Spokeo beoordeling

Spokeo biedt een omgekeerde telefoondirectory service, maar alle resultaten zijn vergrendeld totdat u betaalt. Er zijn lidmaatschapsplannen, inclusief een gratis proefperiode van zeven dagen en een maandelijks plan dat €19,95 per maand kost. Spokeo kan informatie bevatten die is verkregen uit openbare registers, maar deze kunnen verouderd zijn en de nauwkeurigheid van de resultaten kan variëren. Er zijn echter enkele positieve aspecten, zoals de snelle datageneratie en de blokkeerfunctie voor ongewenste telefoongesprekken. De diensten van Spokeo zijn alleen beschikbaar in de VS en werken alleen met Amerikaanse telefoonnummers. Er zijn gemeenschappelijke problemen, zoals het ontbreken van gevonden telefoonnummers of het onvermogen om uw gegevens op Spokeo te bewerken.
Spokeo beoordeling
Compare Spokeo beoordeling with other in: How Spokeo beoordeling is doing on review portals
2.3
Average rating based on data from trusted review portals
2206 reviews

Spokeo is een service voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers waarmee u een telefoonnummer, naam, woonadres en emailadres kunt opzoeken. Spokeo is beschikbaar via een online website en een mobiele Android-app.

Pricing
Starting from:
19.95   per maand
Free trial: Yes
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
2.3
Gebruikservaring
2
Prijs
3
Implementatie
2

Key takeaways

Pros

  • Veel informatie en rapporten
  • Snel zoeken
  • Verzamelt gegevens uit duizenden verschillende bronnen om de meest nauwkeurige resultaten te krijgen

Cons

  • Geen gratis informatie beschikbaar
  • Onduidelijke prijzen op de website
  • Mobiele app alleen beschikbaar voor Android
  • Alleen beschikbaar in de VS

Aan de slag met Spokeo

De website ziet er op het eerste gezicht professioneel uit en u vindt er veel informatie over het bedrijf en zijn diensten.

Het eerste wat u ziet als u de site bezoekt, zijn de vier zoekopties. U kunt gegevens zoeken op naam, adres, telefoonnummer of emailadres. Spokeo is gevestigd in de VS, wat betekent dat het alleen telefoonnummers accepteert die in de VS zijn geregistreerd en dat alle informatie beperkt is tot de Verenigde Staten.

Spokeo-zoekopties

De website is gemakkelijk te navigeren en krijgt de informatie waarnaar u op zoek bent.

Op basis van wat u zoekt, kunt u een zoekopdracht uitvoeren door enkele details in de zoekbalk in te voeren.
Als u bijvoorbeeld een zoekopdracht uitvoert op basis van een naam, typt u de volledige naam van een persoon in de zoekbalk en klikt u op op “Nu zoeken”.

Spokeo zoeken op naam

Vul daarna hun laatst bekende locatie in. Voer de stad en de staat in en klik op “Doorgaan”. Als u niet zeker bent van hun laatste locatie, kunt u “Niet zeker” selecteren. In dit geval heeft Spokeo een breder scala aan opties, wat betekent dat de resultaten minder nauwkeurig kunnen zijn.

Nadat u dat hebt gedaan, kuntiu doorgaan met de volgende stap.

Hier kunt u kiezen wat voor soort gegevens u wilt ophalen. Selecteer er zoveel als je nodig hebt en druk op “Doorgaan”. U kunt deze stap ook overslaan als u dat wenst. U moet uw emailadres invoeren om verder te gaan.

Het hele proces duurt slechts een paar minuten en de instructies voor elke stap zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen.
Vergeet niet dat Spokeo een betaalde, op abonnementen gebaseerde serviceprovider is, wat betekent dat als u niet bent geabonneerd, u heeft gewonnen geen toegang hebben tot gedetailleerde rapporten.

Het enige dat moeilijk te vinden was, waren de prijsinformatie en de verschillende abonnementen die Spokeo aanbiedt. Het ene prijstype is beschikbaar wanneer u op “Aanmelden” klikt en het andere type vindt u onderaan de pagina onder “Probeer Enterprise”.

U kunt het Helpcentrum ook vinden op de website van Spokeo. Het bevat veelgestelde vragen en drankjes om contact op te nemen met de ondersteuning.

Functies

Naast een simpele zoekopdracht biedt Spokeo veel extra functies. U hebt toegang tot contactgegevens, persoonlijke gegevens, locatiegeschiedenis, familieleden, strafregisters, socialemediaplatforms en meer.

Extra functies van Spokeo

De extra functies verschijnen wanneer u een zoekopdracht uitvoert. U kunt zien welke geavanceerde rapporten betrekking hebben op de zoekopdracht. Het is echter cruciaal op te merken dat deze functies alleen beschikbaar zijn voor abonnees.

Spokeo is beschikbaar via een in-browser website of mobiele app. De app is momenteel echter alleen beschikbaar voor Android.

Updates

Spokeo geeft updates over de rapporten die u eerder heeft aangeschaft, zodat u altijd over de meest actuele informatie beschikt. Zelfs als de databank op het moment van uw zoekopdracht geen resultaten kon vinden, kunt u na een update de nieuwe informatie en rapporten zien.

Spokeo - Blijf op de hoogte

De optie om u af te melden

U kunt zich op elk moment afmelden voor het verzamelen van uw persoonlijke gegevens door Spokeo. U moet een aanvraagformulier op hun website invullen. Vervolgens zullen zij uw verzoek in behandeling nemen en uw gegevens uit hun database verwijderen. Dit proces duurt 24-48 uur, afhankelijk van de hoeveelheid verwerkte gegevens.

Spokeo Afmeldingsoptie

Klantenondersteuning

Spokeo biedt verschillende manieren om contact op te nemen met hun klantenondersteuning als u problemen hebt of hulp nodig hebt. Er is een live chatoptie, evenals een emailadres en telefoonnummer dat u kunt gebruiken.

Wanneer u naar de onderkant van de hoofdpagina scrolt en op “Bezoek Helpcentrum” klikt, gaat u naar hun Helpcenter-pagina. Er zijn enkele veelgestelde vragen die u kunnen helpen antwoorden op uw vragen te krijgen. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u klikken op “Contact opnemen met ons klantenserviceteam” en een van de drie manieren gebruiken om contact met hen op te nemen.

Spokeo klantenservice

Hoe kunnen callcentra Spokeo gebruiken?

Callcentra en klantenservicemedewerkers kunnen Spokeo gebruiken om telefoonnummers omgekeerd op te zoeken om onbekende bellers te identificeren, grappen te maken of om aanvullende informatie te krijgen, zoals een adres, email, sociale media-accounts en meer. U kunt deze informatie gebruiken voor ongevraagde oproepen en andere marketing- en verkoopinspanningen.

Spokeo kan u helpen de ontbrekende informatie te vinden als er een fout is opgetreden in uw callcentersysteem. Houd er echter rekening mee dat de gegevens niet altijd nauwkeurig of up-to-date zijn.

Controleer de wet- en regelgeving van een bepaald rechtsgebied voordat u services voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers gebruikt om juridische problemen te voorkomen. Deze services zijn meestal legaal voor zakelijke en marketingdoeleinden als de informatie niet wordt verkocht of gedeeld met derden zonder toestemming van een klant.

Prestaties en gebruikerservaring

Nadat u een telefoonnummer in de zoekbalk op de bestemmingspagina hebt geschreven, begint Spokeo resultaten te genereren en naar alle beschikbare informatie in de database te zoeken. Dit proces duurt slechts enkele seconden.

Spokeo omgekeerd opzoeken van telefoonnummers

De nauwkeurigheid hangt van veel factoren af en geen enkele provider kan 100% correcte resultaten garanderen. Spokeo haalt de gegevens uit duizenden bronnen, wat de kans op nauwkeurige resultaten vergroot. De bronnen van Spokeo omvatten gelicentieerde openbare registers. Houd er echter rekening mee dat deze openbare bronnen verouderde gegevens kunnen bevatten.

Het genereren van gegevens gaat snel met de functie voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers. Toch was het teleurstellend dat nadat Spokeo de onbekende beller heeft gevonden, alle resultaten worden geblokkeerd en dat u lid moet worden of de extra vergoeding moet betalen voor een enkel rapport.

Andere klantrecensies geven aan dat zelfs nadat ze voor de informatie hadden betaald, de gegevens niet volledig waren en dat ze geen waar voor hun geld kregen.

Een van de positieve aspecten is de gratis proefperiode van 7 dagen, waarmee u hun diensten kunt testen voordat u een lidmaatschap aangaat.

Als u de Spokeo-app downloadt, kunt u ongewenste telefoonnummers blokkeren. Om een nummer te blokkeren, moet u het invoeren, op de drie puntjes naast “Meer” klikken en “Blokkeer alle oproepen” selecteren. Als u het nummer later wilt deblokkeren, kunt u opnieuw op de drie puntjes klikken en “Deblokkeer alle oproepen” selecteren. Deze functie is echter niet beschikbaar op hun website.

Prijzen

In tegenstelling tot veel andere aanbieders van het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers, biedt Spokeo geen gratis versie. Hoewel u hiermee het nummer in de zoekbalk kunt invoeren, zijn alle resultaten vergrendeld totdat u betaalt. Lidmaatschapsabonnementen en prijzen zijn niet gemakkelijk te vinden op de website, omdat ze niet allemaal op één plek staan. Daarom kan het moeilijk zijn om ze te vinden.

Lidmaatschapsplannen

U kunt een lidmaatschapsplan van 3 maanden kiezen dat €44,85 in één keer kost en gelijk is aan €14,95 per maand. Daarna wordt u elke drie maanden gefactureerd.

De andere optie is een maandelijks lidmaatschap dat €19,95 per maand kost. Met deze optie wordt u automatisch elke maand gefactureerd, tenzij u uw abonnement opzegt.

Spokeo lidmaatschapsplannen

Zakelijk lidmaatschapsplan

Het Business-lidmaatschapsplan kost €69,95 en omvat maximaal 500 rapporten per maand. Het geeft u toegang tot informatie zoals telefoonnummers, volledige adressen, emailadressen, locatiegeschiedenis, strafregisters en andere gegevens.

Spokeo zakelijk lidmaatschapsplan

GRATIS proefperiode

Spokeo biedt een gratis proefperiode van 7 dagen, plus de aankoop van een enkel rapport voor €0,95. U moet echter voorzichtig zijn als u besluit om u aan te melden voor de gratis proefperiode, want na de eerste 7 dagen wordt €24,95 in rekening gebracht als u niet annuleert. Dit gebeurt omdat u uw kredietkaartgegevens moet verstrekken, zelfs als u zich alleen aanmeldt voor de gratis proefperiode.

Spokeo gratis proefversie

Besluit

Spokeo biedt een verscheidenheid aan functies die u meer gedetailleerde informatie zouden moeten geven over de persoon die u zoekt. De website genereert de gegevens snel en probleemloos. Alle informatie zit echter verborgen achter een betaalmuur. Ze bieden een gratis proefperiode aan. Dit is een handige gelegenheid om hun diensten uit te proberen voordat u besluit een verbintenis aan te gaan.

De services van Spokeo zijn alleen beschikbaar in de VS en werken alleen met Amerikaanse telefoonnummers.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Spokeo heeft het nummer dat ik zocht niet gevonden

Dit is een veelvoorkomend probleem als het gaat om services voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers. Spokeo haalt hun gegevens uit openbare bronnen die gegevens over individuen verzamelen. Deze bronnen kunnen verouderd zijn of onjuiste informatie bevatten. De tweede reden is de opt-out mogelijkheid die Spokeo biedt. Iedereen kan zijn gegevens uit zijn databank verwijderen. Daarna zijn de gegevens niet meer beschikbaar wanneer u zoekt.

Ik kan mijn informatie op Spokeo niet bewerken

In het geval dat u erachter komt dat de informatie die Spokeo over u heeft onjuist is, is de enige optie om al uw gegevens te verwijderen. Spokeo biedt momenteel niet de mogelijkheid om de rapporten te bewerken.

Product reviews

De checklijst voor evaluatie van de klantenservice is uw kans om verbeterpunten te leren kennen. Besteed aandacht aan de suggesties van uw klanten.

Klantenservice evaluatie checklijst

Een evaluatiesjabloon voor klantenservice kan helpen om zwakke punten van het team te erkennen en toekomstige doelen te stellen. Het stellen van doelen op een SMART manier kan het bereiken van gemeenschappelijke doelen bevorderen en de medewerkers beter laten voelen op het werk. Tools zoals Asana en Basecamp kunnen worden gebruikt om doelen bij te houden en verbeteringen aan te brengen. Door evaluatieprocessen te lanceren, te volgen en te verbeteren, kunnen bedrijven de klantenservice verbeteren en verbeteringen aanbrengen. Een checklijst voor evaluatie van de klantenservice kan helpen bij het identificeren van verbeterpunten, het evalueren van e-mails en telefoongesprekken, het analyseren van prestatiegegevens en het erkennen van zwakke punten. Regelmatige evaluatie van de klantenservice kan leiden tot verbeterde bedrijfsprestaties, betere klanttevredenheid, verbeterde klantenrelaties en meer winst.

Het verzamelen van beoordelingen speelt een belangrijke rol in het succes van elk bedrijf. Leer hoe u ze kunt verzamelen en in uw voordeel kunt gebruiken.

Hoe beoordelingen verzamelen

Het verzamelen van feedback van klanten is essentieel voor elk bedrijf en er zijn verschillende manieren om dit te doen. Een professionele vertaler of een vertaaldienst kan helpen bij het lokaliseren van enquête-inhoud zonder fouten. Na elke verkoop is het belangrijk om een follow-up e-mail te sturen om te bedanken voor de aankoop en om feedback te vragen. Social media kan ook worden gebruikt om feedback te verzamelen via polls. Het stellen van vragen over verzendprocessen of toekomstige producten kan helpen bij het verbeteren van de services die aan klanten worden aangeboden.

Overweegt u 3CX voor de klantenondersteuning van uw callcenter? Bekijk onze review en zie hoe het presteerde tijdens onze algemene test.

3CX callcentersoftware beoordeling

LiveAgent is een klantenservicesoftware met functies zoals VoIP-telefoonsystemen, inkomende callcentersoftware en emailbeheersoftware. Het bedrijf heeft verschillende onderscheidingen en certificaten ontvangen en biedt ook een partnerprogramma. LiveAgent ondersteunt klanten bij het opstarten van hun account en stuurt inloggegevens per e-mail. De website maakt gebruik van cookies.

Het verzamelen van beoordelingen speelt een belangrijke rol in het succes van elk bedrijf. Leer hoe u ze kunt verzamelen en in uw voordeel kunt gebruiken.

Hoe beoordelingen verzamelen

Het verzamelen van beoordelingen speelt een belangrijke rol in het succes van elk bedrijf. Leer hoe u ze kunt verzamelen en in uw voordeel kunt gebruiken.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo