Beoordeling van de Freshdesk-kennisbank

De tekst beschrijft verschillende softwareoplossingen voor klantenservice en kennisbeheer. HelpCrunch wordt beschouwd als een goede optie, maar heeft verplichte branding en een onhandige interface. Stonly wordt beschreven als een innovatieve kennisbankoplossing, maar is duur en heeft geen optie voor een blanco sjabloon. LiveAgent wordt aanbevolen als een goede keuze met diverse functies en integraties. De tekst bevat ook informatie over het bedrijf zelf en hoe contact te maken.
Beoordeling van de Freshdesk-kennisbank
Compare Beoordeling van de Freshdesk-kennisbank with other in: How Beoordeling van de Freshdesk-kennisbank is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
7839 reviews

Kennisbanksoftware van Freshdesk is een geweldige optie voor alle soorten bedrijven. Maak je geen zorgen als u nog nooit dergelijke software hebt gebruikt. De gebruikersinterface is zeer intuïtief. Zelfs minder technisch onderlegde gebruikers kunnen alles eenvoudig instellen en beginnen in een mum…

Pricing
Starting from:
0.00   per maand
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Gebruikservaring
5
Prijs
4
Implementatie
5

Key takeaways

Pros

  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Aanpasbare sjablonen
  • Betrouwbare klantenondersteuning
  • Gratis abonnement beschikbaar

Cons

  • Geavanceerde bewerkingsopties zijn moeilijk te achterhalen
  • Mogelijk hebt u ondersteuning nodig bij de implementatie van geavanceerde functies

Kennisbanksoftware van Freshdesk is een geweldige optie voor alle soorten bedrijven. Maak je geen zorgen als u nog nooit dergelijke software hebt gebruikt. De gebruikersinterface is zeer intuïtief. Zelfs minder technisch onderlegde gebruikers kunnen alles eenvoudig instellen en beginnen in een mum van tijd met het schrijven van kennisbankartikelen. Ik zou zelfs durven zeggen dat ze het proces kunnen voltooien zonder de documentatie te lezen.

Ook het aanmaken van de artikelen zelf is heel eenvoudig. Naast basisfunctionaliteiten zoals het bewerken van tekst en het toevoegen van foto’s en video’s, biedt Freshdesk een aantal kant-en-klare sjablonen om u op weg te helpen. U kunt ook rechtstreeks in de software van Freshdesk wat basisoptimalisatie voor zoekmachines uitvoeren. Met het gratis abonnement kunt u het proberen en erachter komen of dit het stuk software is dat u zal helpen de kennisbank van uw bedrijf op te bouwen.

Aan de slag met Freshdesk

Het opzetten van uw gratis account is een fluitje van een cent en kan binnen enkele minuten worden gedaan. U kunt voor deze optie kiezen of u kunt zich aanmelden voor de gratis versie van de Freshdesk-software.

Het is belangrijk erop te wijzen dat ik alles in Chrome heb ingesteld, maar Freshdesk werkt ook in Safari, Edge en Firefox.

Nadat u zich heeft aangemeld, biedt Freshdesk u een optie om enkele details over uw bedrijf in te vullen om de ervaring beter op u af te stemmen. U kunt deze stap echter overslaan als u dat niet meteen wilt doen.

Na emailauthenticatie hoeft u alleen maar uw account in te stellen en u bent klaar om te gaan. Wanneer u zich aanmeldt, wordt u begroet met een dashboard met alle benodigde informatie.

Freshdesk dashboard

Als u net begint, kunt u voorbeeldgegevens krijgen om te zien hoe uw dashboard eruit zal zien als u de software eenmaal gaat gebruiken. U kunt het natuurlijk negeren en in plaats daarvan echte gegevens gebruiken.

Om te beginnen met het maken van uw kennisbank, gaat u naar het menu aan de linkerkant en klikt u op Oplossingen en gaat u verder door te klikken op Aan de slag.

Freshdesk aan de slag met kennisbank

Hier kunt u bestaande mappen bewerken of nieuwe maken. U hebt twee mappen om mee te beginnen, maar u kunt er meer toevoegen. Nu kunt u voor het belangrijkste deel beginnen met het schrijven van kennisbankartikelen. Klik hiervoor op de knop Nieuw artikel in de rechterbovenhoek.

Freshdesk kennisbank accountinstellingen

De Freshdesk-interface combineert goed veel in één weergave zonder overvol te zijn. De software geeft u de mogelijkheid om meer te lezen over andere geavanceerde functies, maar u kunt deze desgewenst negeren.

Freshdesk nieuw kennisbankartikel

U kunt uw artikel helemaal opnieuw schrijven, of u kunt kiezen uit de vooraf ingestelde sjablonen zoals instructies, veelgestelde vragen en gebruikershandleidingen. Als u klaar bent met het artikel, kunt u het publiceren of ter beoordeling opsturen.

Gebruikerservaring en functies

Het opzetten van de Freshdesk-kennisbank was ongelooflijk eenvoudig. De software is zeer toegankelijk en gemakkelijk te navigeren. U kunt complexe ondersteuningsartikelen en technische documentatie maken, of slechts een paar alinea’s tekst schrijven met updates en nieuws.

Een ding dat kan worden verbeterd, zijn geavanceerde bewerkingsopties. Wanneer u de teksteditor voor het eerst opent, kunt u erover lezen in de documentatie. Maar als u deze suggestie sluit, moet u door de ondersteuningspagina’s bladeren om voldoende informatie te vinden over hoe u ze kunt instellen.

Voor het maken van kennisbankartikelen biedt Freshdesk echter alles wat u nodig hebt. Vanuit één handige en gebruiksvriendelijke interface kunt u alle basisbewerkingsmogelijkheden gebruiken plus een Snel invoegen-knop, waarmee u video’s, afbeeldingen, notities, andere informatie, enz. kunt toevoegen.

Freshdesk basis SEO-opties in kennisbankeditor

Iets wat ik nuttig vond, is de basis-SEO in het menu aan de rechterkant. Zal het zorgen voor al uw SEO-inspanningen? Nee. Maar het is een mooi geïntegreerd klein hulpmiddel om u op weg te helpen met zoekmachineoptimalisatie.

Freshdesk kennisbank artikeleditor

Prijzen

Freshdesk maakt gebruik van een op abonnementen gebaseerd prijsmodel. Ze bieden drie abonnementspakketten aan. Elk abonnement wordt geleverd met meer extra functies, zodat u naar boven of naar beneden kunt schalen op basis van uw behoeften.

Gratis

Dit is een gratis abonnement met basisfuncties, waaronder een kennisbank, ticketing, analyse en rapportage, integratie van sociale media en 24/7 emailondersteuning. Met deze abonnementslaag kunt u maximaal 10 vertegenwoordigers hebben.

Growth

U kunt dit pakket kopen voor €€15 per vertegenwoordiger per maand, jaarlijks gefactureerd, of voor €18 per vertegenwoordiger per maand, maandelijks gefactureerd. Dit niveau biedt alles van de gratis optie plus automatisering, 24/5 telefonische ondersteuning, SLA’s, 1000+ marktplaats-apps, aangepaste SSL en meer.

Pro

Het Pro-abonnement kost €49 per vertegenwoordiger per maand, jaarlijks gefactureerd, of €59 per vertegenwoordiger per maand, maandelijks gefactureerd. Dit prestatiegerichte pakket bevat alle functies van het groeiplan, plus gemiddelde afhandelingstijd (AHT), apps op maat, uitbreidbare API-limieten, klantentevredenheidsscore (CSAT), klantensegmentatie, aangepaste rollen en rapporten, een meertalige kennisbank, meerdere producten, en anderen.

Ondernemingen

Het duurste Enterprise-abonnement van Freshdesk is beschikbaar voor €79 per vertegenwoordiger per maand, jaarlijks gefactureerd, of €95 per vertegenwoordiger per maand, maandelijks gefactureerd. In dit pakket kunt u gebruikmaken van functies en functionaliteiten van eerdere niveaus, plus toevoegingen zoals onbeperkte producten, een sandbox, workflow voor goedkeuring van de kennisbank, bots, door AI aangedreven sociale signalen, IP-bereikbeperkingen en meer.

Besluit

Freshdesk biedt gratis gebruiksvriendelijke kennisbanksoftware, waardoor deze zelfs voor kleine bedrijven toegankelijk is. De gebruikersinterface is gemakkelijk te navigeren en eenvoudig om mee te werken. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zich overweldigd voelt door codeblokken, verschillende variabelen en verwarrende taal. Freshdesk zorgt ervoor dat klanten met verschillende technische vaardigheden de software effectief kunnen gebruiken om een robuuste kennisbank vol tutorials, veelgestelde vragen en artikelen op te bouwen. Het toevoegen van foto’s, video’s en andere mediabestanden is heel eenvoudig dankzij de Quick Insert-knop. Het enige kleine ongemak is het ontbreken van geavanceerde tekstbewerking. Als u echter met de interface speelt en wat documentatie van Freshdesk leest, zult u niet lang worstelen om alles te vinden wat u nodig hebt om geweldige kennisbankartikelen voor uw klanten te maken.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Ik heb problemen met het opzetten van een interne kennisbank

Het proces van het schrijven van interne kennisbankartikelen is hetzelfde als bij de externe artikelen. Het enige stapsgewijze verschil is hoe u de zichtbaarheid instelt. Stel de zichtbaarheid in op vertegenwoordigers om een interne kennisbank te maken. U kunt de artikelzichtbaarheid van zowel nieuwe als bestaande artikelen aanpassen.

Ik kan gegevens niet in bulk exporteren

U kunt bulkexport van uw gegevens instellen als u accountbeheerdersrechten heeft. Ga naar Beheerder > Account > Accountgegevens > Exporteren. De geregistreerde agent ontvangt een emaillink met daarin een downloadlink voor Solutions in XML-indeling, samen met accountgegevens.

Product reviews

De checklijst voor evaluatie van de klantenservice is uw kans om verbeterpunten te leren kennen. Besteed aandacht aan de suggesties van uw klanten.

Klantenservice evaluatie checklijst

Een evaluatiesjabloon voor klantenservice kan helpen om zwakke punten van het team te erkennen en toekomstige doelen te stellen. Het stellen van doelen op een SMART manier kan het bereiken van gemeenschappelijke doelen bevorderen en de medewerkers beter laten voelen op het werk. Tools zoals Asana en Basecamp kunnen worden gebruikt om doelen bij te houden en verbeteringen aan te brengen. Door evaluatieprocessen te lanceren, te volgen en te verbeteren, kunnen bedrijven de klantenservice verbeteren en verbeteringen aanbrengen. Een checklijst voor evaluatie van de klantenservice kan helpen bij het identificeren van verbeterpunten, het evalueren van e-mails en telefoongesprekken, het analyseren van prestatiegegevens en het erkennen van zwakke punten. Regelmatige evaluatie van de klantenservice kan leiden tot verbeterde bedrijfsprestaties, betere klanttevredenheid, verbeterde klantenrelaties en meer winst.

Vraag klantenfeedback als een professional met de emailsjablonen voor feedback van LiveAgent. Onze 9 unieke sjablonen zijn klaar voor gebruik.

Emailsjablonen voor feedback

De tekst bespreekt het belang van effectieve productupdate-e-mails en het gebruik van sjablonen om professionele communicatie te bevorderen. Het biedt voorbeelden van feedback- en suggestieborden als interactieve methoden voor klantenfeedback en benadrukt het belang van een goede klantenervaring en snelle ondersteuning. LiveAgent wordt aanbevolen als klantenservicesoftware met meer dan 180 functies voor verbeterde klantenervaring en loyaliteit.

Ontdek welke items u moet opnemen in uw checklijst voor klantenonderzoek om uw bedrijf te beschermen bij het aannemen van nieuwe klanten.

Klantenonderzoek checklijst

De tekst biedt een checklijst voor klantenservicenormen om de kwaliteit van klantenservice te verbeteren en klantentevredenheid te verhogen. De tekst bespreekt ook de voordelen van het analyseren van klantenstatistieken en het belang van informatiebeveiliging. Er is ook aandacht besteed aan het belang van een checklijst voor klantenonderzoek om juridische en financiële problemen te voorkomen. Bedrijven die zich moeten houden aan anti-witwasregelgeving kunnen ook profiteren van deze checklists.

Overweegt u de Zendesk-kennisbank? Bekijk onze recensie en ontdek of dit de juiste kennisbanksoftware voor uw bedrijf is.

Beoordeling van de Zendesk Suite-kennisbank

Zendesk Suite biedt verschillende functies voor het schrijven van kennisbankartikelen, communityberichten en meer, inclusief een AI-gedreven artikeleditor en de mogelijkheid om artikelen op te slaan of direct te publiceren. Het meest betaalbare pakket dat kennisbanksoftware bevat, is de Suite Growth voor €79 per vertegenwoordiger per maand, jaarlijks gefactureerd. Er zijn echter nog enkele gebruikerservaringsproblemen en verwarring over upgrade-opties. Het heeft echter wel veel potentieel en de Knowledge Capture-app kan handig zijn voor helpdesks.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo