Gratis proefperiode

Nederlandse inkomende callcenter software

Maak indruk op uw klanten en verhoog hun tevredenheid.
  • ✓ Geen installatiekosten   
  • ✓ 24/7 klantenservice    
  • ✓ Geen kredietkaart nodig    
  • ✓ Op elk moment opzegbaar
Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Header-animatie
Helpdesksoftware

Het #1 inkomende callcenter

Beantwoord meer klantenoproepen met geautomatiseerde callbacks en geautomatiseerde oproeproutering.

  • ✓ Geen installatiekosten
  • ✓ 24/7 klantenservice
  • ✓ Geen kredietkaart nodig
  • ✓ Op elk moment opzegbaar


Ga aan de slag | 14 dagen gratis


Bekijk hoe het werkt

Gebruikt door

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo

Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Nederlandse inkomende callcenter software rechtstreeks in uw helpdesk

Ondanks de snelle opkomst van digitale kanalen, blijft telefonische ondersteuning nog steeds één van de meest populaire manieren van klantencommunicatie, zowel in de B2B- als in de B2C-industrie. Uit onderzoek blijkt zelfs dat 39% van de consumenten de voorkeur geeft aan ondersteuning via de telefoon over andere communicatiekanalen.

Met LiveAgent kunt u direct in uw helpdesk een virtueel callcenter opzetten en oproepen ontvangen vanaf uw vaste lijn of vanaf uw website. Beheer gemakkelijk inkomende klantencommunicatie, verbeter de prestaties van uw ondersteuningsteam en genereer meer omzet.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
logo esky color
slido groen
https://youtu.be/SyvXUDe3g6A

Wat is inkomende callcenter software?

Met inkomende callcenter software kunnen bedrijven een groot aantal telefoontjes van klanten efficiënt afhandelen. De software werkt met IVR (interactieve spraakreactie) -technologie en intelligente oproeprouteringssystemen die het aantal oproepen en wachttijden verminderen, terwijl bellers altijd verbonden zijn met de meest geschikte vertegenwoordigers.

Meer weten

Waarom inkomende callcenter software gebruiken?

Door professionele software in uw inkomend callcenter te gebruiken, kunt u de manier waarop uw bedrijf omgaat met inkomende klantencommunicatie volledig vernieuwen.

Phone icon

Consistente service ervaring

Of het nu gaat om het op tijd beantwoorden van verzoeken van klanten of het sluiten van een verkoop, uw vertegenwoordigers kunnen alleen een positief resultaat behalen als de callcenter software die ze gebruiken hun een reeks handige functies biedt.

Smiley face icon

Meer klantentevredenheid

Met geïntegreerde interactieve spraakreactie (IVR) kunt u de communicatie stroomlijnen terwijl oproepen worden doorgeschakeld naar de juiste afdelingen of vertegenwoodigers, waardoor wachttijden worden verkort en de klantentevredenheid toeneemt.

Clock icon

Meer inkomend omzetvolume

Met onmiddellijke toegang tot gedetailleerde informatie van de beller kunnen vertegenwoordigers relevante producten of diensten up-en cross-verkopen aan uw bestaande klanten en zo de verkoop verhogen.

Alles-in-één Nederlandse callcenter software van LiveAgent

Of het nu gaat om het op tijd beantwoorden van verzoeken van klanten of het sluiten van een verkoop, uw vertegenwoordigers kunnen alleen een positief resultaat behalen als de callcenter software die ze gebruiken hun een reeks handige functies biedt.

Vlotte spraakintegratie

LiveAgent biedt een vlotte integratie met meer dan 99 % van de nationale, regionale en wereldwijde VoIP-partners – kies uw VoIP-provider, verbind onbeperkte SIP-trunks en lokale nummers. U kunt ook pc-naar-pc-oproepen inschakelen en klanten u laten bellen met een klik op een knop rechtstreeks op uw website.

Meer weten
Person holding a pen in the left hand
Call routing feature in LiveAgent's call center software

Een slimme oproeproutering

Om een snelle en nauwkeurige communicatie te garanderen, routeert de callcenter software van LiveAgent automatisch oproepen naar prioriteit of wijst ze willekeurig toe. Met prioriteitstoewijzing worden oproepen gerouteerd naar een beschikbare vertegenwoordiger met de hoogste prioriteit en de langste tijd sinds hun laatste oproep, terwijl willekeurig toegewezen oproepen verdeeld worden tussen de op dat moment beschikbare vertegenwoordigers.

Intelligent IVR systeem

Met een uitgebreide interactieve spraakreactie (IVR) -ontwerptool kunt u zelfs de meest gecompliceerde en gepersonaliseerde IVR-structuren maken, uw spraakondersteuning automatiseren en versnellen, middelen besparen en ervoor zorgen dat oproepen van klanten altijd naar de meest geschikte afdelingen of vertegenwoordigers worden geleid.

Meer weten
Interactive voice response
Woman sitting in front of the sandclock

Onbeperkte gespreksopnames

Geniet van onbeperkte gespreksopnames zonder extra gespreksrecorder software en sla alle inkomende oproepen en voicemailberichten van klanten veilig op in uw LiveAgent-account voor juridische, opleidings- of ondersteuningsdoeleinden. Speel, download of ga terug naar de opgenomen oproepen wanneer u ze nodig heeft om uw klanten beter te kunnen helpen.

Geïntegreerde video chat

Plaats een videochat knop waar dan ook op uw website en laat klanten u vanaf hun computer bellen voor persoonlijkere communicatie. Het videogesprek van LiveAgent is volledig browsergebaseerd, het is daarom niet nodig om een ​​externe applicatie van derden te installeren. Videogesprekken worden veilig opgeslagen als tickets.

Meer weten
Powerful WYSIWYG editor
Two people analyzing reports in front of the plants

Callcenter analyse

Ontvang een volledig overzicht van hoe uw inkomend callcenter presteert met een uitgebreide rapportage. Genereer verschillende rapporten en volg alle belangrijke callcenter statistieken en KPI’s op, inclusief rapporten over de productiviteit en de score van vertegenwoordigers om de best presterende vertegenwoordigers te identificeren en degenen die mogelijk aanvullende training nodig hebben.

Nederlandse callcenter software van LiveAgent gebruiken om de verkoop te stimuleren

Het cloudgebaseerde callcenter van LiveAgent zit boordevol met functies die vertegenwoordigers kunnen helpen meer verkoopkansen te genereren terwijl ze in contact staan ​​met klanten en voortdurende klantenondersteuning bieden.

Business woman walking and holding a mobile phone

Hybride ticketstroom

Ongeacht het gebruikte ondersteuningskanaal, alle communicatie met elke klant wordt gemakkelijkheidshalve opgeslagen in hetzelfde hybride ticket onder dezelfde ticket-ID, met alle belangrijke details die u nodig heeft over de klant en zijn probleem.

Powerful WYSIWYG editor

Uitgebreide klanteninzichten

Met het geïntegreerde beheer van klantenrelaties van LiveAgent kunnen vertegenwoordigers onmiddellijk zien met wie ze aan het communiceren zijn. Voeg velden toe aan elk contact om klantengegevens op te slaan, notities te maken, eenvoudig toegang te krijgen tot eerdere ticketgeschiedenis – en alle context te hebben die u nodig heeft om gepersonaliseerde ondersteuning te bieden en gebruik te maken van up-selling en cross-selling.

Woman sitting in front of the desk thinking about the right solution

Onderdeel van een communicatieplatform met meerdere kanalen

Het inkomende callcenter is slechts een onderdeel van een complexere helpdesk oplossing met meerdere kanalen. Met LiveAgent kunnen uw klanten u overal bereiken. Welke kanalen ze ook gebruiken – email, telefoon, live chat of sociale media – uw vertegenwoordigers kunnen eenvoudig, gemakkelijk en doeltreffend alle klanteninteracties vanuit één plaats beheren via een uniform dashboard en een vlotte klantenervaring met meerdere kanalen bieden. De software heeft meer dan 180 functies, meer dan 40 integraties en bijna eindeloze aanpassingsopties om aan uw professionele behoeften te voldoen.

Hoe u de beste inkomende callcenter software kan kiezen

Als u op zoek bent naar gratis inkomende callcenter software, heeft de tool waarschijnlijk een beperkte functionaliteit. Let bij het vergelijken van oplossingen op de meest essentiële functies zoals interactieve spraakreactie, opties voor oproeproutering, onbeperkte gespreksopnames, rapportage, enz. De tool moet eenvoudig in te stellen zijn en ondersteuningsteams in staat stellen om de volledige callcenter functionaliteit in gebruik te nemen binnen enkele minuten met een paar simpele klikken.

Woman choosing and ordering an item from the menu

Vaste maandelijkse vergoeding, geen extra kosten

Krijg toegang tot cloudgebaseerde callcenter software met zowel inkomende als uitgaande mogelijkheden en zonder extra kosten voor gebruik per minuut – rechtstreeks in uw helpdesk oplossing. LiveAgent biedt de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor uw geld met volledige transparante prijzen, die elke maand alleen voor echt gebruik worden gefactureerd. Geen langetermijncontracten, volgens het pay-as-you-go principe.

Package Name

Alles inbegrepen

Geschikt voor kleine bedrijven, instanties en zelfs grote ondernemingen

39
/maand
Nu proberen

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig

FAQ

Wat is een inkomend callcenter?

Het inkomende callcenter betekent dat het bedrijf oproepen ontvangt, meestal van reeds bestaande klanten. Daarom is het ofwel klantenservice of technische ondersteuning die met deze klanten te maken heeft. Aan de andere kant richt een uitgaand callcenter zich op het werven van nieuwe klanten. Het is dus meestal de taak van de verkoopafdeling.

Hoe kan ik mijn inkomend callcenter verbeteren?

Er zijn een aantal dingen die uw bedrijf kan doen om uw inkomende callcenter te verbeteren. Het eerste dat u moet doen, is een goede training geven. Het tweede dat u kan doen, is uw vertegenwoordigers de juiste tools geven. Uw vertegenwoordigers besteden vaak meer tijd aan het zoeken naar en schakelen tussen platforms, wat van invloed kan zijn op hun workflow en werklast als ze niet over een goede helpdeskoplossing of software beschikken. Als laatste, maar zeker niet minder belangrijk: motiveer uw vertegenwoordigers met beloningen en ga consequent met hen in gesprek. Vraag hun mening over hun dagelijkse workflow en moedig nieuwe ideeën voor verbetering aan.

Hoe kan callcentersoftware uw bedrijf helpen?

Callcentersoftware heeft honderden functies die uw klantenservice-workflow kunnen transformeren. IVR, automatisch terugbellen of doorverbinden zijn bijvoorbeeld enkele standaardopties die van invloed kunnen zijn op hoe effectief uw vertegenwoordigers de oproepen afhandelen. Een groot voordeel van callcentersoftware is dat uw bedrijf de klantentevredenheid kan verbeteren, de verkoop kan verhogen en de productiviteit van vertegenwoordigers kan verhogen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo