CloudTalk IVR beoordeling

CloudTalk biedt een gebruiksvriendelijke en aanpasbare IVR-software voor contactcenters tegen een betaalbare prijs. De interface is eenvoudig te gebruiken met opties om oproepen door te sturen en vooraf opgenomen berichten af te spelen. Er ontbreekt echter een handleiding en soms zijn er kleine glitches. Het opzetten van een proefaccount is gemakkelijk en het dashboard biedt een overzicht van oproepactiviteit. Al met al is CloudTalk een geweldige optie voor betrouwbare IVR-functionaliteit.
CloudTalk IVR beoordeling
Compare CloudTalk IVR beoordeling with other in: How CloudTalk IVR beoordeling is doing on review portals
4.4
Average rating based on data from trusted review portals
954 reviews

CloudTalk is een relatief jonge applicatie die rekening houdt met de noden van dynamische en flexibele contactcentra. Tegen een betaalbare prijs biedt deze software betrouwbare en verrassend robuuste IVR-functionaliteit. U kunt uw IVR-menu zo eenvoudig of uitgebreid maken als u wilt, terwijl…

Pricing
Starting from:
$ 30   per maand
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Gebruikservaring
4.5
Prijs
5
Implementatie
4.5

Key takeaways

Pros

  • Eenvoudig in te stellen en te gebruiken
  • Betaalbare prijs
  • Aanpasbaar

Cons

  • Ontbrekende handleiding
  • Kan soms een beetje glitchy zijn

De gebruiksvriendelijke interface biedt u een breed scala aan opties voor het configureren van oproeptakken zonder overweldigend te zijn voor nieuwe gebruikers. U kunt oproepen doorsturen, vooraf opgenomen berichten afspelen of zelfs HTTP-verzoeken configureren. Naast het kleine ongemak van het missen van een tutorial in het begin, laat de IVR-software van CloudTalk weinig te wensen over. En als u op zoek bent naar betrouwbare software waarmee u met uw IVR-menu kunt spelen, dan is dit een geweldige optie voor u.

Aan de slag met de CloudTalk IVR-functie

Het opzetten van een proefaccount bij CloudTalk is een fluitje van een cent. Zodra u uw gegevens heeft ingevuld, ontvangt u automatisch een telefoonnummer en een tegoed van $5. Zodra u zich aanmeldt bij uw account, ziet u een schone en gebruiksvriendelijke interface met een dashboard en een menu aan de linkerkant. Op het dashboard ziet u een eenvoudig overzicht van uw oproepen en de activiteit van uw contactcenter. Dit kan erg handig zijn voor kleinere teams die hun oproepactiviteit onmiddellijk kunnen analyseren.

CloudTalk IVR-software - Dashboard

Om te beginnen met het configureren van de IVR-functie, gaat u naar het tabblad Cijfers in het menu. Ga vervolgens verder door op de knop Bewerken te klikken naast het telefoonnummer waarmee u wilt werken.

CloudTalk - Instellingen nummers

Daarna kunt u beginnen met het maken en aanpassen van oproeptakken.

CloudTalk - Aanpassen oproepen afdelingen

Wat ik leuk vond aan de IVR-software CloudTalk, is hoe aanpasbaar het is terwijl het gebruiksvriendelijk blijft. U kunt elk onderdeel van de branche configureren en zelfs uitgebreidere IVR-menu’s met meerdere niveaus maken.

CloudTalk IVR-menuopties

U kunt heel eenvoudig oproepen doorsturen en onbeantwoorde oproepen toewijzen aan andere vertegenwoordigers, groepen of afdelingen. Er zijn veel opties om uit te kiezen en zelfs meer geavanceerde acties die u kunt configureren. Het blijft echter nog steeds gepolijst en gemakkelijk te navigeren, dus zelfs de minder technisch onderlegde gebruikers kunnen alles krijgen wat ze nodig hebben en niet overweldigd raken.

U kunt een bericht aan uw oproeptak toevoegen door op de IVR-tegel in het menu te klikken. Daar kunt u een tekst-naar-spraakbericht of een audio-opname instellen. U kunt een audiobestand vanaf uw computer uploaden of u kunt het rechtstreeks in CloudTalk opnemen.

CloudTalk IVR-menu - Nieuw geluid toevoegen

Iets wat ik waardeer aan deze software is de mogelijkheid om een voicemail te sturen naar de email van de vertegenwoordiger. U kunt uw IVR configureren om het spraakbericht van een klant op te nemen en niet alleen uw vertegenwoordiger hiervan op de hoogte te stellen, maar het ook als emailbijlage te verzenden. Dit is een geweldige manier om de communicatie in uw contactcenter te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat alle vragen van klanten worden ontvangen.

CloudTalk - Instellingen voor voicemailacties

Het toevoegen van een korte tutorial zou een van mijn suggesties zijn om de IVR-functionaliteit van CloudTalk te verbeteren. Hoewel de software eenvoudig te gebruiken is, kan het voor sommige minder ervaren gebruikers nog steeds ontmoedigend zijn. Een korte tutorial waarin de basisopties en instellingen worden besproken, kan drukke agenten en managers helpen tijd te besparen bij het bladeren door het ondersteuningscentrum. Dat gezegd hebbende, CloudTalk biedt een video-tutorial op de website, zodat u nog steeds een toegankelijke gids kunt vinden als u die nodig hebt.

Hoe presteert de IVR?

De IVR-functie van CloudTalk is betrouwbaar en presteert precies zoals bedoeld. Het is geschikt voor de behoeften van kleine contactcenters met eenvoudige belpartners, maar ook voor grotere bedrijven met zijn verschillende configuraties en multichannel-opties. De gebruikersinterface is duidelijk en beknopt, waardoor het voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is, ongeacht hun niveau van technische vaardigheid. Hoewel het een setup-tutorial mist, is de functionaliteit niet moeilijk te achterhalen.

Prijzen

CloudTalk biedt de IVR-functie in hun tweede prijsniveau: het Essential-abonnement. Vergezeld van andere functies, kunt u dit abonnement kopen voor ‘$30 per gebruiker per maand.

Besluit

Voor veel mensen is er iets inherent intimiderends als het gaat om het opzetten van enige vorm van automatisering. Het goede nieuws is dat CloudTalk het ongelooflijk eenvoudig en toegankelijk maakt om uw IVR-menu te configureren en uw gespreksstromen te automatiseren. Met een gemakkelijk te navigeren interface hoeft u zich geen zorgen te maken dat u overweldigd raakt door enorme blokken code en variabelen die u niet begrijpt. De IVR-software van CloudTalk maakt het heel eenvoudig om op een natuurlijke manier uit te zoeken welke stappen een gebruiker moet nemen om zijn eigen geautomatiseerde gespreksstroom te configureren. De IVR-functionaliteit van CloudTalk kan veel bedrijven helpen bij hun dagelijkse contactcenteractiviteiten tegen een redelijke prijs en biedt een breed scala aan mogelijkheden.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Ik weet niet of mijn oproep in de wachtrij of IVR is gevallen

Als u niet zeker weet of een oproep in uw IVR is afgebroken, moet u eerst uw stroomontwerp controleren. Met behulp van de Call Flow-route kunt u zien wanneer Gemiste oproepen > gefilterd (gefilterd) op groep zouden zijn weggevallen. U kunt ook de Oproepgeschiedenis bekijken in het gedeelte Statistieken om uw gemiste oproepstatistieken te zien.

Mijn IVR werkt niet

Zorg ervoor dat u dubbel controleert op eventuele fouten in uw IVR-stroomontwerp en verwijder ze. Als u nog steeds problemen ondervindt met uw IVR, raadpleegt u de CloudTalk-helpsectie om te zien of er zijn beschikbare oplossingen voor uw probleem, of neem contact op met hun klantenservice.

Product reviews

De checklijst voor evaluatie van de klantenservice is uw kans om verbeterpunten te leren kennen. Besteed aandacht aan de suggesties van uw klanten.

Klantenservice evaluatie checklijst

Een evaluatiesjabloon voor klantenservice kan helpen om zwakke punten van het team te erkennen en toekomstige doelen te stellen. Het stellen van doelen op een SMART manier kan het bereiken van gemeenschappelijke doelen bevorderen en de medewerkers beter laten voelen op het werk. Tools zoals Asana en Basecamp kunnen worden gebruikt om doelen bij te houden en verbeteringen aan te brengen. Door evaluatieprocessen te lanceren, te volgen en te verbeteren, kunnen bedrijven de klantenservice verbeteren en verbeteringen aanbrengen. Een checklijst voor evaluatie van de klantenservice kan helpen bij het identificeren van verbeterpunten, het evalueren van e-mails en telefoongesprekken, het analyseren van prestatiegegevens en het erkennen van zwakke punten. Regelmatige evaluatie van de klantenservice kan leiden tot verbeterde bedrijfsprestaties, betere klanttevredenheid, verbeterde klantenrelaties en meer winst.

Vraag klantenfeedback als een professional met de emailsjablonen voor feedback van LiveAgent. Onze 9 unieke sjablonen zijn klaar voor gebruik.

Emailsjablonen voor feedback

De tekst bespreekt het belang van effectieve productupdate-e-mails en het gebruik van sjablonen om professionele communicatie te bevorderen. Het biedt voorbeelden van feedback- en suggestieborden als interactieve methoden voor klantenfeedback en benadrukt het belang van een goede klantenervaring en snelle ondersteuning. LiveAgent wordt aanbevolen als klantenservicesoftware met meer dan 180 functies voor verbeterde klantenervaring en loyaliteit.

Lees onze recensie van de Infobip IVR en ontdek de voor- en nadelen van het gebruik van deze oplossing in een zakelijk scenario.

Infobip IVR-recensie

De tekst gaat over het bedrijf LiveAgent, dat klantenservicesoftware, VoIP-telefoonsystemen en andere software aanbiedt. Het bedrijf heeft verschillende onderscheidingen en certificaten en een partnerprogramma. Er is ook een blog, woordenlijst, academie en sjablonen beschikbaar voor klanten. De tekst bevat informatie over hoe een LiveAgent-account kan worden opgezet en dat er cookies worden gebruikt op de website.

Overweegt u Zendesk voor uw ticketbehoeften? Bekijk onze beoordeling en ontdek hoe het presteerde tijdens onze algemene tests.

Zendesk ticketing beoordeling

Zendesk is a reliable ticketing system with essential features and a straightforward registration process. There are three pricing options with additional features such as office hours, multilingual support, and a sandbox test environment. Pros include an extensive startup guide, while cons include a bland interface and higher pricing. Some common issues include shortcut key problems and email updates, which can be resolved by contacting Zendesk's support team. Overall, Zendesk is a strong contender for those looking for more than just basic ticketing.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo