Intelius beoordeling

Het bedrijf LiveAgent biedt klantenservicesoftware, VoIP-telefoonsystemen, selfservicesoftware, inkomend callcentersoftware, klachtenbeheerssysteem, cliëntenportaalsoftware en emailbeheersoftware. Het bedrijf heeft verschillende partners en biedt een partnerprogramma aan. Er zijn ook prijzen, functies en integraties beschikbaar en er is ondersteuning beschikbaar via het ondersteuningsportaal. Het opstarten van uw LiveAgent zal resulteren in een bericht met inloggegevens naar uw mailbox.
Intelius beoordeling
Compare Intelius beoordeling with other in: How Intelius beoordeling is doing on review portals
3.1
Average rating based on data from trusted review portals
1012 reviews

Intelius is een provider voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers in de VS en werkt daarom alleen met namen, adressen en telefoonnummers die in de VS zijn geregistreerd. Intelius biedt hun diensten aan op hun website, of u kunt hun mobiele app…

Pricing
Starting from:
24.86   per maand
Free trial: No
Free version: No

Patricia Krajcovicova

Editor's rating

Patricia Krajcovicova
Overall rating
3
Gebruikservaring
4
Prijs
2
Implementatie
3

Key takeaways

Pros

  • Mobiele app voor iOS en Android
  • Betrouwbare klantenservice
  • Proefperiode tegen lage kosten

Cons

  • Alleen beschikbaar in de VS
  • Alle beschikbare gegevens over een nummer zijn tegen betaling
  • Niet erg betaalbaar

Aan de slag met Intelius

Op het eerste gezicht is de website eenvoudig, gemakkelijk te navigeren en bevat hij cruciale informatie voor bezoekers. U kunt duidelijk zien welke diensten Intelius aanbiedt. U hoeft niet rond te kijken op de website om informatie te vinden over prijzen, opzegging van het lidmaatschap, privacybeleid, enz.

Met Intelius kunt u zoeken op naam, telefoonnummer of adres van een persoon. Ze bieden echter geen omgekeerde emailzoekopdrachten zoals de meeste van hun concurrenten. Om omgekeerd te zoeken, moet u de naam, het telefoonnummer of het adres in de zoekbalk invoeren en op Zoeken klikken.

Daarna duurt het proces van het genereren van resultaten niet al te lang.

Intelius begint met zoeken

Er is een gedeelte klantenondersteuning op hun website, waar u veelgestelde vragen en handleidingen kunt vinden om u te helpen bij het oplossen van basisproblemen die niet heb geen hulp nodig van de vertegenwoordigers van Intelius.

Intelius is een betaalde serviceprovider, wat betekent dat u geen toegang heeft tot gedetailleerde informatie, tenzij u hun klant wordt.

Functies

Houd er rekening mee dat Intelius alleen beschikbaar is in de VS en alleen werkt met telefoonnummers, namen en adressen die in de VS zijn geregistreerd.

Meteen ziet u duidelijk dat u kunt zoeken op naam, telefoonnummer en adres. Intelius biedt ook aanvullende informatie, zoals strafregisters, achtergrondcontroles en openbare registers. Al deze opties zijn zichtbaar bovenaan de pagina.

Als u naar beneden scrolt, vindt u ook Telefoonlijst en Personenlijst.

Intelius komt ook in de vorm van een mobiele app voor zowel iOS als Android. De app is echter alleen beschikbaar voor de Amerikaanse markt.

U kunt een kopie van uw gegevens opvragen. Vul een aanvraagformulier in op de website en u ontvangt een rapport met alle gegevens die zij over u hebben. Deze functie is gratis.

Intelius - Controleer het strafregister
Intelius - Leer meer met een antecedentenonderzoek

Opt-out van uw gegevens

Met Intelius kunt u uw informatie uit hun databank verwijderen. Intelius deelt informatie, zoals het emailadres van de gebruiker, met hun partners en gelieerde ondernemingen voor marketingdoeleinden. Daarom, als u uw persoonlijke gegevens wilt uitsluiten van dit proces, kunt u dit doen door een formulier op hun website in te vullen.

Klantenondersteuning

Op basis van gebruikersrecensies die online beschikbaar zijn, zijn mensen meestal tevreden met de klantenondersteuning die Intelius biedt.

Ze hebben een apart Helpcenterportaal, waar u veelgestelde vragen en handleidingen kunt vinden die helpen bij het beantwoorden van basisvragen en het oplossen van eenvoudige problemen voordat u contact opneemt met hun klantenserviceteam.

Intelius helpcenter

Als u meer hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met de klantenondersteuning van Intelius door een contactformulier op hun website in te vullen. Dit is de enige manier waarop u ze kunt bereiken, omdat er op dit moment geen live chatoptie of telefonische ondersteuning is.

Intelius contactformulier

Hoe kunnen callcentra Intelius gebruiken?

Callcentra en klantenservicemedewerkers kunnen diensten van Intelius gebruiken om niet-geïdentificeerde telefoonnummers op te sporen en gegevens te verzamelen over de persoon achter het nummer. Deze informatie kan de volledige naam, het emailadres, het woonadres, sociale media-accounts en meer bevatten.

Bedrijven kunnen deze gegevens vervolgens gebruiken voor marketing- of verkoopinspanningen en hun klantendatabank uitbreiden. Houd er rekening mee dat de door Intelius verstrekte informatie niet altijd nauwkeurig is en soms ongeldig kan zijn.

Deze services zijn over het algemeen legaal voor zakelijke en marketingdoeleinden als ze de informatie niet delen met derden zonder toestemming van de klant. Om juridische problemen te voorkomen, moet u echter de wet- en regelgeving van een bepaald rechtsgebied controleren voordat u alles instelt.

Prestaties en gebruikerservaring

Als het gaat om de gebruikerservaring van het omgekeerde telefoonnummer zoeken, is het eenvoudig en ongecompliceerd. U voert gewoon een onbekend telefoonnummer in de zoekbalk op de hoofdpagina in en drukt op enter. Intelius gaat vervolgens door hun databank om de resultaten te genereren. Dit proces duurt tussen de 1-2 minuten.

Intelius omgekeerd telefoonnummer opzoeken
Intelius - Rapport is klaar

Nadat de resultaten klaar zijn, moet u uw volledige naam en emailadres invullen om door te gaan. U ontvangt een informatieve email over uw zoekopdracht en de resultaten.

Intelius - Sla uw zoekresultaten op
Intelius - Zoekresultaten weergegeven in email

Omdat Intelius niet gratis beschikbaar is, tonen de resultaten u alleen de telecommunicatieaanbieder, de geschatte locatie en of het telefoonnummer een mobiel nummer of een vast nummer is. Elk ander stukje informatie is verborgen achter een betaalmuur.

Onthoud voordat u betaalt dat de informatie die zij verstrekken niet altijd 100% nauwkeurig is. Het is omdat Intelius de gegevens uit openbare bronnen en openbare registers haalt die mogelijk niet regelmatig worden bijgewerkt of correct zijn.

Intelius telefoonrapport
Intelius - Ontvang een gedetailleerd rapport

Prijzen

Intelius is heel duidelijk met hun prijzen en dat ze hun diensten niet gratis aanbieden.

Er zijn een paar opties waaruit u kunt kiezen:

Het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers + Mensen zoeken

Deze eerste optie kost €34,95 per maand en omvat een onbeperkt aantal telefoonrapporten, mensenrapporten en adresrapporten. Met dit abonnement bieden ze een proefperiode van 6 dagen aan die slechts €0,95 kost om kennis te maken met hun diensten voordat u besluit zich volledig te binden.

Mensen zoeken

De tweede abonnementsoptie omvat onbeperkte adres- en persoonsrecords, maar omvat geen services voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers. U kunt maandelijks of tweemaandelijks betalen. Als u maandelijks betaalt, kost het €24,86. Als u tweemaandelijks betaalt, kost het €42,25, wat gelijk is aan €21,13 per maand.

Adres opzoeken + Mensen zoeken

De derde optie richt zich op het omgekeerd opzoeken van adressen en omvat onbeperkte toegang tot adresrapporten en onbeperkte persoonsrapporten. Deze optie kost €29,78 per maand, maar u kunt zich eerst aanmelden voor een proefperiode van 7 dagen voor €0,95.

Intelius abonnementen

Op de prijspagina van Intelius bieden ze ook add-ons voor lidmaatschap aan. Met de eerste kunt u de rapporten downloaden en offline bekijken. Het is een eenmalige vergoeding die €3,99 kost.

De andere add-on is Intelius Identity Protection. Deze add-on helpt uw bescherming te verbeteren door uw identiteit te bewaken en een identiteitsdiefstalverzekering af te sluiten. U kunt €9,95 per maand of €119,40 per jaar betalen.

Add-ons voor Intelius-lidmaatschap

Besluit

Concluderend, Intelius is een bekende aanbieder van het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers. Hun prijzen zijn duidelijk en gemakkelijk te vinden op hun website. In vergelijking met hun concurrenten zijn de prijzen echter vrij hoog voor het aantal diensten en informatie dat u kunt krijgen.

Net als bij de andere providers die omgekeerd opzoeken van telefoonnummers aanbieden, is de nauwkeurigheid niet 100%. Verifieer het daarom altijd via andere bronnen.

Houd hier allemaal rekening mee voordat u besluit om hun betalende klant te worden.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Intelius heeft geen informatie gevonden over het nummer dat ik zocht.

Het is een veelvoorkomend probleem bij het gebruik van services voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers. Een reden hiervoor kan zijn dat de bronnen waar Intelius hun gegevens vandaan haalt verouderd of onjuist zijn. Een andere reden kan zijn dat de eigenaar van het nummer zijn informatie uit de Intelius-databank heeft verwijderd.

Ik heb om een wachtwoord reset gevraagd, maar ik heb geen email ontvangen.

Als u een nieuw wachtwoord hebt aangevraagd maar geen email hebt ontvangen, controleer dan de spam- of ongewenste map in uw emailclient. Als u het bericht niet kunt vinden, controleer dan of u het juiste emailadres hebt ingevoerd en vraag de email opnieuw aan.

Product reviews

Vraag klantenfeedback als een professional met de emailsjablonen voor feedback van LiveAgent. Onze 9 unieke sjablonen zijn klaar voor gebruik.

Emailsjablonen voor feedback

De tekst bespreekt het belang van effectieve productupdate-e-mails en het gebruik van sjablonen om professionele communicatie te bevorderen. Het biedt voorbeelden van feedback- en suggestieborden als interactieve methoden voor klantenfeedback en benadrukt het belang van een goede klantenervaring en snelle ondersteuning. LiveAgent wordt aanbevolen als klantenservicesoftware met meer dan 180 functies voor verbeterde klantenervaring en loyaliteit.

Het verzamelen van beoordelingen speelt een belangrijke rol in het succes van elk bedrijf. Leer hoe u ze kunt verzamelen en in uw voordeel kunt gebruiken.

Hoe beoordelingen verzamelen

Het verzamelen van feedback van klanten is essentieel voor elk bedrijf en er zijn verschillende manieren om dit te doen. Een professionele vertaler of een vertaaldienst kan helpen bij het lokaliseren van enquête-inhoud zonder fouten. Na elke verkoop is het belangrijk om een follow-up e-mail te sturen om te bedanken voor de aankoop en om feedback te vragen. Social media kan ook worden gebruikt om feedback te verzamelen via polls. Het stellen van vragen over verzendprocessen of toekomstige producten kan helpen bij het verbeteren van de services die aan klanten worden aangeboden.

Meer weten over BeenVerified? Bekijk ons overzichtsartikel om erachter te komen hoe het werkt en hoe het presteerde in onze tests.

BeenVerified beoordeling

LiveAgent biedt verschillende softwareoplossingen voor klantenservice, VoIP-telefoonsystemen en inkomend callcentersoftware. Er zijn echter ook andere bedrijven die omgekeerd telefoonnummers zoeken aanbieden, zoals Truecaller, Spy Dialer en Intelius, elk met verschillende prijsplannen en beoordelingen. Patricia Krajcovicova is een contentcreator voor LiveAgent en het gebruik van cookies wordt vereist voor het invullen van het contactformulier of om te chatten met de ondersteuningsmedewerkers.

Meer weten over de kennisbank van Connecteam? Bekijk ons artikel om erachter te komen hoe het werkt en hoe het presteerde in onze tests.

Connecteam kennisbank beoordeling

Connecteam is een beheer-app met kennisbanksoftwarefuncties gericht op telefoongebruikers. De kennisbank heeft potentieel, maar heeft serieuze verbeteringen nodig. De previewfunctie zou handig kunnen zijn voor artikelplanning, maar neemt een prominente plek in de editor in en biedt niet de mogelijkheid om over te schakelen naar verschillende schermformaten. De prijs is echter ongelooflijk goedkoop dankzij grote gebruikerslimieten. Er zijn onhandige functies in de kennisbank-editor en de artikeleditor is klein. Het schrijven van nieuwe artikelen is onintuïtief. Afbeeldingen moeten handmatig worden aangepast.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo