Re:amaze sociale media klantenservicesoftware beoordeling

Re:amaze is een klantenservice software die sociale media integraties biedt in elk abonnement. Het ticketsysteem heeft geweldige organisatiemogelijkheden en automatiseringsfuncties. De antwoordervaring is plezierig en biedt vrijwel alles wat u nodig heeft om effectief te communiceren. Het gebrek aan verschillende functies voor verschillende sociale medianetwerken kan echter saai zijn. Re:amaze biedt drie hoofdtariefplannen en nog eens twee plannen voor startende bedrijven en ondernemingen. Elk abonnement biedt sociale media functionaliteit en andere functies die verschillen in elk plan. Prijzen beginnen bij €29 per maand per teamlid.
Re:amaze sociale media klantenservicesoftware beoordeling
Compare Re:amaze sociale media klantenservicesoftware beoordeling with other in: How Re:amaze sociale media klantenservicesoftware beoordeling is doing on review portals
4.7
Average rating based on data from trusted review portals
242 reviews

Re:amaze biedt geweldige functionaliteit voor klantenservicesoftware voor sociale media die zelfs de Twitter-integratie biedt. Ontdek wat het nog meer goed doet in onze beoordeling hieronder.

Pricing
Starting from:
29   per maand
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.2
Gebruikservaring
4.5
Prijs
3
Implementatie
5

Key takeaways

Pros

  • Supersnelle en gemakkelijke integraties met sociale kanalen
  • Geweldige interface
  • Geweldige mogelijkheden voor het organiseren van tickets
  • Geen bugs, geen problemen

Cons

  • Tickets weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de functionaliteit van elk sociaal kanaal
  • Niet de goedkoopste beschikbare oplossing

Aan de slag met Re:amaze-functies voor sociale media

Met Re:amaze kunt u aan de slag met een gratis proefperiode, dus je hoeft niet meteen een abonnement te kiezen. Zodra u uw gegevens hebt ingevoerd op het registratieformulier, zal Re:amaze u helpen bij het instellen van wat u nodig hebt. Het gaf me opties voor het instellen van chat, email, sms/mms, veelgestelde vragen of sociale media. Ik koos voor de optie voor sociale media, want daar gaan we ons in deze beoordeling op concentreren. Er is ook de mogelijkheid om dit deel van de installatie helemaal over te slaan.

Re:amaze - laten we beginnen

In de volgende stap na het kiezen van Instellingen voor sociale media, kunt u uw Facebook, Instagram en Twitter integreren. Alle drie de integraties zijn zeer eenvoudig te voltooien. De Facebook-accountintegratie is vrij standaard, evenals de Twitter-integratie. De Instagram-integratie gaf me enkele slimme opties voor het importeren van berichten en notificaties. Alle drie de integraties nemen letterlijk seconden in beslag en ik ondervond geen problemen tijdens het proces.

Re:amaze - instellingen voor sociale media

Als u klaar bent en doorgaat naar de volgende stap, zal Re:amaze u eraan herinneren dat alle functie-instellingen beschikbaar zijn voor aanpassing in de applicatie-instellingen. Daarna wordt u rechtstreeks naar het ticketingsysteem voor sociale media geleid en kunt u er vertrouwd mee raken. Re:amaze haalt automatisch uw berichten op, wat geweldig is. De meeste andere softwareoplossingen voor klantenservice voor sociale media bieden deze optie, maar deze werkt niet altijd betrouwbaar.

Re:amaze - ticketing voor sociale media

De ticketorganisatie in Re:amaze is geweldig, en het wordt ook behoorlijk diep. U kunt tickets niet alleen categoriseren op basis van hun kanalen, maar elk van de kanalen heeft zijn eigen subcategorieën voor eenvoudige organisatie. Op deze manier kunt u eenvoudig sociale mediatickets doorzoeken en alleen degene zien die u wilt. De subcategorieën van de ticketorganisatie zijn onder meer in afwachting van, geabonneerd, onopgelost, niet toegewezen, opgelost, gearchiveerd, deelnemend en meer.

Re:amaze - ticketorganisatie

Re:amaze functionaliteit en functies voor sociale media

Re:amaze biedt integraties van sociale media in elk abonnement, evenals andere functionaliteit met betrekking tot klantencommunicatie. De sociale media-integraties zijn rechtstreeks verbonden met het Re:amaze-ticketingsysteem, dat geweldige organisatiemogelijkheden biedt en gemakkelijke categorisering van tickets op basis van zowel kanalen als ticketstatus. De meeste functies voor communicatie via sociale media worden overgedragen van het ticketsysteem en u kunt ze gebruiken in tickets voor sociale media. Deze omvatten ook functies voor ticketbeheer of contactfuncties.

Re:amaze - voeg nieuw contact toe

Naast de ticketfuncties voor sociale media, kunt u ook op andere dingen vertrouwen. Een daarvan zijn automatiseringsfuncties, waaronder responssjablonen, workflows, functies voor klantenintenties en een verscheidenheid aan bots. Re:amaze biedt ook rapportagefuncties voor gesprekken en berichten, evenals workflows, tags en personeelsprestaties. De laatste drie zijn alleen beschikbaar in duurdere abonnementen.

Re:amaze - analytisch overzicht

Re:amaze biedt gebruikerservaring op sociale media

Werken met Re:amaze lijkt in eerste instantie een allegaartje. Het is een geweldig uitziend systeem dat alles perfect lijkt te doen. Het eerste probleem dat me opviel, is dat ik geen melding heb ontvangen van een inkomend Messenger-bericht. Ik moest het systeem vernieuwen en handmatig zoeken naar meldingen in de inbox. Toen ik het eenmaal had gevonden, werd het weer beter met de interface in het ticket. Later kwam ik erachter dat je meldingen handmatig moet activeren, wat een vreemde keuze lijkt. Deze functionaliteit zou naar mijn mening out of the box moeten werken.

Re:amaze - interface in het ticket

De antwoordervaring is best plezierig. Ik kon klikken om bestanden en bijlagen toe te voegen, of ze rechtstreeks naar het bericht slepen en neerzetten. Ik had ook de mogelijkheid om antwoordsjablonen en emoji’s in te voegen en een statuswijziging te kiezen die van toepassing is wanneer ik een bericht beantwoord. Het is niet de meest uitgebreide set functies die ik ooit heb gezien in een ticketsysteem voor klantenservice op sociale media, maar het biedt vrijwel alles wat u nodig heeft om effectief te communiceren.

Re:amaze - opmerking in ticket

De antwoordervaring is best plezierig. Ik kon klikken om bestanden en bijlagen toe te voegen, of ze rechtstreeks naar het bericht slepen en neerzetten. Ik had ook de mogelijkheid om antwoordsjablonen en emoji’s in te voegen en een statuswijziging te kiezen die van toepassing is wanneer ik een bericht beantwoord. Het is niet de meest uitgebreide set functies die ik ooit heb gezien in een ticketsysteem voor klantenservice op sociale media, maar het biedt vrijwel alles wat u nodig heeft om effectief te communiceren.

Re:amaze - antwoordmogelijkheden

De functionaliteit blijft hetzelfde voor alle tickets, ongeacht of ze van Facebook, Instagram of Twitter komen. Dit is aan de ene kant een goede zaak, omdat het elke verwarring bij het beantwoorden wegneemt, en u in staat stelt om vertrouwd te raken met dezelfde workflow voor elk social mediaticket, ongeacht de bron. Aan de andere kant lijkt het erop dat Re:amaze vergeet dat elk sociale medianetwerk een andere set functies biedt, die het goed zouden kunnen doen als ze in het ticketingsysteem van Re:amaze voor sociale media worden geplaatst.

Re:amaze - instagram ticket

De functionaliteit voor sociale media in Re:amaze is over het algemeen redelijk goed en biedt een stabiele en betrouwbare workflow zonder haperingen. Re:amaze zal u echter waarschijnlijk niet zo verbazen als u zou verwachten. De integraties zijn supergemakkelijk uit te voeren, maar toch lijkt de ticketingervaring op sociale media een beetje saai in vergelijking met sommige andere oplossingen. Het betekent niet dat het niet erg functioneel is, integendeel. Re:amaze lijkt gewoon een soort ‘wauw’-factor te missen.

Re:amaze prijzen

Re:amaze biedt drie hoofdtariefplannen en nog eens twee plannen die gericht zijn op startende bedrijven en ondernemingen. Elk abonnement biedt functionaliteit voor sociale media, wat betekent dat je toegang krijgt tot de Facebook-, Instagram- en Twitter-integraties, ongeacht welke u kiest. Het belangrijkste waarop u zich tijdens uw beslissingsproces moet concentreren, is de rest van de functies die verschillen in elk van de Re:amaze-tariefplannen. Laten we eens kijken wat u krijgt.

Basis

Het basisplan kost €29 per maand per teamlid met maandelijkse facturering, of €27,55 per maand per teamlid met jaarlijkse facturering. U krijgt onbeperkte emailinboxen, live chat, socialemediakanalen, openbare en interne veelgestelde vragen, workflowautomatisering, responssjablonen, website-integratie, chatbots, proactieve berichten, basisrapportage, klantenintenties en meer.

Pro

Het Pro-abonnement kost €49 per maand per teamlid met maandelijkse facturering, of €46,55 per maand per teamlid met jaarlijkse facturering. U krijgt alle functies van het basis abonnement, evenals meerdere merkaccounts, live weergave van sitebezoekers, geavanceerde rapportage, sms- en spraakkanalen, aangepast gehost domein, aanpasbare emailweergave, statuspagina en meer.

Plus

Het Plus-abonnement kost €69 per maand per teamlid met maandelijkse facturering, of €65,55 per maand per teamlid met jaarlijkse facturering. U krijgt alle functies van de vorige abonnementen, evenals live delen van schermen, afdelingen, rapportage van personeelsprestaties, personeelsdiensten en vakantiedagen, aanpasbare personeelsrollen, klantentevredenheidsbeoordelingen, in-chat videogesprekken, optionele klassieke chatmodus, veelgestelde vragen artikelbewerkingsgeschiedenis en meer.

Starter

Het Starter-abonnement kost €59 per maand, met alleen maandelijkse facturering. Het biedt alle functies van het basis abonnement voor een onbeperkt aantal teamleden en voor een vaste prijs. Er geldt echter een limiet van 500 beantwoorde gesprekken per maand.

Ondernemingen

Het Enterprise-abonnement biedt aangepaste prijzen die zijn afgestemd op uw behoeften. Het is gericht op groeiende bedrijven die schaalbaarheid nodig hebben.

Besluit

Re:amaze biedt alles wat u nodig hebt om met sociale media om te gaan, en het heeft zelfs een integratie met Twitter, wat niet zo gebruikelijk is als u zou denken. Het integratieproces is extreem snel en eenvoudig te doorlopen, en Re:amaze biedt een zeer goede ingebouwde gids die u zal helpen om de installatie heel gemakkelijk te regelen. Sociale media ticketing is ook geweldig, maar ik kan het gevoel niet van me afzetten dat het te wensen overlaat. Dat zou u er echter niet van moeten weerhouden om deze zeer capabele oplossing te beschouwen als uw speciale klantenservicesoftware voor sociale media.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Ik kan mijn Facebook-pagina niet verbinden met Re:amaze

Dit probleem wordt meestal veroorzaakt door gebruikersrollen die zijn ingesteld op uw Facebook-bedrijfspagina. U kunt uw pagina alleen koppelen als u volledige beheerderstoegang heeft. Dit is de meest waarschijnlijke reden waarom u uw Facebook-bedrijfspagina niet zult zien in de Re:amaze-integratie. U moet uw paginarollen controleren en ervoor zorgen dat u Re:amaze alle benodigde machtigingen geeft om uw pagina te beheren.

Re:amaze haalt geen Instagram-opmerkingen of directe berichten op

Dit probleem heeft mogelijk te maken met uw Instagram-account. Zorg ervoor dat het is ingesteld op een zakelijk account, anders kan Re:amaze geen verbinding maken met uw account. Controleer uw accountinstellingen nogmaals in uw Instagram-applicatie. Open de instellingen en ga naar het Accountcentrum om te zien of uw account een zakelijk account is.

Product reviews

Overweegt u Freshdesk voor uw klantenondersteuning op sociale media? Bekijk onze beoordeling en zie hoe het presteerde tijdens onze algemene test.

Beoordeling van Freshdesk-klantenservicesoftware voor sociale media

LiveAgent biedt verschillende softwareoplossingen, waaronder klantenservicesoftware, voip-telefoonsystemen en emailbeheersoftware. Het bedrijf heeft ook ondersteuningsmogelijkheden, zoals een ondersteuningsportaal, gegevensmigratie en een aanvraagformulier voor offertes. LiveAgent levert demo's, heeft een blog en webinars en beschikt over verschillende integraties en functies. Het bedrijf heeft verschillende prijspakketten en biedt ondersteuning via sociale media.

Overweegt u Sprout Social voor uw klantenondersteuning op sociale media? Bekijk onze beoordelong en zie hoe het presteerde tijdens onze algemene test.

Sprout Social sociale media klantenservice software beoordeling

Dit artikel presenteert de helpdesk software LiveAgent als beste keuze voor sociale media-ondersteuning in 2022, die klanteninteracties van verschillende sociale netwerken verzamelt in één gecentraliseerde inbox. Het biedt efficiënte en kosteneffectieve ondersteuning met 24/7 klantenservice beschikbaar. Daarnaast geeft de tekst ook een checklist voor het beheren van sociale media, met tips over hoe je klanten en beïnvloeders kunt communiceren en een advertentiestrategie kunt updaten. Gratis sjablonen voor klantenservice op sociale media worden ook aangeboden.

Kant-en-klare sjablonen voor klantenservice voor sociale media die u kunt aanpassen, personaliseren en gebruiken wanneer uw klanten zich tot SoMe wenden voor ondersteuning.

Sjablonen voor klantenservice voor sociale media

Bedrijven kunnen hun klantenservice uitbreiden naar sociale media om kosten te besparen en klanten realtime feedback te geven, maar het is belangrijk om de processen logisch te organiseren en klanten te informeren over openingstijden en servicetijden. Sjablonen en software kunnen hierbij helpen. Een checklist voor het beheren van sociale media kan tijd besparen en beheerders en marketeers kunnen profiteren van tips over communicatie met klanten en beïnvloeders. De benchmarks voor ondersteuning op sociale media verschillen per sector en de integraties van LiveAgent kunnen vertegenwoordigers helpen alle klanteninteracties te stroomlijnen in één inbox. Slechts 1% van de geïnteresseerde bezoekers converteert echter naar leads, dus bedrijven moeten deze benadering niet als de enige strategie voor verkoop en marketing beschouwen.

LiveAgent biedt een helpdesk voor sociale media. Verbeter uw service met Instagram-, Facebook-, Twitter- en Viber-integraties in LiveAgent.

Functies van de helpdesk voor sociale media

LiveAgent biedt klanten service software, voIP-telefoonsystemen, zelfservice software, inkomend callcenter software, klachtenbeheerssysteem, cliëntenportaalsoftware, en emailbeheersoftware. Het biedt ook ondersteuning in de vorm van een ondersteuningsportaal, gegevensmigratie, systeemstatus en logboekwijzigingen. Het bedrijf heeft diverse partners en biedt integraties aan en heeft een partnerprogramma. LiveAgent is bezig met het opstarten van een account voor nieuwe klanten en zal inloggegevens versturen zodra het proces is voltooid.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo