Laatst bijgewerkt: 28 oktober 2019

Quality Unit, s. r. o. biedt hun dienst (hierna aangeduid als “LiveAgent”) aan u via hun website op *.ladesk.com (URL van uw account).

Quality Unit, s. r. o. gebruikt bepaalde onderverwerkers om hen te helpen bij het bieden van de LiveAgent Service.

What is a onderverwerker:

Een onderverwerker is een door LiveAgent ingeschakelde externe dataverwerker, die toegang heeft of mogelijk zal hebben tot de Servicegegevens (die mogelijks persoonlijke gegevens kunnen bevatten) om deze te verwerken. LiveAgent gebruikt verschillende soorten onderverwerkers om verschillende functies uit te voeren, zoals uitgelegd in de onderstaande tabellen.

Zorgvuldigheid:

LiveAgent verbindt zich er toe een commercieel redelijk selectieproces te gebruiken waarbij het de praktijken inzake veiligheid, privacy en vertrouwelijkheid van de voorgestelde onderverwerkers, die toegang zullen hebben tot de Servicegegevens of deze eventueel te bewerken, evalueert.

Contractuele waarborgen:

 

LiveAgent vereist dat haar onderverwerkers voldoen aan gelijkwaardige verplichtingen als deze vereist van LiveAgent (als gegevensverwerker), zoals uiteengezet in het Data Processing Agreement (“DPA”) van LiveAgent, inclusief maar niet beperkt tot de vereisten voor:

– het verwerken van persoonlijke gegevens in overeenstemming met de gedocumenteerde instructies (zoals door LiveAgent schriftelijk gecommuniceerd aan de relevante onderverwerker) van de gegevensbeheerder (d.w.z. de Abonnee);

– in verband met hun onderverwerkingsactiviteiten alleen personeel gebruiken dat betrouwbaar is en die onderhevig zijn aan een contractuele bindende verplichting om de privacy en veiligheid van gegevens in acht te nemen, voor zover van toepassing, overeenkomstig met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming;

– regelmatig training voorzien in veiligheid en gegevensbescherming aan personeel aan wie zij toegang verlenen tot persoonlijke gegevens;

– passende technische en organisatorische maatregelen implementeren en handhaven;

– LiveAgent onmiddellijk informeren over elke daadwerkelijke of potentiële inbreuk op de beveiliging; en samenwerken met LiveAgent om deze verzoeken van gegevensbeheerders, gegevensonderwerpen of gegevensbeschermingsautoriteiten te behandelen, indien van toepassing.

Dit beleid geeft klanten geen bijkomende rechten of rechtsmiddelen en mag niet worden opgevat als een bindende overeenkomst. De informatie hierin wordt enkel voorzien om het betrokkenheidsproces voor onderverwerkers van LiveAgent te illustreren, en om de actuele lijst van de externe onderverwerkers te verstrekken op de datum van dit beleid (die LiveAgent kan gebruiken bij de levering en ondersteuning van haar diensten).

Indien u een LiveAgent-klant bent en in onze DPA wil deelnemen, e-mail ons dan op andrej@liveagent.com.

Infrastructuur onderverwerkers

LiveAgent is eigenaar van en controleert de toegang tot de infrastructuur die LiveAgent gebruikt om de Servicegegevens, die bij de Services worden ingediend, te hosten, anders dan hieronder uiteengezet. Momenteel bevinden de productiesystemen voor de Services van LiveAgent in co-locatiefaciliteiten in de Verenigde Staten en Europa.

De accounts van klanten worden in één van deze regio’s aangemaakt, gebaseerd op waar de klant zich bevindt; de Servicegegevens van de klant blijven vervolgens in die regio, tenzij anders overeengekomen tussen de klant en LiveAgent, maar kunnen worden verplaatst tussen datacentra binnen een bepaalde regio om de prestaties en beschikbaarheid van de Service te verzekeren. De onderstaande tabel beschrijft de landen en de juridische entiteiten die betrokken zijn in de opslag van Servicegegevens door LiveAgent.

Servers

Linode, LLC (EU Locatie)
De LiveAgent servers worden gehost op Tier III+ or IV or PCI DSS, SSAE-16, of ISO 27001 conforme faciliteiten. De faciliteiten van datacentra worden overvloedig van stroom voorzien, elk met UPS en noodgeneratoren.

Servers

Linode, LLC (locatie in het VK) De servers van LiveAgent worden gehost op Tier III + of IV of PCI DSS, SSAE-16 of ISO 27001-compatibele faciliteiten. Datacenterfaciliteiten worden gevoed door redundante stroom, elk met UPS en back-upgeneratoren.

Servers

Linode, LLC (VS Locatie)
De LiveAgent servers worden gehost op Tier III+ or IV or PCI DSS, SSAE-16, of ISO 27001 conforme faciliteiten. De faciliteiten van datacentra worden overvloedig van stroom voorzien, elk met UPS en noodgeneratoren.

Servers

Linode, LLC (SG-locatie) LiveAgent-servers worden gehost op Tier III + of IV of PCI DSS, SSAE-16 of ISO 27001-compatibele faciliteiten. Datacenterfaciliteiten worden gevoed door redundante stroom, elk met UPS en back-upgeneratoren.

Servers Amazon Web Services, LLC (EU-klanten) – Ierland
LiveAgent-servers worden gehost op faciliteiten die voldoen aan Tier III+ of IV of PCI DSS, SSAE-16 of ISO 27001. Datacenterfaciliteiten worden aangedreven door redundante stroom, elk met UPS en back-upgeneratoren.
Servers Amazon Web Services, LLC (Amerikaanse klanten) – Noord-Californië
LiveAgent-servers worden gehost in faciliteiten die voldoen aan Tier III+ of IV of PCI DSS, SSAE-16 of ISO 27001. Datacenterfaciliteiten worden aangedreven door redundante stroom, elk met UPS en back-upgeneratoren.
ServersAmazon Web Services, LLC (APAC-klanten) – Singapore
LiveAgent-servers worden gehost op faciliteiten die voldoen aan Tier III+ of IV of PCI DSS, SSAE-16 of ISO 27001. Datacenterfaciliteiten worden aangedreven door redundante stroom, elk met UPS en back-upgeneratoren.
Servers

Websupport, s.r.o. (EU Klanten)
De LiveAgent servers worden gehost op Tier III+ or IV or PCI DSS, SSAE-16, of ISO 27001 conforme faciliteiten. De faciliteiten van datacentra worden overvloedig van stroom voorzien, elk met UPS en noodgeneratoren.

Andere onderverwerkers

LiveAgent gebruikt bepaalde specifieke onderverwerkers om haar diensten aan te bieden. Om relevante functionaliteit te bieden, hebben deze onderverwerkers toegang tot Servicegegevens.

Service

Quality Unit, LLC
Quality Unit, LLC is een entiteit die lid is van Quality Unit. Quality Unit, LLC fungeert als een onderverwerker om de Service van LiveAgent aan te kunnen bieden.

Service

Quality Unit Oekraïne
Quality Unit Oekraïne fungeert als een onderaannemer om de Service van LiveAgent aan te kunnen bieden.

Service

Twilio, Inc.
LiveAgent gebruikt Twillio als hun VoIP provider.

Onderaannemers

Om te kunnen zorgen voor 24/7 beschikbaarheid van de klantenservice, werkt LiveAgent met onderaannemers, die toegang hebben tot Servicegegevens. Alle onderaannemers hebben contracten en moeten de veiligheidsrichtlijnen volgen, waaronder toegang tot dergelijke gegevens alleen met voorafgaande toestemming van de klant.

Gerelateerde artikels
LiveAgent biedt een logboek van vervulde en gemiste SLA's van een specifiek tijdsbestek en afdeling. Individuele items kunnen worden gesorteerd door verschillende filters.

SLA-logboekverslag

Het artikel bespreekt LiveAgent, een klantenservice software met VoIP-telefoonsystemen en self-servicesoftware. Het belang van een Service-Level Agreement (SLA) wordt benadrukt om duidelijke klantverwachtingen en leveranciersverantwoordelijkheden te definiëren. LiveAgent biedt SLA-management, inclusief rapporten van vervulde en gemiste SLA's, evenals een gratis proefperiode en verschillende integraties. Sancties kunnen opgelegd worden bij schending van de servicevoorwaarden.

Bent u op zoek naar een beter alternatief voor LivePerson? Denk eens aan LiveAgent, bekroonde helpdesk software met meerdere kanalen.

Bent u op zoek naar een beter alternatief voor LivePerson?

LiveAgent is een effectief hulpmiddel om te communiceren met klanten en heeft positieve feedback ontvangen van verschillende bedrijven. Klanten hebben gemeld dat LiveAgent heeft geholpen met de klanttevredenheid, verkoopverhoging en het verbeteren van de communicatie met klanten. Het biedt onbeperkte vertegenwoordigers, email, sociale media en telefoonintegratie, evenals handige rapportagefuncties. De ondersteuning van het team is snel en duidelijk, waardoor klanten snel oplossingen kunnen implementeren. Kortom, LiveAgent wordt sterk aanbevolen als een betere oplossing dan Kayako en kan kosteneffectief zijn voor bedrijven met verschillende ondersteuningsverzoeken.

LiveAgent is de ultieme klantenondersteuningsoplossing voor uw bedrijf. Met handige tools, dekking van meerdere kanalen en meer dan 175 functies, is LiveAgent de juiste keuze voor uw bedrijf. De chatwidget van Liveagent is de snelste op de markt, met chatweergavesnelheden van 2,5 seconden.

Op zoek naar een alternatief voor Verloop?

LiveAgent biedt verschillende softwareoplossingen voor klantenservice, waaronder VoIP-telefoonsystemen, inkomend callcentersoftware en meer. Het bedrijf biedt ook een aanmeldingsportaal, gegevensmigratie en ondersteuning. LiveAgent is toegewijd aan klanttevredenheid en heeft verschillende onderscheidingen en certificaten ontvangen. Het bedrijf heeft ook een partnerprogramma en biedt webinars en trainingsmiddelen aan. Een gratis proefversie is beschikbaar en het bedrijf biedt integraties en alternatieven voor hun producten. Het opstartproces van een account wordt beschreven en zal per e-mail worden bevestigd.

LiveAgent is a help desk solution that connects multiple channels in one interface. Find out more about LiveAgent and its business/industry benefits.

De juiste helpdesksoftware voor elk startend bedrijf

LiveAgent is een helpdesksoftware die zich richt op het verhogen van de efficiëntie en klanttevredenheid voor kleine bedrijven. Het biedt moderne functies en de mogelijkheid om alleen te betalen voor de benodigde functies. Het belang van klantentrouw wordt benadrukt en het bedrijf krijgt positieve feedback van klanten, waaronder een aanbeveling van Marietta Corporation. LiveAgent is een betere oplossing dan Helprace en Kayako. Het product is ook geschikt voor forex-bedrijven en de kleinhandelsector, aangezien het ondersteuning biedt via meerdere kanalen en verschillende talen en accenten kan aanpassen. LiveAgent is geïntegreerd met verschillende bedrijfssystemen, waaronder eCommerce-platforms en CRM's.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo