Guru kennisbank beoordeling

Guru is een kennisbanksoftware waarmee je inhoudssuggesties op basis van AI, premium-ondersteuning en CSM- en implementatieservices kan krijgen. Het heeft een zeer goed afgeronde functionaliteit met veel functies, een gemakkelijk te gebruiken interface en een geweldige artikelredacteur. Het is ook redelijk geprijsd en biedt een gratis proefversie. Er kunnen echter problemen zijn met verbindingsproblemen, afbeeldingslevering en uitnodigingen.
Guru kennisbank beoordeling
Compare Guru kennisbank beoordeling with other in: How Guru kennisbank beoordeling is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
1641 reviews

Guru is een goed afgeronde kennisbanksoftware die u enkele van de beste functionaliteiten kan bieden. Lees meer over de functies van de Guru-kennisbank in onze recensie.

Pricing
Starting from:
10   per maand
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: 1

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Gebruikservaring
5
Prijs
4
Implementatie
5

Key takeaways

Pros

  • Geweldige artikelredacteur
  • Eenvoudig te gebruiken interface
  • Gemakkelijke navigatie
  • Goedkoop met een gratis optie

Cons

  • Toegewijde kennisbanksoftware

Aan de slag met Guru

Guru biedt een gratis proefversie aan voor degenen die het eerst willen uitproberen. U kunt zich inschrijven met een eenvoudig registratieformulier dat minimale informatie vereist, waardoor het proces minder ingewikkeld wordt. Zodra u uw account heeft aangemaakt, ontvangt u een email met een link om uw registratie te bevestigen. Na bevestiging kunt u uw bedrijfsinformatie invullen en beslissen wat het belangrijkste doel van uw gebruik van de Guru-applicatie zal zijn. Een andere stap nodigt u uit om een afdeling en je rol binnen het bedrijf te kiezen. In de laatste stap kunt u ervoor kiezen om te kiezen voor een demo-oproep of deze te weigeren.

Welkom op het Guru-scherm

Als u klaar bent met alle stappen, kunt u de productrondleiding starten of deze stap helemaal overslaan. De gids is behoorlijk goed gemaakt en toont u uw nieuwe dashboard, Guru-integraties en een paar andere dingen om u op weg te helpen. Als u hiermee klaar bent, kunt u beginnen met het bekijken van de gebruikersinterface, die net zo goed is ontworpen als de “Aan de slag“-gids. Guru biedt overal in de interface handige tooltips. U kunt erop klikken als u meer wilt weten over specifieke functionaliteiten.

Guru - alle collecties

De interface is een mix van zwart en wit, waarbij zwart de nadruk legt op navigatie-opties, terwijl wit is gereserveerd voor de werkruimte. Het contrast zorgt voor een goede gebruikerservaring met gemakkelijke navigatie. Er zijn niet zoveel menu-opties, wat geweldig is omdat het de workflow een stuk eenvoudiger maakt, althans vanuit mijn oogpunt. Het hoofdmenu is aan de linkerkant geplaatst, er zijn geen andere menu-opties elders beschikbaar, wat de navigatie nog eenvoudiger maakt. Zodra u op een menuoptie klikt, wordt u naar het betreffende gedeelte van de Guru-app geleid. Het vinden van de optie om artikelen te schrijven is heel eenvoudig, aangezien Guru geen andere communicatietools biedt, en je kunt het beschouwen als een speciale kennisbanktoepassing.

Guru - gebruikers, groepen en collecties

De menu-opties omvatten het startscherm, bibliotheek, taken, analyses, kaartbeheer, teaminstellingen en collecties. Als u toegang wilt tot de instellingen, kunt u op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek klikken en uw Guru-ervaring aanpassen als u dat wilt. De interface biedt ook handige kaarten, die meestal details bevatten over de laatste updates van Guru of handige handleidingen die bepaalde functionaliteiten uitleggen.

Guru - mijn bibliotheek

Gebruikerservaring en functies

Zodra u op de optie “Een kaart maken” in de rechterbovenhoek klikt, heeft u twee opties om te beginnen met het schrijven van uw eerste artikel. U kunt helemaal vanaf nul beginnen met het schrijven van een nieuwe kaart of een sjabloon maken. Er is ook een optie om inspiratie op te doen voor het maken van uw kaarten of sjablonen door de Guru-community te bezoeken. Ik heb beide opties getest – een nieuwe kaart maken en een sjabloon maken, en ze werken vrijwel hetzelfde met enkele kleine verschillen.

Guru - maak een kaart

Zodra u op een van de twee opties klikt, wordt u naar de Guru-artikeleditor geleid. Het ziet er erg prettig uit, met een grote focus op het lege schrijfgedeelte en een niet-opdringerige werkbalk bovenaan de interface. De opties voor tekstopmaak zijn behoorlijk goed, er zijn er niet te veel of te weinig, waardoor een mooie balans ontstaat. De teksteditor ondersteunt ook sneltoetsen en u kunt een kleinere werkbalk oproepen met dezelfde opties wanneer u een stuk tekst markeert.

Guru - kennisbankartikel maken

Andere kenmerken zijn klassiekers, zoals bijlagen en media – afbeeldingen, video’s, links en stukjes code. U kunt ook dieper gaan en uw artikelen aanpassen met prijsverlagingen, tekstkleuren, iframes, markeringen, lijsten en meer. Over het algemeen zijn de opties erg goed en bieden ze geweldige aanpassingsmogelijkheden. Als u besluit Guru te gebruiken, zou u geen problemen moeten hebben met het maken van saaie of anderszins oninteressante artikelen.

Guru - voorbeeld van tekstopmaak

Als u klaar bent met schrijven, kunt u doorgaan naar de volgende stap, waarin uw collectie-instellingen kunt kiezen. U kunt categorisering en tags gebruiken om uw artikel op te slaan waar het thuishoort, borden en tags toe te voegen en de collectie te kiezen waar het artikel zal worden opgeslagen. De laatste stappen zijn verificatie-instellingen en toegang. U kunt een verificateur en een verificatie-interval instellen voor het artikel. Het is een behoorlijk handige functie die u zou moeten helpen uw inhoud up-to-date te houden.

Guru - kaartinstellingen

U kunt uw voltooide artikelen vinden in het menu Collecties. Alle collecties die u maakt, zijn mooi gecategoriseerd voor eenvoudige zoekopdrachten. U kunt uw artikelen op elk moment bewerken en eenvoudig een link naar een van uw artikelen kopiëren. Over het algemeen biedt Guru-kennisbanksoftware geweldige functionaliteit en superieur gebruiksgemak.

Guru kennisbank software prijzen

U kunt uw voltooide artikelen vinden in het menu Collecties. Alle collecties die u maakt, zijn mooi gecategoriseerd voor eenvoudige zoekopdrachten. U kunt uw artikelen op elk moment bewerken en eenvoudig een link naar een van uw artikelen kopiëren. Over het algemeen biedt Guru-kennisbanksoftware geweldige functionaliteit en superieur gebruiksgemak.

Gratis/Starter

Dit abonnement kan gratis van u zijn als u de limiet van drie gebruikers niet overschrijdt. Als u meer dan drie gebruikers nodig heeft, kost het abonnement €6 per maand per gebruiker per maand of €5 per maand per gebruiker per jaar. Topfuncties zijn onder meer een browserextensie, Slack- en Microsoft Teams-apps, geplande inhoudsverificatie en vele andere.

Builder

Het Builder-abonnement kost u maandelijks €12 per maand per gebruiker, of €10 per maand per gebruiker per jaar. Het biedt alles van het gratis/starterplan en voegt geavanceerde machtigingen, aankondigingen, analyses, detectie van dubbele inhoud, geautomatiseerde in-contextkennis, aangepaste branding en vele andere functies toe.

Enterprise

Het Enterprise-abonnement heeft geen specifieke prijsinformatie en u moet contact opnemen met de verkoopafdeling voor aangepaste prijzen. Dit plan biedt flexibiliteit, dus ik neem aan dat u uw functies zelf kunt kiezen uit de volledige functieset. Dit plan kan ook inhoudssuggesties op basis van AI, premiumondersteuning en aangewezen CSM- en implementatieservices omvatten.

Besluit

Guru biedt een zeer goed afgeronde kennisbankfunctionaliteit met een geweldige en zeer nuttige set functies. De hele applicatie biedt een geweldige werkomgeving die bestaat uit een intuïtieve, visueel aantrekkelijke gebruikersinterface en gebruiksvriendelijke navigatie-opties. Het biedt ook een zeer goede artikeleditor met tal van opties voor tekstopmaak en extra functies. De prijs is ook meer dan redelijk voor wat u krijgt, en je kunt je functieset altijd uitbreiden als dat nodig is. Over het algemeen is Guru een geweldige kennisbanksoftware die u niet in de steek zal laten.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Afbeeldingen verschijnen met een fout in Guru

Dit eenvoudig op te lossen probleem kan verschillende oorzaken hebben, zoals verbindingsproblemen. Het opnieuw uploaden van de afbeelding binnen een Guru-kaart zou voldoende moeten zijn. Als dit niet het geval is, controleer dan of uw afbeelding wordt gehost door Guru. Vaak kunnen mensen die geen toegang hebben tot het bekijken van Guru een afbeelding die in de applicatie wordt gehost, niet zien. Probeer de machtigingen te bewerken of de afbeelding opnieuw te uploaden. Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met Guru voor hulp van hun ondersteuningsteam.

Problemen met het bezorgen van Guru-uitnodigingen

Guru heeft momenteel geen directe tegenmaatregel voor dit probleem, maar het wordt hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door interne veiligheidsmaatregelen. Aangezien deze maatregelen niet kunnen worden omzeild, is de enige overgebleven oplossing dat gebruikers die hun uitnodigingen niet hebben ontvangen, rechtstreeks naar app.getguru.com gaan en zich registreren met het emailadres waarop ze de uitnodiging hadden moeten ontvangen.

Product reviews

Het gebruik van helpdesksystemen is wijdverbreid over de hele wereld. Je kunt meer informatie vinden in het artikel als je geïnteresseerd bent in de exacte statistieken.

Helpdesk gebruik

Helpdesk software wordt gebruikt voor het beheren van SLA's, het opslaan van klantgegevens en het creëren van selfservice portals met kennisbanken. Klanten geven de voorkeur aan selfservice en proberen problemen zelf op te lossen voordat ze contact opnemen met de klantenservice. Als ze geen antwoorden vinden in de kennisbank, nemen ze contact op met een callcenter. Het investeren in callcentersoftware kan de klantenservice verbeteren en de ROI van uitstekende service verhogen. Het belang van ticketing kan niet worden onderschat bij het beheren van klantcommunicatie.

Ms Alternatives Categories - Hubspot Nl

hubspot

Ms Alternatives Categories - Hubspot Nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo