Beoordeling van de Freshservice kennisbank

Freshservice is een IT-helpdeskoplossing die een ticketsysteem, kennisbank en andere tools voor IT-ondersteuning biedt. De interface is modern en gemakkelijk te navigeren, inclusief de Knowledge Base-functie. Freshservice biedt vier abonnementsopties met verschillende functiesets, waarbij het Starter-abonnement het goedkoopst is. Categorieën en mappen helpen bij het organiseren van de kennisbank en zijn vooral handig voor bedrijven die uitgebreide kennisbanken willen creëren. Overall is Freshservice een goede keuze voor IT-ondersteuning.
Beoordeling van de Freshservice kennisbank
Compare Beoordeling van de Freshservice kennisbank with other in: How Beoordeling van de Freshservice kennisbank is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
1891 reviews

Het is moeilijk om iets mis te vinden met de Freshservice-kennisbankfunctie, omdat deze eenvoudige navigatie biedt en alle juiste organisatiefuncties heeft die vaak worden weggelaten in andere kennisbankoplossingen. De teksteditor is state-of-the-art en de installatie en implementatie zijn ongelooflijk eenvoudig. Freshservice biedt…

Pricing
Starting from:
$ 29   per maand
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4
Gebruikservaring
5
Prijs
2
Implementatie
5

Key takeaways

Pros

  • Eenvoudige en snelle installatie
  • Geweldige interface
  • Goed ontworpen kennisbank + editor

Cons

  • Zelfs met goedkopere abonnementen kan het erg duur worden

Het is moeilijk om iets mis te vinden met de Freshservice kennisbankfunctie, omdat deze eenvoudige navigatie biedt en alle juiste organisatiefuncties heeft die vaak worden weggelaten in andere kennisbankoplossingen. De teksteditor is state-of-the-art en de installatie en implementatie zijn ongelooflijk eenvoudig. Freshservice biedt een van de beste kennisbankfuncties die er zijn, maar het kan erg kostbaar zijn als u geen aandacht besteedt aan de tariefplannen. Blijf lezen om de volledige beoordeling van de Freshservice kennisbank te zien.

Aan de slag met Freshservice

Freshservice is software voor helpdesk, klantenondersteuning en servicebeheer met een grote focus op IT. Het maakt ook deel uit van de Freshworks softwareselectie. Met Freshservice kunnen hun gebruikers hun IT-activiteiten eenvoudiger maken. Het is een volwaardige IT-helpdeskoplossing met een ticketsysteem, een kennisbank en alle andere belangrijke tools voor IT-ondersteuning. Deze beoordeling richt zich op de Freshservice-kennisbank en hoe deze presteert in dagelijkse ondersteuningsscenario’s.

Welkom bij Freshservice

Aan de slag gaan met Freshservice is net zo eenvoudig als het invullen van een eenvoudig registratieformulier. Er zijn geen creditcardgegevens vereist en u hoeft geen proces met meerdere stappen te doorlopen om toegang tot uw account te krijgen. Het duurt amper een paar minuten om vertrouwd te raken met uw dashboard. Zodra u toegang krijgt, wordt u vanaf het begin begroet door een modern ogende interface. Er zijn geen handleidingen beschikbaar, maar de interface is schoon en gemakkelijk te navigeren, zelfs als u een geheel nieuwe gebruiker bent.

Freshservice dashboardoverzicht

Freshworks ziet er echt modern en aangenaam uit om naar te kijken. Het hoofddashboard biedt een mooi overzicht waar u informatie over het ticketsysteem kunt zien in uitgebreide grafieken. Aan de linkerkant bevindt zich het hoofdmenu, waar u alle hulpmiddelen kunt vinden en binnen enkele seconden gemakkelijk toegang hebt tot alles wat u nodig hebt. Bovenaan vindt u taken, notificaties, algemene instellingen en andere gerelateerde menu-items. Over het algemeen is de interface gewoon geweldig en het is moeilijk om er bij de eerste blik iets mis mee te vinden.

Het vinden van de kennisbank in Freshservice is een beetje verwarrend, want terwijl de eigenlijke sectie Kennisbank heet, zegt het menu-item gewoon Oplossingen. Hoewel het niet de moeilijkste taak was om erachter te komen dat Solutions staat voor de Knowledge base, kan ik me voorstellen dat nieuwe gebruikers zich misschien niet in dezelfde situatie bevinden. Oplossingen kunnen in plaats daarvan gemakkelijk verwijzen naar veelgestelde vragen over software of een handleiding om aan de slag te gaan. Ongeacht dit kleine probleem, vindt u de optie Oplossingen in het linkermenupaneel.

Artikelen in de Freshservice kennisbank

Gebruikerservaring en functies

Zodra u toegang heeft tot de kennisbankfunctie, kunt u beginnen met rondkijken. De interface blijft net zo prettig als de hele Freshservice applicatie en nodigt u direct uit om artikelen te gaan schrijven als deze leeg is. Zodra u op Artikel maken klikt, wordt u naar de artikeleditor van de kennisbank geleid en kunt u meteen beginnen met het bewonderen van de gemakkelijk te navigeren kennisbankinterface.

Freshservice kennisbank artikel maken

De artikeleditor werkt en ziet er geweldig uit. Er is niets bijzonders aan de hand, wat goed is omdat het u gefocust houdt, en het helpt u uzelf onder te dompelen in schrijven, net als met standaard tekstbewerkingssoftware. Het is gewoon een klassieke, goed ontworpen en volledig functionele teksteditor, wat altijd goed is. U weet precies waar elk gereedschap zich bevindt en niets is aan uw zicht onttrokken.

De bovenste werkbalk biedt alle standaardtools voor tekstopmaak die u al kent van teksteditorsoftware zoals Microsoft Word. De werkbalk is altijd gemakkelijk beschikbaar en ondersteunt alle standaard sneltoetsen. U kunt met een paar klikken afbeeldingen en video’s toevoegen en u hoeft zich geen zorgen te maken over insluiten, aangezien beide soorten media automatisch in alle artikelen worden ingesloten. U kunt onder andere ook tags en trefwoorden toevoegen in het linkerdeelvenster of de auteur van het artikel selecteren.

Freshservice maakt artikel

De Freshservice kennisbank ondersteunt categorieën en mappen, die ervoor zorgen dat u altijd op de hoogte bent van uw artikelorganisatiestructuur. Het is verrassend dat veel oplossingen deze functies nog steeds niet gebruiken, wat van onschatbare waarde kan zijn voor bedrijven die van plan zijn uitgebreide en uitgebreide kennisbanken te creëren. Categorieën zijn gewoon de go-to-functie voor organisatie, en daarom kan de Freshservice-kennisbank echt een goede keuze zijn.

Categorieën van de Freshservice kennisbank

Prijzen

Freshservice biedt vier tariefplannen met verschillende functiesets. De kennisbankfunctie is opgenomen in elk plan. Er is geen optie voor een gratis abonnement, dus als u van plan bent om de kennisbankfunctie te gebruiken, moet u ook beslissen welke andere tools u nodig heeft voordat u een besluit neemt over uw abonnement. Laten we de aanbiedingen eens bekijken.

Starter

Het Starter-abonnement kost $29 per maand per gebruiker met maandelijkse betalingen, of $19 per maand per gebruiker met jaarlijkse betalingen. Het biedt een kennisbank, incidentbeheer, selfserviceportal, SLA, workflowautomatisering, orkestratie, starter voor toegangscontrole, analyse, aangepaste SSL en nog veel meer.

Groei

Het groeiplan kost $59 per maand per gebruiker met maandelijkse betalingen, of $49 per maand per gebruiker met jaarlijkse betalingen. U krijgt alles van het vorige plan (hoewel het niet in de prijs is gespecificeerd), en daarnaast een servicecatalogus, activabeheer, inkooporderbeheer, onboarding van werknemers, oproepbeheer, portalaanpassing, meerdere SLA’s en meer.

Pro

Het Pro-abonnement kost $109 per maand per gebruiker met maandelijkse betalingen, of $89 per maand per gebruiker met jaarlijkse betalingen. Het bevat eerder genoemde functies en voegt probleembeheer, wijzigingsbeheer, releasebeheer, projectbeheer, SaaS-beheer, softwarelicentiebeheer, contractbeheer, pro analyses en meer toe.

Ondernemingen

Het Enterprise-abonnement kost ô129 per maand per gebruiker met maandelijkse betalingen, of $109 per maand per gebruiker met jaarlijkse betalingen. U krijgt alles van eerdere abonnementen, evenals uw eigen virtuele vertegenwoordiger, sandbox, auditlogboeken en 20.000 orkestratietransacties per maand per account.

Besluit

Freshservice biedt een van de beste kennisbanktools die er zijn. Het is gemakkelijk om ermee aan de slag te gaan en het is ongelooflijk goed ontworpen, wat zorgt voor een geweldige schrijfervaring. De kennisbankfunctie is een van de beste die beschikbaar is, maar u moet rekening houden met uw budget. Hoewel Freshservice geweldig is, kunnen de prijzen erg veeleisend zijn, vooral als u besluit een duurder abonnement te kiezen met een grotere functieset. Als u dat echter doet, zult u niet teleurgesteld zijn.

Veelvoorkomende problemen en problemen

Ik kan de kennisbank niet vinden in Freshservice

De kennisbank in de Freshservice-applicatie heet Solutions. U vindt het in het linker menupaneel. Zodra u erop klikt, wordt u naar de kennisbank geleid en kunt u beginnen met schrijven.

Product reviews

De checklijst voor evaluatie van de klantenservice is uw kans om verbeterpunten te leren kennen. Besteed aandacht aan de suggesties van uw klanten.

Klantenservice evaluatie checklijst

Een evaluatiesjabloon voor klantenservice kan helpen om zwakke punten van het team te erkennen en toekomstige doelen te stellen. Het stellen van doelen op een SMART manier kan het bereiken van gemeenschappelijke doelen bevorderen en de medewerkers beter laten voelen op het werk. Tools zoals Asana en Basecamp kunnen worden gebruikt om doelen bij te houden en verbeteringen aan te brengen. Door evaluatieprocessen te lanceren, te volgen en te verbeteren, kunnen bedrijven de klantenservice verbeteren en verbeteringen aanbrengen. Een checklijst voor evaluatie van de klantenservice kan helpen bij het identificeren van verbeterpunten, het evalueren van e-mails en telefoongesprekken, het analyseren van prestatiegegevens en het erkennen van zwakke punten. Regelmatige evaluatie van de klantenservice kan leiden tot verbeterde bedrijfsprestaties, betere klanttevredenheid, verbeterde klantenrelaties en meer winst.

Vul deze checklijst voor klantenservice-audits in om een duidelijk overzicht te krijgen van de huidige staat van uw klantenservice, zodat u de nodige stappen kunt ondernemen om deze te verbeteren.

Klantenservice audit checklijst

Bedrijven kunnen profiteren van het aanbieden van klantenservice en marketing in verschillende talen, omdat dit de communicatie met potentiële klanten vergroot. Het opzetten van een onboarding proces voor nieuwe medewerkers is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat ze vanaf dag één de beste klantenservice bieden. Dit kan worden gedaan door hun ervaringen te bespreken, trainingshandleidingen te bekijken en hen te testen op productkennis en interacties met klanten.

Klantenservice is er om klanten te helpen. Het is aan de klant hoe goed of slecht de beoordeling zal zijn. Beoordelingen kunnen divers zijn.

Klantenservicebeoordelingen

Klantenservice-automatisering kan de efficiëntie verbeteren en medewerkers helpen zich te concentreren op belangrijke taken. LiveAgent biedt klantvriendelijke software met een individuele benadering en empathie voor klanten. Een klantgerichte benadering versterkt de tevredenheid, loyaliteit en vertrouwen van de klanten. Na aanmelding bij LiveAgent wordt er een bericht gestuurd met inloggegevens. Cookies worden gebruikt op de website en door verder te gaan wordt er akkoord gegeven met het privacy- en cookiebeleid.

Vraag klantenfeedback als een professional met de emailsjablonen voor feedback van LiveAgent. Onze 9 unieke sjablonen zijn klaar voor gebruik.

Emailsjablonen voor feedback

De tekst bespreekt het belang van effectieve productupdate-e-mails en het gebruik van sjablonen om professionele communicatie te bevorderen. Het biedt voorbeelden van feedback- en suggestieborden als interactieve methoden voor klantenfeedback en benadrukt het belang van een goede klantenervaring en snelle ondersteuning. LiveAgent wordt aanbevolen als klantenservicesoftware met meer dan 180 functies voor verbeterde klantenervaring en loyaliteit.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo