren en winkelwagentjes te redden. Het onderzoek toont aan dat goede klantenservice en training van medewerkers de reputatie, loyaliteit en inkomstenstroom van bedrijven kunnen verbeteren. Gebruik van email-sjablonen voor her-verloving en follow-up e-mails wordt aangeraden voor hogere responspercentages.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo