Zendesk ticketing beoordeling

Zendesk is a reliable ticketing system with essential features and a straightforward registration process. There are three pricing options with additional features such as office hours, multilingual support, and a sandbox test environment. Pros include an extensive startup guide, while cons include a bland interface and higher pricing. Some common issues include shortcut key problems and email updates, which can be resolved by contacting Zendesk's support team. Overall, Zendesk is a strong contender for those looking for more than just basic ticketing.
Zendesk ticketing beoordeling
Compare Zendesk ticketing beoordeling with other in: How Zendesk ticketing beoordeling is doing on review portals
4.3
Average rating based on data from trusted review portals
12357 reviews

Het ticketsysteem van Zendesk is een veelzijdige concurrent die veel meer kan bieden dan eenvoudige ticketing, als u bereid bent erin te investeren. Blijf lezen en kom meer te weten over Zendesk-ticketsoftware in onze beoordeling.

Pricing
Starting from:
19   per maand
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.2
Gebruikservaring
4
Prijs
3.5
Implementatie
5

Key takeaways

Pros

  • Goed en betrouwbaar ticketsysteem
  • Alle essentiële functies
  • Uitgebreide opstartgids

Cons

  • Flauwe interface
  • Sommige geavanceerde functies zijn er niet
  • Misschien prijzig voor sommige gebruikers

Aan de slag met Zendesk-ticketing

Zendesk biedt een eenvoudig registratieproces met minimale inspanning. Het enige dat u hoeft te doen om u aan te melden voor uw gratis proefperiode, is uw emailadres op te geven en andere essentiële informatie in te vullen. Zendesk doet zijn best om uw start met hun ticketingsoftware zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom bestaat een groot deel van het proces uit een korte vragenlijst die Zendesk helpt te bepalen hoe u het gaat gebruiken. Het herbergt de opstartgids op basis van uw antwoorden.

Zendesk - proefvragenlijst

U kunt deze korte vragenlijst ook overslaan, maar ik raad u ten zeerste aan om deze in te vullen om de beste ervaring met het ticketsysteem te krijgen. Nadat u hiermee klaar bent, wordt u naar de Zendesk-interface geleid. Het eerste scherm dat u ziet is het overzicht met de snelstartgids die direct beschikbaar is. Het is behoorlijk uitgebreid, dus het kan even duren om elk item erop door te nemen. Je kunt het overslaan en er later op terugkomen als u dat liever hebt.

Zendesk - handleiding om aan de slag te gaan

De interface in Zendesk is vrij eenvoudig en gemakkelijk te navigeren. U hebt toegang tot alle hoofdfunctionaliteit in het paneel aan de linkerkant, terwijl het grootste deel van de schermruimte wordt ingenomen door het gedeelte dat u wilt bekijken. Het is best goed, en u zou geen moeite moeten hebben om vertrouwd te raken. Als u besluit over te stappen van de gids naar het dashboard, wordt u verwelkomd door een mooie ticketinterface.

Zendesk - interface

Voordat we de prestaties en functionaliteit van de interface nader bekijken, gaan we kijken wat voor functies u kunt verwachten van het ticketsysteem van Zendesk.

Functies van het Zendesk-ticketsysteem

Hoewel Zendesk hun ticketingsysteem als een op zichzelf staande functie vermeldt, heeft het zijn eigen set productiviteitsfuncties die tot doel hebben alle soorten ticketcommunicatie veel gemakkelijker te maken. Het ticketsysteem is multichannel, zoals gebruikelijk is in alle moderne helpdeskoplossingen. Het is ook meertalig en heeft meerdere merken. Zendesk biedt kant-en-klare standaardfuncties voor ticketing, zoals tags, contactinformatie van klanten in tickets, het samenvoegen van tickets en andere essentiële functies.

Zendesk - ticketfuncties

Een ander belangrijk kenmerk van Zendesk is rapportage en analyse. Deze functie geeft je altijd handige overzichten van je ticketactiviteiten. U moet de functie activeren via een afzonderlijke Zendesk-service. U krijgt ook toegang tot de volledige geschiedenis van klanteninteracties en bedrijfsregels. Zendesk geeft u ook toegang tot de native integraties met andere softwareoplossingen.

Ticketing systeemprestaties en gebruikerservaring

Nu is het tijd om het Zendesk-ticketsysteem uit te proberen en te zien hoe het in de praktijk presteert. De test richt zich op het perspectief van de agent. Ik heb mezelf een paar testemails gestuurd om te zien hoe snel ze aankomen, en ik ben blij te kunnen melden dat Zendesk in dit opzicht geen snelheidsproblemen heeft. Ik wierp ook de eerste blik op de interface in het ticket.

Zendesk - interface binnen het ticket

De interface ziet er schoon en netjes uit, met bijna alle beschikbare tools op het scherm. Sommigen van hen zijn verborgen onder het gedeelte met drie stippen in de rechterbovenhoek. Mijn persoonlijke mening is dat deze ontwerpkeuze niet helemaal nodig is. De ticketing van Zendesk ziet er zoals het is schoon uit en sommige mensen vinden het misschien te flauw naar hun smaak. Door alle functieknoppen te onthullen en ze direct op het scherm te presenteren, zou dit zeer kleine probleem kunnen worden opgelost.

Zendesk - onthult alle functieknoppen

De workflow in Zendesk-ticketing is goed ontworpen. U kunt de ticketstatus selecteren en wat er gebeurt nadat u op een klantenticket hebt gereageerd. U hebt ook toegang tot functies voor tekstopmaak, die om de een of andere reden ook verborgen zijn onder een enkele knop. Andere dingen zijn emoji’s, bijlagen en links. Ze zijn allemaal toegankelijk in het onderste paneel in het antwoordveld.

Zendesk - functies voor tekstopmaak

Over het algemeen presteert Zendesk-ticketing in elk opzicht erg goed. Het is niet moeilijk te gebruiken voor elk type gebruiker, dankzij de uiterst eenvoudige interface. Het beheren van andere communicatiekanalen en het toevoegen van nieuwe emails kan moeilijker zijn als u niet gewend bent aan de interface en naamgevingsconventies. Het ticketingsysteem van Zendesk ondersteunt alle essentiële functies die u te allen tijde helpen het tij te keren.

Zendesk prijzen

Zendesk biedt een zeer brede selectie van abonnementen voor verschillende bedrijfsgroottes en gebruiksscenario’s. Aangezien deze beoordeling strikt gericht is op het ticketsysteem, gaan we de drie belangrijkste tariefplannen noemen die deze functie hebben en zich richten op klantenserviceafdelingen. Er zijn drie hoofdabonnementen met verschillende functiesets en verschillende waarden. Laten we ze eens bekijken en zien wat ze te bieden hebben.

Support Team

Het Support Team-abonnement is het goedkoopste. Het kost u €19 per maand per vertegenwoordiger met jaarlijkse facturering. Het biedt een geïntegreerd ticketsysteem met emails, Facebook-berichten en Twitter-berichten. U krijgt ook bedrijfsregels, klantengeschiedenis en -details, rapportage en analyse, integraties en meer.

Support Professional

Het Support Professional-abonnement kan van u zijn voor €49 per maand per agent met jaarlijkse facturering. Het biedt alles van het vorige abonnement en voegt kantooruren, klantentevredenheidsonderzoeken, meertalige ondersteuning, SLA’s en meer toe.

Support Enterprise

Het Enterprise-abonnement is de duurste optie, het kan van u zijn voor €99 per maand per vertegenwoordiger met jaarlijkse facturering. U krijgt alle functies van de vorige twee abonnementen en daarnaast aangepaste teamrollen en machtigingen, aanpasbare werkruimten voor vertegenwoordiger, gegevensopslag van derden, een sandbox-testomgeving en meer.

Besluit

Zendesk is een goed afgeronde ticketoplossing voor een prima prijs. Het hogere prijskaartje heeft echter zijn waarde en als u geïnteresseerd bent in meer dan alleen eenvoudige ticketing, kunt u Zendesk als een van de belangrijkste kanshebbers beschouwen. Het ticketsysteem biedt de meest essentiële functies om u te helpen de klus te klaren, maar het heeft geen spelveranderende functionaliteiten. Of dat een goede of slechte zaak is, is alleen aan uw beslissing.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Sneltoetsen werken niet in Zendesk-ticketing

De meest voorkomende reden voor dit probleem is het gebruik van toepassingen van derden en browserextensies die sneltoetsen gebruiken. Probeer alle toepassingen en extensies die snelkoppelingen gebruiken te verwijderen of uit te schakelen en kijk of Zendesk zonder deze naar behoren presteert. Als u nog steeds problemen ondervindt met snelkoppelingen, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van Zendesk.

Emailadres bijwerken in Zendesk-ticketing

Als u uw emailadres in Zendesk wilt bijwerken, klikt u op uw profielpictogram in de bovenhoek van de app in Ondersteuning. Selecteer bekijk profiel en klik op Contact toevoegen. Voer uw nieuwe emailadres in en u ontvangt een verificatie-email. Klik op de link in de email om de wijziging te bevestigen.

Product reviews

Kant-en-klare ticketsjablonen om de responstijden te verkorten en meteen een consistente klantenservice-ervaring te bieden!

Ticketsjablonen

Het gebruik van standaardantwoorden, vooraf gedefinieerde antwoorden en sjablonen bij het reageren op veelvoorkomende vragen en ondersteuningsverzoeken kan de responstijden verkorten en een consistente klantenservice-ervaring bieden. Het is echter belangrijk om een bibliotheek met efficiënte sjablonen te creëren, gebaseerd op veelvoorkomende scenario's. Voorbeelden van basissjablonen voor ondersteuningstickets worden gegeven, waaronder bevestiging ontvangen van een ticket, ticketvoortgang supdaten en meer informatie aan een klant vragen. Het informeren van de klant dat het probleem is opgelost wordt ook besproken.

Overweegt u de Zendesk-kennisbank? Bekijk onze recensie en ontdek of dit de juiste kennisbanksoftware voor uw bedrijf is.

Beoordeling van de Zendesk Suite-kennisbank

Zendesk Suite biedt verschillende functies voor het schrijven van kennisbankartikelen, communityberichten en meer, inclusief een AI-gedreven artikeleditor en de mogelijkheid om artikelen op te slaan of direct te publiceren. Het meest betaalbare pakket dat kennisbanksoftware bevat, is de Suite Growth voor €79 per vertegenwoordiger per maand, jaarlijks gefactureerd. Er zijn echter nog enkele gebruikerservaringsproblemen en verwarring over upgrade-opties. Het heeft echter wel veel potentieel en de Knowledge Capture-app kan handig zijn voor helpdesks.

Gebruik onze emailsjablonen voor klanten om gebruikers uit te nodigen om lid te worden van uw klantenportal, hun wachtwoord opnieuw in te stellen, feedback te geven en meer.

Emailsjablonen voor klantenportaal

Gebruik onze emailsjablonen voor klanten om gebruikers uit te nodigen om lid te worden van uw klantenportal, hun wachtwoord opnieuw in te stellen, feedback te geven en meer.

Verzamel meer informatie over de tickets van uw klanten met de LiveAgent-functie voor ticketvelden. Creëer vandaag nog een onbeperkt aantal aangepaste velden.

Ticketvelden

LiveAgent is een geweldige tool voor communicatie met klanten en verbetert de klantenservice. Het stelt vertegenwoordigers in staat om betere, snellere en nauwkeurigere ondersteuning te bieden, terwijl het ook helpt om de aard van de tickets te categoriseren en statistisch bij te houden. LiveAgent heeft geholpen bij het verhogen van de klanttevredenheid en verkoop, en heeft een positieve impact gehad op vele bedrijven en hun conversieratio's. Het wordt algemeen aanbevolen als een betere oplossing dan alternatieven op de markt, en heeft een gebruiksvriendelijke interface met handige rapportagefuncties en een redelijke prijs voor de waarde die het biedt.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo