Dialfire callcentersoftware beoordeling

Het artikel gaat over LiveAgent, een klantenservicesoftware waarmee bedrijven beter kunnen communiceren met hun klanten. Het biedt functies als VoIP-telefoonsystemen, selfservicesoftware, inkomend callcentersoftware, klachtenbeheerssysteem, cliëntenportaalsoftware en emailbeheersoftware. Er zijn ook verschillende integraties en alternatieven beschikbaar. De website biedt ook ondersteuning via een helpdesk en tutorials. LiveAgent biedt ook een partnerprogramma aan. Na aanmelding krijgt u toegang tot uw LiveAgent dashboard. De website maakt gebruik van cookies die beschreven staan in de privacy- en cookiebeleid.
Dialfire callcentersoftware beoordeling
Compare Dialfire callcentersoftware beoordeling with other in: How Dialfire callcentersoftware beoordeling is doing on review portals
4.3
Average rating based on data from trusted review portals
35 reviews

Dialfire callcentersoftware biedt functies en services die de activiteiten van het contactcenter helpen stroomlijnen en de klanttevredenheid verbeteren. In deze beoordeling gaan we dieper in op de prestaties van het inkomende en uitgaande callcenter van Dialfire.

Pricing
Starting from:
0.004   per maand
Free trial: 1
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
3.8
Gebruikservaring
3.5
Prijs
4
Implementatie
4

Key takeaways

Pros

  • Aanpasbare functies
  • Flexibel
  • Betrouwbare oproepregistratie en -analyse

Cons

  • Kan moeilijk zijn om te navigeren
  • Incidentele vertragingen bij het kiezen
  • Kan duur worden

Het enige dat u hoeft te doen om uw gratis Dialfire-account aan te maken, is de vereiste informatie op te geven in het gedeelte Aanmelden van hun website en het vakje met de algemene voorwaarden aan te vinken.

Dialfire - aanmeldingsgedeelte

Daarna hoeft u alleen maar uw emailadres te verifiëren en kunt u het Dialfire-platform meteen gaan gebruiken.
Toen ik toegang kreeg tot mijn account, zag ik meteen meerdere manieren om ondersteuning te krijgen, waaronder een video-tutorial en een link naar de kennisbank van Dialfire. Deze gebruikersgerichte aanpak maakte veel indruk op me.

Dialfire - dashboard

Ik keek snel rond en besloot dat het tijd was om de callcenterfuncties te testen. Ik geef toe dat ik het veel moeilijker zou hebben gehad om alles in te stellen zonder de documentatie. Ook al had ik een grote rode “Bellen”-knop verwacht, zo werkte het toch niet.

Het eerste dat u hoeft te doen, is uw contactenlijst importeren. Ga hiervoor naar het tabblad Importeren in het menu aan de linkerkant. Daar kunt u uw contactenlijst uploaden vanuit een spreadsheet zoals Microsoft Excel, LibreOffice Calc of Google Docs.

Dialfire - contactenlijst importeren

Nadat u dat hebt gedaan, opent u het tabblad Bellen. Daar hebt u de mogelijkheid om een bestaande klant te bellen of een nieuwe toe te voegen. Ik besloot een nieuwe klant toe te voegen aan mijn contacten. U kunt behoorlijk wat informatie over hen invullen, inclusief gespreksrichtlijnen en oproepresultaten.

Dialfire - klantendetails

Rechtsonder kunt u een telefoongesprek starten door op het groene telefoonpictogram te klikken. U kunt uzelf ook dempen en door op de rode stip aan de rechterkant te drukken, kunt u de oproepopname starten.

Dialfire - interface om een oproep te starten

Als u de inkomende functie wilt inschakelen, kunt u met Dialfire uw nummer configureren in het gedeelte Telefoonnummers. U kunt ervoor kiezen om een reeds bestaand telefoonnummer te registreren, een nieuw nummer te bestellen en een virtuele lijn aan te maken. Ik zou het op prijs hebben gesteld als deze configuratieoptie was gemarkeerd. Maar u moet niet te veel worstelen met het vinden ervan.

Dialfire - configuratie van telefoonnummers

Dialfire callcenterfuncties en implementatie

Dialfire is een cloudgebaseerde browser-callcenter-applicatie die voornamelijk bedoeld is om uitgaande gesprekken te voeren. Zoals ik al zei, vond ik het leuk dat u meteen aanwijzingen krijgt van tutorials en veelgestelde vragen.

De algemene gebruikersinterface kan echter een beetje verwarrend zijn, dus ik raad elke nieuwe gebruiker aan om het tabblad documentatie open te houden terwijl hij het systeem uitzoekt. Gelukkig zijn kennisbankartikelen goed geschreven en informatief.

Wanneer u oproepcampagnes maakt, kunt u met Dialfire deze behoorlijk grondig configureren in het gedeelte Taken. U kunt IVR-stromen maken, spraakopnamen exporteren en meer. Dit kan erg handig zijn in grotere callcentra om processen op te zetten.

Dialfire - configuratie van oproepcampagnes

Het callcenterplatform van Dialfire biedt ook enkele functies voor het bewaken van vertegenwoordigers. In het gedeelte Begeleiden kunt u het kantoorfiliaal voor elke callcentervertegenwoordigers configureren, campagnedetails toevoegen en zelfs gespreksopnamen beluisteren.

Een andere functie die uw callcenteractiviteiten aanzienlijk kan verbeteren, is de preview en voorspellend kiezen. U kunt nalevingsregels configureren en het aantal gelijktijdige oproepen beperken. U kunt ook kiezergroepen instellen voor verschillende teams of afdelingen.

Dialfire - dialergroepen voor verschillende teams of afdelingen

Bovendien kunt u callcenteranalyses bestuderen en rapporten maken op het tabblad Analytics, en eenvoudig beschikbare gegevens importeren en exporteren. Dit omvat statistieken van de contactlijst, statistieken van inkomende wachtrijen en activiteitsstatistieken.

Prestaties en bruikbaarheid

Als het gaat om de prestaties van het callcenter van Dialfire, valt er niet veel aan te merken. Als u ooit in een groot outbound callcenter hebt gewerkt, weet u dat “als het werkt, het werkt”. En dat is dat. Kan de gebruikersinterface wat aanpassingen gebruiken? Natuurlijk, maar het is geen ervaringsbrekend probleem. De gesprekskwaliteit is in orde, u kunt de benodigde gegevens importeren en exporteren, gesprekken afluisteren en uw callcentermedewerkers in de gaten houden, en dat is meestal alles wat u nodig heeft.

Ik kan deze beoordeling echter niet verlaten zonder erop te wijzen dat ik na een zeer korte testtijd was uitgelogd en mijn account moest verifiëren. Natuurlijk kan ik dat. Laat me mijn email checken, dacht ik.

Nou, zo gemakkelijk is het niet. De email die ze stuurden, vroeg me in feite om een demogesprek te boeken, anders bleef ik uitgelogd. Ik weet wanneer ik mijn verliezen moet tellen, dus besloot ik dat ik de software goed genoeg had bekeken om er commentaar op te geven, en ik stopte ermee.

Dialfire prijzen

De prijzen van Dialfire zijn een beetje ingewikkeld om uit te leggen. Ze bieden 5 hoofdabonnementen aan. Hoe hoger het abonnementsniveau, hoe minder u extra kosten hoeft te betalen voor de functionaliteiten van Dialfire.

Betaal naar gebruik

Zoals de titel suggereert, betaalt u bij deze laag voor functionaliteiten terwijl je ze gebruikt. Het initiële abonnement is gratis, maar voor alles, inclusief het gebruik van het Dialfire-platform, campagnescripting, voorspellende dialer en inkomende oproepblending, moet u elke keer €0,001 tot €0,005 betalen.

Basis

Voor €15 per gebruiker per maand kunt u zonder extra kosten gebruik maken van het Dialfire-platform, predictive dialing en technische ondersteuning.

Advanced

Dit niveau kost €20 per gebruiker per maand en laat u genieten van alles van het vorige pakket, plus inkomende oproep blending en gespreksopname zonder dat u extra hoeft te betalen.

Professioneel

De Professional-abonnement betaalt €25 per gebruiker per maand en bouwt voort op de vorige en voegt aanpasbare campagnes toe aan de lijst met functies waarvoor geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Enterprise

Het duurste en meest robuuste Dialfire-abonnementspakket kost €30 per gebruiker per maand en bevat alle functies van het vorige niveau met de toevoeging van campagnescripting, Google Agenda en Google Data Studio Connector, activiteitenmodule en de functie van onderhuurder zonder extra kosten .

Besluit

Om mijn ervaring met de callcentersoftware van Dialfire af te sluiten, zou ik zeggen dat het een allegaartje is. Ondanks dat ik enigszins werd afgewezen door de verwarrende gebruikersinterface, was ik aanvankelijk onder de indruk van de robuuste en behulpzame documentatie en het aantal configureerbare functies. Het platform lijkt misschien een beetje kaal, maar in de callcenteromgeving is er nauwelijks behoefte aan luxe.

Dat gezegd hebbende, zou ik genoten hebben van een gebruiksvriendelijkere interface, maar als u het niet erg vindt om de “Hoe” op het tweede scherm te openen, komt alles goed.

Het laatste waar ik het over wil hebben, is hoe mijn ervaring eindigde. Ik stelde het niet op prijs gedwongen te worden om een demogesprek te boeken. Ik begrijp waarom het voor sommige mensen zou kunnen werken. Het enige wat ik echter nodig had, was de software zelf testen. Uitloggen voelde alsof mijn account werd gegijzeld totdat ik voldeed aan de eisen van Dialfire om met hun verkoopteam te praten.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Ik heb moeite met de gesprekskwaliteit.

Zorg ervoor dat uw internetverbinding stabiel en sterk is en dat uw computer voldoet aan de minimumvereisten voor het uitvoeren van Dialfire-callcentersoftware. Daarnaast wilt u misschien het aantal actieve oproepen verminderen om de gesprekskwaliteit te verbeteren en te voorkomen dat oproepen wegvallen.

Mijn telefoonnummer wordt niet weergegeven.

Het telefoonnummer dat u wilt laten zien, moet zijn geregistreerd bij Dialfire en zijn toegewezen aan de oproeptaak. In het gedeelte Telefoonnummers kunt u controleren of de beller-ID-configuratie correct is ingesteld. Als uw telefoonnummer nog steeds niet wordt weergegeven, moet u contact opnemen met de klantenservice van Dialfire.

Product reviews

Callcentra zijn nog steeds een integraal onderdeel van de klantenservice. Leer hoe u de uwe efficiënter kunt maken met de callcenterautomatiseringsfuncties van LiveAgent.

Callcenterautomatisering

Callcentra zijn nog steeds een integraal onderdeel van de klantenservice. Leer hoe u de uwe efficiënter kunt maken met de callcenterautomatiseringsfuncties van LiveAgent.

Het gebruik van helpdesksystemen is wijdverbreid over de hele wereld. Je kunt meer informatie vinden in het artikel als je geïnteresseerd bent in de exacte statistieken.

Helpdesk gebruik

Helpdesk software wordt gebruikt voor het beheren van SLA's, het opslaan van klantgegevens en het creëren van selfservice portals met kennisbanken. Klanten geven de voorkeur aan selfservice en proberen problemen zelf op te lossen voordat ze contact opnemen met de klantenservice. Als ze geen antwoorden vinden in de kennisbank, nemen ze contact op met een callcenter. Het investeren in callcentersoftware kan de klantenservice verbeteren en de ROI van uitstekende service verhogen. Het belang van ticketing kan niet worden onderschat bij het beheren van klantcommunicatie.

Kom meer te weten over callcentertechnologie. Begrijp diepgaand met uitleg van professionals.

Wat is callcentertechnologie?

Callcentertechnologie is een cruciaal element voor het bieden van goede klantenondersteuning. Cloudgebaseerde oplossingen en een omnichannel-aanpak zijn opkomende trends binnen de industrie. De set tools, inclusief software en hardware, maakt het mogelijk om klanten op de juiste manier te routeren en interacties te automatiseren en analyseren. Met LiveAgent kunnen klantenservicemedewerkers efficiënt interacteren met klanten over meerdere kanalen zonder extra kosten voor software-updates of onderhoud.

Overweegt u 3CX voor de klantenondersteuning van uw callcenter? Bekijk onze review en zie hoe het presteerde tijdens onze algemene test.

3CX callcentersoftware beoordeling

LiveAgent is een klantenservicesoftware met functies zoals VoIP-telefoonsystemen, inkomende callcentersoftware en emailbeheersoftware. Het bedrijf heeft verschillende onderscheidingen en certificaten ontvangen en biedt ook een partnerprogramma. LiveAgent ondersteunt klanten bij het opstarten van hun account en stuurt inloggegevens per e-mail. De website maakt gebruik van cookies.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo