Snelheidstest typen

Wat is een goede typesnelheid?

Er is geen eenduidig ​​antwoord over een goede typesnelheid, maar de gemiddelde typesnelheid voor de meeste mensen is ongeveer 40 woorden per minuut (WPM). Als u solliciteert naar een baan waarvoor u veel moet typen (zoals een medewerker van de klantenservice die veel moet typen tijdens live chats), moet u 60-80 woorden per minuut kunnen typen. Voor andere jobs waarbij typen een hoofdtaak is (zoals juristen, secretaresses of transcribenten) moet u mogelijk tot 100 WPM typen.

Waarom is het belangrijk om een ​​goede typesnelheid te hebben?

Werkgevers geven de voorkeur aan snelle typers omdat ze meer werk kunnen verzetten in een kortere tijd. Het is echter belangrijk dat u de nauwkeurigheid van uw typen niet opoffert voor snelheid. Als u snel typt, maar veel fouten maakt in het proces, moet u teruggaan en alles wat u heeft getypt corrigeren, wat verre van efficiënt is. Als u veel fouten maakt, overweeg dan om uw typevaardigheid te perfectioneren met onze typetest.

LiveAgent - Powerful WYSIWYG editor

De typesnelheidstest gecreëerd door LiveAgent

LiveAgent is de allereerste helpdesk en live chatsoftware die op de markt is verschenen. Het bestaat al sinds 2003 en helpt bedrijven om onberispelijke ondersteuning aan hun klanten te bieden.

Bent u klaar om ons een kans te geven?

Overweldigd door vragen?

Wilt u uw typesnelheid verbeteren om de belasting van de tickets te verminderen? Geen probleem.

Gebruik de toolbox van LiveAgent om uw klanten te verrassen met bliksemsnelle reacties die tegelijkertijd deskundig en gepersonaliseerd zijn.

Met LiveAgent is het eenvoudig om een optimale klantenservice te bieden.

Woman brainstorming

Hoe kan een typetest uw bedrijf helpen?

Verbetert de productiviteit van vertegenwoordigers

Naarmate de typesnelheid toeneemt, verbetert de productiviteit van de vertegenwoordigers. Hoe sneller uw vertegenwoordigers typen, hoe sneller ze tickets kunnen oplossen en verder kunnen gaan met complexere taken.

Snellere oplostijden

Hogere typesnelheid staat gelijk aan het sneller oplossen van tickets. Verras uw klanten met razendsnelle reacties op live chat of sociale media door uw typesnelheid te verbeteren met onze live chat typetest.

Hogere klantentevredenheid

Klanten willen dat hun vragen zo snel mogelijk worden beantwoord. Verras ze met hoge typesnelheid en oplostijden, en verhoog tegelijkertijd de klantentevredenheid.

Verbeter de conversie en de verkoop

Hoge typesnelheid kan u helpen websitebezoekers om te zetten in betalende klanten. Combineer uw snelle typevaardigheid met proactieve live chatuitnodigingen om succes te verzekeren!

FAQ

Een typsnelheidstest is een test die het aantal woorden en tekens telt dat u per minuut kunt typen. Naast snelheid meten typetests ook de nauwkeuringheid van de spelling.

De gemiddelde typesnelheid varieert van sector tot sector, maar de gemiddelde typesnelheid voor een professionele typist ligt tussen de 65 – 70 WPM.

De afkorting WPM (words per minute) staat voor woorden per minuut. Telkens wanneer u een typetest aflegt, moet u proberen tussen 65-70 woorden per minuut te typen.

De CPM (characters per minute) is het aantal tekens dat u per minuut typt, inclusief al uw fouten.

Als u sneller wilt typen, is het belangrijk om te oefenen met typen en de juiste positie voor uw vingers op het toetsenbord te vinden. Concentreer u niet op uw typesnelheid als u net begint. Probeer in plaats daarvan te focussen op het raken van de juiste toetsen zonder naar het toetsenbord te kijken. Zodra u een idee heeft van de locatie van elke toets, kunt u proberen te versnellen. Een geweldige manier om uw typesnelheid te verbeteren, is door oefentests te doen om uw voortgang in de loop van de tijd te zien.

Potentiële en bestaande werknemers vragen om typesnelheidstests af te leggen, kan de productiviteit, klantentevredenheid en daarmee de omzet helpen verbeteren. Hoe sneller uw medewerkers klantenproblemen kunnen oplossen, hoe tevredener uw klanten zullen zijn. Een hoge klantentevredenheid zal op zijn beurt uw retentiepercentage en inkomsten verbeteren.

Typesnelheden zijn belangrijk bij de klantenservice, want hoe sneller een ondersteuningsmedewerker kan typen, hoe meer tickets ze kunnen beantwoorden. Dit vermindert de beslasting van tickets en verbetert de productiviteit en de klantentevredenheid.

Door sneltoetsen te leren zodra u de basisprincipes van typen onder de knie heeft, kunt u de productiviteit en efficiëntie verbeteren omdat u hierdoor minder handelingen dient uit te voeren om bepaalde functies uit te voeren.

U moet uw typesnelheid minstens één keer per maand testen. Omdat de nauwkeurigheid en snelheid van het typen afhankelijk is van het spiergeheugen, is het goed om het te trainen en te oefenen met willekeurig gegenereerde woorden die worden gegenereerd tijdens typetests.

De typesnelheid is belangrijk omdat het aangeeft hoe snel en nauwkeurig u kunt typen. Veel bedrijven gebruiken de typesnelheid als maatstaf om te bepalen of u geschikt bent voor bepaalde functies, zoals medewerker van de klantenservice, secretaris of notulist.

De beste manier om het sneller typen te oefenen, is door typetests steeds opnieuw te doen. In het begin is het belangrijk om u te concentreren op uw spiergeheugen, de plaatsing van uw vingers en om nauwkeurigheid boven snelheid te stellen. Na verloop van tijd, naarmate uw spiergeheugen zich aanpast en u tijdens het typen de juiste toetsen indrukt, kunt u uw aandacht gaan verschuiven naar snelheid.

De typetest van LiveAgent is gratis. We wilden een tool maken die u keer op keer kunt gebruiken om uw typevaardigheid te oefenen en te perfectioneren.

Er is geen ideale opstelling van uw vingers ten opzichte van het toetsenbord. U moet zich echter prettig voelen bij de positie van uw vingers op het toetsenbord. Het kan helpen om uw vingers lichtjes te buigen en uw handen lichtjes naar beneden te plaatsen, zodat ze klaar zijn om te bewegen.

Als u de nauwkeurigheid wilt behouden en tegelijkertijd snel wilt typen, is het belangrijk om niet naar uw toetsenbord te kijken, maar vertrouwt u op uw zintuigen en spiergeheugen. Als u naar het toetsenbord gaat kijken, kunnen uw vingers niet synchroon lopen.

Niet elke werkgever geeft om uw typesnelheid, maar als u solliciteert naar een baan die draait om typen, kan uw typesnelheid een dealbreaker zijn. Over het algemeen moeten vertegenwoordigers van klantenondersteuning, secretaresses, copywriters of administrateurs een gemiddelde of bovengemiddelde typesnelheid hebben om in aanmerking te komen voor de job.

U bent in goede handen!

Related Articles to Typetest
Kant-en-klare ticketsjablonen om de responstijden te verkorten en meteen een consistente klantenservice-ervaring te bieden!

Ticketsjablonen

Het gebruik van standaardantwoorden, vooraf gedefinieerde antwoorden en sjablonen bij het reageren op veelvoorkomende vragen en ondersteuningsverzoeken kan de responstijden verkorten en een consistente klantenservice-ervaring bieden. Het is echter belangrijk om een bibliotheek met efficiënte sjablonen te creëren, gebaseerd op veelvoorkomende scenario's. Voorbeelden van basissjablonen voor ondersteuningstickets worden gegeven, waaronder bevestiging ontvangen van een ticket, ticketvoortgang supdaten en meer informatie aan een klant vragen. Het informeren van de klant dat het probleem is opgelost wordt ook besproken.

Als het gaat om callcentra, zijn er inkomende en uitgaande callcentra die beide geavanceerde software gebruiken om de efficiëntie te verbeteren.

Inkomend versus uitgaand callcenter

Het verbeteren van de klantenservice is belangrijk voor organisaties, met name door het inzetten van geschikte callcentermedewerkers en het bieden van live chat voor realtime ondersteuning. Hierbij zijn zowel harde als zachte vaardigheden belangrijk, waarbij menselijke interactie de sleutel is tot een uitstekende klantenservice-ervaring. Er zijn twee soorten callcenters, inkomend en uitgaand, waarbij inkomende centra zich richten op klantenservice en technische ondersteuning, bestellingen ontvangen en inkomende verkoop, terwijl uitgaande centra zich richten op verkoop. Het is belangrijk om de juiste oplossing te kiezen op basis van zakelijke behoeften.

U hoeft niet verder te zoeken - hier is de checklijst voor klantenservicenormen die u zal helpen alle benodigdheden voor 2022 te dekken.

Checklijst voor Klantenservicenormen

Om een professionele aanpak te volgen voor klantenservice, is het belangrijk om medewerkers te betrekken bij het ontwerpen van processen en hen te voorzien van professionele training. Het bijhouden van prestatieplannen is ook essentieel, evenals het ontwikkelen van vertegenwoordigers. Het monitoren van resultaten en het instellen van een klantenservicebeleid zijn belangrijke aspecten van effectieve klantenservice. Er zijn verschillende tools beschikbaar om deze processen te beheren, zoals scorekaart software, trainingen en feedbackformulieren. Het hebben van een klantenservicebeleid biedt duidelijke richtlijnen voor medewerkers en helpt bij het leveren van consistente service met een hoog kwaliteitsniveau.

Axigen biedt u een oplossing voor kantoorsamenwerking en een e-mailserver. Leer hoe u het in een paar eenvoudige stappen integreert met LiveAgent.

Axigen

Axigen biedt u een oplossing voor kantoorsamenwerking en een e-mailserver. Leer hoe u het in een paar eenvoudige stappen integreert met LiveAgent.

Maak kennis met de helpdeskapparatuur. Begrijp de klantenservice grondig met uitleg van professionals.

Helpdeskapparatuur

LiveAgent biedt helpdesk software voor forex bedrijven met 24/7 klantenservice en gratis proefperiode van 14 dagen. Het kan de klantenervaring verbeteren, reactietijden verkorten en het ticketvolume verlagen. Het is essentieel voor de handelswereld omdat gestroomlijnde communicatie tijd bespaart en inactiviteit inkomstenverlies kan veroorzaken. LiveAgent biedt ook integraties en functies om tegemoet te komen aan verschillende bedrijfsbehoeften en biedt ondersteuning via verschillende communicatiekanalen.

Hieronder vindt u een overzicht van de statistieken over klantenservice en ondersteuning die bij uw organisatie kunnen worden gevolgd. Bekijk het overzicht en leer meer.

Top 20 klantenstatistieken om te meten

De tekst biedt een checklijst voor klantenservicenormen en bespreekt het belang van klantenservice voor bedrijven. Klantenservicevaardigheden worden beschouwd als belangrijk, met name zachte vaardigheden zoals effectief luisteren, empathie en duidelijke communicatie. Onderzoek toont aan dat klantenservice en gedenkwaardige ervaringen belangrijker zijn voor consumenten dan productkwaliteit en prijsconcurrentie. Regel één van klantenservice is dat de klant altijd gelijk heeft. Het doel van de checklijst is het verbeteren van de kwaliteit van de klantenservice en het verhogen van de klantentevredenheid.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.