Slack

Wat is Slack?

Slack is een gratis tool voor teamsamenwerking in de cloud waarmee gebruikers in realtime tekstberichten en bestanden kunnen uitwisselen. Het fungeert in feite als een bedrijfsmessenger met extra functies waarmee gebruikers naar berichten kunnen zoeken, applicaties van derden kunnen verbinden of telefoon- en videogesprekken kunnen voeren.

Hoe kunt u voordeel halen uit het gebruik van Slack op het werk?

Het gebruik van Slack is erg voordelig omdat:

  • Door het te gebruiken, wordt uw emailinbox opgeruimd
  • Het geeft u bijna onmiddellijke reacties van uw collega’s
  • U kunt alle contactgegevens van uw collega vanuit één plaats bekijken
  • U kunt berichten en bestanden bewaren voor later
  • U kunt herinneringen van berichten maken
  • U kunt berichten naar uzelf sturen (zodat u geen ideeën of taken vergeet)

Hoe kunt u voordeel halen uit het verbinden van Slack met LiveAgent?

Door uw LiveAgent-account aan Slack te koppelen, kunt u automatische meldingen ontvangen binnen een aangewezen Slack-kanaal voor:

  • Alle nieuwe tickets die zijn ontvangen in LiveAgent
  • Alle geopende tickets (telkens wanneer u een antwoord van een klant ontvangt)
  • Alle gesloten tickets
  • Regels stellen

Door Slack met LiveAgent te verbinden, kunt u meldingen ontvangen over nieuwe tickets of gewijzigde ticketstatussen, zelfs als uw LiveAgent-dashboard niet open is. Slack herinnert u eraan in het door u aangewezen kanaal en u weet dat het tijd is om een ​​aantal klantenservicevragen te beantwoorden.

Integratie van Slack met LiveAgent

Slack met LiveAgent kan een krachtige tool zijn. Chat in realtime met uw collega’s terwijl u vertegenwoordigersgesprekken, videogesprekken of andere vormen van klanteninteractie afhandelt vanuit uw LiveAgent-app. Slack kan rechtstreeks worden geïntegreerd met LiveAgent via onze aangepaste plug-in. Het is beschikbaar in uw LiveAgent-account, u hoeft dus niets extra’s te downloaden.

Voer eerst uw LiveAgent-account in en ga naar Configuratie &; Systeem &; Plug-ins. Zoek Slack Integration in de lijst met plug-ins en klik op de schuifregelaar Activeren.

Actieve integratie van Slack in LiveAgent-plug-in sectie
Actieve integratie van Slack in LiveAgent

Als u klaar bent, kunt u de integratie als actief zien. Blader in het gedeelte Configuratie naar boven naar het gedeelte met uw beschikbare communicatiekanalen. Klik op Slack en klik vervolgens op de knop Toevoegen aan Slack in deze sectie.

Slack-kanaal in de configuratiesectie van LiveAgent
Slack in LiveAgent-configuratie

Slack heeft toegang nodig tot enkele gegevens. Als u akkoord gaat met het verlenen van toegang tot de gegevens, bent u klaar met het instellen van de integratie.

Opties voor de integratie van Slack in LiveAgent
Opties voor integratie van Slack

Uw vertegenwoordigers kunnen ook aangepaste meldingen configureren. Klik op de initiaal van uw naam in de rechterbovenhoek van uw LiveAgent-app en selecteer profiel bewerken. Ga dan naar het gedeelte Meldingen. U kunt een apart gedeelte zien voor meldingen van Slack. Kies een Slack-gebruiker en selecteer wat u wilt. Klik daarna op Opslaan.

De opties van meldingen voor Slack in het gedeelte Profiel bewerken
Meldingen voor Slack instellen

Aangepaste Slack-meldingen instellen in LiveAgent

Met de Slack-app integratie kunt u ook een nieuwe regelactie instellen – Slack-bericht verzenden in LiveAgent. U kunt zoveel Slack-meldingsregels definiëren met uw eigen instellingen en voorwaarden. Op die manier kunt u uw integratie van Slack aanpassen om te werken zoals u dat wilt en meldingen ontvangen over specifieke evenementen. Dat is waar de kracht van onze Slack-melding ligt.

Volg deze gids om aangepaste meldingen van Slack te maken. Wanneer u een regel maakt in LiveAgent, ziet u de optie Slack-bericht verzenden. Dit betekent dat wanneer aan de voorwaarden van de regel wordt voldaan, Slack een aangepaste melding activeert. Het kan naar de Slack-werkruimte of naar een specifieke gebruiker binnen die werkruimte worden gestuurd.

Laten we een voorbeeld nemen van het instellen van een Slack-melding – Stuur Slack-melding wanneer een tag aan een ticket wordt toegevoegd. Tags kunnen verschillende toepassingen hebben en kunnen op maat worden gemaakt. U kunt bijvoorbeeld een tag “Dringend” maken voor tickets die als prioriteit boven andere moeten worden opgelost.

Terwijl u in LiveAgent’s Configuratie &; Slack, klik op het potloodpictogram naast Ticket is toegewezen aan agent. Er wordt een nieuw bewerkingsvenster geopend.

Aangepast bewerkingsvenster voor meldingen van Slack in LiveAgent
Venster voor het bewerken van meldingen van Slack

Hier kunt u uw aangepaste melding maken door de gids te volgen die in dit venster hieronder beschikbaar is. In dit voorbeeld gebruiken we regeltrigger tickettags die zijn gewijzigd en we hebben gedefinieerd dat de trigger actief zal zijn wanneer de tag “Dringend” wordt toegevoegd aan een ticket in een specifieke afdeling. De actie van de regel is om een ​​Slack-bericht naar een specifieke gebruiker in de Slack-app te sturen.

We kunnen ook het ticket-ID, de aanmaakdatum en de naam van de vertegenwoordiger die een tag heeft toegevoegd, sturen.

Hier is een voorbeeld van zo’n bericht en een regel code. Maak uw eigen voorbeeld of kopieer het onderstaande voor het geval u een melding voor specifieke tags wilt toevoegen. Zorg ervoor dat u de juiste tagnaam gebruikt. Klik op Opslaan als u klaar bent.

Ticket *<{$agentConversationUrl}|{$conv_code}>* created on {$conv_datecreated} from {$initiator_firstname}{$initiator_lastname} under department {$conv_departmentName} was marked as *Urgent*
Aangepaste Slack-notificatie instellingen bij het toevoegen van een Dringend-tag aan een ticket
Een Slack-notificatie instellen

Als we nu de “Dringend” -tag aan een ticket in LiveAgent toevoegen, zal een melding ons daar onmiddellijk van op de hoogte stellen in Slack.

Een ticketweergave met de tag Urgent
Dringende tag in een ticket
Een Slack-melding over een nieuwe Dringend-tag in LiveAgent
Een Slack stuurde ons direct daarna een melding

Hoe Slack te integreren met LiveAgent via Zapier

Als u Slack wilt verbinden met LiveAgent via een integratie van Zapier, kunt u dit eenvoudige proces volgen. Zapier maakt het gemakkelijk om specifieke evenementen op te zetten die tussen twee software werken. Dit worden triggers en acties genoemd. U kunt in de ene geïntegreerde software een specifieke trigger instellen en dat veroorzaakt een actie in de andere.

Zapier-pagina over LiveAgent- en Slack-integraties
LiveAgent + Slack Zapier-pagina

Het proces is eenvoudig, het kan binnen enkele minuten worden uitgevoerd en er is geen codeerervaring vereist. Eerst moet u inloggen op uw Zapier-account. Als u geen Zapier-account hebt, kunt u er een aanmaken via deze link. Als u klaar bent, gaat u naar de LiveAgent- en Slack-integratiespagina in Zapier.

Scroll naar beneden totdat u Verbind LiveAgent + Slack in minuten ziet. Dit is een sectie waar u uw gewenste actie en een trigger kunt kiezen.

LiveAgent + Slack-trigger en actieselectie in Zapier
Trigger- en actieselectie

Zoals eerder vermeld, kunt u met deze integratie van Zapier triggers en acties selecteren die bij uw behoeften passen, dus bedenk wat u wilt dat uw integratie doet en maak een keuze. Als showcase voor deze gids hebben we gekozen voor Slack-trigger Nieuwe melding en LiveAgent-actie Gesprek aanmaken. Als u klaar bent, klikt u op de blauwe knop Verbind LiveAgent + Slack.

Slack-trigger Nieuwe melding- en LiveAgent-actie Gesprek aanmaken in Zapier
Een nieuwe vermelding in Slack zorgt voor een nieuw gesprek in LiveAgent

In het volgende gedeelte moet u uw aangepaste Slack-trigger configureren. In ons geval moeten we een gebruikersnaam configureren, een woord markeren en een trigger voor botberichten.

We hebben het veld Gebruikersnaam leeg gelaten omdat we niet willen dat onze trigger wordt gekoppeld aan een specifieke gebruiker, maar aan alle gebruikers in onze Slack. Als highlight-woord hebben we de uitdrukking “probleem” gekozen en Nee voor botberichten. Elke keer dat het woord “probleem” in één van onze Slack-kanalen of Slack-berichten verschijnt, krijgen we automatisch een ticket in onze LiveAgent.

Showcase van een Slack-trigger instelling in Zapier
Slack trigger instellen

Als u klaar bent, moet u uw trigger testen om te zien of deze correct werkt. Deze test kan worden overgeslagen, maar we raden deze aan om problemen later in het proces te voorkomen.

Succesvolle test van een Slack-trigger
Test geslaagd

Als u klaar bent, hoeft u alleen nog maar de LiveAgent-actie in te stellen. Als u een actie nog meer wilt specificeren, zorg er dan voor dat u ook niet-verplichte velden invult. Vul anders alleen de verplichte velden in, zoals emailadres en berichtonderwerp.

Showcase van een LiveAgent-actie instelling in Zapier
LiveAgent-actie instellen

Als u klaar bent, voert u een laatste test uit om te zien of de integratie werkt zoals u dat wilt. Als u problemen ondervindt, zal Zapier automatisch een handige gids voor probleemoplossing voor u aanbevelen.

Succesvolle test van een LiveAgent- en Slack-integratie in Zapier
Laatste succesvolle test

U bent klaar. Nu kunt u uw integratie van Zapier live testen. We hebben een testbericht naar ons Slack-app chatkanaal gestuurd.

Een testbericht in Slack
Test bericht

Dat veroorzaakte actie in LiveAgent en we kregen een kaartje over een nieuw probleem in ons Slack-ondersteuningskanaal.

Een ticket verzonden naar LiveAgent nadat een trefwoord in Slack is verschenen
LiveAgent heeft het bericht ontvangen


Frequently asked questions

Hoe kunt u Slack-integratie gebruiken?

In eenvoudige bewoordingen stelt de integratie u in staat om op de hoogte te worden gehouden wanneer u een nieuw ticket ontvangt of wanneer een klantenaanvraag wordt gesloten of geopend.

Hoe kunt u Slack integreren met LiveAgent?

De eerste stap is om naar Configuraties te navigeren vanaf uw LiveAgent-dashboard. Zoek daarna naar Slack en klik op Slack toevoegen . Verbind en gebruik onmiddellijk.

Terug naar Integraties Maak een GRATIS account aan
LiveAgent maakt het gemakkelijker voor u om uw tickets op te volgen via Slack meldingen. Met de integratie van Slack met LiveAgent kunt u zien wat er gebeurt.

Slack meldingen

LiveAgent is een klantenservice software die VoIP-telefoonsystemen, selfservicesoftware, inkomend callcentersoftware, klachtenbeheerssystemen, cliëntenportaalsoftware en emailbeheersoftware biedt. Het bedrijf heeft onderscheidingen en certificaten ontvangen en biedt een partnerprogramma. Het opstarten van een account wordt gevolgd via email met inloggegevens en een statusindicator van de installatie. Het bedrijf gebruikt cookies op hun website.

Contact opnemen met de klantenservice van Slack via email, live chatondersteuning, telefoonnummer, sociale media-ondersteuning en selfservice-ondersteuning.

Slack helpdeskcontacten

Slack is een nieuwe manier om met je team te communiceren die sneller, beter georganiseerd en veiliger is dan e-mail. Het klantenserviceteam biedt ondersteuning via e-mail, live chat, ondersteuning via sociale media en selfservice-ondersteuning. Contact kan worden opgenomen door een e-mail te sturen naar feedback@slack.com of door middel van live chatondersteuning op hun website. Er is geen telefonische klantenondersteuning beschikbaar.

De jitter buffer kan de slechte spraakkwaliteit van uw VoIP-gesprekken helpen verbeteren. Hoe het werkt leggen we in dit artikel uit.

Jitter buffer

Het gegeven tekstbestand bevat informatie over LiveAgent, een klantenservicesoftware met verschillende functies zoals VoIP-telefoonsystemen, selfservicesoftware en klachtenbeheerssysteem. Het artikel maakt ook melding van het opstarten van LiveAgent en hoe men toegang kan krijgen tot het dashboard. De website maakt gebruik van cookies, en er worden ook verkoopcontacten en nieuwsbrieven vermeld.

Chatondersteuning wordt geboden via live chatsoftware. LiveAgent biedt online chatondersteuning voor haar klanten. Een klantenvertegenwoordiger staat klaar om u te helpen.

Chatondersteuning

Chatondersteuning is een populaire vorm van communicatie tussen klant en merk, en er zijn enkele basisregels die hierbij moeten worden gevolgd, zoals het behouden van grammatica en spelling, het vermijden van acroniemen, en het personaliseren van antwoorden. LiveAgent biedt de mogelijkheid voor chatondersteuning, en agenten moeten snel reageren en volledige zinnen gebruiken om klanten op een professionele manier te helpen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo