Word bereikbaar met contactcentersoftware.

Verhoog uw inspanningen op het gebied van klantenondersteuning vandaag nog met het multichannel contactcenter van LiveAgent.

  • ✓ Geen installatiekosten
  • ✓ 24/7 klantenservice
  • ✓ Geen kredietkaart nodig
  • ✓ Op elk moment opzegbaar
Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Create seamless service experience with contact center software

De digitaal onderlegde consumenten van tegenwoordig gebruiken meerdere platforms om bedrijven te bereiken en verwachten een uniforme ervaring voor al deze platforms. Dat is de reden waarom de meeste klantgerichte bedrijven al contactcenter oplossingen in gebruik hebben om te voldoen aan de vraag van hun klanten naar een vlotte ervaring met meerdere kanalen. Welke kanalen uw klanten ook gebruiken – met de Nederlandse contactcenter software van LiveAgent kunt u eenvoudig, gemakkelijk en doeltreffend al uw klanteninteracties vanuit één plaats beheren.
  • GetApp leaders 2021
  • SourceForge leader fall 2021
  • Best help desk software
key points illustration

Wat is contactcenter software?

Contactcenter software is een tool waarmee bedrijven de communicatie met hun klanten kunnen optimaliseren via alle potentiële contactpunten en kanalen. Dit kunnen spraak-, VoIP-, email-, live chat-, tekst- en sociale mediaplatforms zijn. Met een groeiend aantal bedrijven dat contactcenter oplossingen implementeert, wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor contactcenter software tegen 2025 47,76 miljard euro zal bedragen.

Waarom u cloudcontactcenter software nodig heeft

Cloudgebaseerde contactcenter software maakt het niet langer nodig om te vertrouwen op traditionele oplossingen op locatie. Dat betekent dat u voor het opzetten en uitvoeren van een sterk contactcenter systeem met sterke functies geen dure hardware, infrastructuur en professionele IT-teams meer nodig heeft om het te beheren. Cloudgebaseerde oplossingen zijn geschikt voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties omdat ze schaalbaarheid, flexibiliteit en een verbeterde beveiliging bieden en zeer kostenefficiënt zijn.
maintenance - illustration

Wat u kunt verwachten van het gebruik van contactcenteroplossingen

Beter servicebeheer

Rapportage- en analysemogelijkheden van softwaretools voor contactcentra maken het voor managers gemakkelijk om elk aspect van hun servicewerkzaamheden op te volgen en te beheren, kritieke servicestatistieken bij te houden en inzicht te krijgen in hoe vertegenwoordigers presteren.

Verbeterde gegevensbeveiliging

Software oplossingen voor een contactcenter bieden geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder gegevenscodering en gegevensback-up om gevoelige klanteninformatie te beschermen.

Verbeterde productiviteit

Softwareplatforms voor contactcentra zitten vol met functies waarmee vertegenwoordigers klanteninformatie kunnen opvolgen en problemen snel en professioneel kunnen oplossen met behoud van een hoog productiviteitsniveau.

Extra voordelen van contactcenter software

live chat increases sales

Minder ondersteuning & kosten

Het stroomlijnen, automatiseren en optimaliseren van uw ondersteuningsprocessen betekent kortere reactietijden, snellere oplossingen en minder herhalingsoproepen – dit alles draagt ​​bij aan een grotere efficiëntie van de ondersteuning en lagere operationele kosten.

Integrations pricing-icon

Verhoogde verkoopkansen

Met directe toegang tot uitgebreide klantengegevens, variërend van persoonlijke informatie tot de aankoop- en servicegeschiedenis van elke klant, kunnen vertegenwoordigers relevante producten of diensten verkopen door cross-selling en up-selling waar dit mogelijk is.

Alles-in-één contact center oplossing met meerdere kanalen van LiveAgent

De contactcenter software van LiveAgent is een oplossing met meerdere kanalen, rijk aan functies die uw ondersteuning efficiënter en uw klanten gelukkiger maakt.

Volledig functionele ticketing

De Nederlandse contactcenter software van LiveAgent biedt een volledig gamma aan ticketingfuncties, waaronder slimme ticketverdeling, workflowautomatisering, eenvoudig beheer voor verantwoordelijkheden, standaardantwoorden en sjablonen, beheer van overeenkomsten inzake dienstverleningsniveau, het splitsen en samenvoegen van tickets, tools voor teamsamenwerking, rapportage en nog veel meer voor een snelle en efficiënte oplossing van tickets.

LiveAgent: Ticketing Software Demo | Live Agent03:21Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo
Live Agent
LiveAgent Live Chat Demo | Live Agent02:16Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo
Live Agent

Live chat ondersteuning

Live chat is één van de kernfunctionaliteiten van het contactcenter platform van LiveAgent waarmee u de onmiddellijke ondersteuning kunt bieden die de hedendaagse consument verwacht van merken.

De live chat van LiveAgent zit vol met tientallen zowel gewone als unieke live chatfuncties, waaronder meerdere chatrouteringsopties, proactieve chatuitnodigingen, online bezoekerstoezicht, realtime typweergave en meer.

Spraak- en videogesprekken

Een cloudgebaseerd callcenter is een integraal onderdeel van de complexe contactcentrumoplossing van LiveAgent. Hiermee kunt u oproepen ontvangen van vaste telefoons of van uw website, zelfs de meest gecompliceerde en gepersonaliseerde interactieve spraakfunctie structuren ontwerpen, regels definiëren om oproeproutering en doorverbinden te automatiseren, onbeperkte gespreksopnames maken en nog veel meer.

Call Center Software Demo | LiveAgent | Live Agent04:40Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent
Live Agent
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Integraties voor sociale media

65% van de mensen tussen 18 en 34 jaar gelooft dat sociale media een doeltreffend kanaal zijn voor klantenservice. LiveAgent kan worden geïntegreerd met de meest populaire sociale mediakanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram om u te helpen bij het opvolgen en beantwoorden van al uw sociale mediaberichten, opmerkingen en merkvermeldingen vanuit één dashboard. Met LiveAgent is het niet nodig om te schakelen tussen verschillende sociale accounts of om meerdere apparaten op te volgen.

Volledige alles-in-één oplossing

70% van de consumenten geeft er de voorkeur aan de website van een bedrijf te gebruiken om antwoorden op hun vragen te krijgen in plaats van via telefoon of email contact op te nemen met bedrijven. Met LiveAgent kunt u uw ondersteuningsmogelijkheden uitbreiden door een volledig aanpasbaar selfservice portaal mogelijk te maken met een kennisbank, FAQ’s en klantenforums, waarmee klanten problemen zelf kunnen oplossen zonder tussenkomst van uw vertegenwoordigers.

book lover - illustration
LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview | Live Agent05:20Youtube video: LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview
Live Agent

Contactcenter software nodig?

Met een verscheidenheid aan verkopers van contactcenter software op de markt, kan het moeilijk zijn om er één uit te kiezen. Als u eenmaal weet welk type contactcenter software u zoekt, overweeg dan om een ​​lijst te maken met onmisbare functies die essentieel zijn voor uw klantenserviceteam. Sommige bieden basisfunctionaliteit voor contactcentra, andere bieden geavanceerde mogelijkheden. Bij LiveAgent hebben we een contactcenter oplossing met meerdere kanalen gecreëerd met momenteel meer dan 179 beschikbare functies en meer dan 40 integraties inbegrepen.

Waarom de contactcentersoftware van LiveAgent de juiste is voor u

Cloudgebaseerde technologie

Geniet van snelle implementatie, gebruiksgemak, geavanceerde beveiliging en andere voordelen van cloudgebaseerde technologie.

Vertrouwd door 30.000 bedrijven

Meer dan 30.000 bedrijven in verschillende industrieën hebben LiveAgent gekozen als hun hulpmiddel voor klantenondersteuning.

Schaalbaar & aanpasbaar

De software kan eenvoudig worden geschaald en aangepast aan uw specifieke vereisten.

Savings illustration

Kies een abonnement dat bij uw bedrijf past

De beste contactcenter software is er één die perfect aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen, uw behoeften aan klantenondersteuning en uw budget.

LiveAgent biedt 4 verschillende abonnementen – inclusief een volledig gratis abonnement – zonder contracten of verborgen kosten, met volledig transparante en eerlijke prijzen, die elke maand enkel voor echt gebruik worden gefactureerd. U kunt uw plan ook downgraden en upgraden, en op elk gewenst moment vertegenwoordigers toevoegen of verwijderen.

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig

Veelgestelde vragen over contactcentersoftware

Wat is contactcentersoftware?

Het contactcentersysteem is software waarbij alle klantencommunicatie is samengevoegd in één interface. Dus alle klantencommunicatie bevindt zich in één interface, waardoor het een efficiënte en effectieve contactcenteroplossing is voor uw agenten en klanten. Klanten krijgen snel antwoorden en vertegenwoordigers kunnen vragen van klanten gemakkelijk oplossen. Het contactcenter maakt meestal deel uit van een complexe helpdeskoplossing die verschillende functies biedt om de best mogelijke klantenervaring te creëren.

Wat is een omnichannel contactcenter-oplossing?

Omnichannel contactcenter betekent dat uw bedrijf alle kanalen kan integreren in één contactcenteroplossing en een naadloze klantenervaring kan bieden. Bovendien bevat de contactcenteroplossing gegevens over uw klanten en eerdere ticketgeschiedenis.

Wat is het doel van een contactcenter?

Het doel van het contactcenter is om uw klanten waar nodig op de meest effectieve en efficiënte manier te ondersteunen.

Related Articles to Nederlandse contactcenter software
De checklijst voor evaluatie van de klantenservice is uw kans om verbeterpunten te leren kennen. Besteed aandacht aan de suggesties van uw klanten.

Klantenservice evaluatie checklijst

Een evaluatiesjabloon voor klantenservice kan helpen om zwakke punten van het team te erkennen en toekomstige doelen te stellen. Het stellen van doelen op een SMART manier kan het bereiken van gemeenschappelijke doelen bevorderen en de medewerkers beter laten voelen op het werk. Tools zoals Asana en Basecamp kunnen worden gebruikt om doelen bij te houden en verbeteringen aan te brengen. Door evaluatieprocessen te lanceren, te volgen en te verbeteren, kunnen bedrijven de klantenservice verbeteren en verbeteringen aanbrengen. Een checklijst voor evaluatie van de klantenservice kan helpen bij het identificeren van verbeterpunten, het evalueren van e-mails en telefoongesprekken, het analyseren van prestatiegegevens en het erkennen van zwakke punten. Regelmatige evaluatie van de klantenservice kan leiden tot verbeterde bedrijfsprestaties, betere klanttevredenheid, verbeterde klantenrelaties en meer winst.

Verberg uw emailadres om spam te vermijden, genereer meer leads door op een gemakkelijke manier contact te hebben met de functie van LiveAgent - Contactformulieren. Lees erover.

Contactformulieren

Het artikel bespreekt het belang van het versturen van uitnodigingse-mails om klanten te promoten om zich aan te sluiten bij een klantenportaal. Er worden sjablonen voor uitnodigingen gegeven en er wordt aangeraden om twee follow-up e-mails te versturen binnen een week. Ook wordt de helpdesksoftware LiveAgent besproken, die kan helpen de klantenservice te verbeteren. Er is een gratis proefperiode van 14 dagen beschikbaar en het gebruik van LiveAgent heeft geleid tot een verbeterde klanttevredenheid bij eerdere gebruikers. Er worden ook verschillende functies en prijzen genoemd en er is contactinformatie beschikbaar.

Log op deze pagina in op uw LiveAgent-account. Vul eerst de bedrijfsnaam in en ga verder met een gebruikersnaam en wachtwoord om succesvol in te loggen.

Log in op uw LiveAgent account

LiveAgent is een klantenservicesoftware met functies zoals VoIP-telefoonsystemen en Selfservicesoftware. Het biedt ook alternatieven voor inkomende callcentersoftware, klachtenbeheerssysteem en emailbeheersoftware. LiveAgent heeft partnerships en biedt een partnerprogramma aan. Het bedrijf heeft onderscheidingen en certificaten ontvangen en biedt klantenportaalsoftware. Klanten kunnen zich aanmelden voor een demo, terwijl het bedrijf momenteel bezig is met het opstarten van het LiveAgent dashboard nadat u zich heeft aangemeld. Onze website maakt gebruik van cookies en u kunt kiezen om deze te accepteren of af te wijzen.

Nodig de bezoekers van uw website uit om live te chatten met uw vertegenwoordigers. LiveAgent biedt verschillende uitnodigingen. Lees erover en probeer het nu in LiveAgent.

Chatuitnodiging galerij

LiveAgent biedt een verscheidenheid aan softwareoplossingen voor klantenservice, zoals telefoonsystemen, klachtenbeheer- en callcentersoftware, en cliëntenportaalsoftware. Hun website biedt gebruikers een demo, informatie over prijzen en integraties, en bedrijfsinformatie en ondersteuning. Na aanmelding start LiveAgent de installatie van uw dashboard en stuurt onmiddellijk inloggegevens naar uw e-mailadres.

Bent u op zoek naar een beter alternatief voor LivePerson? Denk eens aan LiveAgent, bekroonde helpdesk software met meerdere kanalen.

Bent u op zoek naar een beter alternatief voor LivePerson?

LiveAgent wordt geprezen door veel klanten voor het verbeteren van hun klantenservice en het verhogen van de klanttevredenheid en verkoop. Het biedt efficiënte communicatie met klanten via verschillende kanalen, zoals e-mail, sociale media en chat. Klanten vinden LiveAgent gebruiksvriendelijk en biedt geweldige functionaliteit, zoals handige rapportagefuncties. Het product wordt geprezen als betrouwbaar, redelijk geprijsd en efficiënt in het beheren van een groot aantal ondersteuningsverzoeken. Er zijn positieve commentaren over de snelle ondersteuning van het team.

Beheer uw contacten met LiveAgent. Bekijk informatie over uw klanten, bijv. taalvoorkeuren of klantengegevens die zijn vastgelegd in aangepaste contactvelden

Contacten

Het artikel bespreekt het belang van helpdesk- en contactcentersoftware voor bedrijven die efficiënte klantenservice willen bieden. Het benadrukt het belang van het kiezen van de juiste software en beschrijft verschillende oplossingen, waaronder LiveAgent. Er wordt ook aangeraden om uitnodigingse-mails te versturen naar klanten om zich aan te sluiten bij een klantenportaal en er wordt gratis callcentersoftware aangeboden. Het artikel herhaalt de voordelen van LiveAgent en benadrukt de mogelijkheid om klanteninformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingsfuncties.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo