Bitrix24 IVR beoordeling

LiveAgent biedt een aanpasbare kennisbank, die geschikt is voor bedrijven, maar wellicht minder geschikt voor gebruikers die iets simpelers zoeken. Het platform biedt functies voor klantenservice, inkomende oproepen, klachtenbeheer en meer. Er zijn integraties beschikbaar en het bedrijf biedt ondersteuning en een partnerprogramma. Er wordt momenteel een account opgestart voor nieuwe gebruikers.
Bitrix24 IVR beoordeling
Compare Bitrix24 IVR beoordeling with other in: How Bitrix24 IVR beoordeling is doing on review portals
4.1
Average rating based on data from trusted review portals
1557 reviews

Interactive Voice Response (IVR) is een populaire functie in callcentersoftware waarmee klantenondersteuningsmedewerkers oproepen kunnen organiseren op basis van verschillende voorwaarden. IVR kan worden gebruikt om "structuren" te maken die bellers naar de juiste afdeling leiden op basis van het nummer dat ze…

Pricing
Starting from:
$ 49   per maand
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4
Gebruikservaring
4.5
Prijs
4.5
Implementatie
3

Key takeaways

Pros

  • Eenvoudig IVR-niveaus maken
  • Geavanceerde mogelijkheden
  • Makkelijk in gebruik als u het eenmaal onder de knie hebt
  • Prijzen en een gratis abonnement

Cons

  • Gebruikersinterface is moeilijk te navigeren
  • Verouderde gidsen

Bitrix24 IVR presteert uitstekend, hoewel het even kan duren voordat u gewend bent aan het navigeren door deze veelzijdige oplossing. Het vinden van de IVR-instellingen kan een minuutje duren, maar u kunt er zeker van zijn dat de installatie gebruiksvriendelijk zal zijn en dat de functies zullen werken zoals bedoeld. Bitrix24 is geweldig, vooral als je bedenkt dat het meer dan redelijk geprijsd is en een gratis abonnement beschikbaar heeft zonder dat er betalingsinformatie nodig is.

Aan de slag met de Bitrix24 IVR-functie

Aan de slag gaan met Bitrix24 in het algemeen is een gemakkelijke taak waarvoor u uw gratis registratie moet voltooien. Nadat u de email hebt bevestigd, krijg je direct toegang tot je werkplek. Het hele proces verliep snel en er waren geen lange wachttijden. Wanneer je toegang krijgt tot de Bitrix24-app, kun je beginnen met browsen in het uitgebreide menu. Bitrix24 wordt geleverd met een webtoepassing en een downloadbare toepassing voor uw computer. Voor deze test heb ik de webapplicatie gebruikt.

Het menu kan verwarrend zijn voor nieuwe gebruikers, aangezien er veel pictogrammen zijn zonder zichtbare beschrijvingen totdat ze er met hun muis overheen gaan. De webapplicatie heeft ook een zoekwidget en de optie om menupictogrammen te herschikken of te verbergen, wat de workflow iets eenvoudiger maakt. Het kostte me een tijdje om te leren waar ik de optie kon vinden om IVR te maken in Bitrix24. De applicatie heeft een geïntegreerde helpgids, maar deze was verouderd en daarom niet nuttig.

Het menu in de gids zag er heel anders uit dan de applicatie die ik gebruikte op het moment dat ik deze recensie schreef. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in waar de IVR-instellingen in Bitrix24 te vinden zijn, ga naar CRM in het linkermenu, selecteer Add-ons in het hoofdmenu, klik op Telefonie, klik vervolgens op Telefonie configureren en selecteer ten slotte Spraakmenu en Menu toevoegen.

Bitrix24 Actieknoppen-instellingen - Nieuwe actieknop toevoegen

Het creatieproces van Interactive Voice Response is niet moeilijk en vrij eenvoudig. Bitrix24 biedt veel aanpassingsmogelijkheden, wat altijd een goede zaak is voor gebruikers die specifiek willen zijn in hoe ze hun IVR willen laten presteren. Bovenaan hebt u de mogelijkheid om een tekst te schrijven voor de tekst-naar-spraak optie, of u kunt uw eigen audiobestand uploaden. Deze opname wordt afgespeeld wanneer een beller wordt verbonden met de IVR.

De creatie omvat geen UI-ontwerpachtig proces, maar eerder de optie om te selecteren welke actie elk van de nummers op het toetsenblok van de beller zal uitvoeren. U hebt de standaardselectie van doorschakelnummers, ze doorverwijzen naar andere gebruikers en meer. Over het algemeen is het proces heel eenvoudig en duurt het even voordat het is voltooid als u bekend bent met IVR-systemen.

Bitrix24 IVR-actieknoppen - Sla voltooide instellingen op

Wanneer u klaar bent met uw IVR-configuratie, klikt u op Opslaan. Om uw IVR toe te passen, moet u deze nu aan een nummer koppelen. Ga naar Telefonie > Verbinding > Nummers configureren > selecteer een nummer/PBX en activeer het menu Spraak in het gedeelte voor het routeren van inkomende oproepen. Dat is alles, uw IVR is aangesloten na deze stappen.

Hoe presteert de IVR?

Gelukkig is bellen met de IVR van Bitrix24 eenvoudig en werkt alles precies zoals bedoeld bij het maken van uw IVR. Ik deed een paar testoproepen en ondervond geen problemen met de IVR-prestaties. De IVR zelf is zo goed als u het wilt maken, Bitrix24 staat je niet in de weg. Er waren geen foutmeldingen of andere problemen tijdens mijn testoproepen.

Over het algemeen kunnen uw bellers de gebruikelijke IVR-ervaring verwachten en ervaren die hen probleemloos doorverbindt met de juiste afdelingen. Of u nu de voorkeur geeft aan een tekst-naar-spraak-stem of u eigen opnames, de algehele ervaring is solide en ik heb geen grote klachten.

Prijzen

Nu is de prijsstelling van Bitrix24 absoluut een van de hoogtepunten. In plaats van te betalen wanneer u werkt, kunt u een van de abonnementen kiezen. Deze prijs wordt alleen beperkt door het aantal functies en opslagruimte. Het beste is dat Bitrix24 ook wordt geleverd met een gratis abonnement, wat betekent dat u geen enorme bedragen hoeft te betalen om een IVR-functie te krijgen.

Gratis abonnement

Het gratis abonnement biedt 5 GB opslagruimte, evenals toegang tot samenwerkingsfuncties, taken en projecten, CRM, schijf, contactcentrum en een websitebouwer. Het biedt grote waarde en functionaliteit voor een gratis oplossing.

Basis abonnement

Het basisplan bevat 24 GB opslagruimte, bevat alle functies van het gratis abonnement en voegt de mogelijkheid toe om een online winkel te maken en te beheren. Het kost $49 per maand voor 5 gebruikers.

Standaard abonnement

Het standaardplan biedt 100 GB opslagruimte, alle functies van de vorige twee abonnementen, en voegt functies voor marketing en online documenten toe. Het kost $99 per maand voor 50 gebruikers.

Professioneel abonnement

Het professionele abonnement biedt 1024 GB opslagruimte, alle functies van de vorige abonnementen, en voegt nieuwe functies toe, zoals verkoopinformatie, automatisering en HR. Het kost $199 per maand voor 100 gebruikers.

Besluit

De IVR van Bitrix24 werkt geweldig, maar over het algemeen kan de oplossing moeilijk te gebruiken zijn voor volledig nieuwe gebruikers. Dit zou u er echter niet van moeten weerhouden om het te beschouwen als uw speciale IVR-software. Bitrix24 heeft eerlijke prijzen, geweldige functies en werkt als een droom als u de tijd neemt om te leren hoe je het moet gebruiken. Het is een sterke kanshebber voor elk callcenter.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Ik kan de IVR-optie niet vinden in Bitrix24

Bitrix24 is een complexe oplossing met veel tools en functies, dus maak u geen zorgen als het vinden van de IVR moeilijk lijkt. Ga naar CRM in het linkernavigatiemenu en selecteer vervolgens Add-ons in het hoofdmenu. Klik op Telefonie en vervolgens Telefonie configureren. Selecteer Spraakmenu en tenslotte Menu toevoegen. Hier kunt u beginnen met het bouwen van uw IVR. Als u de IVR-optie nog steeds niet kunt vinden, controleer dan of u het juiste abonnement hebt dat IVR toestaat.

Ik weet niet hoe ik IVR moet verbinden met een specifiek nummer in Bitrix24

U moet het spraakmenu voor elk nummer afzonderlijk inschakelen als u een van uw IVR-flows wilt gebruiken. Ga naar Telefonie > Verbinding > Nummers configureren. Thema selecteer een nummer/PBX en klik in het gedeelte voor routering van inkomende oproepen op het menu Spraak inschakelen.

Product reviews

Vraag klantenfeedback als een professional met de emailsjablonen voor feedback van LiveAgent. Onze 9 unieke sjablonen zijn klaar voor gebruik.

Emailsjablonen voor feedback

De tekst bespreekt het belang van effectieve productupdate-e-mails en het gebruik van sjablonen om professionele communicatie te bevorderen. Het biedt voorbeelden van feedback- en suggestieborden als interactieve methoden voor klantenfeedback en benadrukt het belang van een goede klantenervaring en snelle ondersteuning. LiveAgent wordt aanbevolen als klantenservicesoftware met meer dan 180 functies voor verbeterde klantenervaring en loyaliteit.

Lees onze recensie van de Infobip IVR en ontdek de voor- en nadelen van het gebruik van deze oplossing in een zakelijk scenario.

Infobip IVR-recensie

De tekst gaat over het bedrijf LiveAgent, dat klantenservicesoftware, VoIP-telefoonsystemen en andere software aanbiedt. Het bedrijf heeft verschillende onderscheidingen en certificaten en een partnerprogramma. Er is ook een blog, woordenlijst, academie en sjablonen beschikbaar voor klanten. De tekst bevat informatie over hoe een LiveAgent-account kan worden opgezet en dat er cookies worden gebruikt op de website.

Zendesk IVR is een populaire keuze onder klanten. Resultaten van zijn prestaties in dagelijkse scenario's zijn te vinden in deze review.

Zendesk IVR beoordeling

IVR is een geautomatiseerd telefoonsysteem dat kan helpen bij het verbeteren van telefonische ondersteuning en klanttevredenheid. Twilio, MessageBird en Aircall bieden allemaal betaalbare opties voor het opzetten van IVR-menu's. Twilio's IVR-functie werkt goed, hoewel de prijzen afhankelijk zijn van het land en het aantal belminuten dat wordt gebruikt. MessageBird biedt een eenvoudig te gebruiken Flow Builder voor IVR-configuratie en Aircall biedt tekst-naar-spraak-opties en meer dan 50 integraties. Efficiënte scripts kunnen de merkperceptie verbeteren en wachttijden verminderen. LiveAgent en Twilio bieden beide flexibele IVR-creatie en gratis aanpasbare IVR-scripts zijn beschikbaar. Controleer op ontwerpfouten en houd uw IVR-stroom actief op uw nummer.

Overweegt u JustCall vanwege zijn IVR-mogelijkheden? Bekijk onze functiebeoordeling van JustCall IVR en ontdek of dit de juiste keuze is.

JustCall IVR beoordeling

Het artikel beschrijft verschillende soorten callcenters en geeft instructies voor het kiezen van de juiste oplossing op basis van zakelijke behoeften. Het introduceert ook Twilio IVR en Bitrix24 IVR, de beoordelingen van deze oplossingen en hoe je een callcenter provider kunt veranderen. LiveAgent wordt ook als voorbeeld genoemd van een potentiële provider met veel tools en functies.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo