De perfecte Shopify chatsoftware.

Begin vandaag nog met het bieden van realtime hulp aan uw klanten.

 • ✓ Geen installatiekosten    
 • ✓ 24/7 klantenservice   
 • ✓ Geen kredietkaart nodig    
 • ✓ Op elk moment opzegbaar
Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo

Hallo, ik ben John, waarmee kan ik u helpen?

Ik wil de status van mijn bestelling controleren.

Geen probleem, geef me alstublieft uw bestel-ID.

Mijn bestel-ID is GQ34566

Beste live chat voor Shopify-winkels

Geef uw online winkel het gevoel van een gastvrije en vriendelijke omgeving met de chatsoftware van LiveAgent. Leid potentiële klanten door een verkooptrechter en beantwoord al hun vragen of opmerkingen onmiddellijk.

 

 

 • GetApp leaders 2021
 • SourceForge leader fall 2021
 • Best help desk software

Blijf in het moment

Maak in realtime rechtstreeks contact met uw klanten in uw Shopify-onlinewinkel. Met een supersnelle en gemakkelijke integratie kunt u direct beginnen met chatten.

Voordelen van live chatondersteuning

Live chat is het communicatieplatform bij uitstek geworden voor online shoppers tijdens het surfen en online kopen. De chatondersteuning van LiveAgent biedt opmerkelijke voordelen voor uw team om een ​​efficiëntere en persoonlijkere klantenservice te bieden.  

Minder inkomende tickets en verzoeken

Verhoogde betrokkenheid en verkooppercentages

Verbeterd effect op klantenervaring

Alle steunkanalen onder één dak

De helpdesksoftware van LiveAgent integreert met meerdere communicatiekanalen en biedt bijna 200 functies.

Primaire kenmerken

工作

Creëer uw chatknop in elke gewenste stijl en plaats deze overal op uw website. U kunt ook een kant-en-klare knop uit onze knoppengalerij kiezen. Lees meer over de chatknop.

Database illustration

Beantwoord alle vragen van uw klanten of bied ze advies om in realtime beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Wees voorbereid voordat klanten op verzenden klikken met een real-time typweergave. Lees meer over realtime chat.

Purchaes frequency

Neem contact op en bied hulp aan uw online bezoekers door ze uit te nodigen voor een livechat met een agent. Maak er zelf een of kies uit onze galerij met chatuitnodigingen. Lees meer over live chatuitnodigingen.

What is live chat software

Laat uw klanten ongestoord browsen door een optie voor chatvenster docking aan te bieden. Het chatvenster kan aan de linker- of rechterkant van de site worden gedokt. Lees meer over het koppelen van chatvensters.

personalization features of LiveAgent

Krijg een uitgebreid inzicht in het aantal browsende websitebezoekers, de geografische locatie of het type URL dat ze gebruiken. Wijs handmatig beschikbare agenten toe, afhankelijk van het aantal klanten dat in de wachtrij staat om te chatten. Lees meer over het chatoverzicht.

Website Monitoring by LiveAgent

Bekijk alle eerdere chats, vragen van klanten, gegevens en informatie. Pas tags toe op specifieke chats om sneller te zoeken. Gebruik verzamelde gegevens om problemen op te lossen. Lees meer over chatgeschiedenis.

0-24-támogatás

Concentreer u op en bewaak de interacties van online bezoekers met uw website en de tijd die ze besteden aan browsen. Bereid je actief voor op een gesprek door informatie over de prospect in te winnen. Lees meer over het monitoren van bezoekers.

Hívásátirányítás előnyei

Stel uw chatdistributie in op een vooraf gedefinieerde route voor maximaal gebruik en snelle en nauwkeurige communicatie. Lees meer over chatdistributie.

Person with chart behind him exxplainig the data

Meet de impact van live chat en agenten op conversies en inkomsten door live chatsessies bij te houden. Lees meer over chat-tracking.

LiveAgent Login

Instant messaging tussen teams of afdelingen maakt effectievere interne communicatie mogelijk. Start het gesprek direct vanuit een ticket of een lopende chat. Lees meer over interne chat.

Meer dan 30.000 bedrijven zijn al overtuigd

Lees onze succesverhalen en getuigenissen om erachter te komen hoe LiveAgent uw klantenondersteuning een boost kan geven en de tevredenheid van uw zakenpartners kan vergroten.

Een live chatoplossing boordevol functies

“Live chat werkt goed en ik kijk ernaar uit om in verschillende talen te kunnen chatten met potentiële klanten.”

De beste resultaten voor uw geld

LiveAgent is de meest beoordeelde en best beoordeelde helpdesksoftware voor KMO’s in 2023. Blijf in contact met uw klanten via alle communicatiekanalen, met extra functies.

14 dagen proefperiode
Geen kredietkaart nodig
en veel meer
$9 maand

Small business

 • Onbeperkte ticketgeschiedenis
 • 3 email addresses
 • 3 contact forms
 • 1 API key
$29 maand

Medium business

 • Everything in Small, plus
 • 10 email addresses
 • 3 live chat buttons
 • Departments management
$0 maand

Gratis

 • 7 dagen ticketgeschiedenis
 • 1 emailadres
 • & chatknop
 • 1 contact form

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Related Articles to Beste live chatsoftware voor Shopify-winkels
Verhoog de klantenbetrokkenheid met gepersonaliseerde ondersteuning via meerdere kanalen. Laat uw klanten met een goed gevoel achter, elke keer dat ze contact hebben met uw bedrijf.

Verhoog de betrokkenheid met LiveAgent

LiveAgent is de meest beoordeelde en hoogst gewaardeerde helpdesk software voor kleine bedrijven in 2020. Meer dan 21.000 bedrijven hebben het gekozen vanwege de meer dan 180 functies, 40 integraties en eenvoudige setup. Het is volledig cloudgebaseerd en veilig. Probeer het gratis voor 14 dagen.

Bent u op zoek naar gratis software voor klantenbeheer? Bekijk de voordelen van LiveAgent en ontdek of het iets voor u is of meld u aan voor een gratis account.

Op zoek naar gratis software voor klantenbeheer?

A customer relationship management (CRM) system enables representatives to segment and view customer information, improving communication and giving businesses an advantage. An ideal free customer management software combines email, calls, customer portal, and live chat communication in one inbox, providing basic reports on customer service performance, ticket history, internal tickets, custom tags, and the ability to merge and split tickets. LiveAgent offers free Dutch customer management software with features for customer support, live chat, and integration with Benemen VoIP. Live chat can improve customer service by reducing wait time, effort, and messages, increasing engagement, and providing insights into customer service performance. Customer service software handles customer messages from multiple channels and stores them in a shared inbox, strengthening customer relationships, resolving issues quickly, and improving productivity.

Bellen en gebeld worden via internet met onze geavanceerde telefonie software. Voer internationale en regionale oproepen voor lokale prijzen.

Heeft u nood aan betrouwbare Nederlandse telefonie software?

LiveAgent biedt meer dan 40 app-talen en stelt gebruikers in staat elke speciale letter of letteraccent in de applicatie aan te passen. Het is een betrouwbare helpdesk software voor kleine en middelgrote bedrijven, die wereldwijd wordt gebruikt. LiveAgent helpt bedrijven klantenservice van de hoogste kwaliteit te bieden sinds 2004. Daarnaast biedt LiveAgent callcenter-functies tegen een gunstige prijs in vergelijking met concurrenten zoals HubSpot Service Hub, Gorgias, CallHub, CallPage, 3CX, Crisp, LeadDesk, Genesys, Zendesk en Zendesk Talk.

Verbeter uw klantenservice door middel van geavanceerde helpdeskfuncties waarmee u uw communicatie kunt personaliseren en uw klanten snel van antwoorden kunt voorzien.

Wilt u uw klantenservice verbeteren?

LiveAgent is een voorbeeld van hoogwaardige helpdesksoftware die kan worden gebruikt voor effectieve klantenservice en geautomatiseerde klantenservice. Verwijzingsmarketing is een vorm van promotie die gebruikmaakt van verschillende strategieën om productaanbevelingen aan te moedigen. Enquêtes zijn een krachtige tool om feedback van klanten te krijgen en keuzes te begrijpen. Klantenservicevaardigheden zijn essentieel voor medewerkers van de klantenservice. Het gebruik van klantenservicesoftware kan de workflow van vertegenwoordigers verbeteren en de klanttevredenheid verhogen. Proactieve chat kan helpen bij het verhogen van de betrokkenheid van gebruikers en de klantentevredenheid en het verlagen van het verlatingspercentage en de conversieratio. Een klantenservicemedewerker moet in staat zijn om technische hulp te bieden en oplossingen voor problemen te vinden. Medewerkers dienen tevens over kwalitatieve communicatieve vaardigheden te beschikken.

Met de gratis live chat software van LiveAgent kunt u in contact komen met websitebezoekers en deze effectief omzetten in klanten. Gebruik de snelste chatwidget.

Gratis Nederlandse live chat software nodig?

Bedrijven kunnen klantenloyaliteit en winst vergroten door te investeren in callcentersoftware en het implementeren van live chat. Proactieve chatsjablonen kunnen gepersonaliseerd en getimed worden om de gebruikerservaring te verbeteren en meer verkoopmogelijkheden te bieden. Door gegevensanalyse en klantencommunicatiebeheer software kunnen bedrijven gegevensgestuurde inzichten krijgen om hun omzetgroei en winstgevendheid te ondersteunen. LiveAgent biedt een softwareoplossing voor klantensucces die geschikt is voor bedrijven van elke omvang en sector. Een uitzonderlijke callcenter-ervaring kan klanten loyaler maken en de winst op de lange termijn tot 95% verhogen.

LiveAgent biedt gratis ticketing software die email, live chat, callcenter en kennisbankcommunicatie stroomlijnt in één algemene inbox.

Gratis Nederlandse ticketing software

The use of call center software and live chat can improve customer service and lead to higher customer loyalty and a more favorable brand perception. A website with live chat can result in less waiting time, reduced customer efforts, and increased engagement. Soft skills and human interaction are still critical to excellent service experiences. The Dutch customer communication management software offers a dashboard for customer interactions at no installation cost and a free trial period. There is also a need for self-service, customer portal benchmarks, and social media overview. LiveAgent offers demo, pricing, features, integrations, and alternatives for customer service software, VoIP phone systems, self-service software, incoming call center software, complaint management systems, client portal software, and email management software. The company also provides a support portal, data migration, system status, log changes, and quotation request. The blog, glossary, academy, templates, webinars, and cost calculator help customers to learn more. LiveAgent has received awards and certificates, as well as positive customer reviews. The company has VoIP partners and a partner program.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo