MessageBird IVR beoordeling

MessageBird's Flow Builder is een eenvoudig te gebruiken en betaalbare optie voor het opzetten van IVR-menu's. Het ondersteunt uitgebreide IVR-instellingen, maar heeft beperkte maatwerkopties en de klantenservice kan soms moeilijk te bereiken zijn. Het proces van aanmelden en instellen is intuïtief en gemakkelijk te volgen, en de bijgeleverde handleiding is nuttig voor nieuwe gebruikers. Het enige nadeel is het ontbreken van aangepaste audiomedia-bestanden voor IVR-berichten. Over het algemeen is MessageBird ideaal voor kleinere contactcenters op zoek naar een eenvoudige oplossing voor IVR-configuratie.
MessageBird IVR beoordeling
Compare MessageBird IVR beoordeling with other in: How MessageBird IVR beoordeling is doing on review portals
4.3
Average rating based on data from trusted review portals
269 reviews

Interactive Voice Response (IVR) is een populaire functie in callcentersoftware waarmee klantenondersteuningsmedewerkers oproepen kunnen organiseren op basis van verschillende voorwaarden. IVR kan worden gebruikt om "structuren" te maken die bellers naar de juiste afdeling leiden op basis van het nummer dat ze…

Pricing
Starting from:
$ 30   per maand
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.5
Gebruikservaring
4
Prijs
5
Implementatie
4.5

Key takeaways

Pros

  • Eenvoudig in te stellen en gebruiksvriendelijk
  • Betaalbaar
  • Ondersteunt uitgebreide IVR-instellingen

Cons

  • Beperkt maatwerk
  • Klantenservice kan soms moeilijk te bereiken zijn

MessageBird’s Flow Builder is een geweldige optie voor diegenen die een eenvoudig IVR-menu willen opzetten. De gebruikersinterface is intuïtief en gemakkelijk te navigeren, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u overweldigd raakt of verdwaalt in hopen code. MessageBird biedt u een korte handleiding bij de eerste interactie met de Flow Building-functie. Het is een geweldige manier voor zelfs de niet zo technisch onderlegde gebruikers om eenvoudig hun eigen stromen op te zetten. Het enige probleem dat ik heb gevonden, is het gebrek aan maatwerk als het gaat om IVR-berichten. Ik denk echter niet dat dit iets is dat gebruikers zou moeten ontmoedigen om voor de IVR-software van MessageBird te kiezen.

Aan de slag met de MessageBird IVR-functie

Aanmelden voor een proefversie van MessageBird is vrij eenvoudig. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld en het aantal vertegenwoordigers heeft toegevoegd, wordt u begroet met een overzichtelijk dashboard dat niet overweldigend lijkt voor een nieuwe gebruiker.

MessageBird welkomstdashboard

Hoewel je de IVR-functionaliteit niet meteen zult vinden, vindt u met deze opzet toch makkelijk uw weg door het dashboard. Om de IVR-functie te configureren, kunt u deze rechtstreeks vanuit het dashboard openen of via het menu aan de linkerkant onder Flow Builder.

MessageBird IVR-functionaliteiten

Klik vervolgens op Sjablonen. Daar vindt u een vrij grote keuze aan mogelijkheden voor flow-building en automatisering. Klik op het Easy phone menu (IVR) om door te gaan met de installatie.

Wat ik erg nuttig vond, is een handleiding die MessageBird je biedt zodra u toegang hebt tot de IVR-configuratie. Deze zelfstudie leidt u door vier eenvoudige stappen voor het creëren van stromen in een omnichannel-omgeving, telefoongesprekken, enz. U kunt deze zelfstudie voltooien of overslaan als u dat wenst.

MessageBird IVR handleiding

Het eerste dat u nodig heeft, is een telefoonnummer kopen. U kunt dit rechtstreeks vanuit de Flow Builder doen door op een pop-upvenster te klikken.

Zodra u het telefoonnummer bij de hand heeft, kunt u beginnen met het configureren van uw belbomen. Ga verder door op de knop Zeg te klikken. U kunt u bericht maken en variabelen configureren zoals taal, stem en andere.

Helaas kunt u geen audiobestand toevoegen aan uw bericht, dus u bent beperkt tot de tekst-naar-spraak-optie. U hebt meerdere taalopties om uit te kiezen, inclusief verschillende Engelse accenten. U krijgt ook niet veel stemopties, dus u kunt kiezen tussen een mannelijke en een vrouwelijke stem.

MessageBird IVR-configuratieopties

Zodra u het bericht hebt ingesteld, kunt u verder gaan met het maken van uw sectoren. U kunt meerdere vertakkingsopties maken met afzonderlijke berichten en triggers. Hoewel u snel een heel eenvoudig IVR-menu kunt configureren, kunt u met MessageBird een behoorlijk uitgebreide IVR-configuratie maken. Nadat u uw primaire IVR-opties hebt toegevoegd, kunt u meer branches maken en andere acties configureren, of u kunt de branch sluiten.

Met dit menu kunt u een eenvoudige IVR-configuratie configureren waarmee uw klanten snel en probleemloos contact met uw bedrijf kunnen opnemen. Als u echter een uitgebreidere configuratie nodig heeft, kunt u dat ook bereiken met veel vertakkingsopties en aanvullende instellingen.

Hoe presteert de IVR?

De hele Flow Builder-functie werkt geweldig en zonder problemen. De installatie is vrij intuïtief dankzij de GUI en de tutorial aan het begin. De IVR staat helaas geen aangepaste audiomediabestanden toe, maar als dat geen probleem voor u is, werkt de tekst-naar-spraak-functionaliteit zonder haperingen. De IVR-prestaties zelf zijn geweldig, en als u op zoek bent naar iets eenvoudigs en gebruiksvriendelijks, zou het aan al uw verwachtingen moeten voldoen. Als je echter moeite hebt om vertakkingen, variabelen of iets anders met betrekking tot de IVR-configuratie te begrijpen, biedt MessageBird een eenvoudig te volgen tutorial in hun ondersteuningscentrum.

Prijzen

U kunt de flow-building mogelijkheden van MessageBird gratis gebruiken als u niet meer dan 2 seats nodig hebt en bereid bent een telefoonnummer aan te schaffen. Als u uw activiteiten wilt uitbreiden, kunt u upgraden naar de optie van $30 per maand die 3-10 zitplaatsen toestaat.

Besluit

Dit is vooral een geweldige optie voor kleinere contactcenters. MessageBird biedt u vele mogelijkheden, een eenvoudige IVR-configuratie en IVR-opties op meerdere niveaus tegen een redelijke prijs. De hele gebruikersinterface is intuïtief en gemakkelijk te navigeren. Ook al is het niet zo aanpasbaar als je zou willen, MessageBird zal je niet teleurstellen als u op zoek bent naar een eenvoudige en betaalbare oplossing.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Ik weet niet hoe ik een telefoonnummer moet kopen

Om de IVR-functionaliteit van MessageBird te gebruiken, moet u een telefoonnummer kopen. Log hiervoor in op uw account en klik op het pictogram Nummers in het dashboard. Op de volgende pagina moet u de benodigde informatie invullen en op de knop Kopen klikken. Controleer daarna het besteloverzicht en bevestig uw aankoop. Nadat u voor het nummer heeft betaald, kunt u het toevoegen aan uw account.

Mijn IVR werkt niet

U moet het stroomontwerp van uw IVR nogmaals controleren en eventuele fouten oplossen. Voor meer hulp bij uw IVR kunt u de Messagebirds-helpsectie raadplegen of contact opnemen met de klantenservice .

Product reviews

Vraag klantenfeedback als een professional met de emailsjablonen voor feedback van LiveAgent. Onze 9 unieke sjablonen zijn klaar voor gebruik.

Emailsjablonen voor feedback

De tekst bespreekt het belang van effectieve productupdate-e-mails en het gebruik van sjablonen om professionele communicatie te bevorderen. Het biedt voorbeelden van feedback- en suggestieborden als interactieve methoden voor klantenfeedback en benadrukt het belang van een goede klantenervaring en snelle ondersteuning. LiveAgent wordt aanbevolen als klantenservicesoftware met meer dan 180 functies voor verbeterde klantenervaring en loyaliteit.

Het verzamelen van beoordelingen speelt een belangrijke rol in het succes van elk bedrijf. Leer hoe u ze kunt verzamelen en in uw voordeel kunt gebruiken.

Hoe beoordelingen verzamelen

Het verzamelen van feedback van klanten is essentieel voor elk bedrijf en er zijn verschillende manieren om dit te doen. Een professionele vertaler of een vertaaldienst kan helpen bij het lokaliseren van enquête-inhoud zonder fouten. Na elke verkoop is het belangrijk om een follow-up e-mail te sturen om te bedanken voor de aankoop en om feedback te vragen. Social media kan ook worden gebruikt om feedback te verzamelen via polls. Het stellen van vragen over verzendprocessen of toekomstige producten kan helpen bij het verbeteren van de services die aan klanten worden aangeboden.

Lees onze recensie van de Infobip IVR en ontdek de voor- en nadelen van het gebruik van deze oplossing in een zakelijk scenario.

Infobip IVR-recensie

De tekst gaat over het bedrijf LiveAgent, dat klantenservicesoftware, VoIP-telefoonsystemen en andere software aanbiedt. Het bedrijf heeft verschillende onderscheidingen en certificaten en een partnerprogramma. Er is ook een blog, woordenlijst, academie en sjablonen beschikbaar voor klanten. De tekst bevat informatie over hoe een LiveAgent-account kan worden opgezet en dat er cookies worden gebruikt op de website.

Zendesk IVR is een populaire keuze onder klanten. Resultaten van zijn prestaties in dagelijkse scenario's zijn te vinden in deze review.

Zendesk IVR beoordeling

IVR is een geautomatiseerd telefoonsysteem dat kan helpen bij het verbeteren van telefonische ondersteuning en klanttevredenheid. Twilio, MessageBird en Aircall bieden allemaal betaalbare opties voor het opzetten van IVR-menu's. Twilio's IVR-functie werkt goed, hoewel de prijzen afhankelijk zijn van het land en het aantal belminuten dat wordt gebruikt. MessageBird biedt een eenvoudig te gebruiken Flow Builder voor IVR-configuratie en Aircall biedt tekst-naar-spraak-opties en meer dan 50 integraties. Efficiënte scripts kunnen de merkperceptie verbeteren en wachttijden verminderen. LiveAgent en Twilio bieden beide flexibele IVR-creatie en gratis aanpasbare IVR-scripts zijn beschikbaar. Controleer op ontwerpfouten en houd uw IVR-stroom actief op uw nummer.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo