Statusbrew beoordeling van klantenservicesoftware voor sociale media

Statusbrew biedt verschillende abonnementen aan, met prijzen die variëren van €99 per jaarlijkse licentie tot aangepaste prijzen voor ondernemingen. Het pakket bevat functies zoals klantensentimentanalyse en goedkeurings- en toewijzingsworkflows. Aanmelden voor Statusbrew is eenvoudig en gebruikers kunnen hun sociale media-accounts verbinden in een browsergebaseerde applicatie of via de iOS- en Android-app. De software biedt een gebruiksvriendelijk dashboard en robuuste rapportages, evenals instellingen en configuraties waarmee gebruikers hun ervaring kunnen afstemmen op hun behoeften. Interacties met klanten kunnen worden gedaan via een Engage sectie waar prioriteiten kunnen worden toegewezen, notities kunnen worden toegevoegd en meer. Er zijn enkele klachten gemeld, zoals problemen met het uploaden van afbeeldingen en een gebrek aan privéberichten op Facebook. Over het algemeen is Statusbrew een levensvatbare oplossing voor het beheer van sociale media en klantenservice.
Statusbrew beoordeling van klantenservicesoftware voor sociale media
Compare Statusbrew beoordeling van klantenservicesoftware voor sociale media with other in: How Statusbrew beoordeling van klantenservicesoftware voor sociale media is doing on review portals
4.4
Average rating based on data from trusted review portals
344 reviews

Statusbrew is een oplossing voor beheer van sociale media en klantenservice voor sociale media die bedrijven helpt in contact te blijven met hun klanten. Lees onze recensie verder om erachter te komen hoe het werkt en of u het moet proberen.

Pricing
Starting from:
69   per maand
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
3.5
Gebruikservaring
2.5
Prijs
4
Implementatie
4

Key takeaways

Pros

  • Eenvoudig te integreren en te gebruiken
  • Gedetailleerde rapportage

Cons

  • Toegang krijgen tot betalende inhoud tijdens de proefperiode
  • Af en toe problemen met het uploaden van afbeeldingen

Aan de slag met Statusbrew

Aanmelden voor Statusbrew was ongelooflijk eenvoudig. Zonder dat ik mijn emailadres hoefde te bevestigen, werd ik begroet met een venster voor het instellen van de organisatie en een geautomatiseerde live chat begroeting.

Statusbrew - stel uw organisatie in

Nadat ik de vereiste informatie had ingevuld, stelde Statusbrew me nog een paar vragen om meer te weten te komen over mijn denkbeeldige bedrijf om mijn behoeften en voorkeuren beter te begrijpen.

Statusbrew - enkele details over u

Nadat ik de essentiële informatie had verstrekt, vroeg Statusbrew me onmiddellijk om mijn sociale media te verbinden in een andere pop-up.

Statusbrew - laten we uw sociale media verbinden

Dus ik kwam eraan. Ik ben begonnen met mijn zakelijke Facebook account. Ten eerste vroeg het me om Statusbrew op Facebook te autoriseren, zodat de applicatie toegang had tot mijn account en de nodige toestemmingen had om zijn werk te doen.

Statusbrew - Facebook-autorisatie

Dus ik klikte een paar keer op de grote blauwe knop, logde in op mijn account en voilà! Ik had mijn Facebook-pagina gekoppeld.

Statusbrew - Facebook-pagina gekoppeld

Daarna stapte ik over naar Instagram. Het proces was bijna hetzelfde, behalve dat ik wat vervolgvragen kreeg over mijn bedrijf en mijn Instagrambedrijfspagina. Het duurde maar een paar seconden om te voltooien en mijn Instagram was ingesteld.

Statusbrew - Instagram gekoppeld

Voor het verbinden van het Twitter-account waren alleen mijn inloggegevens vereist, zonder verdere vragen of toestemmingen. En dus was ik klaar met het opzetten van mijn essentiële sociale media-accounts en was ik klaar om rond te kijken en erachter te komen wat Statusbrew kon doen.

Statusbrew - gekoppelde sociale media

Statusbrew functionaliteit en functies voor sociale media

Statusbrew biedt een browsergebaseerde applicatie en een iOS- en Android-app. Ik heb de browseroptie gebruikt, maar voor zover ik kan zien, is de interface ook goed geoptimaliseerd voor mobiel.

Een gepolijst ogend en gebruiksvriendelijk dashboard zorgt voor snelle toegang tot alles wat u nodig heeft.

Statusbrew - dashboard

In het gedeelte Engage van de interface kunt u alle eerdere klanteninteracties zien, zelfs van voordat u Statusbrew met uw profielen verbond.

Statusbrew - schakel interface in

Handige rapportages geven een overzicht van je social media activiteiten, betrokkenheid en andere noodzakelijke informatie. Bovendien zijn de rapporten behoorlijk robuust, omdat ze je in staat stellen om elk social media-kanaal afzonderlijk te bestuderen. U kunt zoekwoordrapporten genereren, hashtag-inzichten bekijken en nog veel meer.

Statusbrew - rapportoverzicht

Ik hield ook van het aantal instellingen en configuraties waarmee gebruikers kunnen spelen om hun ervaring met de software af te stemmen op hun behoeften.

Statusbrew - instellingen en configuraties

Statusbrew sociale media bieden gebruikerservaring

Nadat ik mijn sociale media-accounts met succes aan Statusbrew had gekoppeld, liet ik een “klant” een opmerking schrijven, een DM sturen en een recensie achterlaten voor mijn denkbeeldige tearoombedrijf. Hoewel ik wat pop-upmeldingen op prijs zou hebben gesteld om me te waarschuwen voor inkomende klantinteractie, verscheen alles meteen in het gedeelte Engage.

Statusbrew - bericht van de klant

Met Statusbrew kunnen gebruikers afbeeldingen en GIF’s verzenden en openbare en interne notities toevoegen. Hoewel de software zich niet gedraagt als een typisch ticketsysteem, heeft het een paar vergelijkbare functionaliteiten. U kunt prioriteit toekennen aan de interactie, kijkers toevoegen, sluiten of snoozen, enzovoort.

Ik was erg onder de indruk van de mogelijkheden van Statusbrew. Hoewel ik het systeem niet zozeer een klantenservicesoftware zou noemen als een oplossing voor het beheer van sociale media, zie ik dat het als zodanig wordt gebruikt.

En toen liep ik tegen een probleem aan. Wanneer u naar het Dashboard gaat, kunt u zien wanneer uw proefaccount verloopt.

En hoewel Statusbrew beweerde dat ik het de volgende vijftien dagen gratis kon gebruiken, was ik verrast door het bericht dat ik moest betalen om het te blijven gebruiken.

Statusbrew - upgrade abonnement

Ik probeerde online naar een oplossing te zoeken, omdat ik verwachtte dat Statusbrew me deze de beloofde twee weken zou laten gebruiken. Helaas heb ik niets gevonden en de enige optie zonder mijn kredietkaartgegevens in te voeren en €2 748,00 uit te geven, was uitloggen. Hoewel ik deze oplossing wilde blijven testen, kon ik niet opnieuw inloggen of een nieuw account aanmaken.

Statusbrew prijzen

Lite

Dit abonnement komt uit op €69/maand, jaarlijks gefactureerd of €89/maand, maandelijks gefactureerd. Op dit niveau kunt u maximaal 5 sociale mediaprofielen koppelen en maximaal 2 gebruikers het systeem laten bedienen.

Standaard

Voor €129/maand/licentie die jaarlijks wordt gefactureerd, of €179/maand/licentie die maandelijks wordt gefactureerd, kunt u met Statusbrew 10 socialemediaprofielen en 5 algemene gebruikers instellen. Je kunt reacties op Facebook- en Instagram-advertenties modereren, geautomatiseerd reactiebeheer gebruiken en meer.

Premium

Het Premium-tariefniveau van Statusbrew kost €229/maand/licentie die jaarlijks wordt gefactureerd, of €299/maand/licentie die maandelijks wordt gefactureerd, en stelt u in staat om 15 sociale mediaprofielen in te stellen en door 8 gebruikers te laten beheren. Op dit niveau kunt u alles van de vorige gebruiken, plus extra functies zoals klantensentimentanalyse, goedkeurings- en toewijzingsworkflows en meer.

Ondernemingen

Het meest robuuste pakket van Statusbrew wordt geleverd met aangepaste prijzen, dus als u geïnteresseerd bent, moet u contact opnemen met hun verkoopteam en een productdemo aanvragen. Naast alle functies van het Premium-abonnement, omvat Enterprise gepersonaliseerde 1-1 teamtraining, aangepaste integraties, een toegewijde accountmanager en andere geavanceerde functies.

Besluit

Toen ik aan dit beoordelingsproces begon, verwachtte ik Statusbrew een behoorlijk hoge beoordeling te geven. Waarom zou ik niet? De interface was prettig en responsief, en ik kon zelfs The Office GIF’s heen en weer sturen. Maar toen ik van mijn account werd gegooid en moest betalen tijdens de proefperiode, werd mijn ervaring echt bedorven.

Ik zou Statusbrew in de eerste plaats hebben aanbevolen voor het beheer van sociale media, en zelfs als klantenserviceoplossing als uw bedrijf voornamelijk sociale media gebruikt om met zijn klanten in contact te komen. Ik kan dat echter niet verantwoord doen als ik niet zeker weet of u het zelf kunt testen voordat Statusbrew om uw geld vraagt.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Ik kan niet reageren via een privébericht op Facebook.

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u hiermee worstelt. De eerste is dat u alleen privé kunt antwoorden binnen 7 dagen na de datum waarop de gebruiker heeft gepost of gereageerd. Bovendien kunnen privéberichten maar één keer per bericht of opmerking worden verzonden en staat Facebook alleen privéantwoorden toe voor tekstberichten en opmerkingen. U kunt niet reageren op foto-opmerkingen, recensies, etc. met privéberichten. De laatste mogelijke reden waarom u niet kunt antwoorden in de vorm van een privébericht, zijn de privacyinstellingen van de gebruiker. Ze bepalen of privéantwoorden zijn toegestaan op openbare reacties en berichten op de tijdlijn.

Product reviews

Vraag klantenfeedback als een professional met de emailsjablonen voor feedback van LiveAgent. Onze 9 unieke sjablonen zijn klaar voor gebruik.

Emailsjablonen voor feedback

De tekst bespreekt het belang van effectieve productupdate-e-mails en het gebruik van sjablonen om professionele communicatie te bevorderen. Het biedt voorbeelden van feedback- en suggestieborden als interactieve methoden voor klantenfeedback en benadrukt het belang van een goede klantenervaring en snelle ondersteuning. LiveAgent wordt aanbevolen als klantenservicesoftware met meer dan 180 functies voor verbeterde klantenervaring en loyaliteit.

Overweegt u Zendesk voor uw klantenondersteuning op sociale media? Bekijk onze beoordeling en zie hoe het presteerde tijdens onze algemene test.

Zendesk sociale media klantenservice software beoordeling

LiveAgent biedt klantenservicesoftware, VoIP-telefoonsystemen, selfservicesoftware, inkomende callcentersoftware, klachtenbeheerssystemen, cliëntenportaalsoftware en e-mailbeheersoftware. Het bedrijf biedt ook integraties en alternatieven. LiveAgent heeft een partnerprogramma en biedt ondersteuning door middel van een ondersteuningsportaal, gegevensmigratie en systeemstatus. Het bedrijf heeft ook onderscheidingen en certificaten en klantenbeoordelingen. Het opstartproces van het LiveAgent-dashboard wordt weerspiegeld in de status van de installatie, die wordt weergegeven als een percentage.

LiveAgent biedt een helpdesk voor sociale media. Verbeter uw service met Instagram-, Facebook-, Twitter- en Viber-integraties in LiveAgent.

Functies van de helpdesk voor sociale media

LiveAgent biedt klanten service software, voIP-telefoonsystemen, zelfservice software, inkomend callcenter software, klachtenbeheerssysteem, cliëntenportaalsoftware, en emailbeheersoftware. Het biedt ook ondersteuning in de vorm van een ondersteuningsportaal, gegevensmigratie, systeemstatus en logboekwijzigingen. Het bedrijf heeft diverse partners en biedt integraties aan en heeft een partnerprogramma. LiveAgent is bezig met het opstarten van een account voor nieuwe klanten en zal inloggegevens versturen zodra het proces is voltooid.

Ontdek hoe klantenservice via sociale media uw klanten in staat stelt contact met uw bedrijf op te nemen en uw service naar een hoger niveau te tillen.

Klantenservice via sociale media

Sociale media biedt bedrijven voordelen voor marketing en klantenservice, waaronder de mogelijkheid om klanten te bereiken waar ze al zijn en de kans om te innoveren en te groeien. Het is belangrijk om klantenserviceteams te hebben die verantwoordelijk zijn voor sociale media-accounts en snel reageren op vragen van klanten. Bepaal KPI's en richtlijnen voor uw team en streef naar het verkorten van de gemiddelde responstijd. Bots kunnen een goede aanvulling zijn op eenvoudige vragen, maar moeten verstandig worden gebruikt.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo