Truecaller beoordeling

Truecaller is een populaire website en app voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers. Het kan gebruikt worden om bellers te identificeren, nummers te blokkeren en meer informatie over klanten te verzamelen. Truecaller biedt drie verschillende prijsopties met verschillende geavanceerde functies voor een betere gebruikerservaring. Het enige nadeel is dat de informatie die het biedt zeer beperkt kan zijn, vooral voor internationale nummers, en er is geen gratis proefversie beschikbaar, dus u moet beslissen of het de aanschaf waard is. Over het algemeen is Truecaller snel en accuraat en geschikt voor zakelijke doeleinden, maar controleer wel de wet- en regelgeving van een bepaald land of rechtsgebied om juridische problemen te voorkomen.
Truecaller beoordeling
Compare Truecaller beoordeling with other in: How Truecaller beoordeling is doing on review portals
4.2
Average rating based on data from trusted review portals
5711 reviews

Truecaller is een bedrijf dat het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers biedt naast andere geavanceerde functies waarmee u onbekende bellers kunt identificeren en ongewenste nummers kunt blokkeren. De service is wereldwijd beschikbaar via hun website en hun mobiele app.

Pricing
Starting from:
10.99   per maand
Free trial: No
Free version: Yes

Patricia Krajcovicova

Editor's rating

Patricia Krajcovicova
Overall rating
3.8
Gebruikservaring
3.9
Prijs
4
Implementatie
3.5

Key takeaways

Pros

  • Hiermee kunt u internationale nummers zoeken
  • Website en app zijn makkelijk te navigeren
  • Ze hebben ook een mobiele app beschikbaar voor Android en iOS

Cons

  • U kunt maar op een beperkt aantal nummers zoeken op de website
  • Zeer beperkte informatie over internationale nummers
  • De gratis versie biedt niet veel informatie over de beller en bevat niet veel functies
  • Geen gratis proefperiode

Aan de slag met Truecaller

Truecaller is een van de meest bekende websites voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers en het is een vooraanstaande aanbieder van deze specifieke service. Ze zijn een van de weinige aanbieders van het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers die internationaal werken en een databank hebben met informatie uit verschillende landen.

Hun website ziet er goed uit, is gemakkelijk te navigeren en heeft veel informatie over het bedrijf en hun diensten. Om hun service te gebruiken, hoeft u alleen maar in te loggen met uw emailadres en kunt u elk telefoonnummer in de zoekbalk invoeren. Het zal de resultaten binnen enkele seconden genereren. De informatie die u krijgt, is afhankelijk van verschillende factoren, maar over het algemeen krijgt u het land van herkomst van het nummer, de lokale tijd en de serviceprovider. Voor nummers die al in de Truecaller-databank staan, krijgt u meer informatie, zoals de naam en het emailadres van de eigenaar van het nummer.

Ze bieden een breed scala aan functies, maar ze zijn niet beschikbaar in de gratis versie, wat betekent dat de informatie die u gratis krijgt zeer beperkt is.

Er is ook een optie voor bedrijven waar u een geverifieerde zakelijke beller-ID kunt krijgen om uw bedrijfsidentiteit vast te stellen, feedback van klanten te krijgen en uw bedrijf te laten groeien.

U kunt uw merknaam en logo toevoegen, die verschijnen wanneer u contact opneemt met uw potentiële of bestaande klanten. Bovendien kunt u, nadat het telefoongesprek is beëindigd, direct feedback van klanten krijgen om uw prestaties te controleren.

Truecaller demo

Functies

Truecaller biedt een breed scala aan geavanceerde functies, zoals incognito-oproepen, spookoproepen, berichten-apps, nummerweergave, oproepen aankondigen en nog veel meer. Ze zijn echter niet allemaal beschikbaar in de gratis versie.

Het is belangrijk op te merken dat de functies voor de mobiele app enigszins kunnen variëren als u Android of iOS gebruikt.

Met de gratis versie krijgt u functies zoals nummerherkenning en spamblokkering. Met de beller-ID kunt u automatisch een onbekend nummer identificeren via de Truecaller-database.

Met de functie voor het blokkeren van spam kunt u ongewenste spamoproepen blokkeren. De app kan oplichting en robocalls automatisch identificeren en door een achtergrondcontrole op uw telefoon uit te voeren, kan het ook sms-berichten van deze ongewenste nummers blokkeren.

Truecaller - Premiumfuncties
Truecaller - Gouden functies

De informatie over het onbekende nummer kan zeer beperkt zijn. Het kan u slechts het land laten zien waar het nummer vandaan komt, de lokale tijd in het land en de telecommunicatie-exploitant. De beperkingen kunnen variëren, afhankelijk van het land van herkomst van het telefoonnummer en hoeveel openbare gegevens ze in dat specifieke land kunnen verzamelen.

Truecaller heeft een zoeklimiet waarmee u slechts een bepaald aantal nummers van de website per dag kunt doorzoeken. Daarna moedigen ze u aan om hun mobiele app te downloaden om door te gaan.

Truecaller - Zoeklimiet overschreden

Hun privacybeleid is ingesteld om gebruikers uit alle landen waarin ze actief zijn te beschermen door de lokale voorschriften voor gegevensbescherming te volgen. De gebruiker kan de verwerking van zijn persoonlijke gegevens beperken en heeft de mogelijkheid om zijn informatie permanent uit zijn databank te verwijderen.

Hoe kunnen callcentra Truecaller gebruiken?

Truecaller kan door callcentra en klantenservicemedewerkers worden gebruikt om verschillende taken uit te voeren. Een paar voorbeelden zijn het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers om meer informatie over onbekende bellers te krijgen, ontbrekende informatie over hun klanten te verzamelen of een persoon te identificeren die achter een grap zit.

Het is ook mogelijk om nummers te blokkeren die om ongepaste redenen bellen, wat de effectiviteit van klantenondersteuningsmedewerkers zal verbeteren, omdat ze zich kunnen concentreren op belangrijke klanten in plaats van op grappenmakers.

Dankzij hun zakelijke functie kunnen callcenters een geverifieerd account aanmaken en koude verkoopgesprekken voeren om nieuwe klanten te werven. Deze functie laat de potentiële klant zien dat de inkomende oproep afkomstig is van een betrouwbare bron in plaats van een spam-oproep.

Als u echter besluit om services voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers voor zakelijke doeleinden te gebruiken, moet u ervoor zorgen dat u de wet- en regelgeving van een bepaald land of rechtsgebied controleert om juridische problemen te voorkomen. Over het algemeen is het legaal om services voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers te gebruiken voor zakelijke doeleinden als deze niet worden gedeeld of verkocht aan derden zonder toestemming van de klant.

Prestaties en gebruikerservaring

Wanneer u via de website naar nummers zoekt, is het proces vrij snel en duurt het slechts enkele seconden. Het geeft u echter niet altijd veel informatie over het telefoonnummer. Het geeft u het land waar het nummer vandaan komt en de telecommunicatieprovider. En zoals gezegd is het aantal zoekopdrachten beperkt, wat behoorlijk beperkend kan zijn.

Truecaller zoekresultaat

Na elke zoekopdracht kunt u kiezen wat u met deze contactgegevens wilt doen. U kunt ‘Contact opslaan’ voor de toekomst, u kunt ‘Tag toevoegen’, ‘Naam voorstellen’ als er geen naam is gekoppeld aan de nummer, of u kunt op “Markeren als spam” klikken als u de beller als onbetrouwbaar beschouwt.

De gratis versie van hun mobiele app is ook heel gemakkelijk te gebruiken en te navigeren, en het zoeken naar een omgekeerd telefoonnummer duurt slechts enkele seconden. Het lijdt echter aan dezelfde beperkingen als de website en biedt minimale informatie over het telefoonnummer.

Truecaller zoekresultaten

Wanneer u naar een internationaal nummer zoekt, wordt meestal niet de naam of gedetailleerde informatie over het nummer weergegeven. Het toont alleen het land en het telecommunicatiebedrijf. Als u geluk hebt, kunt u een nummer invoeren met meer informatie over de persoon, maar dat is vrij zeldzaam.

Truecaller gedetailleerd zoekresultaat

Er zijn ook veel nummers die niet aan enige informatie zijn gekoppeld, daarom zult u geen details over de beller vinden.

Al deze dingen samen kunnen een beetje frustrerend worden, vooral als u besluit om te upgraden naar de betalende versie van de app.

Prijzen

Truecaller biedt drie verschillende prijsopties. Elk van hen bevat verschillende geavanceerde functies voor een betere gebruikerservaring. Helaas is er geen gratis proefversie beschikbaar voor die betalende versies en kan het geld niet worden terugbetaald als u uw abonnement beëindigt.

Gratis versie

Deze versie biedt u slechts twee functies, nummerherkenning en spamblokkering. Het biedt geen aanvullende informatie, waardoor het een zeer beperkte optie is.

Premium

De premiumversie kost €29,90 per jaar, of u kunt ervoor kiezen om per kwartaal te betalen, wat €10,99 kost.
Voor deze prijs krijgt u de basisfuncties van de gratis versie plus aanvullende functies zoals Geen advertenties, Incognito-oproepen, Ghost-oproep , Kondig oproepen en andere aan.

Ze introduceerden ook een Premium familie-abonnement, waarbij je tot 4 personen aan uw gezinsabonnement kunt toevoegen. Elk lid van het gezinsabonnement heeft alleen toegang tot zijn eigen berichten en oproepen, waardoor de privacy behouden blijft.

Gold

Deze versie kan alleen jaarlijks worden betaald en kost €249. Het bevat alle functies van de gratis en premium-versies, plus extra functies zoals Gold-beller-ID en Premium-ondersteuning. De Premium-ondersteuning biedt een sneller antwoord op elke vraag die u heeft.

Truecaller abonnementen

Besluit

Kortom, Truecaller werkt snel op zowel de website als de app, en de gevonden informatie is accuraat. Het enige probleem is dat het ook erg beperkt is en dat veel nummers niet aan enige informatie zijn gekoppeld en als dat wel het geval is, is de informatie die verschijnt niet erg uitgebreid of gedetailleerd.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Truecaller vermeldde mijn nummer als spam

Spamlijsten worden gemaakt op basis van echte bellergebruikers. Als het nummer meerdere keren als spam wordt gerapporteerd, zal Truecaller het als zodanig identificeren. Als u denkt dat uw nummer per ongeluk aan de spamlijst is toegevoegd, kunt u contact opnemen met hun klantenondersteuning om dit te onderzoeken en dit probleem mogelijk op te lossen.

Truecaller detecteert geen privénummers

Om ervoor te zorgen dat Truecaller een persoon achter het nummer kan identificeren, moet het nummer zichtbaar zijn op het scherm.

Product reviews

De checklijst voor evaluatie van de klantenservice is uw kans om verbeterpunten te leren kennen. Besteed aandacht aan de suggesties van uw klanten.

Klantenservice evaluatie checklijst

Een evaluatiesjabloon voor klantenservice kan helpen om zwakke punten van het team te erkennen en toekomstige doelen te stellen. Het stellen van doelen op een SMART manier kan het bereiken van gemeenschappelijke doelen bevorderen en de medewerkers beter laten voelen op het werk. Tools zoals Asana en Basecamp kunnen worden gebruikt om doelen bij te houden en verbeteringen aan te brengen. Door evaluatieprocessen te lanceren, te volgen en te verbeteren, kunnen bedrijven de klantenservice verbeteren en verbeteringen aanbrengen. Een checklijst voor evaluatie van de klantenservice kan helpen bij het identificeren van verbeterpunten, het evalueren van e-mails en telefoongesprekken, het analyseren van prestatiegegevens en het erkennen van zwakke punten. Regelmatige evaluatie van de klantenservice kan leiden tot verbeterde bedrijfsprestaties, betere klanttevredenheid, verbeterde klantenrelaties en meer winst.

Een gehost callcenter is een softwareoplossing die inkomende en uitgaande oproepen afhandelt, evenals IVR-interacties via één enkel systeem.

Gehost callcenter

LiveAgent is een klantenservicesoftware die ondersteuning biedt via telefoonsystemen, selfservicesoftware, inkomende callcentersoftware, klachtenbeheerssystemen en meer. Het bedrijf biedt ook training, sjablonen, webinars en een typetest. Er is een partnerprogramma, evenals verkoopcontacten voor verschillende regio's. Na aanmelding voor LiveAgent wordt een bericht naar uw e-mailadres gestuurd met inloggegevens. Het opstartproces van uw LiveAgent-dashboard wordt ook beschreven en er worden cookies gebruikt op de website van het bedrijf. Algemene voorwaarden, veiligheidsbeleid, privacybeleid en een AVG-sitemap zijn ook beschikbaar.

Overweegt u 3CX voor de klantenondersteuning van uw callcenter? Bekijk onze review en zie hoe het presteerde tijdens onze algemene test.

3CX callcentersoftware beoordeling

LiveAgent is een klantenservicesoftware met functies zoals VoIP-telefoonsystemen, inkomende callcentersoftware en emailbeheersoftware. Het bedrijf heeft verschillende onderscheidingen en certificaten ontvangen en biedt ook een partnerprogramma. LiveAgent ondersteunt klanten bij het opstarten van hun account en stuurt inloggegevens per e-mail. De website maakt gebruik van cookies.

Meer weten over BeenVerified? Bekijk ons overzichtsartikel om erachter te komen hoe het werkt en hoe het presteerde in onze tests.

BeenVerified beoordeling

LiveAgent biedt verschillende softwareoplossingen voor klantenservice, VoIP-telefoonsystemen en inkomend callcentersoftware. Er zijn echter ook andere bedrijven die omgekeerd telefoonnummers zoeken aanbieden, zoals Truecaller, Spy Dialer en Intelius, elk met verschillende prijsplannen en beoordelingen. Patricia Krajcovicova is een contentcreator voor LiveAgent en het gebruik van cookies wordt vereist voor het invullen van het contactformulier of om te chatten met de ondersteuningsmedewerkers.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo