Gratis proefperiode

Creëer callcentersoftware
in 5 minuten

Geniet van kristalhelder geluid en hardwarevrije ondersteuning.

 • ✓ Geen installatiekosten    
 • ✓ 24/7 klantenservice    
 • ✓ Geen kredietkaart nodig    
 • ✓ Op elk moment opzegbaar
Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Uw complete callcentersoftware wacht op u

Communiceer moeiteloos met uw klanten via alle kanalen. LiveAgent, de omnichannel cloudgebaseerde callcentersoftware, is alles wat u ooit nodig zult hebben om betrouwbare en persoonlijke service aan uw klanten te bieden.

Ons VoIP (voice over internet protocol) callcenter telefoonsysteem is uitgerust met geavanceerde functies zoals IVR, terugbelverzoeken, ACD, smart oproeproutering , doorverbinden, onbeperkt opnemen van gesprekken en HD-videogesprekken – en dat is nog maar het begin.

Wat is callcentersoftware?

Callcentersoftware is een systeem waarmee uw bedrijf zowel inkomende als uitgaande oproepen met succes kan afhandelen. De term callcentersoftware wordt vaak door elkaar gebruikt met contactcentersoftware.

Het belangrijkste verschil is dat de contactcentersoftware het bedrijf in staat stelt om meerdere kanalen in één interface te verbinden. Zo kunnen uw klanten contact met u opnemen via telefoon, email, forum, sociale media, live  chat, enz.

De voordelen van het gebruik van callcentersoftware zijn onder meer kwaliteitsborging, minder verlatingspercentages, verbeterde efficiëntie van agenten, betere klantenervaring en hogere verkopen.

Hoe kunt u profiteren van de robuuste callcentersoftware van LiveAgent?

Gepersonaliseerde klantenervaringen

Met de softwareoplossing voor callcentra kunnen uw vertegenwoordigers alle telefoontjes van klantenondersteuning effectief afhandelen. De belangrijkste functies die zorgen voor superieure klantenervaringen zijn automatische oproepdistributie, IVR en interne oproepen.

Elk bedrijf zou moeten streven naar het verbeteren van de klantenervaring, aangezien positieve ervaringen gedenkwaardig zijn en vaak resulteren in langdurige klantenloyaliteit en een hogere omzet voor bedrijven van elke omvang.

Verbeterde productiviteit

Er zijn twee belangrijke callcentermogelijkheden die u kunnen helpen de productiviteit van uw vertegenwoordigers te verbeteren. Een daarvan is IVR en de andere is op vaardigheden gebaseerde routering waarmee uw bedrijf een klant onmiddellijk kan verbinden met de juiste vertegenwoordiger of afdeling.

De IVR-oplossing zorgt voor een betere klantenreis, omdat uw klanten minder snel zonder succes worden overgedragen. Hierdoor kunnen medewerkers van de klantenservice meer vragen effectiever en efficiënter oplossen.

Verbeterde kwaliteit van klantenserviceteams

Een standaardfunctie die vrij weinig wordt gebruikt, maar die echt nuttig is, is de onbeperkte functie voor het opnemen van gesprekken. Veel bedrijven gaan ervan uit dat het alleen wordt gebruikt als preventiemiddel tegen juridische stappen. Dit is echter ook een geweldige manier om verbeterpunten aan te wijzen.

Met realtime analyses van telefoontjes naar de klantenservice kunt u de sterke en zwakke punten van de prestaties van uw agent herkennen, wat u kan helpen een ultiem plan voor continue verbetering te maken. Bovendien kan het een vorm van training zijn voor nieuwe klantenservicemedewerkers, omdat het een geweldige manier is om de bedrijfsprocessen uit voorbeelden te leren.

Over het algemeen kunnen al deze acties de klantentevredenheid drastisch verbeteren, omdat uw bedrijf betere ondersteuning kan bieden.

Callcenter met onbeperkte geschiedenis

De callcenter software van LiveAgent bevindt zich rechtstreeks in elk communicatiekanaal dat u gebruikt om met uw klanten en potentiële klanten te praten

Cloudgebaseerde callcenter software

Ongeëvenaarde
besparingen

Het webgebaseerde callcenter van LiveAgent is een kostendoeltreffende oplossing voor lokale en internationale inkomende en uitgaande gesprekken. Er zijn geen verborgen gebruikskosten of extra kosten. We voegen voortdurend nieuwe functies toe en verbeteren onze software, zodat uw virtuele callcenter altijd is uitgerust met de nieuwste technologie en dit helemaal gratis.

Betrouwbaar en professioneel callcenter

De callcenter software van LiveAgent is betrouwbaar en schaalbaar, waardoor het de perfecte callcenter oplossing is voor zowel kleine als grote ondernemingen. We bieden 24/7 ondersteuning via meerdere communicatiekanalen, 365 dagen per jaar en in meerdere talen.

Eenvoudig maar sterk callcenter

Zet uw virtuele callcenter op en begin binnen enkele minuten met professionele spraakondersteuning. Kies uw VoIP-provider uit de lijst van onze partners, stel een onbeperkt aantal apparaten in en begin met het beantwoorden van telefoontjes rechtstreeks vanuit uw browser.

Gebruik vandaag nog onze Nederlandse callcenter software

De opzet van uw callcenter hoeft geen nachtmerrie te zijn. Met LiveAgent kunt u met enkele klikken aan de slag.

reporting dashboard in liveagent

Compleet overzicht van uw contactcenter oplossing

Zorg ervoor dat uw telefooncallcenter correct wordt gebruikt en dat uw klanten de best mogelijke service krijgen door oproepstatistieken, gebruik, beschikbaarheid van vertegenwoordigers en vertegenwoordigersbeoordelingen te controleren via een uniform rapportagedashboard in de geavanceerde analysefuncties van LiveAgent.

Identificeer hiaten in de prestaties door alle callcenterstatistieken te bekijken en verbeter uw serviceprestaties op basis van de bruikbare inzichten die u vindt.


Gebruik onze eigen klantenrelatiebeheer of integreer uw eigen systeem

LiveAgent biedt een geïntegreerd klantenrelatiebeheer, maar integreert ook vlekkeloos met andere grote CRM-providers (klantenrelatie beheersystemen). Bewaar, bewerk en bekijk de gegevens van uw klant in realtime om de best mogelijke klantenervaring te garanderen.

LiveAgent kan worden geïntegreerd met meerdere type software voor klantenrelatiebeheer, waaronder SharpSpring, SalesFlare, PipeDrive, Vectera en Highrise. Staat uw favoriete klantenrelatie beheersysteem niet in de lijst? Neem contact met ons op en we voegen het graag toe.

Contact Fields
Call routing feature in LiveAgent's call center software

Sterke automatisering voor workflowbeheer

De Nederlandse callcenter software met meerdere kanalen van LiveAgent bevat een groot aantal sterke automatiseringsfuncties die de productiviteit van uw vertegenwoordigers kunnen verhogen. Automatiseer taakverdeling (inclusief oproepen met behulp van de automatische oproepverdeling), alledaagse en repetitieve taken, en geef uw contactcenter medewerkers de flexibiliteit om zich te concentreren op belangrijkere taken die de klantentevredenheid en loyaliteit verbeteren en tegelijkertijd leiden tot meer verkoopkansen.

Beheer eenvoudig uw externe personeel

Tegenwoordig is werken op afstand het nieuwe normaal. U hebt zakelijke tools nodig om aan deze nieuwe voorwaarden te voldoen. LiveAgent biedt een cloudgebaseerd callcenter voor de beste externe personeelsoptimalisatie, zodat u processen kunt automatiseren, gegevens kunt bekijken en meer kunt doen voor elke externe vertegenwoordiger.

go remote

Eersteklasse gegevensprivacy en -beveiliging

De callcenter software van LiveAgent voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming, is HTTPS-versleuteld en heeft de Google OAuth API-verificatiecontrole met succes doorstaan.

Union icon

Product
beveiliging

Onze cloudgebaseerde contactcenter oplossing werkt met een beveiligde verbinding met HTTPS-protocol. Alle communicatie tussen uw browser en het contactcentrum in de cloud is gecodeerd, inclusief uw live chats, callcenteroproepen en emailcommunicatie.

Cloud icon

Datacenter
beveiliging

De servers van LiveAgent worden gehost op Tier III + of IV of PCI DSS, SSAE-16 of ISO 27001-compatibele faciliteiten. Onze datacenterfaciliteiten bevinden zich in een beveiligde perimeter met beveiligingszones op meerdere niveaus, 24/7 bemande beveiliging, CCTV-videobewaking, identificatie met meerdere factoren en meer.

Web icon

Network
beveiliging

Ons netwerk wordt beschermd door een groot aantal firewalls, de beste routertechnologie in zijn klasse, beveiligd HTTPS-transport over openbare netwerken en netwerkinbraakdetectie- en/of -preventietechnologieën (IDS/IPS) die kwaadaardig verkeer en netwerkaanvallen controleren en/of blokkeren.

Functies voor callcenter software

Internal calls
LiveAgent callcentersoftware ondersteunt onbeperkt gratis bellen onder alle vertegenwoordigers van het contactcenter. Geef uw callcentervertegenwoordigers kracht om elkaar te helpen bij het oplossen van klantenvragen in realtime.
Helpdesksoftware met meerdere kanalen
Onze contactcentersoftware met meerdere kanalen verzamelt klantenberichten van meerdere communicatie kanalen, waaronder onze callcentersoftware, Facebook, Instagram, Viber, Twitter, live chat, klantenportaal, en email.
Click-to-call en mail-to-mogelijkheid
Ons webgebaseerde callcenter heeft de mogelijkheid om elk telefoonnummer te bellen op internet. Gewoon op het nummer dat u wilt bellen klikken en LiveAgent doet de rest. LiveAgent kan ook mail-to-protocollen gebruiken.
Doorverbinden
LiveAgent callcentersoftware biedt persoonlijke doorschakelingen. Persoonlijk doorschakelen boost de klantentevredenheid omdat ze ervoor zorgen dat de beller is verbonden met een andere callcentermedewerker voordat de oproep beëindigd wordt.
VoIP callcenter telefoonsysteem
LiveAgent callcentersoftware kan worden geïntegreerd met meer dan 99% van VoIP providers. Ziet u uw favoriete VoIP-partner niet op de lijst? Neem contact met ons op en we voegen het graag toe aan onze lijst.
Terugbelfuncties
Verhoog de klantentevredenheid door klanten in staat te stellen om te vragen om teruggebeld te worden wanneer de vertegenwoordigers van het contactcenter niet beschikbaar zijn om oproepen aan te nemen.
Software voor uitgaande callcentra​
Ondersteun uw klanten proactief door contact met hen op te nemen via software voor uitgaande callcentra. Verbeter klantenrelaties, optimaliseer uitgaande klanteninteracties en genereer meer omzet
Oproeproutering naar een persoonlijk apparaat
Vertegenwoordigers hebben de mogelijkheid om inkomende oproepen door te leiden naar een persoonlijk apparaat, zoals een mobiele telefoon. Hierdoor kunnen vertegenwoordigers klantenondersteuning blijven bieden terwijl ze onderweg zijn of op het apparaat van hun keuze.
Meerdere ondersteunde oproepapparaten en telefoonnummers
Verbind een onbeperkt aantal apparaten en telefoonnummers met uw callcenter. LiveAgent is compatibel met zowel hardware als virtuele oproepapparaten zoals softphones.
Vertegenwoordigersdesktop met meerdere kanalen
Het contactcenter van LiveAgent biedt een contextrijke vertegenwoordigersdesktop met meerdere kanalen. Geef uw vertegenwoordigers van het contactcenter vlotte overgangen tussen het beantwoorden van oproepen en het vinden van belangrijke klantengegevens. LiveAgent maakt het gemakkelijk om alle contextuele informatie over het probleemoplossingstraject van een klant te vinden, van begin tot einde.
Systeemeigen en externe integraties voor het beheer van klantenrelaties
Zorg ervoor dat uw vertegenwoordigers te allen tijde deskundige en persoonlijke service bieden door uw favoriete CRM met ons webgebaseerde callcenter te integreren. Als u niet over de gewenste CRM-software beschikt, kunt u gerust onze systeemeigen tool voor klantenrelatiebeheer gebruiken die rechtstreeks toegankelijk geeft tot de ticketinformatie en het detailpaneel.
Integratie van computertelefonie (CTI)
Integreer uw desktopcomputers, laptops en hardwaretelefoons met deLiveAgent-callcentersoftware. Beantwoord en voer eenvoudig oproepen, terwijl u uw klanten een onberispelijke klantenondersteuning biedt.
Pushmeldingen in de app
Schakel pushmeldingen op het bureaublad in en uw contactcentersoftware waarschuwt u met een pushmelding elke keer dat er een lopende chat, oproep of binnenkomend ticket is.
Oproeplogboeken
Bekijk uw oproeplogboeken om gegevens te vinden over oproepen die zijn gemaakt, ontvangen, beantwoord of gemist door uw contactcentermedewerkers in een bepaalde periode. Het bestuderen van de logboeken van uw callcentersoftware kan u helpen de kwaliteit van uw service te verbeteren door u te helpen hiaten in prestaties te identificeren tussen verschillende afdelingen en vertegenwoordigersgroepen.
Interactieve spraakreactie (IVR)
LiveAgent callcentersoftware kan complexe IVR-structuren ondersteunen. Neem uw eigen IVR-berichten op of upload vooraf opgenomen bestanden en plaats ze in uw LiveAgent spraakreactiesysteem om bellers naar de juiste afdelingen of vertegenwoordigers te leiden.
Automatische oproepverdeling (ACD)
Onze callcenter-app routeert en verdeelt oproepen automatisch volgens de prioriteit van de vertegenwoordiger of wijst deze willekeurig toe. Kies welke instelling het beste bij u past, evenals andere aangepaste instellingen zoals pauzetijden tussen oproepen.
Gespreksopnames
LiveAgent contactcentersoftware biedt onbeperkte opnamemogelijkheden. Elk telefoontje dat wordt gemaakt, ontvangen of beantwoord via LiveAgent, wordt automatisch opgenomen en opgeslagen. Het kan op elk moment worden afgespeeld. Gebruik gespreksopname voor kwaliteitsborging, training of juridische doeleinden.
Softphones
LiveAgent callcentersoftware is compatibel met alle softphone-providers, inclusief Bria, ZoiPer en Linphone. Verander elke desktopcomputer, laptop, mobiele telefoon of tablet in een extern callcentersoftware apparaat voor klantenondersteuning op verplaatsing.
Inkomende callcentersoftware
Het is niet nodig om meerdere apparaten te belasten of voortdurend te controleren op inkomende telefoontjes. Onze inkomende callcentersoftware is een betrouwbare tool die u in de app op de hoogte stelt wanneer een klant probeert contact met u op te nemen op één van uw verbonden apparaten of telefoonnummers.
Geïntegreerde kennisbank
Verbeter de klantentevredenheid en loyaliteit door uw klanten 24/7 ondersteuning te bieden, zelfs wanneer uw contactcentermedewerkers offline zijn. Het aanbieden van een selfservice oplossing, zoals een kennisbank vol handige how-to-artikels, veelgestelde vragen en een gemeenschapsforum, is een must voor elk modern bedrijf.
Historische rapporten
Gebruik onze historische rapporten om uw klantenservice continu te verbeteren. Maak staafdiagrammen, lijndiagrammen, cirkeldiagrammen of vlakdiagrammen en segmenteer de gegevens op week, maand, jaar of een aangepast datumbereik om erachter te komen hoe elke vertegenwoordiger, kanaal, team of afdeling presteert. Kijk hoeveel oproepen er zijn gemaakt, gemist, beantwoord en hoelang elk gesprek duurde. LiveAgent biedt eindeloze rapportagemogelijkheden.
Software voor video-oproepen
Met onze webgebaseerde callcentersoftware kunnen contactcentermedewerkers videochatten met klanten. Bied meer persoonlijke ondersteuning om uw klantenrelaties te versterken en de ervaring van uw klant te verbeteren.

Tevreden klanten zijn de beste klanten

We bieden migratiediensten voor de meest populaire helpdeskoplossingen.

badges
what-is-ticketing-system-ticket-status-LiveAgent-example

Blijf georganiseerd met een uniforme desktop voor vertegenwoordigers

De Nederlandse callcenter software van LiveAgent is eenvoudig te gebruiken, maar sterk genoeg om indruk te maken op professionals. We bieden een intuïtieve gebruikersinterface met een uniforme vertegenwoordigersdesktop in de vorm van een gecentraliseerde algemene inbox. Elke klanteninteractie is netjes georganiseerd in het systeem met meerdere kanalen en kan gemakkelijk worden gelokaliseerd via tags, speciale filters of de zoekbalk.

Door uw contactcentermedewerkers een holistisch overzicht te bieden van elk ticket en het probleemoplossingstraject van elke klant, kunnen uw agenten ervoor zorgen dat uw klanten een naadloze, gepersonaliseerde klantenondersteuningservaring hebben op alle servicekanalen.

Gemakkelijk te beheren contactcentrum

De callcenter software van LiveAgent is flexibel, schaalbaar, volledig aanpasbaar en gemakkelijk te beheren. Of uw bedrijf nu actief is in de e-commerce-, gezondheidszorg-, onderwijs-, automobiel- of Software-as-a-Service-industrie, de geavanceerde technologie van ons contactcentrum, zoals interactieve spraakreatie en automatische oproepverdeler, kan uw ondersteuningsproces stroomlijnen door bellers door te verwijzen naar de juiste afdelingen of vertegenwoordigers.

Real-time-chat

Alles-in-één callcenteroplossing voor kleine bedrijven en grote organisaties

Sluit al uw sociale media-accounts aan met onze contactcenter software om de productiviteit van uw medewerkers te verbeteren en de gegevens van uw klanten te beveiligen. De helpdesk software van LiveAgent kan worden geïntegreerd met Instagram, Twitter, Facebook, Facebook Messenger en Viber.

De Nederlandse helpdesk software van LiveAgent beschikt over de snelste live chat widget op de markt. Zet websitebezoekers binnen enkele seconden om in klanten. Neem proactief contact op, bied persoonlijke en deskundige hulp en geniet van verbeterde klantentevredenheid terwijl u meer omzet genereert.

Stroomlijn alle vragen van klanten naar een gecentraliseerde desktop met meerdere kanalen voor vertegenwoordigers met onze ticketingsoftware. Wijs tickets toe aan verschillende afdelingen en vertegenwoordigers, en organiseer elke zoekopdracht op basis van tags, prioriteit of ontvangen datum. Bekijk het probleemoplossingstraject van elke klant van begin tot eind, via verschillende ondersteuningskanalen en in een contextrijk formaat met onze hybride ticketstroom.

Creëer en styliseer uw eigen kennisbank met behulp van onze WYSIWYG-editor (What You See Is What You Get). Verbeter de klantentevredenheid door uw klanten zelfhulpmiddelen te bieden, zoals artikels met instructies, FAQ’s of gemeenschapsforums.

Ultimate omni-channel help desk software experience

Talloze aanpassingsmogelijkheden

LiveAgent callcenter software is gecreëerd met het oog op flexibiliteit, schaalbaarheid en teamsamenwerking. Omdat elk bedrijf (ongeacht de grootte of de sector waarin het zich bevindt) andere behoeften heeft, is ons contactcenter volledig aanpasbaar. 

Onze software kan worden geschaald voor activiteiten van elke omvang en elk doel of uw contactcenter nu gespecialiseerd is in inkomende klantenservice, uitgaande verkoop of beide. Onze professionele consultants of technisch personeel kunnen u helpen bij het creëren van de meest efficiënte, doeltreffende softwareoplossing die aan uw behoeften voldoet.

Of u nu werkzaam bent in de gezondheidszorg, Software-as-a-Service, automotive, of interne of externe teams heeft, LiveAgent kan worden aangepast aan uw behoeften.

Peter Komornik

LiveAgent combineert uitstekende live chat, ticketing en automatisering waarmee we uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan onze klanten.

Peter Komornik, CEO
logo slido black

Geavanceerde, betaalbare, gebruiksvriendelijke callcenter software met meerdere kanalen

Union icon

Eersteklasse beveiliging

De contactcenter software van LiveAgent is AVG-compatibel, Google OAuth Verified, HTTPS-versleuteld en slaat klantengegevens op in Tier III + of IV of PCI DSS, SSAE-16 of ISO 27001-compatibele faciliteiten.

Euro

Betaalbare software

De callcenter software van LiveAgent wordt aangeboden tegen een freemium-prijsmodel. We bieden gratis callcenter software en een geavanceerde betalende versie die voor een betaalbare prijs wordt aangeboden.

Cloud icon

Cloudgebaseerde Software-as-a-Service

De callcenter software van LiveAgent is volledig cloudgebaseerd. Krijg elke dag gemakkelijk toegang tot de sterke functies van uw contactcentrum.

Gepersonaliseerde ervaringen via meerdere kanalen

Geef uw klanten de mogelijkheid om contact met u op te nemen via de ondersteuningskanalen die zij verkiezen. Of het nu via live chat, email, spraak, video, sociale media of webchat is, LiveAgent staat klaar om een vlotte klantenervaring via meerdere kanalen te bieden die uw klanten verwachten.

Bied zeer persoonlijke, deskundige en contextrijke service met onze contactcenteroplossing en geniet van verbeterde langdurige klantenrelaties, hogere klantentevredenheid, verbeterde klantengetrouwheid en meer verkoopkansen.

Wat vinden onze klanten?

 • Roman Bosch

  Roman Bosch

  Partly

  Het is een genoegen om een ​​geweldig portaal te hebben die onze klantenservice verbetert.

 • christine preusler

  Christine Preusler

  HostingAdvice

  LiveAgent stelt onze vertegenwoordigers in staat om betere, snellere en nauwkeurigere ondersteuning te bieden.

 • Karl Dieterich

  Karl Dieterich

  Covomo

  LiveAgent heeft ons geholpen om 2 belangrijke doelen te bereiken: de klantentevredenheid en de verkoop verhogen.

 • Hendrik Henze

  Hendrik Henze

  HEWO Internetmarketing

  We gebruiken LiveAgent sinds augustus en we zijn er erg tevreden over.

 • Razvan Sava

  Razvan Sava

  Webmaster Deals

  Sinds we LiveAgent gebruiken, is onze responstijd met 60% toegenomen.

 • Taras Baca

  Taras Baca

  XperienceHR

  De conversieratio van onze betalende klanten is 325% gestegen in de eerste maand dat we LiveAgent hebben geïmplementeerd en actief...

 • user testimonials

  Andrej Ftomin

  TAZAR Group

  Ik moet zeggen, ik heb nog nooit zo'n professionele klantenbenadering meegemaakt.

 • Matt Janaway

  Matt Janaway

  The Workplace Depot

  We vinden LiveAgent verreweg de beste live chatoplossing.

 • Viviane Carter

  Viviane Carter

  CSI Products

  We gebruiken LiveAgent voor al onze ecommerce websites. De tool is gemakkelijk te gebruiken en verbetert onze productiviteit.

 • Christian Lange

  Christian Lange

  Lucky-Bike

  Met LiveAgent kunnen we onze klanten ondersteuning bieden, waar ze ook zijn.

 • Jens Malmqvist

  Jens Malmqvist

  Projure

  Ik kan LiveAgent aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in een betere en effectievere klantenservice.

 • user testimonials

  Catana Alexandru

  Websignal

  Ik weet zeker dat we 90% van onze dag zouden besteden aan het doorzoeken van emails als we LiveAgent niet...

 • JanWienk

  Jan Wienk

  All British Casino

  Met LiveAgent zijn we in staat om onze spelers tevreden te houden door efficiëntere ondersteuning te bieden, wat resulteert in...

 • Allan Bjerkan

  Allan Bjerkan

  Norske Automaten

  LiveAgent is betrouwbaar, redelijk geprijsd en gewoon een geweldige keuze voor elk snel online bedrijf!

 • Sissy Böttcher

  Sissy Böttcher

  Study Portals

  We vinden het leuk omdat het gebruiksvriendelijk is en geweldige functionaliteit biedt, zoals handige rapportagefuncties.

 • Peter Koning

  Peter Koning

  TypoAssassin

  We houden van LiveAgent - het maakt het ondersteunen van onze klanten eenvoudig.

 • user testimonials

  Aranzazu F

  Factorchic

  We bieden onze klanten graag de beste ondersteuningservaring. Daarom hebben we voor LiveAgent gekozen.

 • Rick Nuske

  Rick Nuske

  MyFutureBusiness

  Van installatie tot voortdurende ondersteuning en al het andere daartussenin, het team van LiveAgent blijft indruk maken.

 • Vojtech Kelecsenyi

  Vojtech Kelecsenyi

  123-Nakup

  LiveAgent bespaart ons elke dag honderden kostbare minuten door de klantenservice duidelijk en overzichtelijk te maken.

 • Rafael Kobalyan

  Rafael Kobalyan

  Betconstruct

  Onbeperkte vertegenwoordigers, email, sociale media en telefoonintegratie. Dat alles voor minder dan we betaalden bij onze vorige provider.

 • Martin Drugaj

  Martin Drugaj

  Atomer

  We gebruiken LiveAgent sinds 2013. We kunnen ons niet voorstellen dat we zonder LiveAgent werken.

 • Ivan Golubović

  Ivan Golubović

  AVMarket

  Het is een kosteneffectieve oplossing die u kan helpen met een groot aantal ondersteuningsverzoeken via verschillende kanalen.

 • user testimonials

  Rustem Gimaev

  Antalya Consulting Language Center

  Emails beantwoorden vanuit Outlook was zo moeilijk te beheren. Met LiveAgent weten we zeker dat elke email op tijd wordt...

 • Randy Bryan

  Randy Bryan

  tekRESCUE

  LiveAgent is zo geweldig. Met heel weinig tijd en moeite had ik het binnen een paar minuten aan de praat.

 • Timothy G. Keys

  Timothy G. Keys

  Marietta Corporation

  Ik beveel het LiveAgent-product ten zeerste aan, niet alleen als een Kayako-alternatief, maar ook als een veel betere oplossing met...

 • user testimonials

  Mihaela Teodorescu

  eFortuna

  Het ondersteuningsteam reageerde altijd snel met snel te implementeren oplossingen.

 • Hilda Andrejkovičová

  Hilda Andrejkovičová

  TrustPay

  Het helpt ons de aard van de tickets te categoriseren en statistisch bij te houden wat onze klanten het meest...

 • user testimonials

  Alexandra Danišová

  Nay

  We zien LiveAgent als een geweldige tool om met klanten te communiceren.

 • user testimonials

  Samuel Smahel

  m:zone

  LiveAgent versnelde onze communicatie met onze klanten en gaf ons de mogelijkheid om ook met hen te chatten.

 • David Chandler

  David Chandler

  Volterman

  Simpel gezegd - LiveAgent verslaat alles wat er is op deze, of zelfs hogere, prijspunten.

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig

Alle ondersteuningskanalen op één en dezelfde plaats

De callcenter software van LiveAgent kan worden geïntegreerd met meerdere communicatiekanalen en biedt bijna 200 functies.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

FAQ's over callcentersoftware

Wat is callcentersoftware?

Callcentersoftware is een oplossing waarmee bedrijven inkomende telefoontjes van hun klanten kunnen beheren. Het kan een groot aantal functies hebben, zoals gecentraliseerde telefoongesprekken vanaf vaste lijnen of websites, het routeren van gesprekken of zelfs het opnemen van gesprekken. Callcenter software moet callcentermedewerkers ook helpen toegang te krijgen tot belangrijke informatie over hun klanten, zoals bestelgeschiedenis, contactgegevens en eerdere tickets.

Hoe werkt callcentersoftware?

Callcentersoftware werkt door oproepen van vaste lijnen of websites te centraliseren en door te sturen naar uw software. Als een klant belt, scant de software de databank met klanten om te zien of er eerdere informatie over de beller is. Die informatie wordt vervolgens door een vertegenwoordiger opgevraagd en bekeken voordat het gesprek wordt aangenomen. Ondertussen staat het gesprek in de wachtrij. Eénmaal beantwoord, worden de oproepen opgenomen voor training en kwaliteitsdoeleinden.

Wat is IVR in een callcenteromgeving?

IVR is een interactieve spraakreactietechnologie. IVR stelt computers in staat om met mensen te communiceren door middel van spraakopdrachten of tonen van een toetsenbord. IVR wordt gebruikt in een callcenteromgeving om oproepen naar de juiste vertegenwoordigers of afdelingen te leiden. IVR kan ook worden gebruikt om accountinformatie op te halen of feedback te geven.

Wat is de functie van een callcenter?

De belangrijkste functie van een callcenter is om klanten in staat te stellen bedrijven te bellen met al hun vragen over producten, beleid, retourneringen, functionaliteit, probleemoplossing of feedback.

Wat zijn de voordelen van callcentersoftware?

Voordelen van callcentersoftware zijn onder meer een verbeterde efficiëntie van vertegenwoordigers, klantenbetrokkenheid, klantenervaring en hogere verkopen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo