Connecteam kennisbank beoordeling

Een interne kennisbank kan de efficiëntie, prestaties en kennis van medewerkers verbeteren en zorgen voor een verbeterde klantenervaring, efficiëntie, verkoop, merkimago en productiviteit. LiveAgent biedt kennisbank software met een gratis proefperiode van 14 dagen en de mogelijkheid om meerdere kennisbanken te maken. Bedrijven moeten zich bewust zijn van het belang van ondersteuning via meerdere kanalen omdat klanten verwachten dat ze in realtime met hen communiceren. Wij waarderen uw recente aanmelding voor LiveAgent. Er wordt een bericht naar uw emailadres gestuurd met inloggegevens onmiddellijk nadat uw account is geïnstalleerd. Onze website maakt gebruik van cookies.
Connecteam kennisbank beoordeling
Compare Connecteam kennisbank beoordeling with other in: How Connecteam kennisbank beoordeling is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
453 reviews

De kennisbankfunctie van Connecteam is niet de beste kanshebber, maar dat betekent niet dat het ronduit nutteloos is. Het probeert iets nieuws op tafel te brengen en is tegelijkertijd ongelooflijk goedkoop. Blijf lezen en ontdek meer over wat Connecteam tot een allegaartje…

Pricing
Starting from:
$ 29   per maand
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
3.8
Gebruikservaring
3
Prijs
5
Implementatie
3.5

Key takeaways

Pros

  • Een unieke (maar slecht doordachte) previewfunctie
  • (Sommige) Goed ontworpen interfaces
  • Ongelooflijk, extreem, ongelooflijk goedkoop

Cons

  • Slecht geplande functies en interface in de kennisbank
  • De artikeleditor is irritant klein

Aan de slag met Connecteam

Connecteam is een beheer-app met kennisbanksoftwarefuncties die is gericht op telefoongebruikers. Hiermee kunnen gebruikers smartphone-apps voor verschillende gelegenheden maken en gebruiken. Connecteam omvat communicatiefuncties, hulpmiddelen voor personeelszaken, enquêtes, functies voor personeelsbeheer en nog een paar andere. Laten we eens kijken hoe de kennisbank van Connecteam presteert en hoe het is om ermee te werken.

Starten met Connecteam begint met een klassieke proefregistratie, tenzij u direct voor een betalend abonnement wilt kiezen. Na het voltooien van de registratie leidt Connecteam u door de installatie. U kunt uw bedrijfsnaam, rol, aantal medewerkers en het primaire gebruik van Connecteam toevoegen. Er is ook een optie die kan worden overgeslagen om een logo toe te voegen, en uw telefoonnummer om de Connecteam mobiele app te downloaden (als u dat wilt). Het proces is heel eenvoudig en duurt slechts een paar minuten om te voltooien. Daarna kunt u vertrouwd raken met de interface in de webapp.

Connecteam-interface

Het ontwerp van de interface is logisch ontworpen en maakt intuïtieve navigatie mogelijk, maar sommige pictogrammen lijken misschien een beetje verouderd en zijn zeker toe aan een opfrisbeurt. Hoe dan ook, de interface ziet er goed uit en voelt geweldig aan om te gebruiken, wat de prioriteit is voor elke software. U hebt meerdere snelle acties beschikbaar op het introductiedashboard, waaronder het verzenden van updates, het toevoegen van gebruikers, het starten van chats en het maken van formulieren. De interface bevat het hoofdmenu aan de linkerkant, met alle tools direct zichtbaar, zodat u niet lang hoeft te zoeken om te komen waar u nodig hebt. U vindt de kennisbank onder het kopje communicatie in het menu.

Connecteam dashboard

Wanneer u de kennisbank in Connecteam invoert, moet deze eerst worden geactiveerd. Dit is in wezen de inleidende kennisbank die is opgezet. U hoeft alleen de naam voor uw kennisbank te kiezen en u bent klaar om aan de slag te gaan. Dan kunt u uw eerste map toevoegen, waaruit al blijkt dat Connecteam een aantal goede organisatiefuncties biedt. Nadat u uw wijzigingen hebt opgeslagen, kunt u kiezen tussen twee soorten publicaties: voor slimme groepen (gebruikers die voldoen aan door u geselecteerde criteria) of voor geselecteerde gebruikers (u selecteert personen die toegang hebben tot die categorie). Vervolgens kunt u ontvangers en meldingsinstellingen selecteren en ten slotte de instellingen bevestigen.

Gebruikerservaring en functies

Wat mij het meest verbaasde was de interface in de Connecteam kennisbank. Het eerste en meest prominente probleem was dat ik de optie om nieuwe artikelen te schrijven niet kon vinden. Ik ben bloedserieus, er was geen optie om ergens een nieuw zichtbaar artikel te maken, zelfs niet nadat ik de hele gebruikersinterface grondig had bekeken. Uiteindelijk kwam ik erachter dat u eerst op de kennisbankmap moet klikken, op Bewerken moet klikken, op de map moet klikken waaraan u het artikel wilt toevoegen en dan op Tekst toevoegen . Dit is erg onintuïtief en ik kan de frustratie begrijpen van een gebruiker die op zoek is naar een manier om snel een nieuw artikel toe te voegen (met een deadline die achter hem aan kruipt).

Maak een map voor uw kennisbankartikel in Connecteam

Connecteam richt zich op smartphonegebruikers, dus de interface van de kennisbank stimuleert de mobiele applicatie sterk, wat ons bij het tweede probleem brengt: de artikeleditor van de kennisbank. De artikeleditor in de kennisbank is ongelooflijk klein, verpakt in een krap venster waar het grootste deel van het scherm is gevuld met een weergave van hoe uw artikel eruitziet op smartphones. Dit is ongetwijfeld nuttig om te zien en ik kan me niet herinneren dat ik het in veel prominente softwareoplossingen voor kennisbanken heb gezien, maar waarom moet het de helft van het venster in beslag nemen? Het haalt de focus weg van het schrijven en het vult in wezen ruimte waar meer nuttige functies zouden kunnen zijn. Hoewel het niet onmogelijk is om hier te schrijven, voelt het absoluut beperkend en volkomen onnodig aan. De smartphone-preview-optie is een geweldige toevoeging, maar het zou optioneel moeten zijn, niet verplicht omdat er geen manier is om het te minimaliseren of direct in de editor uit te schakelen.

Nieuw kennisbankartikel maken in Connecteam

Bovendien verstoort het de workflow bij het werken met media. Terwijl u afbeeldingen uploadt, worden ze niet aangepast aan de grootte van de artikeleditor. Dus terwijl u een paar regels ingesnoerde tekst hebt geschreven, zal de afbeelding dienovereenkomstig en op ware grootte worden uitgerekt, wat betekent dat je een minuut kunt scrollen totdat u het rechteruiteinde bereikt. U kunt het formaat handmatig wijzigen via hoekpunten op de foto, maar het duurt lang voordat u daar bent als u met media met een grote resolutie werkt. Bovendien schaalt de afbeelding niet met de oorspronkelijke beeldverhouding op het voorbeeldscherm van de smartphone, dus het lijkt alsof u hem hebt uitgerekt tijdens de bewerking. Het is gewoon helemaal niet geweldig.

Probleem met het schalen van de afbeelding op de smartphone-preview

Afgezien daarvan zijn de functies in orde, maar ik zou zeggen dat er een aantal dingen ontbreken. De standaard opmaak- en tekstbewerkingsopties zijn aanwezig zoals u kunt zien op de schermafbeeldingen. Het zou niet al te problematisch moeten zijn om een goed gestructureerd document in de editor te maken. Het ondersteunt media, tabellen, opsommingstekens en u kunt de lettergrootte wijzigen om kopteksten te maken. Er zijn ook geen SEO-instellingen, maar Connecteam biedt alleen een interne kennisbank, dus het heeft geen zin om ze te hebben, aangezien alles direct door de app-gebruikers kan worden gevonden. Er is hier niets bijzonders aan de hand, maar er lijken ook niet veel belangrijke dingen te ontbreken.

Prijzen

Nu komen we eindelijk bij het goede deel van Connecteam, de tariefplannen. Connecteam biedt drie abonnementen en ook een gratis abonnement speciaal om kleine bedrijven te helpen. Elk plan verschilt in functies en upscales, en alle plannen bevatten een kennisbank. De prijs lijkt misschien niet zo goedkoop als op het eerste gezicht, maar het leuke is dat u met elk abonnement maximaal 30 gebruikers kunt hebben. Dit maakt sommige plannen zo goedkoop als $0,90 voor elke gebruiker, wat eigenlijk ongehoord is. Laten we elk plan eens bekijken.

Klein bedrijf

Dit is het gratis abonnement dat volledige toegang biedt tot de meest populaire functies, alle hubs, “alles wat een klein bedrijf nodig heeft”, en is gratis voor het leven.

Basis

Het Basic-abonnement kost $29 per maand voor de eerste 30 gebruikers. De hoogtepunten van dit plan zijn onder meer privé- en teamchats, leesbevestigingen voor chatberichten, opmerkingen en reacties, postinzichten, media, bestandsbijlagen, aangepaste werkcontacten in de directory, enquêtes en een kennisbank.

Advanced

Dit abonnement kost $49 per maand voor de eerste 30 gebruikers. U krijgt alles van het Basisplan en meer. De hoogtepunten in dit plan zijn onder meer slimme groepen en beheerdersrechten, “beslis wie wat kan doen in de chat”, leesbevestigingen voor chatberichten, start een chat vanaf elke plek op het platform, live peilingen in berichten, aanpasbare achtergrondkleuren voor berichten, aanpasbaar gebruikersveld weergaven in de directory, anonieme enquêtes en duplicatie van kennisbanken.

Expert

Het Expert-abonnement kost $99 per maand voor de eerste 30 gebruikers. Het bevat alles van het Advanced-plan. De hoogtepunten van het plan zijn onder meer bewerkbare gebruikersprofielen, het delen van in-app-links, postplanning, post-pinning, grotere kennisbankopslag, nieuwe apparaataanmeldingswaarschuwingen, procesautomatisering en beheer van meerdere partners/locaties.

Besluit

Om de hele recensie samen te vatten: Connecteam is geen geweldige kennisbanksoftware. Het betekent echter niet dat het nutteloos is. Het heeft een aantal serieuze verbeteringen nodig als het met anderen wil concurreren. Connecteam probeert wel iets interessants in het spel te brengen, namelijk de preview van het smartphone-artikel. Deze functie zou erg handig kunnen zijn voor artikelplanning als het niet zo’n prominente plek in de editor zou innemen en als het de mogelijkheid zou bieden om over te schakelen naar verschillende schermformaten. Over het algemeen is er een goed softwarepotentieel in de kennisbank verborgen in Connecteam, en dit zou kunnen worden onthuld met een paar grotere updates. Een belangrijk ding om te vermelden ter overweging is dat de prijs gewoon ongelooflijk is dankzij de grote gebruikerslimieten. U zult elders nauwelijks op zoek zijn naar goedkopere kennisbanksoftware.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Hoe maak ik een nieuw kennisbankartikel aan in Connecteam?

Nadat u uw kennisbank hebt geactiveerd, maakt u uw eerste map aan (dit zou de enige manier moeten zijn om verder te gaan na activering). Als u daarmee klaar bent, klikt u op de map en kies je voor Bewerken. Klik vervolgens op een map waar u een nieuw artikel wilt maken en u ziet de optie om een nieuwe tekst toe te voegen. Selecteer die optie en u kunt beginnen met het schrijven van uw artikel.

Afbeeldingen in artikelen verschijnen uitgerekt in het smartphonevoorbeeld

Dit is slechts een visuele fout die optreedt wanneer gebruikers het formaat van afbeeldingen handmatig wijzigen in de kennisbankeditor. Hoewel de afbeelding op het smartphonescherm er misschien uitgerekt uitziet, behoudt de afbeelding zijn beeldverhouding, ook al kunt u deze niet volledig zien in de editor.

Hoe kan ik het formaat van de afbeeldingen in mijn kennisbankartikelen wijzigen?

De kennisbank van Connecteam heeft geen automatische functie voor het wijzigen van de grootte van afbeeldingen, dus dit moet handmatig worden gedaan. Als de afbeeldingen die u aan uw kennisbankartikelen artikelen hebt toegevoegd te groot zijn, hoeft u er alleen maar op te klikken en de punten in de hoeken te gebruiken om het formaat aan te passen.

Product reviews

Dataveiligheid is één van onze belangrijkste prioriteiten en we willen onze blinde vlekken kennen. Als je een onderzoeker bent dan zullen we je hulp waarderen en belonen.

LiveAgent’s Bug Bounty programma

LiveAgent is een klantenbeheer software die verschillende onderscheidingen heeft gewonnen in diverse categorieën, zoals helpdesksoftware en live chatsoftware. Het biedt 24/7 klantenservice zonder installatiekosten of kredietkaart nodig en heeft een gratis proefperiode van 14 dagen. LiveAgent leeft volledig de AVG-richtlijnen na en heeft een Programma voor het Onthullen van Kwetsbaarheden. Het beloont gebruikers voor het melden van veiligheidskwetsbaarheden en biedt €100 per geverifieerde kwetsbaarheid.

Lees onze recensie van de Infobip IVR en ontdek de voor- en nadelen van het gebruik van deze oplossing in een zakelijk scenario.

Infobip IVR-recensie

De tekst gaat over het bedrijf LiveAgent, dat klantenservicesoftware, VoIP-telefoonsystemen en andere software aanbiedt. Het bedrijf heeft verschillende onderscheidingen en certificaten en een partnerprogramma. Er is ook een blog, woordenlijst, academie en sjablonen beschikbaar voor klanten. De tekst bevat informatie over hoe een LiveAgent-account kan worden opgezet en dat er cookies worden gebruikt op de website.

LiveAgent is de ultieme klantenondersteuningsoplossing voor uw bedrijf. Met handige tools, dekking van meerdere kanalen en meer dan 175 functies, is LiveAgent de juiste keuze voor uw bedrijf. De chatwidget van Liveagent is de snelste op de markt, met chatweergavesnelheden van 2,5 seconden.

Op zoek naar een alternatief voor Verloop?

LiveAgent wordt geprezen door verschillende klanten vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding, gebruiksgemak en geweldige klantenondersteuning. Klanten die eerder Zendesk en andere helpdesksystemen hebben gebruikt, hebben overstapt naar LiveAgent vanwege de vele functies en integraties en de goede waarde voor eigenaren van kleine bedrijven. Sommige klanten hadden in het verleden problemen met Zendesk, maar kozen uiteindelijk voor LiveAgent op basis van gebruikersrecensies en de betaalbare prijs.

Als u op zoek bent naar een sterk alternatief voor Crisp, overweeg dan LiveAgent. Het is een volledig functionele helpdesk software met de snelste chatwidget.

Een alternatief voor Crisp nodig?

LiveAgent is een meertalige helpdesk software die beschikbaar is in 43 vertalingen en aangepaste widgets ondersteunt. Het is de meest beoordeelde en hoogst gewaardeerde software voor KMO's in 2020 en een geweldig alternatief voor Crisp. LiveAgent bespaart tijd en geld en helpt bij het opbouwen van zinvolle relaties met klanten. Meer informatie en klantenrecensies zijn beschikbaar op de website.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo