Freshchat chatbotbeoordeling

Freshchat biedt verschillende abonnementen met een breed scala aan functies, waaronder chatbots, analyses en groepen. Het gratis abonnement heeft al veel functies, maar de betaalde abonnementen bieden extra voordelen, zoals meer botsessies en live vertaling. Het nadeel is dat het duur kan worden, omdat er per vertegenwoordiger wordt gefactureerd. Ondanks enkele nadelen is het platform gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. Het installatieproces is eenvoudig, maar het kan soms langzaam werken. Over het algemeen is Freshchat een oplossing die zeker het proberen waard is.
Freshchat chatbotbeoordeling
Compare Freshchat chatbotbeoordeling with other in: How Freshchat chatbotbeoordeling is doing on review portals
4.2
Average rating based on data from trusted review portals
461 reviews

Op zoek naar een innovatieve chatbotoplossing? Overweeg Freshchat. Met deze chatbot is het opzetten van gepersonaliseerde gesprekken met uw klanten een fluitje van een cent. Het beste gedeelte? Het is eenvoudig te leren en te gebruiken. Doe mee met het verkennen van…

Pricing
Starting from:
  per maand
Free trial: No
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
4
Gebruikservaring
4
Prijs
3
Implementatie
5

Key takeaways

Pros

 • Leuke variatie in abonnementen
 • Rijke functies
 • Veel aantrekkelijke chatbotsjablonen
 • Gratis abonnement beschikbaar
 • Gemakkelijke navigatie

Cons

 • Geen checker voor spelfouten
 • Het is verwarrend om meer dan 1 account tegelijk te beheren
 • Geen functies voor videocommunicatie
 • Sporadisch lange laadtijden van de tool

Aan de slag met de Freshchat-chatbotfunctie

Freshchat is een cloudgebaseerd platform voor klantenberichten waarmee bedrijven in realtime met hun klanten kunnen communiceren via verschillende kanalen, zoals websitechat, sociale media en mobiele berichten. Het platform biedt een scala aan functies om klantenondersteuning te stroomlijnen, waaronder chatbots, standaardantwoorden en gedetailleerde analyses. De tool is ontworpen om de klantenervaring te verbeteren door onmiddellijke assistentie en persoonlijke ondersteuning te bieden. Met Freshchat kunnen bedrijven de efficiëntie van de klantenservice verbeteren en de klantentevredenheid verhogen.

Om te beginnen ging ik eerst naar de website van de tool (www.freshworks.com) en schreef ik me in voor een gratis abonnement. Ik kon kiezen uit twee opties: mijn e-mail of Google gebruiken. Ik ging voor de snellere versie – Google – en ging verder. Zo hoefde ik alleen mijn bedrijfsnaam en telefoonnummer als gegevens op te geven.

Freshchat-aanmeldingspagina

Ik kan zeker zeggen dat het aanmeldingsproces van Freshchat is ontworpen om gebruiksvriendelijk en toegankelijk te zijn, zelfs voor degenen die nieuw zijn op chatbotplatforms. Het belangrijkste is echter dat het is ontworpen om snel te zijn!

Het platform biedt een uitgebreide reis die u door het registratieproces leidt. Het zorgt ervoor dat u alle informatie hebt die u nodig hebt om aan de slag te gaan. Hoewel de stappen gemakkelijk te begrijpen zijn, werkte het platform vanaf het begin behoorlijk traag – dat is het enige nadeel dat ik zou noemen.

Freshchat - bedankt voor het aanmelden op het scherm

Het installatieproces is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Nadat ik me had aangemeld, kon ik de tool in meer detail gaan verkennen. Ik denk dat u het helemaal niet problematisch zult vinden om uzelf aan te melden.

Freshchat Chatbotfuncties en implementatie

Nadat ik met succes een account had aangemaakt, kon ik eindelijk de software van dichterbij ontdekken. Het eerste dat mijn aandacht trok, was de echt oogvriendelijke interface. Freshchat heeft een heel intuïtief ontwerp – ik voelde me meteen als een vis in de zee.

Freshchat kanalen

Als we de tool op zichzelf bekijken, biedt deze verschillende interessante functies voor gebruikers zoals ik. Mijn persoonlijke favorieten zijn analyses (bijv. klantentevredenheidsbalk), FAQ-sectie en de optie “bulkacties” bij het omgaan met uw contacten.

Freshchat-dashboardoverzicht

Bovendien was ik positief verrast door de sectie “aanbevolen functies”. Dit gedeelte helpt u om zoveel mogelijk uit uw plan te halen. Het suggereert van welke functies u zou moeten / kunnen profiteren.

Freshchat - Veelgestelde vragen categorieën

Als het op die kenmerken aankomt, waren degenen die de meeste interesse in mij wekten:

 • chatgroepen: de kans om teams in groepen te organiseren voor snellere probleemoplossing,
 • kantooruren: een optie om de beschikbaarheid van uw chat gedurende de dag in te stellen en klanten te informeren,
 • standaardantwoord: een manier om antwoordsjablonen te maken voor snellere en consistentere berichtgeving.
Freshchat - open chatoverzicht

Ten slotte hield ik absoluut van de verscheidenheid aan verschillende chatbot-sjablonen. Hoewel het me niet lukte om ze alle 50 te bekijken, was het geweldig om te zien dat ik geen bots vanaf nul hoefde te maken. Geweldige toevoeging.

Freshchat - mijn bots

Over het algemeen is de tool rijk aan interessante functionaliteiten die het ontdekken waard zijn. Mijn enige zorg is dat nieuwkomers deze tool niet bijzonder gebruiksvriendelijk zouden vinden. Ik zeg dit vooral omdat ik geen pop-uphandleidingen of tutorials over installatie en functies in de tool heb gezien. Desondanks is Freshchat een solide en betrouwbare tool, ontwikkeld door mensen met kennis en ervaring.

Prestaties en bruikbaarheid

Ik heb Freshchat op de proef gesteld op mijn Facebook-pagina. Ik moet zeggen, de resultaten waren indrukwekkend. Natuurlijk is de effectiviteit ervan, net als bij elke andere chatbot, recht evenredig met de tijd en moeite die je steekt in het configureren ervan. Met de juiste aanpak kan een goed gepland chatbotgesprek u echter talloze uren besparen. Bovendien kan het uw klantenservice naar een hoger niveau tillen.

Tijdens mijn testen heb ik er een punt van gemaakt om eventuele blinde vlekken die ik tegenkwam in te vullen en de chatwidget regelmatig bij te werken. Maar zelfs zonder constante monitoring presteerde Freshchat feilloos en leverde eersteklas klantenservice aan elke “bezoeker” op mijn Facebook-pagina. Het is natuurlijk essentieel om te onthouden dat zelfs de meest geavanceerde chatbot beperkingen heeft. Daarom is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat er altijd een menselijke vertegenwoordiger beschikbaar is om eventuele complexe vragen af te handelen. Een van de beste dingen van Freshchat is hoe gemakkelijk het is om te gebruiken en te integreren in uw bestaande ondersteuningssysteem.

Freshchat - Facebook chat

Freshchat Chatbot prijzen

Afhankelijk van uw wensen en uw budget biedt Freshchat vier opties. Het gratis abonnement is beschikbaar voor mensen die op zoek zijn naar gratis oplossingen. Ja, het is mogelijk om te genieten van de voordelen van een chatbot zonder enige geldelijke investering. Individuen die de chatbotervaring willen verbeteren, moeten in de betalende abonnementen van Freshchat duiken om de unieke functies en voordelen ervan te ontdekken.

Gratis

Allereerst is er een gratis abonnement waarvan u kunt profiteren. Het geeft u toegang tot maximaal 100 campagnecontacten. De functies omvatten chatbots, chatbotanalyses, inboxweergaven, onderwerpen, groepen en meer. Aangezien het een gratis abonnement is, is de verscheidenheid aan functies vrij breed

Growth

Vervolgens heb je het groeiplan. Maandelijks gefactureerd, het kost u €18 per vertegenwoordiger. Dit plan biedt alles wat het gratis abonnement doet met enkele toevoegingen. Voorbeelden zijn onder meer tot 2000 gratis botsessies per maand, veelgestelde vragen, gebruikersgebeurtenissen en tijdlijnen, sms en zakelijke WhatsApp – om er maar een paar te noemen.

Pro

Mocht u het gevoel hebben dat het Growth abonnement niet genoeg is voor uw behoeften, dan kunt u altijd kiezen voor de Pro-versie – voor €47 per vertegenwoordiger per maand op maandelijkse factureringsbasis. Het Pro-abonnement geeft u toegang tot alles wat al is genoemd. Bovendien kunt u ook genieten van functionaliteiten zoals live vertaling, automatisch oplossen en conversatie-API’s.

Enterprise

Ten slotte iets voor degenen die honger hebben naar nog meer: het Enterprise-plan. Dit is de meest geavanceerde van alle niveaus en kost u tot €83 per maand, per vertegenwoordigers. Wat kunt u ervan verwachten? Voorbeelden zijn toegestane domeinen, gebruikersauthenticatie en 500 campagnecontacten.

Freshchat prijzen

Besluit

Om mijn beoordelingen samen te vatten, heb ik enkele laatste opmerkingen verzameld over de Freshchat-software. Over het algemeen is het een tool die het ontdekken waard is als u op zoek bent naar iets goedkoops, handigs en snel te implementeren. Als u fan bent van veel chatbot-sjablonen en uitgebreide functies, dan is Freshchat de tool voor u.

Kijkend naar de nadelen, heb ik er maar 2 om op te noemen. Allereerst kan het behoorlijk duur worden omdat het bedrijf “per agent” in rekening brengt. Dus als je een groot team hebt, kan het een beetje een uitgave zijn. Bovendien kan het soms langer duren voordat de tool reageert. Ik weet niet zeker of het een bug is die het probleem veroorzaakt, een overbelasting van de server of andere problemen. Al met al denk ik dat het een oplossing is die het proberen waard is – er is een proefperiode van 21 dagen en ook een voor altijd gratis abonnement, dus waarom niet?

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Ik heb moeite om mijn Freshchat-chatbot aan te passen voor Facebook Messenger

Om uw Freshchat-chatbot voor Facebook Messenger aan te passen, navigeert u eerst naar het gedeelte ‘chatbots’. Selecteer vervolgens de chatbot die u wilt aanpassen. Hierna ziet u verschillende opties om uw bot te bouwen, configureren en aanpassen. Houd uw voortgang bij met de “preview”-functie en maak de publicatie van de chatbot op elk gewenst moment ongedaan om er zeker van te zijn dat u geen defecte bot heeft uitgebracht.

Ik heb problemen met het maken van mijn eerste Freshchat-chatbot op Facebook Messenger

Om uw eerste chatbot voor Facebook Messenger te maken met behulp van Freshchat, verbindt u uw Facebook-pagina met de software. Zodra dat is gebeurd, navigeert u naar het tabblad “chatbot” in de gebruikersinterface. Van daaruit kunt u beginnen met het instellen van uw chatbot. U kunt er een helemaal vanaf nul bouwen of bestaande sjablonen gebruiken.

Product reviews

De checklijst voor evaluatie van de klantenservice is uw kans om verbeterpunten te leren kennen. Besteed aandacht aan de suggesties van uw klanten.

Klantenservice evaluatie checklijst

Een evaluatiesjabloon voor klantenservice kan helpen om zwakke punten van het team te erkennen en toekomstige doelen te stellen. Het stellen van doelen op een SMART manier kan het bereiken van gemeenschappelijke doelen bevorderen en de medewerkers beter laten voelen op het werk. Tools zoals Asana en Basecamp kunnen worden gebruikt om doelen bij te houden en verbeteringen aan te brengen. Door evaluatieprocessen te lanceren, te volgen en te verbeteren, kunnen bedrijven de klantenservice verbeteren en verbeteringen aanbrengen. Een checklijst voor evaluatie van de klantenservice kan helpen bij het identificeren van verbeterpunten, het evalueren van e-mails en telefoongesprekken, het analyseren van prestatiegegevens en het erkennen van zwakke punten. Regelmatige evaluatie van de klantenservice kan leiden tot verbeterde bedrijfsprestaties, betere klanttevredenheid, verbeterde klantenrelaties en meer winst.

Op zoek naar een chatbottool voor uw bedrijf? Doe met ons mee voor een gedetailleerde Quriobot-chatbotbeoordeling om te zien of het een hulpmiddel is voor uw behoeften.

Quriobot chatbot beoordeling

Quriobot is een chatbot software die gebruikt kan worden om feedback te verzamelen, leads te verzamelen, afspraken te plannen, de verkoop te stimuleren en meer. De software biedt meer dan 70 bot talen samen met dynamische vertaling van Google Translate en de mogelijkheid om alle Quriobot-acties naar Google Analytics te sturen. Hoewel de software niet gemakkelijk te gebruiken is voor beginners, biedt Quriobot een gratis abonnement en betalende abonnementen met verschillende specificaties. Er zijn echter enkele problemen met Quriobot, waaronder incidentele systeemuitval en bugs.

Geïnteresseerd in het gebruik van de Zendesk Chatbot om vragen van klanten af te handelen? Ontdek of het uw tijd waard is in onze beoordeling. Prijs, voordelen, prestaties en meer.

Zendesk bot beoordeling

Live chat is an effective way to support customers and increase satisfaction. It offers immediate assistance, reduces incoming inquiries, and improves overall efficiency. Representatives should be well-prepared for the use of live chat, and there should be a support staff life cycle followed. Using live chat will ultimately lead to higher customer satisfaction scores. Additionally, the article reviews Zendesk and LiveAgent customer service software, recommending LiveAgent for its comprehensive support solution.

Userlike biedt een geweldige chatoplossing met meerdere abonnementen die geschikt zijn voor verschillende bedrijfsbehoeften. Het gratis abonnement biedt onbeperkte gesprekken en onbeperkte contacten. Het Team-abonnement biedt toegang tot verrijkende add-ons en berichten-apps. De Corporate-abonnement biedt AI-automatiseringshub, chatbots en analysefuncties. Het Flex-abonnement biedt geavanceerde routering, professionele onboarding, organisaties en een toegewijde accountmanager. Het Userlike-dashboard heeft geavanceerde tools en statistieken. Het heeft ook handige sneltoetsen en trigger-opdrachten. Gebruikersvriendelijkheid en klanttevredenheid is prioriteit voor Userlike. Enige problemen die kunnen optreden zijn problemen met de operatorinstellingen en integratie, maar er zijn verschillende oplossingen beschikbaar.

Beoordelingen van live chatsoftware

Live chat software is a crucial communication tool that allows website visitors to chat with company representatives directly through widgets placed on websites. Chatra and HelpOnClick are reviewed as affordable live chat solutions for small business owners and ecommerce retailers. To get started with LiveAgent, visitors can create a free account with a chosen subdomain name. The software is widely trusted with an overall rating of 4.8/5.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo