BeenVerified beoordeling

LiveAgent biedt verschillende softwareoplossingen voor klantenservice, VoIP-telefoonsystemen en inkomend callcentersoftware. Er zijn echter ook andere bedrijven die omgekeerd telefoonnummers zoeken aanbieden, zoals Truecaller, Spy Dialer en Intelius, elk met verschillende prijsplannen en beoordelingen. Patricia Krajcovicova is een contentcreator voor LiveAgent en het gebruik van cookies wordt vereist voor het invullen van het contactformulier of om te chatten met de ondersteuningsmedewerkers.
BeenVerified beoordeling
Compare BeenVerified beoordeling with other in: How BeenVerified beoordeling is doing on review portals
2.8
Average rating based on data from trusted review portals
876 reviews

BeenVerified is een op abonnementen gebaseerde provider voor het opzoeken van telefoonnummers die toegang biedt tot openbare informatie over mensen. U kunt zoeken op basis van telefoonnummer, naam, adres, email en meer. Het is beschikbaar via hun website of mobiele app.

Pricing
Starting from:
26.89   per maand
Free trial: No
Free version: No

Patricia Krajcovicova

Editor's rating

Patricia Krajcovicova
Overall rating
3.3
Gebruikservaring
4
Prijs
3
Implementatie
3

Key takeaways

Pros

  • Beschikbaar als mobiele app voor zowel Android als iOS
  • Duidelijke prijsstelling
  • Betrouwbare klantenondersteuning

Cons

  • Alleen beschikbaar in de VS
  • Informatie is pas beschikbaar na betaling van een abonnement
  • De informatie is niet altijd 100% accuraat
  • Geen optie om een enkel rapport te kopen

Aan de slag met BeenVerified

Uw weg vinden op de website en toegang krijgen tot alle informatie die u nodig hebt, is heel eenvoudig. Alles wordt duidelijk uitgelegd, zodat u gelijk weet wat ze te bieden hebben.

Wanneer u naar de hoofdpagina van BeenVerified gaat, zijn de zoekopties het eerste dat opvalt. U kunt zoeken op basis van namen, een omgekeerde zoekopdracht uitvoeren, email opzoeken, adres opzoeken en voertuig zoeken.

BeenVerified zoekbalk

Typ een naam in de zoekbalk onder “People Search” en klik op “Search”. Na enkele seconden vraagt BeenVerified u om aanvullende informatie over de persoon die u zoekt. Als u meer informatie verstrekt, zoals stad en staat, kan BeenVerified de zoekopdracht verfijnen om u nauwkeurigere resultaten te geven. Als u niet zeker weet waar de persoon woont, kunt u klikken op “Ik weet het niet zeker”.

BeenVerified Zoek door adres toe te voegen

U kunt de zoekopdracht ook nog verder verfijnen door de leeftijd en tweede naam van de persoon in te voeren. Als u deze informatie niet heeft, kunt u gewoon op “Ik weet het niet zeker” klikken.

BeenVerified - voeg details toe aan uw zoekopdracht

Daarna kunt u kiezen wat voor soort informatie u in uw rapport wilt krijgen. U kunt er zoveel kiezen als u wilt en op “Doorgaan” klikken, of u kunt deze stap overslaan.

BeenVerified - In welke informatie bent u geïnteresseerd?

Het enige dat u nu hoeft te doen, is akkoord gaan met hun algemene voorwaarden en klikken op “Ik ga akkoord”.

Vervolgens begint BeenVerified de informatie uit hun databank te verzamelen. Dit proces duurt een paar minuten en nadat het is voltooid, moet u uw emailadres en volledige naam invullen om het rapport op te slaan. U kunt deze stap niet overslaan als u wilt doorgaan.

BeenVerified - zoeken in criminele databanken
BeenVerified - sla uw zoekresultaten op

Na het invoeren van uw emailadres en volledige naam, zoekt BeenVerified opnieuw naar de resultaten. Deze keer duurt het proces behoorlijk lang. Na het lange wachten zou u uw volledige rapport met alle beschikbare informatie moeten ontvangen. Houd er rekening mee dat BeenVerified een betaalde serviceprovider is. Zolang u geen betalende klant bent, krijgt u geen zoekresultaten te zien.

Wanneer u naar beneden scrolt op de hoofdpagina, vindt u nuttige artikelen en handleidingen die veelgestelde vragen beantwoorden.

U kunt de prijsinformatie vinden wanneer u op “Aanmelden” klikt. Het kost echter enige tijd om tot de prijsstelling te komen. Voordat u de prijzen weergeeft, moet u in de laatste stap op “Bevestigen” klikken en wachten tot de informatie is geladen. Vervolgens gaat u rechtstreeks naar een pagina met hun prijzen en abonnementen. Dit proces lijkt onnodig gecompliceerd en een beetje frustrerend om alleen maar naar de prijsinformatie te gaan.

BeenVerified - bevestiging

Functies

BeenVerified biedt 7 verschillende productfuncties: Mensen zoeken, Telefoon opzoeken, Email opzoeken, Adres opzoeken, Gebruikersnaam zoeken, Niet-opgeëist geld opzoeken en Voertuig opzoeken.

De rapporten bevatten ook persoonlijke informatie over de persoon, zoals naam, leeftijd, familieleden, foto’s, banen, opleidingsgeschiedenis en meer. Met de People-zoekfunctie kunt u ook zaken als strafrechtelijke rapporten, verkeersovertredingen en arrestaties vinden.

BeenVerified werkt als een in-browser applicatie, maar ze bieden ook een mobiele app die beschikbaar is voor Android, iPhone, iPad en Apple Watch. Het maakt niet uit of u thuis op uw computer zit of onderweg bent, u kunt hun diensten overal gebruiken, zolang u maar een internetverbinding heeft.

Afmelden van uw gegevens

U heeft de mogelijkheid om u af te melden voor de zoekresultaten van BeenVerified voor personen. Het proces is vrij eenvoudig. U hoeft alleen maar uw informatie in een kort formulier op hun website te zetten en te kiezen welk record u wilt dat ze verwijderen. Ze sturen u een verificatie email waarin u uw opt-outverzoek moet bevestigen. Daarna ontvangt u nog een e-mail waarin u wordt geïnformeerd dat het record is verwijderd. U hoeft geen betalende klant te zijn om u af te melden voor de People Search en het is gratis.

BeenVerified optie om af te melden

Klantenondersteuning

BeenVerified heeft een eigen Helpcenter waar u naar antwoorden op uw vragen kunt zoeken voordat u contact opneemt met hun klantenondersteuningsteam. U kunt veelgestelde vragen vinden over facturering, uw account of hun gegevens en openbare registers.

Als u niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u via email contact opnemen met hun klantenservicemedewerkers of ze bellen op het nummer dat op hun website staat vermeld.

BeenVerified biedt geen live chat of andere vormen van directe communicatie aan en is niet 24/7 beschikbaar.

BeenVerified klantenondersteuning

Hoe kunnen callcentra BeenVerified gebruiken?

Omgekeerd opzoeken van telefoonnummers, zoals BeenVerified, kan een nuttige service zijn voor callcentra en klantenondersteuningsmedewerkers omdat het de mogelijkheid biedt om naar niet-geïdentificeerde nummers in hun uitgebreide database te zoeken. Dit kan handig zijn wanneer het callcenter een oproep ontvangt van een onbekende beller en ze vergeten hun contactgegevens achter te laten of als de gegevens verloren gaan door een systeemstoring.

Callcentra gebruiken het ook om grappen of andere ongepaste oproepen te identificeren die uw vertegenwoordigers in ongemakkelijke situaties brengen en de werkproductiviteit en efficiëntie verminderen. Door dergelijke bellers te blokkeren, kunnen callcentra zich richten op legitieme klanten.

Wanneer vertegenwoordigers omgekeerd telefoonnummer opzoeken, kunnen ze meestal gegevens vinden zoals emailadressen, woonplaatsadressen, sociale media-accounts en andere waardevolle informatie. Deze gegevens zijn ook nuttig voor koude verkoopgesprekken en het bereiken van potentiële klanten.

Om juridische problemen te voorkomen, moeten callcenters ervoor zorgen dat ze voldoen aan de wet- en regelgeving van een bepaald rechtsgebied als ze besluiten deze services voor zakelijke doeleinden te gebruiken.

Prestaties en gebruikerservaring

Wanneer u een telefoonnummer invoert in de zoekbalk en op Enter drukt, genereert de website resultaten en doorzoekt de database naar een match. Het zoekt naar een naam die is gekoppeld aan het telefoonnummer, de locatie van de persoon, achtergrondinformatie, strafblad, enz. Het hele proces duurt langer in vergelijking met de concurrenten van BeenVerified, maar het is nog steeds vrij snel.

BeenVerified werkt alleen in de Verenigde Staten. Daarom is het alleen mogelijk om te zoeken naar Amerikaanse nummers. De website en de app zijn alleen toegankelijk vanuit de VS en de toegang tot hun diensten is beperkt buiten het land.

Het is belangrijk op te merken dat BeenVerified geen van hun diensten gratis aanbiedt. Dit betekent dat u een betalende klant moet zijn om de resultaten te zien.

De nauwkeurigheid en het detailniveau zijn van veel factoren afhankelijk. Zoals het is met alle providers voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers, is het niet 100% correct en moet u niet slechts op één bron vertrouwen. Ze halen hun gegevens uit openbaar beschikbare bronnen en records die mogelijk up-to-date zijn en kunnen resulteren in onnauwkeurige gegevens.

BeenVerified - zoekresultaat

Prijzen

BeenVerified is een betalende, op abonnementen gebaseerde service. In vergelijking met hun concurrenten bieden ze geen gratis versie aan.

Ze hebben slechts 2 abonnementsopties:

  • De eerste optie is een maandelijks lidmaatschap dat €26,89 per maand kost en alle 7 eerder genoemde zoektypen omvat. Met dit abonnement kunt u tot 100 rapporten per maand draaien.
  • De tweede optie is een lidmaatschap van 3 maanden dat e52,44 kost, wat gelijk is aan €17,48 per maand. Dit abonnement omvat ook alle 7 soorten zoekopdrachten. Met dit pakket bent u beperkt tot 100 rapporten per maand.
BeenVerified abonnementen
Voordelen van het BeenVerified-lidmaatschap

U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen. Het lidmaatschap wordt echter automatisch maandelijks of elke 3 maanden verlengd, tenzij u opzegt voordat de nieuwe abonnementsperiode begint.

Er is ook een optie voor een proefperiode van 7 dagen om de diensten van BeenVerified te testen voordat u besluit een aankoop te doen.

U kunt een proefperiode van 7 dagen kiezen voor slechts €1, inclusief maximaal 40 rapporten per maand. U kunt ook kiezen voor een proefperiode van 7 dagen voor €5, waarmee u tot 40 rapporten per maand kunt uitvoeren, plus u kunt ze downloaden als pdf’s.

Proefaanbiedingen van BeenVerified

Besluit

BeenVerified biedt een service voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers met uitgebreide gegevens en rapporten. Na het invoeren van het telefoonnummer in de zoekbalk duurt het proces iets langer in vergelijking met hun concurrenten. U krijgt echter geen toegang tot informatie zonder eerst te betalen. Ze bieden een proefperiode van 7 dagen die zeer betaalbaar is als je het wilt proberen voordat je een abonnement neemt.

Hun diensten, evenals hun website en mobiele app, zijn alleen beschikbaar in de VS en werken alleen met in de VS gevestigde gegevens.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Ik kan een specifieke persoon niet vinden.

BeenVerified haalt hun gegevens uit openbare registers, die niet 100% nauwkeurig en volledig zijn. Dit is te wijten aan vele factoren, zoals wetten in specifieke staten met betrekking tot openbare informatie, de hoeveelheid verzamelde informatie, enz. De persoon kan er ook voor kiezen om zich af te melden voor zijn informatie van BeenVerified.

Ik wil mijn BeenVerified-account annuleren.

U kunt uw account op elk moment annuleren door contact op te nemen met hun klantenservice via e-mail of telefoontje. U moet uw 9-cijferige klant-ID opgeven en de ondersteuningsmedewerkers zullen het voor u annuleren. U ontvangt ook een email ter bevestiging van uw opzegging.

Product reviews

De checklijst voor evaluatie van de klantenservice is uw kans om verbeterpunten te leren kennen. Besteed aandacht aan de suggesties van uw klanten.

Klantenservice evaluatie checklijst

Een evaluatiesjabloon voor klantenservice kan helpen om zwakke punten van het team te erkennen en toekomstige doelen te stellen. Het stellen van doelen op een SMART manier kan het bereiken van gemeenschappelijke doelen bevorderen en de medewerkers beter laten voelen op het werk. Tools zoals Asana en Basecamp kunnen worden gebruikt om doelen bij te houden en verbeteringen aan te brengen. Door evaluatieprocessen te lanceren, te volgen en te verbeteren, kunnen bedrijven de klantenservice verbeteren en verbeteringen aanbrengen. Een checklijst voor evaluatie van de klantenservice kan helpen bij het identificeren van verbeterpunten, het evalueren van e-mails en telefoongesprekken, het analyseren van prestatiegegevens en het erkennen van zwakke punten. Regelmatige evaluatie van de klantenservice kan leiden tot verbeterde bedrijfsprestaties, betere klanttevredenheid, verbeterde klantenrelaties en meer winst.

Vraag klantenfeedback als een professional met de emailsjablonen voor feedback van LiveAgent. Onze 9 unieke sjablonen zijn klaar voor gebruik.

Emailsjablonen voor feedback

De tekst bespreekt het belang van effectieve productupdate-e-mails en het gebruik van sjablonen om professionele communicatie te bevorderen. Het biedt voorbeelden van feedback- en suggestieborden als interactieve methoden voor klantenfeedback en benadrukt het belang van een goede klantenervaring en snelle ondersteuning. LiveAgent wordt aanbevolen als klantenservicesoftware met meer dan 180 functies voor verbeterde klantenervaring en loyaliteit.

Het verzamelen van beoordelingen speelt een belangrijke rol in het succes van elk bedrijf. Leer hoe u ze kunt verzamelen en in uw voordeel kunt gebruiken.

Hoe beoordelingen verzamelen

Het verzamelen van feedback van klanten is essentieel voor elk bedrijf en er zijn verschillende manieren om dit te doen. Een professionele vertaler of een vertaaldienst kan helpen bij het lokaliseren van enquête-inhoud zonder fouten. Na elke verkoop is het belangrijk om een follow-up e-mail te sturen om te bedanken voor de aankoop en om feedback te vragen. Social media kan ook worden gebruikt om feedback te verzamelen via polls. Het stellen van vragen over verzendprocessen of toekomstige producten kan helpen bij het verbeteren van de services die aan klanten worden aangeboden.

Ontdek welke items u moet opnemen in uw checklijst voor klantenonderzoek om uw bedrijf te beschermen bij het aannemen van nieuwe klanten.

Klantenonderzoek checklijst

De tekst biedt een checklijst voor klantenservicenormen om de kwaliteit van klantenservice te verbeteren en klantentevredenheid te verhogen. De tekst bespreekt ook de voordelen van het analyseren van klantenstatistieken en het belang van informatiebeveiliging. Er is ook aandacht besteed aan het belang van een checklijst voor klantenonderzoek om juridische en financiële problemen te voorkomen. Bedrijven die zich moeten houden aan anti-witwasregelgeving kunnen ook profiteren van deze checklists.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo