Twilio IVR beoordeling

Twilio's IVR feature is reliable and customizable, with flexible IVR creation and easy implementation. However, navigating menus may prove difficult for some users, and prices can become expensive with volume. It can be difficult to find the IVR option within Twilio's comprehensive communication solution, but once accessed, building workflows with Twilio Studio is a straightforward process. The IVR functionality works without problems and the AI voice is reasonably good, but using your own recordings is recommended for a more natural experience. Prices for Twilio Voice are pay-as-you-go and depend on the country in which you make and receive calls. Common issues and problems for the IVR function are easily resolved. Overall, Twilio's IVR is a reliable solution that works well, but will require some investment of time and money to fully utilize its extensive feature set.
Twilio IVR beoordeling
Compare Twilio IVR beoordeling with other in: How Twilio IVR beoordeling is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
1024 reviews

Interactive Voice Response (IVR) is een populaire functie in callcentersoftware waarmee klantenondersteuningsmedewerkers oproepen kunnen organiseren op basis van verschillende voorwaarden. IVR kan worden gebruikt om "bomen" te maken die bellers naar de juiste afdeling leiden op basis van het nummer dat ze…

Pricing
Starting from:
$ Niet van toepassing   per maand
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Gebruikservaring
5
Prijs
4
Implementatie
5

Key takeaways

Pros

  • Flexibele IVR-creatie
  • Eenvoudig te implementeren
  • Betrouwbaar en aanpasbaar

Cons

  • Voor sommige gebruikers is het misschien niet eenvoudig om door de menu's te navigeren
  • Prijzen kunnen duur worden met het volume

Hoewel Twilio een uitgebreide communicatieoplossing is die misschien niet de voorkeur geniet van gebruikers met het oog op eenvoud, werkt de IVR-functie ongelooflijk goed. Het is eenvoudig te bouwen en te implementeren en het werkt zonder problemen. Als u het niet erg vindt om de weg te leren in de rijke functieset, zal Twilio’s IVR u bij elke stap goed van pas komen.

Aan de slag met de Twilio IVR-functie

Interactive Voice Response is slechts een van de vele functies die beschikbaar zijn in Twilio-applicaties. Het is toegankelijk via de dashboardopties, die zich onder Studio bevinden. Studio is een onderdeel van Twilio waarmee u verschillende workflows kunt bouwen, niet alleen IVR. Meteen nadat u bent begonnen, krijgt u een aantal opties te zien waarmee u ofwel helemaal opnieuw kunt beginnen, of u kunt een specifieke workflowbouwer selecteren. In mijn geval heb ik besloten om voor de IVR-preset te gaan. Wat geweldig is, is dat Twilio ook een handige tutorial heeft voor elk van de workflow-builds.

Twilio IVR-softwaredashboard

Hoewel de gids nuttig blijkt te zijn, is de Studio-workflow op zichzelf vrij eenvoudig. Elk IVR-niveau wordt gevisualiseerd en u kunt acties plannen en in kaart brengen, net zoals een ontwerper van een gebruikersinterface dat zou doen bij het bouwen van een website. Het enige dat u hoeft te doen, is kiezen welke actie elk van de afzonderlijke niveaus zal doen. U kunt dit doen door op een van de workflow-elementen te klikken en een actie te kiezen. De eerste niveaus hebben twee opties: een bericht zeggen of een bericht afspelen.

Twilio IVR instellingen

Een bericht uitspreken verwijst naar een AI-stem die uw bericht aan een klant voorleest, terwijl u door een bericht af te spelen een aangepaste spraakopname kunt uploaden. De laatste niveaus bevatten opties om een oproep naar een specifiek nummer te leiden, en meer. U kunt interactief in kaart brengen en plannen door de connectoren te verplaatsen om een workflow te creëren zoals u dat wilt. Wanneer u klaar bent met het maken van uw workflow, kunt u deze koppelen aan een van uw Twilio-nummers en deze op elk gewenst moment wijzigen.

Hoewel het maken van workflows met Twilio Studio een eenvoudig proces is, kan het moeilijk zijn om de optie te vinden wanneer u nieuw bent met deze oplossing. Omdat Twilio een groot aantal functies heeft, moest ik opzoeken waar ik de optie kon vinden om een IVR te bouwen. Er is echter een overvloed aan handleidingen en instructievideo’s online beschikbaar, dus aan de slag gaan was helemaal niet moeilijk.

Hoe presteert de IVR?

Het gebruikerservaringsgedeelte van deze review richt zich op het standpunt van de klant en de klantenervaring tijdens het gebruik van de Interactive Voice Response. Simpel gezegd, de IVR-functie van Twilio werkt geweldig en er valt niets te klagen. Ik heb geen bugs ondervonden tijdens het testen van de IVR en de verbinding werkte probleemloos.

Het systeem had ook geen moeite met het begrijpen van spraakopdrachten, en hetzelfde geldt voor knopopdrachten. De vooraf ingestelde robotstem is lang niet perfect, maar hij doet zijn werk erg goed. Ik raad echter iedereen aan om hun eigen opnames te gebruiken om de ervaring voor alle toekomstige bellers wat natuurlijker te laten lijken.

Prijzen

De prijzen van Twilio Voice zijn afhankelijk van het land waarin u wilt bellen en gebeld worden, dus de prijswijzigingen kunnen minimaal of aanzienlijk zijn. Ongeacht waar u uw zaken doet, de prijzen voor Twilio Voice zijn pay-as-you-go, wat betekent dat u alleen betaalt voor wat u uitgeeft. Er zijn geen prepaid-abonnementen, alleen prijzen per minuut inkomende of uitgaande gesprekken.

De prijs begint bij ongeveer $0,0270 per minuut voor uitgaande gesprekken, bij 0,0100 per minuut voor inkomende gesprekken. Twilio kan zowel duur als goedkoop zijn, afhankelijk van het aantal belminuten dat u besteedt. U hoeft echter niet extra te betalen voor de IVR-functionaliteit, aangezien deze een integraal onderdeel is van de Voice-oplossing.

Besluit

Als u op zoek bent naar een betrouwbare oplossing voor IVR, kunt u niet fout gaan met Twilio. Twilio doet alles goed zonder grote problemen of bugs die u tijdens uw werkdag tegenhouden. De IVR-functie werkt zonder problemen. Aangezien Twilio echter niet alleen IVR-software is, moet u beslissen of u tijd en geld wilt investeren in deze zeer professionele software. Het kan je soms verrassen met een steile leercurve in verschillende functionaliteiten.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Mijn IVR-flow werkt niet

Controleer uw IVR-stroom nogmaals op ontwerpfouten. Zorg ervoor dat u geen onmogelijke IVR-stroom hebt gemaakt, controleer nogmaals of er geen doodlopende wegen zijn en controleer of u de juiste widgets en elementen hebt gebruikt. Als u geen fouten kunt vinden in uw IVR-stroom, zorg er dan voor dat deze is gepubliceerd en actief is op uw nummer.

Ik heb problemen met het ontwerpen van mijn IVR-flow

Bekijk enkele online artikelen waarin best practices voor het bouwen van IVR worden uitgelegd, of gebruik een vooraf ingestelde flow die te vinden is in de IVR-builder van Twilio Studio. Onthoud dat eenvoudige IVR minder frustrerend zal zijn om te gebruiken, dus voeg geen extra niveaus toe, tenzij u ze absoluut nodig hebt voor een correcte gespreksroutering.

Product reviews

Interactive Voice Response allows callers to navigate through a phone system before talking to a customer support representative. Via IVR you can play custom recordings to your customers, gather information during the interaction, and execute appropriate actions, such as routing the caller to the correct agent/department or issuing a callback.

IVR (Interactive Voice Response)

The Interactive Voice Response (IVR) system enables callers to navigate a phone system before speaking to a customer support representative, play custom recordings, and execute actions like routing the caller to the correct agent or department. It can be set up separately for each number through a YAML script in LiveAgent and involves 3 mandatory sections: online, queue, and offline. IVR examples are available, and all recordings needed have to be added to LiveAgent accounts. Other features offered by LiveAgent include integrated customer support through various channels and safety measures like SSL.

Lees onze recensie van de Infobip IVR en ontdek de voor- en nadelen van het gebruik van deze oplossing in een zakelijk scenario.

Infobip IVR-recensie

De tekst gaat over het bedrijf LiveAgent, dat klantenservicesoftware, VoIP-telefoonsystemen en andere software aanbiedt. Het bedrijf heeft verschillende onderscheidingen en certificaten en een partnerprogramma. Er is ook een blog, woordenlijst, academie en sjablonen beschikbaar voor klanten. De tekst bevat informatie over hoe een LiveAgent-account kan worden opgezet en dat er cookies worden gebruikt op de website.

Zendesk IVR is een populaire keuze onder klanten. Resultaten van zijn prestaties in dagelijkse scenario's zijn te vinden in deze review.

Zendesk IVR beoordeling

IVR is een geautomatiseerd telefoonsysteem dat kan helpen bij het verbeteren van telefonische ondersteuning en klanttevredenheid. Twilio, MessageBird en Aircall bieden allemaal betaalbare opties voor het opzetten van IVR-menu's. Twilio's IVR-functie werkt goed, hoewel de prijzen afhankelijk zijn van het land en het aantal belminuten dat wordt gebruikt. MessageBird biedt een eenvoudig te gebruiken Flow Builder voor IVR-configuratie en Aircall biedt tekst-naar-spraak-opties en meer dan 50 integraties. Efficiënte scripts kunnen de merkperceptie verbeteren en wachttijden verminderen. LiveAgent en Twilio bieden beide flexibele IVR-creatie en gratis aanpasbare IVR-scripts zijn beschikbaar. Controleer op ontwerpfouten en houd uw IVR-stroom actief op uw nummer.

Breng uw klanten naar de experts tijdens spraakoproepen met Interactieve spraakreactie. Maak uw eigen IVR-bomen en routeer gesprekken waar u ze wilt hebben.

IVR (Interactieve Spraakreactie)

Het gegeven tekstfragment bevat informatie over de LiveAgent software. Het beschrijft verschillende functies waaronder klantenservicesoftware, VoIP-telefoonsystemen, selfservicesoftware, inkomend callcentersoftware, klachtenbeheerssysteem en cliëntenportaalsoftware. Verder wordt er verwezen naar contactgegevens en een aanmelding voor LiveAgent. Ten slotte maakt de website gebruik van cookies en is er de mogelijkheid een persoonlijk gesprek te plannen via chat of contactformulier.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo