Gorgias live chatbeoordeling

De tekst gaat over LiveAgent, een klantenserviceprogramma met VoIP-telefoonsystemen, selfservicesoftware, inkomende callcentersoftware, klachtenbeheerssysteem, klantenportaalsoftware en e-mailbeheersoftware. Het biedt ook een partnerprogramma en een kostencalculator. Er worden contactmogelijkheden geboden via verkoopcontacten, sociale media, nieuwsbrief en een contactformulier met live chat. De tekst bevat ook informatie over het opstarten van een LiveAgent-dashboard en het gebruik van cookies op de website. Er wordt een demo aangeboden om te zien hoe LiveAgent kan helpen met uw bedrijf.
Gorgias live chatbeoordeling
Compare Gorgias live chatbeoordeling with other in: How Gorgias live chatbeoordeling is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
682 reviews

Gorgias live chatsoftware is een onderdeel van een krachtige helpdeskoplossing waarmee klantencommunicatie gemakkelijk en toegankelijk wordt gemaakt.

Pricing
Starting from:
10   per maand
Equal to LiveAgent's Medium plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
4.5
Gebruikerservaring
4.5
Prijs
4
Implementatie
5

Key takeaways

Pros

  • Snelle en betrouwbare live chatwidget
  • Aanpassingsopties chatwidget
  • Gebruiksvriendelijke interface

Cons

  • Geen weergave van het typen in realtime
  • Frequente updates die het werkproces kunnen onderbreken.

Aan de slag met Gorgias

Als u zich wilt aanmelden voor Gorgias, hoeft u alleen maar uw informatie in te vullen op een aanmeldingsformulier en de URL van uw website te verstrekken. Daarna richt het systeem uw account in en wanneer u uw email verifieert, bent u klaar om te gaan.

Wanneer u inlogt op uw account, ziet u een overzichtelijke interface met een tutorial aan de rechterkant.

Gorgias-interface

Ik begon mijn live chatintegratie vanuit het zelfstudiemenu. Als u echter besluit om het over te slaan, kunt u naar Instellingen → Integraties → Chat gaan. Klik op de knop + Nieuwe toevoegen en begin met uw live chatinstallatie.

Gorgias nieuwe instellingen voor chatwidget

Daar kunt u uw live chat configureren, inclusief enkele aanpassingsopties. Zodra u tevreden bent met uw instellingen, kunt u doorgaan naar Installatie. Ik koos voor de optie Aangepaste installatie, dus ik kopieerde en plakte de code gewoon op mijn website in het voor-gedeelte.

Gorgias live chatwidget voorbeeld op website

De chatwidget verscheen meteen op mijn site in de kleuren en positie die ik tijdens het installatieproces had ingesteld, dus ik was klaar om hem te testen.

Gorgias live chat test

Zodra ik een gesprek begon, verscheen het meteen op het tabblad Niet toegewezen in mijn gebruikersinterface. Ik klikte erop en het heen en weer kletsen volgde.

Functies en gebruikersinterface

Gorgias is een browser-gebaseerde applicatie die gebruikt kan worden op Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Safari en Opera. Ik heb de software getest op Google Chrome, maar als u een andere ondersteunde browser gebruikt, zou uw ervaring niet veel anders moeten zijn.

De helpdesksoftware van Gorgias biedt veel functies en configuraties, maar het opzetten van de live chat was vrij eenvoudig. De UI is redelijk gemakkelijk te navigeren, zelfs zonder de handleiding die Gorgias u aan het begin aanbiedt.

Bij het instellen van uw live chat-widget heeft u veel ruimte voor aanpassing. Naast de initiële setup, kunt u altijd terugkeren en campagnes toevoegen, snelle antwoorden instellen en voorkeuren aanpassen, waaronder een automatische reactie, prompts en bijbehorende emailintegraties.

Gorgias live chat voorkeuren instellingen

Dit alles is zeer toegankelijk en gemakkelijk te vinden, dus zelfs de minder technisch onderlegde gebruikers zouden geen problemen moeten hebben met het vinden van alles wat ze nodig hebben.

Als het gaat om de live chatwidget, lijkt het aan de kant van de bezoeker misschien vrij standaard en misschien een beetje kaal, maar reagerende vertegenwoordigers kunnen veel doen vanuit één handige interface. Vanuit het live chatgesprek kunnen vertegenwoordigers tags toevoegen, klanteninformatie aanpassen en hun interactiegeschiedenis bekijken.

Gorgias klantenservicemanagement

Als het op de chat zelf aankomt, kunnen agenten ook heel wat doen zonder de klant te laten wachten, aangezien alles wat ze nodig hebben daar meteen beschikbaar is.

Ze kunnen vooraf bestaande macro’s gebruiken of een nieuwe macro rechtstreeks in het chatvenster instellen. Dit kan erg handig zijn bij het omgaan met een groot aantal binnenkomende berichten wanneer agenten geen tijd hebben om het gesprek te verlaten en voorgeprogrammeerde reacties in een ander venster te bekijken.

Gorgias macros

Ik was een beetje teleurgesteld toen ik me realiseerde dat de live chat van Gorgias geen realtime typevoorbeelden ondersteunt. Maar afgezien daarvan was hun widget reactief en had geen problemen met het verzenden van berichten, inclusief media bestanden.

Gorgias live chat bijlagen.

Als u klaar bent met het gesprek, kunt u het chatvenster dempen of sluiten. U kunt er altijd later op terugkomen en indien nodig heropenen met hetzelfde ticket-ID.

Live chatprestaties en gebruikerservaring

Ik heb een vrij goede ervaring met Gorgias. De gebruikersinterface is gemakkelijk te navigeren. Het biedt een tutorial om u op weg te helpen, en over het algemeen laat het niet veel te wensen over. Bovendien is het hele systeem speciaal ontworpen voor Shopify, dus als je dat gebruikt, kun je profiteren van volledig geïntegreerde Magento en BigCommerce.
De live chat-software van Gorgias is eenvoudig in te stellen en aan te passen. Het biedt enkele basisinstellingen, maar als u dat wilt, kunt u het echt afstemmen op uw behoeften en merknaam, er campagnes aan toevoegen, het koppelen aan een winkel, enzovoort.

De live chatwidget zelf werkt geweldig. Het is snel en responsief, dus u hoeft u geen zorgen te maken over lange wachttijden als gevolg van achterblijvende software. Gorgias doet geweldig werk door productiviteit te garanderen en de responstijd te minimaliseren, omdat het alles biedt wat u nodig hebt rechtstreeks in het chatvenster. Als u bereid bent om over het hoofd te zien dat de software u geen voorbeeld laat zien van berichten van bezoekers voordat ze verzonden worden, kan de live chatwidget van Gorgias een geweldige oplossing zijn.

Prijzen

Gorgias biedt vijf prijsniveaus die veel functies en mogelijkheden hebben. Elke prijsoptie omvat functionaliteiten van eerdere opties met toegevoegde extensies, geavanceerde functies en upgrades. Het belangrijkste verschil is echter het aantal factureerbare tickets per maand. Elk abonnement heeft veel te bieden, maar om ons te concentreren op live chat, zal ik alleen de relevante functies bespreken.

Starter

Dit pakket kost €10 per maand met 50 factureerbare tickets. Met deze prijs kunt u maximaal 3 gebruikersplaatsen hebben. Live chatsoftware bevat een live chatwidget met macro’s, regels en sjablonen.

Basis

Het basis prijsniveau biedt 300 factureerbare tickets voor €60/maand. Met dit pakket hebt u onbeperkte gebruikersplaatsen, kantooruren-ondersteuning en teambeheer.

Pro

Voor €360/maand kunt u 2000 factureerbare tickets hebben en een onbeperkt aantal gebruikers.

Gevorderd

Het Advanced-pakket kost €900 per maand en stelt u in staat om te werken met 5000 factureerbare tickets. Op dit niveau kunt u profiteren van meer integraties met sociale media.

Ondernemingen

Een aangepast ticketvolume kan alleen worden ingesteld nadat u een vergadering heeft gepland met het team van Gorgias.

Besluit

Mijn algehele ervaring met Gorgias was behoorlijk plezierig. Ze maken de accountopstelling heel gemakkelijk en het navigeren door de interface is intuïtief vanaf het begin. De UI laat u niet in verbazing achter, maar is eenvoudig, schoon en gemakkelijk te gebruiken.

Als het gaat om de live chatsoftware, was het ongelooflijk gemakkelijk te implementeren. Zelfs zonder gebruik te maken van de snelle overzicht tutorial aan het begin, geloof ik dat iedereen het kan vinden zonder problemen. Aanpassing was ook zeer toegankelijk. Zelfs de meer geavanceerde instellingen waren op een manier uitgelegd die niet overweldigend leek.

De widget zelf is snel, responsief en betrouwbaar. Hoewel het enkele functies mist die de ervaring nog verder zouden kunnen verbeteren, wordt de klus zeer efficiënt geklaard.

Om mijn ervaring met de live chat software van Gorgias af te sluiten, was het geweldig om ermee te werken vanuit zowel het perspectief van de bezoeker als van de agent. Het lijkt een geweldige optie voor bedrijven die willen blijven verbonden met hun klanten, zonder zich zorgen te hoeven maken dat klantenondersteuningsmedewerkers de software niet volledig kunnen gebruiken.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Ik krijg een zwart of wit scherm wanneer ik Gorgias open.

Dit kan een eenvoudig laadprobleem zijn. Wacht een paar minuten en laad de app opnieuw. Als dit gebeurt op een Android-app, kunt u een harde herstart proberen. Als dat niet helpt, moet u de toepassing mogelijk opnieuw installeren.

Ik krijg de Uncaught ReferenceError in de console

Er ontbreekt een Gorgias Chat-codefragment op de pagina of het is vernoemd naar het aangepaste script. Zorg ervoor dat u de Gorgias-chatbundellader versie 2 gebruikt. Controleer in het script op gorgias-chat-widget-install-v2.

Product reviews

Spraakcommunicatie in liveagent kan worden gebruikt als: telefoon naar telefoon, telefoon naar pc, pc naar pc. Een klant kan vanaf zijn telefoon bellen.

Spraak

LiveAgent ondersteunt verschillende soorten spraakcommunicatie, zoals telefoon naar telefoon, telefoon naar computer en computer naar computer. Deze functie maakt het mogelijk om efficiënt te communiceren en meerdere kanalen tegelijk te monitoren. De voordelen van spraakcommunicatie zijn onder andere het natuurlijke karakter van de menselijke stem, de mogelijkheid om emoties te horen en de snellere en gemakkelijkere verduidelijking van informatie. Dit is vooral handig in situaties waarin snelle communicatie nodig is en schriftelijke communicatie niet mogelijk is.

Live chatknop is een pictogram ergens op uw website waarmee klanten in realtime met de klantenservice kunnen communiceren.

Chatknop

The text discusses LiveAgent, a customizable chat button solution for improving customer service and retention on websites. It outlines the features of LiveAgent, including real-time chat, the ability to invite representatives to chat sessions, multiple chat capabilities, mobile chat, and chat feedback. It also emphasizes the importance of using chat for complex problems and ensuring easy customer access. The article provides tips for adding live chat to a website and highlights LiveAgent's unique offerings, such as its support portal, training options, and partnerships.

Met interne chat kunt u met uw collega's chatten zonder een app van derden te gebruiken. Stuur instant sms-berichten en voeg bijlagen toe.

Interne chat

LiveAgent biedt verschillende klantenservicesoftware-oplossingen, waaronder chatondersteuning en chat-apps zoals Messenger, WhatsApp en Telegram. Agenten moeten snel reageren en volledige zinnen gebruiken om klanten op een professionele manier te helpen. Het vermijden van afkortingen en snelle reacties is belangrijk. LiveAgent maakt gebruik van cookies en biedt persoonlijke gesprekken om te ontdekken hoe zij uw bedrijf kunnen helpen. Het opstarten van uw LiveAgent-account wordt persoonlijk begeleid. Er zijn verschillende functies, integraties en alternatieven beschikbaar via LiveAgent voor klantenbeheer en -ondersteuning.

Als u op zoek bent naar een sterk alternatief voor Crisp, overweeg dan LiveAgent. Het is een volledig functionele helpdesk software met de snelste chatwidget.

Een alternatief voor Crisp nodig?

LiveAgent is een meertalige helpdesk software die beschikbaar is in 43 vertalingen en aangepaste widgets ondersteunt. Het is de meest beoordeelde en hoogst gewaardeerde software voor KMO's in 2020 en een geweldig alternatief voor Crisp. LiveAgent bespaart tijd en geld en helpt bij het opbouwen van zinvolle relaties met klanten. Meer informatie en klantenrecensies zijn beschikbaar op de website.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo