Geniet vanaf vandaag van onbeperkte opnames, terugbelgesprekken en IVR.

Geniet vanaf vandaag van onbeperkte opnames, terugbelgesprekken en IVR.

  • ✓ Geen installatiekosten
  • ✓ 24/7 klantenservice
  • ✓ Geen kredietkaart nodig
  • ✓ Op elk moment opzegbaar
Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Gratis callcenter software nodig?

Volgens CCW, 62% van de organisaties denkt dat de grootste uitdaging bij het doen van toekomstige investeringen de integratie met de huidige callcentersoftware zal zijn.

Met LiveAgent hoeft dat niet zo te zijn een uitdaging. Voeg uw telefoonnummer toe aan LiveAgent en begin met bellen en gebeld worden via uw browser, hardwaretelefoon of mobiele apps. Sla onbeperkte gespreksopnames op in LiveAgent en gebruik ze voor training of juridische doeleinden.

Begin vandaag met het verhogen van de klanttevredenheid en de productiviteit van medewerkers met onze gratis callcentersoftware.

  • GetApp leaders 2021
  • SourceForge leader fall 2021
  • Best help desk software

Voordelen van een gratis callcenter oplossing

Implementeer gratis callcenter software voor uw bedrijf en geniet van deze voordelen:

Snellere reactietijden

Onze Nederlandse software bevat gratis ticketing functies om u te helpen de totale tijd die u besteedt aan het oplossen van vragen van klanten te minimaliseren.

Centraal contactpunt

Uw ondersteuningsteam kan alle klantenverzoeken van meerdere kanalen op één plaats afhandelen.

Verbeterde productiviteit van uw vertegenwoordigers

Door alle ondersteuningskanalen op één plaats te beheren, besteden uw vertegenwoordigers minder tijd aan het controleren van meerdere apparaten.

Gratis callcenter software functies

De gratis callcenter software van LiveAgent bespaart u heel wat tijd en verhoogt de productiviteit van uw vertegenwoordigers. Verlos uw vertegenwoordigers van het controleren van meerdere apparaten en gsm-apps. Met de gratis callcenter software van LiveAgent kunnen al uw oproepen worden gemaakt en beantwoord binnen het LiveAgent dashboard of onze LiveAgent app. Onze gratis callcenter software ondersteunt ook interne oproepen tussen uw vertegenwoordigers.

Een ander belangrijk voordeel is onze functie voor het opnemen van gesprekken. Met deze functie kunt u uw gespreksopnames opslaan en afspelen voor training en juridische doeleinden.

Call Center Software Demo | LiveAgent | Live Agent04:40Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent
Live Agent
features overview - integration

Extra gratis functies

Verbeter uw klanteninteracties met onze gratis callcenter software. Naast callcenter functies ontvangt u ook een gratis algemeen inbox-ticketingsysteem, live chat, kennisbank en onbeperkte vertegenwoordigers.

Onze gratis callcenter software blijft volledig gratis, maar heeft beperkingen, zoals een zoekgeschiedenis voor tickets van 7 dagen, 1 emailadres, 1 telefoonnummer en 1 live chatknop. Als u geïnteresseerd bent in geavanceerdere functies of in een onbeperkt aantal chatknoppen, emails of telefoonnummers die u kunt integreren met LiveAgent, bekijk dan onze betalende abonnementen.

Gratis callcenter software elimineert tegenslagen bij de klantenservice

Langzame reactietijden

12% van de Amerikanen geeft aan dat een ‘gebrek aan snelheid’ hun grootste frustratie is bij klantenservice. Statista

Gebrek aan duidelijkheid op alle media

72% van de consumenten ervaart het feit dat ze hun probleem aan meerdere mensen moeten uitleggen als een slechte klantenservice. Dimensionaal onderzoek

Gebrek aan doorzichtigheid

72% van de consumenten zegt dat wanneer ze contact opnemen met de klantenservice ze verwachten dat de vertegenwoordiger ‘weet wie ze zijn, wat ze hebben gekocht, en dat hij inzicht heeft in hun eerdere contacten. Microsoft

Men shaking hands - illustration

Probeer LiveAgent vandaag nog

LiveAgent is de meest beoordeelde en de hoogst gewaardeerde Nederlandse helpdesk software voor KMO’s in 2020. Start met onze gratis callcenter oplossing en upgrade op elk moment naar een betalende versie om onbeperkte ticketgeschiedenis, meer functies en geen beperkingen in het aantal live chatknoppen, emailadressen, telefoonnummers en contactformulieren te ontvangen.

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Related Articles to Gratis Nederlandse callcenter software
Wilt u uw gegevens van Helpshift naar een andere oplossing migreren? Bekijk LiveAgent en zie de voordelen. Start vandaag nog met uw gratis proefperiode.

Migreren vanuit Helpshift?

Ondernemingshelpdesksoftware kan communicatie van klanten verzamelen in één interface, inclusief emails, live chats, sociale media en oproepen. Dit kan taken automatiseren om een efficiënte workflow te creëren en voordelen zijn onder meer hogere omzet, klantentevredenheid, klantenbehoud, lagere kosten en kortere responstijden. Helpdesksoftware voor grote ondernemingen biedt hulp aan klanten en kan efficiënt en effectief alle vragen van klanten beheren. LiveAgent biedt dergelijke softwareopties en bijkomende ondersteuning.

Bellen en gebeld worden via internet met onze geavanceerde telefonie software. Voer internationale en regionale oproepen voor lokale prijzen.

Heeft u nood aan betrouwbare Nederlandse telefonie software?

LiveAgent biedt meer dan 40 app-talen en stelt gebruikers in staat elke speciale letter of letteraccent in de applicatie aan te passen. Het is een betrouwbare helpdesk software voor kleine en middelgrote bedrijven, die wereldwijd wordt gebruikt. LiveAgent helpt bedrijven klantenservice van de hoogste kwaliteit te bieden sinds 2004. Daarnaast biedt LiveAgent callcenter-functies tegen een gunstige prijs in vergelijking met concurrenten zoals HubSpot Service Hub, Gorgias, CallHub, CallPage, 3CX, Crisp, LeadDesk, Genesys, Zendesk en Zendesk Talk.

LiveAgent is de hoogst gewaardeerde helpdesksoftware voor kleine bedrijven in 2023. Ontvang een gratis proefversie en laat uw bedrijf meteen groeien!

Helpdesksoftware voor kleine bedrijven

LiveAgent biedt een systeemeigen benadering waarmee KMO's en startende bedrijven hun efficiëntie kunnen verhogen, kosten kunnen verlagen en de klantentevredenheid kunnen verbeteren door uitstekende klantenservice via alle belangrijke communicatiekanalen te bieden en vertegenwoordigers uit te rusten met moderne functies. Bovendien stelt LiveAgent bedrijven in staat om minder te betalen voor meer functies, omdat het mogelijk is om alleen de functies te kiezen die het beste bij uw zaak passen en altijd over opties moet beschikken in plaats van beperkingen.

Met de gratis live chat software van LiveAgent kunt u in contact komen met websitebezoekers en deze effectief omzetten in klanten. Gebruik de snelste chatwidget.

Gratis Nederlandse live chat software nodig?

Bedrijven kunnen klantenloyaliteit en winst vergroten door te investeren in callcentersoftware en het implementeren van live chat. Proactieve chatsjablonen kunnen gepersonaliseerd en getimed worden om de gebruikerservaring te verbeteren en meer verkoopmogelijkheden te bieden. Door gegevensanalyse en klantencommunicatiebeheer software kunnen bedrijven gegevensgestuurde inzichten krijgen om hun omzetgroei en winstgevendheid te ondersteunen. LiveAgent biedt een softwareoplossing voor klantensucces die geschikt is voor bedrijven van elke omvang en sector. Een uitzonderlijke callcenter-ervaring kan klanten loyaler maken en de winst op de lange termijn tot 95% verhogen.

LiveAgent biedt gratis ticketing software die email, live chat, callcenter en kennisbankcommunicatie stroomlijnt in één algemene inbox.

Gratis Nederlandse ticketing software

The use of call center software and live chat can improve customer service and lead to higher customer loyalty and a more favorable brand perception. A website with live chat can result in less waiting time, reduced customer efforts, and increased engagement. Soft skills and human interaction are still critical to excellent service experiences. The Dutch customer communication management software offers a dashboard for customer interactions at no installation cost and a free trial period. There is also a need for self-service, customer portal benchmarks, and social media overview. LiveAgent offers demo, pricing, features, integrations, and alternatives for customer service software, VoIP phone systems, self-service software, incoming call center software, complaint management systems, client portal software, and email management software. The company also provides a support portal, data migration, system status, log changes, and quotation request. The blog, glossary, academy, templates, webinars, and cost calculator help customers to learn more. LiveAgent has received awards and certificates, as well as positive customer reviews. The company has VoIP partners and a partner program.

Onderwijs en ngo's zijn meestal gebrand op het opbouwen van sterke persoonlijke relaties omdat ze daar actief zijn. Het is echter een goed idee om hun persoonlijke activiteiten te beheren met LiveAgent om operationele tijd te besparen.

Helpdesk software voor onderwijsinstellingen & NGO's

LiveAgent is een multifunctionele helpdesksoftware die de efficiëntie van marketingbureaus kan verbeteren. Het biedt vele voordelen, zoals verhoogde klanttevredenheid en productiviteit van vertegenwoordigers. Het is ook geschikt voor verschillende sectoren, waaronder e-commerce, boekhouding en juridische en overheidsinstellingen. Het biedt een centrale locatie voor communicatie en automatiseert verschillende taken, waardoor tijd wordt bespaard. Het biedt ook live chatsoftware en klantenportalen voor directe vragen en informatie over diensten. Een gratis proefperiode is beschikbaar zonder creditcard.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo