Nederlandse inkomende callcenter software

Maak indruk op uw klanten en verhoog hun tevredenheid.
 • ✓ Geen installatiekosten   
 • ✓ 24/7 klantenservice    
 • ✓ Geen kredietkaart nodig    
 • ✓ Op elk moment opzegbaar
Header-animatie
Helpdesksoftware

Er zijn meerdere manieren om te communiceren in ons digitale tijdperk, maar klanten blijven voornamelijk telefonisch contact opnemen met bedrijven. Met de beste oplossing voor inkomende callcentra kan uw bedrijf inkomende en uitgaande oproepen snel en succesvol afhandelen. Kom in contact met uw klanten via meerdere kanalen met behulp van een enkel stuk inkomende callcentersoftware. Stroomlijn de klantenservice van uw bedrijf met een inkomend callcenter om de klantentevredenheid en de verkoop te verhogen.

Wat is inkomende callcentersoftware?

Met software voor inkomende callcentra kan uw persoonlijke of externe callcenter eenvoudig alle inkomende functies vanuit één tool beheren. Er zijn meerdere soorten software voor inkomend bellen:

 • Met een inkomend callcenterservice met meerdere kanalen kunnen uw klantenservicemedewerkers service verlenen aan klanten via meerdere digitale kanalen.
 • Inkomende callcentra met meerdere kanalen vereisen dat u uw klant doorgeeft aan een nieuwe vertegenwoordiger als deze via een andere manier van communiceren wil communiceren.

De softwareoplossing voor inkomende callcentra stroomlijnt uw klantenservice-ervaring, zodat u snel via verschillende kanalen met klanten kunt omgaan. Voor externe callcentra hoeven inkomende callcentermedewerkers niet samen te zijn, waardoor uw bedrijf de bijbehorende kosten kan elimineren. Uw externe teams kunnen hun werk overal ter wereld effectief doen met een lager budget.

Bovendien zijn inkomende contactcentra waardevolle activa voor uw verkoopteams om de producten te pitchen, vragen van klanten te beantwoorden en uiteindelijk deals te sluiten.

Hoe werkt inkomende callcentersoftware?

Interactieve Voice Response (IVR)-systemen stellen bellers in staat om selfservice te gebruiken wanneer ze contact opnemen met een bedrijf . Een inkomende callcentersoftware werkt met behulp van interactieve op vaardigheden gebaseerde routering of voice over internet protocol (VoIP). Op vaardigheden gebaseerde routering wijst bellers toe aan de meest relevante afdeling of vertegenwoordiger. Beide systemen gebruiken een soortgelijk systeem voor het afhandelen van klantenoproepen, zoals:

Wanneer er tijdens kantooruren een inkomend gesprek is, bladert de inkomende callcentersoftware door de databank van het bedrijf om de klant te identificeren en informeert de klantenservicemedewerker.

IVR voorbeeld
 • Stel dat een inkomende beller een bestaande klant is. De vertegenwoordiger heeft toegang tot de gegevens en kan de gegevens van de klant doorgeven voordat hij de oproep beantwoordt.
 • Als een klant een nieuwe beller is, staat zijn informatie niet in de databank. Toch wordt het door de klantenservicemedewerker toegevoegd voor toekomstig gebruik tijdens het telefoongesprek.
 • Als u een IVR, op vaardigheden gebaseerd routeringssysteem of beide gebruikt, krijgt de klant een optie. Hun keuze bepaalt welk routeringssysteem de beller ervaart.
 • Zodra de vertegenwoordiger accepteert, maken ze contact met de klant om te helpen met hun vraag via de telefoon, chat, e-mail of meer, als u een omnichannel inkomend callcenter gebruikt.
 • De vertegenwoordiger kan andere vertegenwoordigers bij het gesprek betrekken, zelfs als hij verschillende communicatiekanalen gebruikt.
 • Met de inkomende callcentersoftware kan het hele gesprek worden opgenomen voor toekomstige kwaliteits- of trainingsdoeleinden.
 • Afhankelijk van de reactie van de klant, markeert de vertegenwoordiger het probleem als opgelost, gesloten, open of vereist follow-up.
 • Als de vertegenwoordiger het probleem als gesloten markeert, kan hij de inkomende beller om feedback vragen via een email, telefoontje of enquête.
 • Het bedrijf kan de informatie die is verkregen over de inkomende beller vervolgens gebruiken om toekomstige klanteninteracties en zakelijke services te verbeteren.

Onderdelen van een inkomende callcentersoftware

Bij het kiezen van inkomende callcentersoftware moeten u en uw vertegenwoordigers vertrouwd raken met de componenten van de software. Het volgende is waaruit de inkomende callcentersoftware bestaat.

Ticketing

Met ticketing kunnen klantenservicemedewerkers één enkele interface gebruiken om efficiënt op vragen te reageren. Wanneer een medewerker van de klantenservice via een willekeurig kanaal een klantoproep ontvangt, genereert deze een ticket. Vertegenwoordigers kunnen deze tickets vinden in een universele mailbox om klanten snel en efficiënt te kunnen antwoorden. Ticketing is een geweldige manier om snel en soepel uitstekende klantentevredenheid te bieden en de bedrijfskosten te verlagen.

LiveAgent's Ticketing overzicht

Live chat

Met Live chatsoftware binnen de inkomende callcentersoftware kunnen leden van uw klantenondersteuningsteam chatten via video, internet, sms en telefoon. Automatisering maakt live chatsoftware mogelijk, waardoor uw klanten hulp kunnen krijgen van klantenservicemedewerkers of AI-aangedreven chatbots om eenvoudige vragen te beantwoorden.

Chatvenster-docking-functie-in-LiveAgent

Callcenter

Het callcentergedeelte van inkomende callcentersoftware is het deel van de service dat interactie tussen bedrijven en klanten mogelijk maakt. Zonder dit kunt u inkomende oproepen mogelijk niet op de juiste manier aannemen of personeel sturen.

Sociale media management

Met het sociale media management gedeelte van uw inkomende callcentra kunt u communiceren via al uw sociale kanalen van één software.

LiveAgent stroomlijnt meerdere klantenservicekanalen in één stuk software

Klantenportaal

Het klantenportaal is een integraal onderdeel van inkomende callcentersoftware. Het biedt klanten snelle toegang tot essentiële accountgegevens zonder rechtstreeks contact op te nemen met het bedrijf. Stel bijvoorbeeld dat de internetverbinding van een klant uitvalt. In dat geval kunnen ze snel naar hun account op de klantenportalpagina kijken om te bepalen of er problemen zijn met facturering of achterstallige betalingen die serviceonderbrekingen kunnen veroorzaken.

Kennisbank

Bij het werken met inkomende callcentra is een kennisbank essentieel om vragen van klanten op de juiste manier af te handelen. Het kan ingaan op veelvoorkomende vragen of technische problemen die zich kunnen voordoen. Via de kennisbank kan een klant zijn probleem oplossen zonder het helpcenter te bellen.

Gratis kennisbanksoftwarethema in LiveAgent
Montana thema in LiveAgent

Belangrijkste kenmerken van effectieve software voor inkomende callcentra

Slimme oproeproutering

Automatisch inkomende oproepen doorsturen van klanten naar vertegenwoordigers met behulp van prioriteits- of slimme oproeproutering. Als u willekeurige toewijzingen gebruikt, worden oproepen willekeurig toegewezen aan beschikbare agenten. Als u prioriteitstoewijzingen gebruikt, worden oproepen met de langste wachttijd doorgeschakeld naar de volgende gekwalificeerde medewerker. Slimme oproeproutering vermindert het aantal verbroken oproepen door ervoor te zorgen dat oproepen zo snel mogelijk worden beantwoord.

Oproeprouteringsfunctie in de callcentersoftware van LiveAgent

Spraakintegratie

Voice-integratie zorgt voor probleemloze integratie van Voice over Internet Protocol (VoIP)-partners. Inkomende callcentersoftware-optie zoals LiveAgent integreert met meer dan 99% van de VoIP-providers. Nadat u verbinding heeft gemaakt met uw provider, kunt u onbeperkt SIP-trunks aansluiten, afhankelijk van uw inkomende callcentersoftware.

Intelligent IVR-systeem

Met een intelligente Interactive Voice Response (IVR) zakelijke tool kunt u gepersonaliseerde en complexe IVR-structuren om uw spraakondersteuningskanalen te versnellen en te automatiseren. Deze functie bespaart middelen en zorgt ervoor dat telefoontjes van klanten naar de juiste agent of afdeling worden doorgeschakeld.

Gespreksopnames

Inkomende callcentersoftware kan inkomende telefoontjes van klanten en voicemails veilig opslaan zonder extra software voor het opnemen van gesprekken. Oproepopname kan worden gebruikt voor trainings- en ondersteuningsdoeleinden, zodat u oproepen die in uw systeem zijn opgenomen, kunt downloaden of afspelen.

Gespreksopnames

Geïntegreerde videochat

Krijg de mogelijkheid om overal op uw website videochat toe te voegen met inkomende callcentersoftware. Met de topgeïntegreerde videochatprogramma’s kunnen videogesprekken browsergebaseerd zijn voor gebruiksgemak, waarbij videogesprekken op dezelfde manier worden opgeslagen als tickets.

Callcenteranalyses

Met de geavanceerde rapportagefuncties van callcenteranalyses kunt u diepgaande rapporten ontvangen over hoe uw callcenter presteert. U kunt belangrijke callcenterstatistieken, KPI’s en vertegenwoordigersproductiviteit bijhouden met verschillende woorden met behulp van callcenteranalyses.

Functie voor analyseoverzicht in klantenservicesoftware - LiveAgent

Hybride ticketstream

Hybride tickets bevatten alle bellergegevens van traditionele ticket-ID’s, zoals het probleem van uw klant en essentiële informatie. Hiermee kunt u klantencommunicatie opslaan onder een ticket-ID, zodat agenten gemakkelijk kunnen zien via welk kanaal de klant contact met u opneemt.

Klanteninzichten

Met Customer Relationship Management (CRM) in uw contactcentersoftware kunnen vertegenwoordigers de details van de beller zien onmiddellijk. Met klanteninzichten hebt u snel toegang tot klantengegevens, kunt u notities maken en eerdere interacties en ticketgeschiedenis bekijken, waardoor u een beter inzicht krijgt in het volledige plaatje en u een betere klantenservice kunt bieden.

Ticket_Klanteninzichten-CRM

Hoe u de beste inkomende callcentersoftware kiest

U moet uw zakelijke vereisten kennen voordat u een inkomende callcentersoftware selecteert die aan uw behoeften voldoet. U moet rekening houden met uw bedrijfsgrootte, bedrijfsdoelstellingen en of uw bedrijf afgelegen is of niet. U wilt een inkomende callcentersoftware kiezen waarmee uw klantenserviceteam klanten via meerdere kanalen kan ondersteunen om uitstekende persoonlijke service te bieden.

Toezeggingen

Houd bij het kiezen van een inkomende callcentersoftware rekening met de verplichtingen van de software. In sommige regelingen verplicht u zich om maandelijks te betalen voor inkomende callcentersoftware. In andere gevallen kunt u een jaarabonnement of software op locatie krijgen.

Prijs

Inkomende callcentersoftware brengt u meestal per medewerker per maand in rekening op basis van uw bedrijfsgrootte en serviceniveau. Uw prijs wordt bepaald door het aantal diensten dat u kiest en hoeveel vertegenwoordigers het platform zullen gebruiken. Hoogwaardige inkomende callcentersoftware heeft geen contract, geen kosten en stelt u in staat om op elk moment te annuleren.

Ondersteuning

Met inkomende callcentersoftware, zoals LiveAgent, hebt u toegang tot een klantenserviceportaal. Met dit portaal kunnen uw agenten informatie, videozelfstudies en klantenondersteuning krijgen.

Klantenportaal

Aangeboden contactopties

Of het nu gaat om email, live chat, telefoon of meer, u wilt een inkomende callcentersoftware kiezen met meerdere contactopties. Kies software waarmee klanten contact met u kunnen opnemen via elk van de huidige communicatiekanalen die u in uw bedrijf gebruikt.

Mogelijkheid om omhoog/omlaag te schalen

Kies een software waarmee u uw maandelijkse abonnement omhoog of omlaag kunt schalen op basis van uw vertegenwoordigers en abonnementsopties, zodat u uw softwareabonnement gemakkelijk kunt aanpassen wanneer uw bedrijf trage of drukke tijden van het jaar heeft.

Samenwerkingsopties

Kies software die samenwerkingsopties biedt via VoIP of sociale kanalen. Zodat uw inkomende callcentersoftware kan worden geïntegreerd met de andere noodzakelijke services om uw klantenservice
soepel te laten verlopen.

LiveAgent Facebook integratie
Facebook integratie in LiveAgent

Softwarebeperkingen

Houd rekening met de beperkingen van uw software. Houd bij het kiezen van functies rekening met de omvang van uw bedrijf en de behoeften van uw klanten. Zorg ervoor dat uw software aan alle behoeften van uw klant kan voldoen.

Demoversie van inkomende callcentersoftware

Bij het kiezen van een inkomende callcentersoftware is het essentieel om vertrouwd te raken met de software voordat u er een kiest. Bedrijven kunnen dit bereiken door middel van een demo waarin ze laten zien hoe de software werkt. Laat zien hoe de software u helpt uw doelen te bereiken en hoe deze u kan helpen uw klanten beter van dienst te zijn. Het nadeel is dat de meeste demo’s van inkomende callcentersoftware precies dat zijn. Toch kunt u met demoversies een inkomende oplossing selecteren die past bij de behoeften van uw bedrijf.

Wat is de beste software voor inkomende callcentra?

Om inkomende callcentersoftware te vinden, moet u de verschillende producten vergelijken met uw zakelijke behoeften. Het beste inkomende callcenter voor u hangt sterk af van of u een klein, middelgroot of groot callcenter heeft.

Kleine bedrijven: Een inkomend callcenter zoals LiveAgent helpt kleine bedrijven hun doelen te bereiken door middel van toegankelijke functies voor de juiste prijs. Inkomend callcentersoftware geeft u de mogelijkheid om uw inkomend callcenterbedrijf te versterken met verschillende schaalbaarheidsopties.

Middelgrote bedrijven: Middelgrote callcentra hebben functies nodig zoals inkomend bellen, uitgaand bellen, chat, ondersteuning via meerdere kanalen, videogesprekken en statistieken. Software zoals LiveAgent kan uw callcenter voorzien van alles wat het nodig heeft om te slagen.

Groot bedrijf: Als u een groot callcenter runt, heeft u de beste inbound callcentersoftware nodig om uw personeelsbestand op te schalen en aan de eisen van de klant te voldoen. Met software zoals LiveAgent kunt u uw services opschalen om te krijgen wat uw bedrijf nodig heeft. Functies zoals interactieve spraakrapportage, inkomend bellen, uitgaand bellen, integratie van sociale media, videochat en selfservice-opties helpen u te gedijen.

Tired of searching?

Are you still looking for software that will help you improve your customer service? LiveAgent may be the solution for you!

Voordelen van het gebruik van inkomende callcentersoftware

Met behulp van inkomende callcentersoftware, zoals LiveAgent, kunt u klantoproepen met een hoger volume beantwoorden. Als u bellers niet kunt bereiken, kunt u geautomatiseerd terugbellen en geautomatiseerde of op vaardigheden gebaseerde oproeproutering gebruiken om bellers naar de afdelingen te krijgen die ze nodig hebben. Door het gebruik van interactieve voice response is het nog nooit zo eenvoudig geweest om met klanten te communiceren.

Ondersteuning via meerdere kanalen stelt u in staat om via meerdere kanalen met klanten te communiceren met slechts één stuk software. Dit leidt tot verhoogde klantentevredenheid en loyaliteit wanneer u uw klanten snelle en behulpzame ondersteuning biedt. Met software voor inkomende callcentra kunt u een betere klantenservice bieden en een succesvoller callcenter runnen.

Hoe u overweldigende ondersteuning via meerdere kanalen kunt bieden?

Implementatie van inkomende callcentersoftware

Het implementeren van een inkomende callcenteroplossing is eenvoudiger dan u denkt. Het proces varieert van software tot software. De meeste, zoals LiveAgent, zorgen voor eenvoudige integratie. We zullen LiveAgent gebruiken voor dit voorbeeld van hoe eenvoudig het is om inkomende callcentersoftware in uw bedrijf te integreren.

Eerst moet u zich aanmelden voor een account voor uzelf en uw vertegenwoordigers en vervolgens de software downloaden. Stel uw LiveAgent-implementaties in en stel de naam in die uw klant ziet wanneer hij met een agent praat. U moet uw huidige telefoondienst verbinden met uw nieuwe inkomende callcentersoftware. U kunt extra aanpassingen aan uw implementatie toevoegen, maar deze eenvoudige installatie kan in minder dan een uur worden gedaan, zodat uw bedrijf snel van start kan gaan.

Kosten van inkomende callcentersoftware

De prijsklasse van inkomende callcenteroplossingen is voor iedereen toegankelijk. U kunt gratis demosoftware gebruiken en verschillende software-opties bieden een gratis proefperiode. Deze proefversies zijn een uitstekende optie voor bedrijven om de software uit te proberen om te zien of deze aan hun behoeften voldoet. De meeste inkomende callcentersoftware werkt met een maandelijks abonnement. U vindt inkomende callcentersoftware op deze lijst die begint bij slechts €1. Er zijn meestal meerdere serviceniveaus met verschillende serviceprijzen op basis van de service die u wilt.

Top 20 aanbieders van inkomende callcenteroplossingen

Om uw kleine, middelgrote of grote callcenter in staat te stellen geschikte software te vinden, hebben we een lijst samengesteld met de 20 beste inkomende callcentersoftware. Alle bedrijven kunnen uw callcenter snel en efficiënt helpen met verschillende aanpasbare functies, voordelen, nadelen en prijsopties.

1. LiveAgent

De uitstekende inkomende callcenteroplossing van LiveAgent is effectief voor kleine, middelgrote of grote bedrijven. LiveAgent-oproepsoftware kan u helpen met alle behoeften van uw callcenter om uw bedrijf efficiënt te runnen.

LiveAgent's startpagina

LiveAgent is een uitstekende oplossing voor inkomende callcentra voor telefonische ondersteuning. Biedt onbeperkte gespreksopnames met snelle chatkanaalopties via hun widget.

Belangrijkste kenmerken

 • IVR / stemherkenning
 • Activiteitendashboard
 • Communicatie via meerdere kanalen
 • Inkomend callcenter
 • VoIP
 • Websitebezoekers volgen
 • Gemengd callcenter
 • Callcenterbeheer

Voordelen

 • Intuïtief in gebruik
 • Software geeft een overzichtelijk overzicht van alle projecten
 • Afdelingsfunctionaliteit en kant-en-klare automatisering

Nadelen

 • Het technische ondersteuningsteam is 24/7 beschikbaar, maar bevindt zich in de EU
 • Er zijn specifieke inbeddingsopties beschikbaar
 • Kan niet inloggen op twee browsers tegelijk op hetzelfde account

Prijs

LiveAgent is een van de weinige programma’s die een gratis versie aanbiedt. Ze hebben ook een gratis proefversie. LiveAgent biedt meerdere serviceniveaus en prijzen, waaronder €15, €29 en €39 per maand.

2. Callcenter Studio Inkomend

Callcenter Studio geeft uw bedrijf de tools om vracht te volgen en interactieve spraakrapportage te gebruiken om uw inkomende belervaring te verbeteren.

Startpagina van Call Center Studio

Callcenter is een geweldige oplossing voor inkomende callcentra voor schaalbaarheid. Callcenter is gebouwd voor snelle interacties met de klantenservice en biedt maximale schaalbaarheid voor uw kleine tot middelgrote bedrijven.

Belangrijkste kenmerken

 • Service Level Agreement (SLA) beheer
 • Sociale media integratie
 • Gemengd callcenter
 • Callcenterbeheer
 • Telemarketingbeheer
 • Inkomend callcenter
 • Campagnespecifieke beller-ID
 • Virtuele assistent

Voordelen

 • 24/7 klantenservice
 • Vertegenwoordigers eenvoudig monitoren
 • Snel uitgaand bellen

Nadelen

 • Verbindingsproblemen
 • Werkt niet met de Google Chrome-browser
 • Uitgaande oproeprapporten zijn moeilijk te lezen

Prijs

Neem contact op met het inkomend team van Call Center Studio om een offerte voor uw callcenterbedrijf te ontvangen.

3. Ringcentral

Ringcentral is handige software voor inkomende callcentra voor videochatten met klanten en andere teamleden.

Ringcentral startpagina

Ringcentral is een goede optie voor kleine tot middelgrote bedrijven om toegang te krijgen tot de functies die hen verbonden houden met klanten.

Belangrijkste kenmerken

 • Op vaardigheden gebaseerde routering
 • Audio-/videoconferenties
 • Realtime inzichten
 • Inkomend callcenter
 • Chatten/berichten
 • Contactbeheer
 • Samenwerking tussen meerdere gebruikers

Voordelen

 • Snel en betrouwbaar
 • Oproepen doorschakelen naar een ander nummer in de app
 • Opname van spraak naar sms

Nadelen

 • Het instellen kan ingewikkeld zijn
 • Beperkte schaalbaarheid
 • Functionaliteit kan in het begin overweldigend zijn

Prijs

Ringcentral biedt een gratis proefversie en gratis software met beperkte functies. Ringcentral biedt vier abonnementen per agent, per maand met verschillende functies voor €19,99, €27,99, €34,99 en €49,99.

4. Zendesk

Zendesk biedt verschillende functies, waaronder inkomend en uitgaand bellen, sms’en, monitorroutering en meer op zijn cloudgebaseerde platform.

Zendesk startpagina

Aanbevolen voor een uniforme werkruimte

Zendesk is een geweldige optie voor inkomend callcenter voor een uniforme werkruimte, zodat u alle functies van de software vanaf één locatie kunt bedienen. Deze functies zijn uitstekend geschikt voor kleine tot grote bedrijven.

Belangrijkste kenmerken

 • Geotargeting
 • Inkomend callcenter
 • Projectmanagement
 • Standaardberichten
 • Corrigerende en preventieve acties (CAPA)
 • Feedbackbeheer
 • Service Level Agreement (SLA) beheer

Voordelen

 • Beschikbaar in meer dan 40 talen
 • Gebruiksgemak
 • Het bijhouden van statistieken is eenvoudig gemaakt

Nadelen

 • Langzamere reacties van de klantenondersteuning
 • Mist functies voor intern gebruik
 • Verwarrend om gebruikers bij te werken en toe te voegen

Prijs

Zendesk is cloudgebaseerde software met een gratis proefversie, maar geen gratis versie van de software. Zendesk biedt een optie van €19, €39 of €89 per vertegenwoordiger, per maand.

5. Talkdesk

Talkdesk bevat veel standaardfuncties die nodig zijn voor uw callcentra, zoals spraakfuncties, uitgaande dialerfuncties, rapporten, analyses en intelligente routeringsfuncties.

Talkdesk startpagina

Talkdesk is een populaire optie voor middelgrote en grote callcentra die Windows, Mac en webgebaseerde tools gebruiken. Talkdesk is uitstekende inbound callcentersoftware voor eenvoudige implementatie en behoud van bijna 100% uptime.

Belangrijkste kenmerken

 • Telemarketingbeheer
 • IVR/stemherkenning
 • Integratie van computertelefonie
 • Inkomend callcenter
 • Voicemailtranscriptie
 • Realtime chat

Voordelen

 • Consistente gesprekskwaliteit en betrouwbaarheid
 • Makkelijk te gebruiken
 • Geluid van hoge kwaliteit

Nadelen

 • Rapporten ontbreken
 • Ondersteuningsreactie kost tijd
 • Gebrek aan functies en opties

Prijs

Een nadeel van Talkdesk is dat uw bedrijf rechtstreeks contact met hen moet opnemen om een offerte voor services te krijgen, waardoor contractverlengingen extra planning vereisen.

6. Zoho Desk

Zoho Desk callcentersoftware heeft functies voor inkomende callcentra die uw bedrijf analytische functies bieden om uw succes te volgen.

Zoho desk startpagina

Zoho Desk is inkomende callcentersoftware die kan voldoen aan de behoeften van kleine, middelgrote en grote callcentra. Zoho Desk is de beste software voor inkomende callcentra. Vanwege de gemakkelijk te navigeren gebruikersinterface en eenvoudige training voor werknemerssoftware.

Belangrijkste kenmerken

 • Voorspellende analyse
 • Gegevensverzameling via meerdere kanalen
 • Toegang en controle op afstand
 • Communicatie via meerdere kanalen
 • Beheer van negatieve feedback
 • Inkomend callcenter
 • Feedbackbeheer

Voordelen

 • Makkelijk om teamgenoten tickets toe te wijzen
 • Aangepast dashboard
 • Eenvoudige CRM-integratie

Nadelen

 • Rapporten kunnen complex zijn
 • Schalen kan ingewikkeld zijn bij het upgraden
 • Geen waarschuwingen wanneer tickets worden doorgegeven aan vertegenwoordigers

Prijs

U kunt abonnementen krijgen bij Zoho Desk die verschillende functies van deze cloudgebaseerde software bevatten tegen een tarief van €14, €23 en €40 per maand, per vertegenwoordiger. Er is zowel een gratis proefversie als een gratis softwareversie.

7. Cloudtalk

Met Cloudtalk kan uw callcenter gebruikmaken van inkomend cloudgebaseerd bellen, spraakfuncties, intelligente gespreksroutering, internationale telefoonnummers, slimme dialers en bewaking van statistieken.

Talkdesk startpagina

Cloudtalk is een uitgebreide cloudgebaseerde callcenteroplossing voor het afhandelen van drukke klantenservicegesprekken via internet. De software is een inkomend callcenteroplossing op afstand die beter kan zijn voor kleinere callcentra.

Belangrijkste kenmerken

 • Virtueel callcenter
 • Inkomend callcenter
 • Telemarketingbeheer
 • Integratie van computertelefonie
 • Personeelsgids
 • Videovergaderen
 • Rapportage en analyse

Voordelen

 • Eenvoudige integratie van sociale media
 • Cloudgebaseerd
 • Behulpzaam ondersteuningsteam

Nadelen

 • Simplistische en basisfuncties
 • Functies zijn nog in ontwikkeling
 • Telefoon-app heeft verbindingsproblemen

Prijs

Cloudtalk biedt een abonnement van €15, €20 en €35 per maand. Er is een gratis proefversie, maar geen gratis versie.

8. GoToConnect

GoToConnect kan u helpen met uw inkomende en uitgaande callcenterbehoeften met complete softwareoplossingen, of uw operatie nu persoonlijk of op afstand is.

GoToConnect startpagina

Deze software biedt inbound callcenteroplossingen voor kleine tot middelgrote callcentra die op zoek zijn naar een complete softwareoplossing.

Belangrijkste kenmerken

 • Inkomend callcenter
 • Callcenterbeheer
 • Enquête- en pollbeheer
 • Wachtrijbeheer
 • Realtime chat
 • Chat en berichten
 • Faxbeheer

Voordelen

 • Beheert gesprekken goed
 • Softwarebetrouwbaarheid
 • Kosteneffectief voor de functies

Nadelen

 • Intens onboardingproces
 • App is traag en kan crashen
 • Innerlijke bedrijfsberichten zijn alleen beschikbaar op desktop

Prijs

GoToConnect kan worden gebruikt op cloudgebaseerde en mobiele services met een optie van €22, €26 en €39 per maand per agent per maand. Er is geen gratis versie van de software, maar er is een gratis proefversie.

9. Salesforce Service Cloud

Het Salesforce-platform biedt analyses, interactieve spraakrespons, inkomende oproepen, CMR-integratie en marketingstatistieken voor uw callcenter.

Salesforce startpagina

Salesforce Service Cloud is geweldige inbound callcentersoftware voor eenvoudige API integraties met uw andere systemen van derden. Deze cloudcontactcenteroplossing staat bekend om het omgaan met de inkomende callcenterbehoeften van kleine en middelgrote callcenterbedrijven.

Belangrijkste kenmerken

 • Verzendbeheer
 • Ticketbeheer
 • IVR en spraakherkenning
 • Inkomend callcenter
 • Selfserviceportaal
 • Rapportage en analyse
 • Communicatie via meerdere kanalen

Voordelen

 • Volg eenvoudig de verkoop
 • Maakt gebruik van automatisering in klantenservice
 • Mogelijkheid om alle klantenserviceactiviteiten te loggen

Nadelen

 • Trainingscurve
 • Complex zonder kant-en-klare aanpassingen
 • Integratie moet worden afgestemd

Prijs

Er is een gratis proefversie, maar geen gratis softwareversie. Er is een optie van €25, €75, €150 en €300 per maand voor uw hele team.

10. Nice CXone

Nice CXone biedt klantenervaring, callcenteranalyses, inkomende en uitgaande diensten. Deze software levert datagestuurde resultaten, waardoor een beter begrip van de bedrijfsvoering mogelijk is.

Nice CXone startpagina

Met deze software kunnen kleine en middelgrote bedrijven klantenservice en callcenterbehoeften bieden met cloudgebaseerde software voor inkomend en uitgaand bellen.

Belangrijkste kenmerken

 • Prestatiestatistieken
 • Door gebeurtenissen geactiveerde acties
 • Inkomend callcenter
 • Enquêtes en feedback
 • Telemarketingbeheer
 • Workflow beheer
 • Realtime chat
 • Communicatie via meerdere kanalen

Voordelen

 • Consistente oproep duidelijkheid
 • Veel maatwerk
 • Gebruikersvriendelijk

Nadelen

 • Analyses zijn moeilijk te gebruiken
 • Moeite met bellen
 • Beperkte technische ondersteuning

Prijs

Prijzen variëren meestal van €90- €100 per gebruiker per maand. Neem direct contact op met de klantenservice voor een offerte. Er is een gratis proefversie, maar geen gratis software.

11. Dialpad

Dialpad biedt uitgaande gesprekken, berichten en videovergaderingen om complete contactcenteroplossingen te bieden voor het opzetten van bedrijven.

Dialpad biedt verschillende klantenservice-oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven die een impact willen hebben op klanten. Dialpad-callcentersoftware wordt aanbevolen voor snelle communicatie met klanten via videochat.

Belangrijkste kenmerken

 • Gespreksopnames
 • Oproeproutering
 • Inkomend callcenter
 • Beller-ID
 • CRM
 • IVR en spraakherkenning

Voordelen

 • Gebruiksgemak
 • Betrouwbare dienstverlening
 • Verschillende gespreksfuncties

Nadelen

 • Beperkte controle over groepen in de app
 • Beperkte beheerdersmogelijkheden
 • Er kunnen verbindingsproblemen zijn

Prijs

Deze cloudgebaseerde software voor uw kleine of middelgrote bedrijf wordt geleverd in een optie van €20 of €30. Als u daarbovenop voordelen wilt hebben, neem dan rechtstreeks contact met hen op voor een offerte. Er is een gratis proefversie, maar geen gratis software.

12. Agile CRM

Agile CRM biedt chatondersteuning voor klanten, telefoonopties en autoresponders.

Agile CRM startpagina

Deze software wordt aanbevolen voor kleine tot middelgrote inkomende callcenterbedrijven. Het kan geschikt zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar alleen individuele functies vanwege de prijsstelling.

Belangrijkste kenmerken

 • Portfolio beheer
 • Doelen stellen en volgen
 • Pijplijnbeheer
 • Inkomend callcenter
 • Contract- en licentiebeheer
 • Beheer van meerdere accounts
 • Netwerkbewaking
 • Callcenterbeheer

Voordelen

 • Alles-in-één oplossing
 • Ruime ondersteunende documenten
 • Veel categorieën om leads en contacten te definiëren

Nadelen

 • Beperkt gebruik van functies
 • Moeilijk te begrijpen configuratie
 • Beperkte klantenondersteuning

Prijs

Agile kent drie serviceniveaus; gratis, €15 en €80 per maand per vertegenwoordiger. Er is een gratis proefversie en een gratis versie van de software beschikbaar.

13. Five9

Five9 biedt inkomende en uitgaande callcentermogelijkheden, professionele services, training en klantenondersteuning.

Five9 startpagina

Deze software is geschikt voor kleine, middelgrote en grote callcenterbedrijven met zijn verschillende functies. Five9 kan op bijna alles worden gebruikt, zoals Windows, Mac, iPhone en webgebaseerde clients.

Belangrijkste kenmerken

 • Gegevensverzameling via meerdere kanalen
 • Inkomend callcenter
 • Klantensegmentatie
 • Personeelsbeheer
 • Campagnabeheer
 • Gemengd callcenter
 • Enquête- en pollbeheer

Voordelen

 • Realtime monitoring
 • Betrouwbare oproepverbinding
 • Gebruiksvriendelijke installatie en gebruik

Nadelen

 • Rapporteren is moeilijk
 • Implementatie is moeilijk
 • Kan een update gebruiken

Prijs

Er wordt geen gratis proefversie of gratis software aangeboden. Five9 biedt een verscheidenheid aan productbundels, maar als u een specifieke offerte nodig heeft, neem dan rechtstreeks contact met hen op.

14. CallHippo

CallHippo biedt inkomende oproepen, automatische distributie, emailondersteuning en spraakopname met hun callcentersoftware.

CallHippo startpagina

Deze software wordt in meer dan 50 landen gebruikt en is ideaal voor kleine bedrijven. CallHippo is geweldige software voor inkomende callcentra voor het gebruik van een virtueel telefoonnummer, waardoor bedrijven over de hele wereld virtuele gesprekken naadloos in hun communicatie kunnen integreren.

Belangrijkste kenmerken

 • Samenwerkingsinstrumenten
 • Telemarketingbeheer
 • Uitgaand callcenter
 • Callcenterbeheer
 • Contactbeheer
 • Inkomend callcenter

Voordelen

 • Nuttige klantenondersteuning
 • Functies hebben gedetailleerde opties
 • Intuïtieve software

Nadelen

 • Slechte gesprekskwaliteit
 • Kan sommige sms-berichten niet ontvangen
 • Kiezer staat niet in de dashboard-app

Prijs

CallHippo heeft opties van €10, €18 en €40. Er is geen gratis proefversie of gratis software. Deze cloudgebaseerde software kan op verschillende apparaten worden gebruikt, waaronder Windows, Mac en mobiel.

15. Twilio

Twilio biedt communicatie met sms, API’s, video- en spraakdiensten.

Twilio startpagina

De software van Twilio is geschikt voor kleine bedrijven die het meeste uit weinig willen halen. Deze software kan eenvoudig worden geïntegreerd in andere software, waardoor het handig is voor kleinere bedrijven om hun online aanwezigheid te vergroten.

Belangrijkste kenmerken

 • Audio- en videoconferenties
 • Rapportage en analyse
 • Berichtpersonalisatie
 • Uitgaand callcenter
 • Prestatiebeheer
 • Inkomend callcenter
 • Uniforme communicatie

Voordelen

 • Mogelijkheid om subaccounts aan te maken
 • Internationale nummerondersteuning
 • Betrouwbare communicatie

Nadelen

 • Licht op functies
 • Klantenondersteuning is alleen email
 • Prijs per gesprek kan duur zijn

Prijs

Deze cloudgebaseerde software biedt unieke betalingsopties variërend van per maand per persoon of per uur. Bellen begint bij 2 cent per minuut. Prijzen voor het ontvangen van oproepen beginnen bij €1 per maand per telefoonnummer en 1 cent per minuut. Er is een gratis proefversie, maar geen gratis versie. Neem rechtstreeks contact op met Twilio voor een offerte.

16. VICIdial

VICIDial kan uw bedrijf helpen met uitgaande gesprekken, inkomende gesprekken, gespreksopname en chat.

VICIdial startpagina

VICIDial is de beste inkomende callcentersoftware voor integratie met Telcom. Deze inkomende callcentersoftware is geschikt voor kleine bedrijven die hun online callcenter willen laten groeien. VICDial biedt ondersteuning voor al hun diensten en maakt het voor kleinere callcentra mogelijk om hun bedrijf te laten groeien.

Belangrijkste kenmerken

 • Campagnabeheer
 • Campagnespecifieke beller-ID
 • Rapportage en analyse
 • Inkomend callcenter
 • Uitgaand callcenter
 • Gemengd callcenter

Voordelen

 • 100% gratis
 • Alternatief voor gelicentieerde software
 • Efficiënte rapportage en tracking

Nadelen

 • Front-end moet worden bijgewerkt
 • Gedwongen terugbellen
 • Steile leercurve

Prijs

VICIDial-software is gratis, afgezien van de initiële kosten voor het ter beschikking stellen van de server, variërend van €400 tot meer dan €1.000, afhankelijk van uw behoeften.

17. 3CX

3CX-software biedt inkomende oproepen, chat- en videodiensten die u kunt gebruiken met uw huidige headsets en andere apparatuur.

3cx startpagina

3CX is perfect voor kleine tot middelgrote callcentfa die op zoek zijn naar software met lage opstartkosten voor servergebruik.

Belangrijkste kenmerken

 • Inkomend callcenter
 • Wachtrijbeheer
 • Realtime chat
 • Videovergaderen
 • Samenwerking tussen meerdere gebruikers
 • Virtueel callcenter

Voordelen

 • Mogelijkheid tot callcenter op afstand
 • Updates gebeuren regelmatig
 • Makkelijk te installeren

Nadelen

 • Minimale aanpassing buiten de gebruikersinterface
 • Geen gedocumenteerde API
 • Beperkte klantenondersteuning

Prijs

U kunt uw eerste jaar gratis gebruik maken van 3CX. Service kost gemiddeld €145 of €180 per agent per jaar in het tweede jaar, waardoor deze software voor iedereen toegankelijk is. Voor een offerte dient u rechtstreeks contact op te nemen met 3CX.

18. Vonage Business Communications

Vonage Business Communications stroomlijnt uw callcenteractiviteiten met een hoge verbindingsefficiëntie en verschillende functies.

Vonage zakelijke communicatie startpagina

Deze inkomende callcentersoftware is ontworpen om goed samen te werken met kleine bedrijven. Vonage Business Communications is een handig inkomend callcenterplatform voor het snel wijzigen van instellingen voor gebruikers en profielen.

Belangrijkste kenmerken

 • Inkomend callcenter
 • Chat en berichten
 • Tweerichtingsaudio en video
 • Uniforme communicatie
 • Realtime chat
 • Rapportage en analyse

Voordelen

 • Pijnloze installatie
 • Ondersteuning voor mobiel en desktop
 • Onbeperkt maandelijks bellen in de hele continentale VS en Canada

Nadelen

 • Latentie en vertraging kunnen optreden op mobiel
 • Moeilijk om contact op te nemen met de klantenondersteuning
 • Niet-intuïtief, instellen kost tijd

Prijs

Er is een optie van €14,99 en €39,99 met €0,03 per minuut toegevoegd aan uitgaande gesprekken. De opties variëren en u kunt rechtstreeks met hen praten voor een verdere offerte.

19. Aircall

Aircall softwarefuncties omvatten telefoonsysteemfuncties zoals voicemail, Interactive Voice Response en virtuele callcenters.

Aircall startpagina

Deze service is een combinatie van waarde en functies die geschikt is voor kleine tot middelgrote callcentra die op zoek zijn naar effectieve callcentersoftware.

Belangrijkste kenmerken

 • Inkomend callcenter
 • Tijdzone volgen
 • Rapportage en analyse
 • Geautomatiseerde begeleider
 • Callcenterbeheer
 • Uitgaand callcenter

Voordelen

 • Nuttige klantenondersteuning
 • Uitstekende telefoonkwaliteit
 • Eenvoudig en intuïtief ontwerp

Nadelen

 • Telefoonnummers kunnen geen sms verzenden of ontvangen
 • Er kunnen fouten optreden in software
 • Hoge kosten in vergelijking met andere dialersoftware

Prijs

Aircall heeft maandelijkse abonnementsopties van €40 en €70, of als u jaarlijks factureert, wordt deze prijs verlaagd naar €30 en €50 per vertegenwoordiger per maand. Er is geen gratis software, maar er is een gratis proefversie beschikbaar.

20. CallRail

CallRail is inkomende callcentersoftware die wordt aanbevolen voor het bijhouden van de gebruikersbetrokkenheid op uw site en het vergroten van uw analytische gegevens.

Callrail startpagina

Callrail is een veelzijdige optie voor kleine en middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar betaalbare software die het meeste uit analyses haalt.

Belangrijkste kenmerken

 • Analyses
 • Inkomend callcenter
 • IVR en spraakherkenning
 • Statistieken voor het bijhouden van oproepen
 • Lead kwalificatie
 • Trefwoord bijhouden

Voordelen

 • Handige rapportagefuncties
 • Eenvoudige installatie
 • Mogelijkheid om oproepen te screenen

Nadelen

 • Rapporteren kost tijd
 • Software kan onbetrouwbaar zijn
 • Minimale aanpassing

Prijs

CallRail abonnementen beginnen bij €45, inclusief tien lokale telefoonnummers en 500 minuten. Neem contact op met de ondersteuning voor een meer gedetailleerd abonnement.

Incallcentersoftware vergeleken

Bij het kiezen van geschikte software voor inkomende callcentra voor de behoeften van uw bedrijf, wilt u hun verschillende functies vergelijken en contrasteren. Hierdoor kunt u de plannen van uw bedrijf met betrekking tot uw callcenter beter opbouwen. Hieronder volgen onze keuzes voor de beste inkomende callcentersoftware op de markt en wat ze perfect zou kunnen maken voor uw bedrijf.

LiveAgent

LiveAgent’s inkomende callcenteroplossing is geschikt als u uw klantenservice en verbinding wilt versnellen. LiveAgent maakt gebruik van de kracht van een robuust klantenserviceportaal dat gebruikmaakt van verschillende tools. Met de snelste chatwidget op de markt kunnen uw klanten snel met personeel chatten, wat de efficiëntie van het callcenter verbetert. LiveAgent Ticketing maakt gebruik van een hybride ticketsysteem dat gebruikmaakt van ondersteuning via meerdere kanalen voor het eenvoudig volgen van problemen via meerdere kanalen. LiveAgent is een van de weinige inkomende callcentersoftware die 24-uurs zakelijke ondersteuning biedt.

Looking for the right CRM software?

LiveAgent offers a wide range of features and integrations so everyone can find what they need. Wanna see it for yourself?

Primo Dialer

Primo Dialer is een innovatieve manier om uw gebruikers te verbinden met hoogwaardige callcenterfuncties die worden aangeboden via telecommunicatie. Primo Dialer onderscheidt zich door een verscheidenheid aan functies tegen een lage prijs te bieden. Primo Dialer zou ideaal kunnen zijn voor middelgrote zakelijke callcenters die innovatieve telecommunicatiefuncties nodig hebben.

PhoneBurner

PhoneBurner maakt dialersoftware waarmee uw inkomende callcenter de prestaties kan stroomlijnen. PhoneBurner beweert dat u 447% meer contacten kunt bereiken met hun inkomende callcentersoftware, waarmee ze zich onderscheiden van andere software. PhoneBurner kan uw klantenserviceteam helpen op het gebied van workflowautomatisering, leadbeheer, rapportage en een power dialer.

ChaseData CCaaS

Deze voorspellende dialer-contactsuite onderscheidt zich door TCPA-compatibel te zijn en online gegevensbeveiliging tegen hackers voor u en uw bedrijf te garanderen. ChaseData CCaaS is een uitstekende match voor callcenters met vijf of meer vertegenwoordigers. ChaseData CCaaS maakt gebruik van functies die callcentra helpen die afhankelijk zijn van een hoge uptime door efficiënt inkomende oproepen en geautomatiseerde outputoproepen te beantwoorden. Financiële diensten zoals incasso en bankieren kunnen deze software gebruiken, waarbij een hoge uptime tussen klanten vereist is om uw B2B- of B2C-doelen te bereiken.

XCALLY

Verbeter de interactie met de klantenservice met behulp van XCALLY’s unieke bewegingstechnologie, die niet wordt gevonden in andere inkomende callcentersoftware. XCALLY is inkomende callcentersoftware met meerdere kanalen die hun Asterisk-service integreert met shuttle- en bewegingstechnologieën, waardoor u geoptimaliseerde bedieningselementen krijgt om alle inkomende callcenterfuncties met hun software af te handelen. XCALLY is een goede optie voor inkomende callcenterbedrijven die op zoek zijn naar professionele oplossingen voor inkomende, uitgaande en gemengde callcentersoftwarediensten.

Is een proefversie van inkomende callcentersoftware nuttig?

Ja! Proberen alvorens te kopen is uitstekend omdat u een inkomende callcentersoftware wilt die voldoet aan de behoeften van uw bedrijf. Gratis gebruik of gratis proefversie opties helpen te zien of een bepaalde software past bij de behoeften van uw callcenter. Maak onderscheid tussen een gratis proefversie en gratis software om er het maximale uit te halen. De optie om alle functies van inkomende callcentersoftware te ervaren, geeft uw team de mogelijkheid om het uit te proberen voordat u iets koopt. De voorwaarden van de gratis proefperiode zijn afhankelijk van de inkomende callcentersoftware. LiveAgent biedt bijvoorbeeld een gratis proefperiode van 14 dagen waarvoor u zich in minder dan 60 seconden kunt aanmelden zonder dat een kredietkaart vereist is.

Stand out from your competitors with a strong
customer service culture​

Besluit

Inkomende callcentersoftware is noodzakelijk voor uw bedrijf, ongeacht de grootte van uw callcenter. Software zoals LiveAgent kan uw bedrijf geld besparen en tegelijkertijd de kwaliteit en kwantiteit van uw klantencommunicatie verhogen. Omdat u aan al uw callcenterbehoeften kunt voldoen, is software voor inkomende callcentra noodzakelijk. Het geeft u de mogelijkheid om beter toegang te krijgen tot klanteninformatie en om klantencommunicatie te stroomlijnen.

De beste alles-in-één software voor inkomende callcentra

Met de beste inkomende callcentersoftware kan uw bedrijf meer bereiken met uw klantenservicemedewerkers, allemaal vanuit één tool. LiveAgent doet dit voor callcentra van elke omvang door uitstekende functies te bieden zonder opstartkosten, geen kredietkaart vereist, 24/7 ondersteuning en de mogelijkheid om op elk moment te annuleren. LiveAgent heeft de ingebouwde mogelijkheid om te integreren met meer dan 200 verschillende soorten software die u al voor marketing gebruikt.

Verbind uw VoIP-provider met helpdesksoftware - LiveAgent

Het systeem met meerdere kanalen van LiveAgent maakt communicatie met alle afdelingen mogelijk. Wanneer u functies gebruikt, zoals ‘s werelds beste chatwidget, kunt u snel communiceren met klanten wanneer ze beginnen te communiceren. Met de superieure cloudgebaseerde telefonische ondersteuning van LiveAgent kunt u onbeperkt gesprekken opnemen en doorverbinden bijwonen, geschikt voor inkomende en uitgaande callcenterbehoeften. Met de analyses van LiveAgent kunt u al uw interacties met uw klanten, verkopen, websitegegevens en zelfs de effectiviteit van uw vertegenwoordigers zien. LiveAgent gebruikt een hybride ticketstream die alle kanalen bereikt met een betalingsplan dat past bij uw behoeften.

De beste inkomende callcentersoftware met geïntegreerde ticketing-, live chat- en callcenterfuncties

Klanten geven er de voorkeur aan om met bedrijven te communiceren via welk medium zij zich het prettigst voelen. Met LiveAgent kunnen inkomende callcentra ticketing, live chat en alle oproepfuncties afhandelen vanwege hun ondersteuning via meerdere kanalen. LiveAgent biedt uw bedrijf inkomende callcenterfuncties zoals interactieve spraakrespons, inkomend bellen, uitgaand bellen, klantenrelatiebeheer, softphone, ondersteuning via meerdere kanalen en analyses.

De beste functierijke software voor inkomende callcentra

LiveAgent software voor inkomend bellen is de meest veelzijdige software die beschikbaar is. LiveAgent biedt meer dan 130 verschillende functies die zijn ontworpen om te helpen bij inkomende oproepen, uitgaande oproepen, statistieken, klantenrelatiebeheer en omnichannel-ondersteuning . Dit geeft uw callcenter meer veelzijdigheid, hogere winsten en tevredener klanten.

Oproepinstellingen in Klantenservicesoftware - LiveAgent

De beste waarde voor de prijs inkomende callcentersoftware

Ongeacht de grootte van uw callcenter, u moet de juiste prijs-kwaliteitverhouding vinden om u te helpen succes en winst te behalen. LiveAgent-software helpt klanten dit alles te doen tegen prijzen die elk bedrijf zich kan veroorloven. Met een gratis proefversie kan uw bedrijf alle functies van LiveAgent 14 dagen testen zonder kredietkaart. Dit betekent dat startende callcentra geld kunnen verdienen zonder geld uit te geven, terwijl u kunt zien hoe het programma werkt in uw team. LiveAgent heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor bedrijven die willen groeien met meer geavanceerde functies, met een serviceniveau-optie van €15, €29 en €39 per vertegenwoordiger per maand.

De best beoordeelde software voor inkomende callcentra

LiveAgent is de best beoordeelde software voor inkomende callcentra, met een gemiddelde beoordeling van 4,7 sterren op Capterra en 4,5 sterren op G2 . Duizenden gebruikers getuigen van de vele voor- en nadelen van LiveAgent. De veelzijdigheid van LiveAgent staat gelijk aan hogere verkopen, gemakkelijke toegang en een betaalbare prijs. Dit is de reden waarom LiveAgent consequent wordt beoordeeld als een van de beste inbound callcentersoftware die beschikbaar is.

De meest toegankelijke software voor inkomende callcentra om in te stellen, te gebruiken en te integreren

Kies een stukje inkomende callcentersoftware die eenvoudig te integreren is met uw huidige activiteiten, eenvoudig in te stellen en eenvoudig te gebruiken voor uw team. Dit betekent minder training voor uw team en meer winst voor uw bedrijf, met meer aandacht voor klanten dan training. LiveAgent zorgt voor beperkte training en snelle installatie met hun gemakkelijk toegankelijke inkomende callcentersoftware. Met de eenvoudige integratie van LiveAgent kunnen agenten klantenverzoeken op de eerste dag afhandelen. Verbeterde toegankelijkheid, gebruiksgemak, configuratie en prijs maken LiveAgent de meest toegankelijke callcentersoftware op de markt.

Om het meeste uit uw inkomende callcentersoftware te halen, moet u het gebruik ervan kennen en mogelijke problemen oplossen; u kunt altijd informatie opzoeken in kennisbanken of in het callcentergedeelte van de LiveAgent Academy. Of lees deze beknopte FAQ-gids voor meer informatie over het gebruik van software voor inkomende callcentra.

Noot van de redactie: als een van de informatie in het recensieartikel onjuist is, neem dan contact met ons op en we zullen het dienovereenkomstig herzien.

FAQ

What level of support is included with my inbound call center software?

The level of support you receive may be very high or very little. Some pieces of software, like LiveAgent, feature 24/7 support. Other platforms may offer limited or only email support. You can learn more about the inbound call center software's support on their website.

Can I set up custom integrations in my inbound call center software?

Integrations vary with each software, but the short answer is yes. For example, inbound call center software like LiveAgent has 195 integrations that are already integrated, or you can simply activate the plugin. This allows you to connect platforms to your call center, connecting your agents to customers using one tool across all platforms. Custom integrations with the LiveAgent software are easy and quick. However, custom integration varies per platform.

What if you don't like the inbound call center software after you purchase it?

Your cancelation options differ with each provider. With LiveAgent you can downgrade or upgrade any time or stop using it. There are no contracts, we bill month-to-month, and there is no setup fee. Most platforms only offer free trials. You would need to contact the individual software company to see if they will reimburse you after starting service; most won't.

How can I improve my inbound call center?

You can make the most of your inbound call center by taking it into the future using inbound calling software. Using an omnichannel business tool like LiveAgent will allow you to connect with customers across all channels, allowing your agents to use only one piece of software to optimize your calls per hour. This enables agents to provide superior services. Suppose you want to improve your inbound call center and assure your business thrives through the digital age. In that case, using an inbound call center software like LiveAgent would help accomplish that.

How do you manage inbound call centers?

You can engage with your customers across all channels and communicate with your team through a single piece of software. LiveAgent uses cutting-edge tools like universal email and advanced ticketing to connect customers and agents. You can distribute tickets to agents and manage your employees while viewing their interactions with your customers.

What is an inbound call in a call center?

The inbound call center is when you have agents dedicated to receiving inbound communication from customers. The key feature of an inbound call center is the customer reaches out to the support team through many different sources, including chat, video, and phone. With the customer reaching out to you, your responses and actions should be swift and effective. An inbound call center can accomplish this.

What are customer service responsibilities at inbound call centers?

Inbound call center agents are the first point of contact with customers. Their responsibilities include providing attentive customer support over chat, phone, and video to solve customer issues. Requiring agents to manage customer interaction across multiple channels and work with other teammates in other departments.

How do I take inbound calls?

You can take inbound calls using software like LiveAgent with one piece of software on your computer or mobile device. With a selection of omnichannel support options like LiveAgent, you can field calls or messages from customers communicating over various tools. You can do this on your desktop or mobile device.

Find the best call center

LiveAgent offers wide range of call center tools, and therefore making it great choice for businesses of all sizes. Curious about all the opportunities?

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo