Beoordeling van de Flowlu-kennisbank

Compare Beoordeling van de Flowlu-kennisbank with other in: How Beoordeling van de Flowlu-kennisbank is doing on review portals
4.7
Average rating based on data from trusted review portals
771 reviews

Flowlu is geweldige kennisbanksoftware die alle essentiële kennisbankfuncties biedt. Hoewel het niets extra's biedt als het gaat om functionaliteit, heeft het een soepele en ongelooflijk goed ontworpen interface die zorgt voor een geweldige ervaring. Het heeft ook een zeer eerlijke prijs, maar…

Pricing
Starting from:
39   per maand
Equal to LiveAgent's Ticket plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Editor's rating:

Editor's rating

Alexander Šípka
4.8
Gebruikservaring
5
Prijs
4.5
Implementatie
5

Key takeaways

Pros

  • Soepele en goed ontworpen interface
  • Gemakkelijke navigatie
  • Geweldige prijs en een gratis abonnement

Cons

  • Functies brengen niets nieuws

Flowlu is geweldige kennisbanksoftware die alle essentiële kennisbankfuncties biedt. Hoewel het niets extra’s biedt als het gaat om functionaliteit, heeft het een soepele en ongelooflijk goed ontworpen interface die zorgt voor een geweldige ervaring. Het heeft ook een zeer eerlijke prijs, maar u moet overwegen of het de moeite waard is om voor extra functies te betalen en of u ze nodig zult hebben of niet. Hoe dan ook, met de Flowlu-kennisbank zit u altijd goed. Bekijk de onderstaande recensie en ontdek meer over hoe deze presteert.

Aan de slag met Flowlu

Flowlu is een uitgebreide oplossing gericht op het vereenvoudigen van veel bedrijfsprocessen en wordt vaak gebruikt als toegewijde kennisbanksoftware. Het biedt functies en hulpmiddelen voor het beheer van klantenrelaties, projectbeheer, taak- en teambeheer, maar ook voor financiën, facturering, probleemopvolging, klantenportaal en mindmaps. Laten we eens kijken naar de Flowlu-kennisbankfunctie en kijken hoe deze presteert.

Flowlu functies

Flowlu heeft een eenvoudig registratieproces waarmee je binnen de kortste keren aan de slag kunt met de gratis versie. Het enige dat nodig is, is uw email en basisinformatie over uzelf of uw bedrijf. Zodra u klaar bent met de registratie, wordt u onmiddellijk naar het Flowlu-dashboard geleid en kunt u beginnen met het onboardingproces. Tijdens de onboarding kunt u uw profielgegevens en bedrijfsaccountgegevens invullen, en ook de tools selecteren die u in uw Flowlu-account wilt gebruiken.

Flowlu - Onboarding-proces - sectie kennisbeheer

Kennisbank en kennisbeheer zijn twee van deze opties, dus zorg ervoor dat u deze items aanvinkt als u Flowlu voornamelijk wilt gebruiken als uw kennisbanksoftware. Flowlu biedt opties voor interne en externe kennisbank, maar het is in wezen dezelfde functie. U hoeft alleen gratis toegang tot al uw kennisbanken toe te staan en deze openbaar te maken voor online bezoekers. Voordat u aan de slag gaat, moet u eerst de functie instellen. Onboarding biedt een eenvoudige handleiding die u de stappen laat zien voor het maken van uw eerste kennisbank.

Flowlu - Onboarding van kennisbeheer voltooid

De interface in Flowlu ziet er erg prettig en modern uit. U vindt de volledige toolset in het linkermenupaneel en alles is duidelijk gemarkeerd, dus u zou geen problemen moeten hebben om te vinden wat u zoekt. Het zal u slim laten zien welke taken u voor die dag moet voltooien, en u kunt ook recente updates van uw collega’s (of de Flowlu-bot) bekijken op het homepage-dashboard.

Welkom bij het Flowlu-bericht

Gebruikerservaring en functies

De interface werkt perfect en er zijn absoluut geen haperingen met betrekking tot de toegang tot de kennisbank. U krijgt toegang tot de kennisbank in Flowlu door op het kennisbankpictogram in het linkermenupaneel te klikken. Het is vrij eenvoudig en gemakkelijk toegankelijk, wat niet gezegd kan worden van alle kennisbankoplossingen. Soms moet u de kleine dingen waarderen, en dit is zo’n moment. De functie wordt in eerste instantie niet als een volledig venster geopend, maar als een apart tabblad dat uit de menubalk schuift. Het ziet er best gaaf uit en het geeft extra flexibiliteit als u per ongeluk verkeerd klikt. U kunt snel een andere optie uit het menu selecteren.

Flowlu - Overzicht kennisbanken

De hele interface ziet er ongelooflijk soepel uit en voelt ongelooflijk soepel aan, als een uitgebreid, goed doordacht mechanisme dat er niet alleen geweldig uitziet, maar ook functioneel is. U kunt op het plus-pictogram klikken om een nieuwe kennisbank te maken, die een ander schuifelement vanaf de rechterkant naar voren brengt. Hier kunt u uw kennisbank een naam geven en beschrijven, een letterkleur kiezen, een titelafbeelding toevoegen, een lay-out selecteren en beslissen of u opmerkingen over uw kennisbankartikel wilt toestaan. Tot nu toe zien de opties er redelijk goed uit en u kunt ze op elk moment wijzigen.

Flowlu - Ontwerp kennisbank instellen

Zodra u uw nieuwe kennisbank invoert, zal de interface u snel uitnodigen om een nieuw artikel te schrijven. Als je klikt op Een nieuw artikel maken, wordt er een ander schuifelement weergegeven en maakt u kennis met de Flowlu Knowledge Base-artikeleditor. De teksteditor ziet er net zo goed uit als de rest van de Flowlu-webapplicatie en biedt een eenvoudige maar gemakkelijk te navigeren interface met alle tools direct zichtbaar. De selectie is niet de grootste die ik ooit heb gezien, maar bevat alle benodigde tools.

Flowlu - Kennisbankartikel toevoegen

U kunt vrij tekst schrijven en kopteksten gebruiken die u kunt vinden onder de opmaakoptie in de werkbalk. De editor ondersteunt het eenvoudig toevoegen van foto’s, video’s en links, dus er zijn absoluut geen problemen om uw artikelen eersteklas en vol met relevante media te maken. Last but not least krijg je extra opties in het rechterpaneel waar je basis SEO, tags en ticketstatus kunt afhandelen. U kunt ook bestanden uit Google Drive bijvoegen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een bovenliggend artikel te selecteren, wat een gemakkelijke categorisering en organisatie van uw artikelen mogelijk moet maken.

Flowlu - Overzicht kennisbankartikelen

Over het algemeen is de Flowlu-kennisbank supergemakkelijk te gebruiken en zou u geen problemen moeten hebben om toegang te krijgen tot alle functies die u nodig hebt. Er is geen extra functionaliteit die wat extra waarde zou opleveren in vergelijking met andere oplossingen, maar aan de andere kant heb je die ook niet echt nodig. Het belangrijkste is dat de interface prettig is om te navigeren en gemakkelijke toegang tot de kennisbank en de editor mogelijk maakt.

Prijzen

Flowlu biedt vijf tariefplannen met verschillende functies. Elk plan heeft een kennisbank. Duurdere abonnementen bieden meer functies en verwijderen functiebeperkingen met hogere maandelijkse abonnementen. Er is ook een gratis abonnement met beperkte functies beschikbaar, maar u kunt een proefversie van elk van de betaalde abonnementen starten als u dat wilt. Laten we eens kijken naar elk plan en wat het te bieden heeft.

Gratis

Het gratis abonnement biedt 1 GB opslagruimte en heeft een limiet van twee gebruikers. U kunt onbeperkt projecten en taken uitvoeren, onbeperkt contacten opslaan en u hebt ook toegang tot CRM-automatisering. Andere functies zijn onder meer facturering en online betalingen, onkostenregistratie, één projectsjabloon en één kennisbank.

Team

Het Team-abonnement kost €39 per maand voor 8 gebruikers met een maandabonnement of €29 per maand voor 8 gebruikers met een jaarabonnement. Het biedt 10 GB opslagruimte. U krijgt alle functies van het gratis abonnement, maar met 3 projectsjablonen en 2 kennisbanken. U krijgt ook taakautomatisering, API en webhooks, e-mailintegratie en urenregistratie.

Business

Het Business-abonnement kost €74 per maand voor 16 gebruikers met het maandabonnement, of €59 per maand voor 16 gebruikers met het jaarabonnement. Het biedt 50 GB opslagruimte. U krijgt alle eerdere functies met 6 projectsjablonen en onbeperkte kennisbanken, evenals de functie voor aangepaste velden.

Professioneel

Het Professional-abonnement kost €149 per maand voor 25 gebruikers met een maandabonnement of €119 voor 25 gebruikers met een jaarabonnement. Het biedt 100 GB opslagruimte. Het enige grote verschil in dit plan is dat u 20 projectsjablonen krijgt met alle functies van eerdere plannen.

Ondernemingen

Het Enterprise-abonnement kost €249 per maand voor een onbeperkt aantal gebruikers, of u kunt €199 betalen als u het jaarabonnement kiest. U krijgt alle functies van eerdere abonnementen, zonder beperkingen voor projectsjablonen.

Besluit

Flowlu is een uitgebalanceerde kennisbanksoftware voor een zeer redelijke prijs die een ongelooflijk mooie interface en een gebruiksvriendelijke kennisbankfunctie biedt. Hoewel het misschien geen mooie geavanceerde functies biedt, is wat het biedt meer dan genoeg voor iedereen om verbluffende kennisbanken en uitgebreide artikelen te maken. Het is meer dan betaalbaar voor teams van elke omvang en je krijgt geweldige functies in elk van de pakketten. Het enige waar u rekening mee moet houden, is hoe nuttig deze functies voor uw bedrijf zullen zijn.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Hoe kan ik de gebruikerstoegang tot de Flowlu-kennisbank wijzigen?

U kunt de toegang voor gebruikers wijzigen op applicatieniveau en kennisbankniveau. Om dit op applicatieniveau te wijzigen, gaat u naar Marketplace > Kennisbank > Gebruikerstoegangsinstellingen. In dit gedeelte kunt u het toegangsniveau voor elke gebruiker afzonderlijk wijzigen. Als u wilt wijzigen wie artikelen kan bewerken en dieper in de toegangsniveaus wilt gaan, gaat u naar de instellingen van een van uw kennisbanken en gaat u naar Toegang. In dit gedeelte kunt u gebruikersrechten wijzigen.

Hoe kan ik een aangepast domein gebruiken met de Flowlu-kennisbank?

Ga naar uw domeinconfiguratiescherm en zoek de instelling waar u DNS-records kunt wijzigen. Zoek vervolgens de CNAME-record voor uw domein en wijs de record van uw domein naar “hc.flowlu.com”. Open vervolgens uw kennisbankinstellingen en ga naar Externe pagina. Vink het vakje de domeinnaam wijzigen aan en voer uw aangepaste domeinnaam in zonder https://.

Product reviews

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo