Effectieve uitgaande callcentersoftware

Verhoog uw verkoop- en marketinginspanningen met onze geïntegreerde CRM-callcenteroplossing.

 • ✓ Geen installatiekosten
 • ✓ 24/7 klantenservice
 • ✓ Geen kredietkaart nodig
 • ✓ Op elk moment opzegbaar
Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Verkoop meer met outbound callcentersoftware

Ondersteun uw klanten proactief door hen te contacteren met uitgaande callcenter software – verbeter klantenrelaties, optimaliseer uitgaande klanteninteracties en genereer meer verkoopkansen. Met de callcenter software van LiveAgent kan uitgaande klantencommunicatie eenvoudig en efficiënt worden afgehandeld, rechtstreeks vanuit uw helpdesk.

Uit onderzoek van inContact blijkt dat het merendeel van de consumenten er daadwerkelijk voor openstaat om proactief benaderd te worden door bedrijven. In feite geeft 73% van degenen die een positieve ervaring hebben gehad met een inkomend gesprek van een bedrijf/diensverlening aan dat ze een positieve verandering hadden in hun perceptie van de organisatie die hen opbelde.

 • GetApp leaders 2021
 • SourceForge leader fall 2021
 • Best help desk software
Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent

Wat is uitgaande callcenter software?

In tegenstelling tot inkomende callcenter software die door bedrijven wordt gebruikt om inkomende oproepen van klanten af te handelen, kunt u met uitgaande callcenter software uitgaande oproepen plaatsen naar potentiële klanten of huidige klanten. Uigaande oproepen kunnen om verschillende redenen worden gedaan, zoals het proactief ondersteunen van klanten, cross-selling of upselling aan bestaande klanten, het uitvoeren van enquêteonderzoek, enz.

Het merendeel van de huidige callcenter software oplossingen combineren zowel uitgaande als inkomende callcenter functionaliteit. Het kiezen van de beste uitgaande callcenter software komt meestal neer op het selecteren van de tool met de meest geschikte set functies.

Benader uw klantencommunicatie proactief met uitgaande Nederlandse callcenter software

Proactieve klantenondersteuning

Bied proactieve ondersteuning en neem contact op met uw klanten vooraleer ze zelf om hulp vragen.

Clock icon

Verlengingen van producten of diensten

Als het om verlengingen gaat, kan een tijdig telefoontje bedrijven helpen voorkomen dat ze klanten verliezen.

Upselling en cross-selling van producten

Breid uw aanbiedingen uit naar bestaande klanten door upselling of cross-selling van relevante producten.

Alle functies voor uitgaand bellen in één software

Met sterke functies voor inkomende en uitgaande callcenter software kan LiveAgent u helpen de communicatie met klanten te verbeteren, de efficiëntie en de productiviteit van uw klantenondersteuningsteams te verbeteren en de klantentevredenheid te vergroten. Sluit elke VOIP-provider aan, stel slimme gespreksroutering in, maak aangepaste interactieve spraakfunctiestructuren, behandel gemakkelijk gemiste oproepen, sla onbeperkte gesprekopnames op, ontvang oproepen van uw website en maak videogesprekken met chat mogelijk – allemaal vanuit LiveAgent.

Woman in shopping cart with winning posture and smartphone in hand
Woman sitting in front of the desk thinking about the right solution

Uitgaand callcenteroplossing binnen een helpdesk met meerdere kanalen

Onze Nederlandse callcenter software is slechts een onderdeel van ons helpdeskplatform met meerdere kanalen dat meer dan 180 functies, meer dan 40 integraties en eindeloze aanpassingsmogelijkheden bevat. LiveAgent bevat een sterk ticketingsysteem met automatisering, een eigen live chat, integratie van sociale media en selfservice mogelijkheden. Laat uw klanten contact met u opnemen via het kanaal van hun keuze, terwijl uw vertegenwoordigers alle communicatie efficiënt vanaf één plek kunnen afhandelen.

Integraties inbegrepen

Met meer dan 40 integraties kunt u uw uitgaande klantencommunicatie sterk vereenvoudigen en verbeteren. Ontvang meldingen over nieuwe tickets terwijl u zaken op Slack afhandelt, registreer nieuwe PipeDrive deals, factureer gebruikers met ChargeDesk – allemaal vanuit uw LiveAgent ticketpaneel.

Designer holding pen in hand

Meer dan 3.000 beoordelingen op hoog gewaardeerde vergelijkingswebsites

G2 Crowd
Trustpilot
GetApp

Gebuik LiveAgent voor uitgaande klantencommunicatie en het stimuleren van verkoop

Agent providing support to customer

Start uitgaande communicatie met een paar klikken

Start uitgaande oproepen of email naar uw potentiële klanten in slechts een paar klikken – rechtstreeks vanuit uw LiveAgent dashboard, terwijl u de website van uw potentiële klant bezoekt. Indien ingeschakeld, kan de functie een grote hulp zijn, vooral voor B2B verkoopteams omdat het verkoopsvertegenwoordigers in staat stelt om uitgaande interacties snel en gemakkelijk af te handelen.

Gemakkelijke toegang tot diepgaande klanteninzichten

Met de uitgaande klantenrelatiebeheer software van het callcenter van LiveAgent krijgt u onmiddellijk toegang tot uitgebreide klanteninzichten, inclusief de persoonlijke gegevens van elke klant, eerdere aankopen en servicegeschiedenis – alles in één hybride ticketstroom. Gewapend met deze kennis kunnen vertegenwoordigers proactief contact leggen met bestaande klanten en uw producten doeltreffend up- of cross verkopen wanneer dat mogelijk is.

Make use of unlimited call recordings

Maak gebruik van onbeperkte gespreksopnames

Met de onbeperkte gespreksopname functie kunt u al uw klantengesprekken en voicemailberichten veilig en gemakkelijk opslaan in uw LiveAgent account. Deze functie zorgt ervoor dat er geen telefoontjes van klanten verloren gaan en stelt vertegenwoordigers in staat eenvoudig toegang te krijgen tot gespreksopnames en deze opnieuw af te spelen als ze een herinnering nodig hebben aan wat er in eerdere communicatie is gebeurd om klanten te benaderen met relevante aanbiedingen.

Gebruik proactieve chat om meer klanten te overtuigen

Betrek potentiële klanten op uw website door het gebruik van proactieve chatuitnodigingen die deel uitmaken van de helpdesk oplossing met meerdere kanalen van LiveAgent. Stel geautomatiseerde chatuitnodigingen in voor aangepaste URL’s op uw website (zoals uw pagina met tarieven) of nodig bezoekers uit om met uw vertegenwoordigers te chatten tijdens het afrekenproces om hun aankoopvertrouwen op te bouwen, hun winkelervaring te verbeteren en ze om te zetten in betalende klanten.

Use proactive chat invitations to convert visitors into customers
Woman holding smartphone and chatting on social media

Volg en betrek potentiële klanten op sociale media

Volg uw sociale media-engagementen op met LiveAgent. De software kan probleemloos worden geïntegreerd met de meest populaire mediakanalen, zoals Facebook, Twitter en Instagram. Volg eenvoudig en reageer onmiddellijk op al uw berichten, opmerkingen en merkvermeldingen op sociale media vanuit één enkel dashboard. Bied tijdig hulp en zet meer leads om in verkopen.

Leer van callcenter analyses

De callcenter software van LiveAgent bevat geïntegreerde analyse- en rapportagefuncties. Krijg waardevolle inzichten uit bijna eindeloze rapportagemogelijkheden die verschillende callcenterstatistieken en KPI’s bijhouden. Genereer verschillende soorten rapporten, weet hoe uw callcenter presteert en identificeer verbeterpunten.

Learn from customer analytics and insights

Waarom is LiveAgent uitgaande callcentersoftware de juiste keuze?

Woman holding smartphone connected to Wi-Fi

Gebruiksvriendelijke cloudgebaseerde technologie

LiveAgent is cloudgebaseerd en eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Neem onze sterke Nederlandse callcenter software binnen enkele minuten in gebruik zonder uw IT-personeel erbij te moeten betrekken.

Outbound call center software

Uitgaande en inkomende oproepen

LiveAgent combineert softwarefuncties van zowel uitgaande als inkomende callcentra. Ontvang onbeperkt inkomende oproepen of neem proactief contact op met klanten.

Confused woman in front of the computer

Geen extra kosten per minuut

Krijg waarde voor uw geld met een eenvoudig en transparant prijsmodel zonder langetermijnscontracten en zonder extra kosten voor gebruik per minuut.

Call center that is part of help desk software by LiveAgent

Een alles-in-één platform met meerdere kanalen

Het callcenter is slechts een onderdeel van een complexere oplossing waarmee u eenvoudig tickets, emails, chats, spraakcommunicatie en berichten op sociale media kunt beheren.

Krijg LiveAgent voor een eerlijke prijs

Krijg professionele outbound en inkomend callcentersoftware ingebouwd in een krachtige helpdeskoplossing tegen een vaste maandelijkse prijs, zonder verborgen kosten of langetermijnverplichtingen. Meld u aan voor een gratis proefperiode van 14 dagen om volledige toegang te krijgen tot alle beschikbare functies.

14 dagen proefperiode
Geen kredietkaart nodig
en veel meer
$9 maand

Small business

 • Onbeperkte ticketgeschiedenis
 • 3 email addresses
 • 3 contact forms
 • 1 API key
$29 maand

Medium business

 • Everything in Small, plus
 • 10 email addresses
 • 3 live chat buttons
 • Departments management
$0 maand

Gratis

 • 7 dagen ticketgeschiedenis
 • 1 emailadres
 • & chatknop
 • 1 contact form

Veelgestelde vragen over uitgaande callcentersoftware

Wat is een uitgaand callcenter?

Het uitgaande callcenter is meestal een verkoopafdeling die belt om nieuwe leads voor het bedrijf te genereren.

Waar kan ik software vinden om uitgaande gesprekken af te handelen?

De beste manier om te zoeken naar software waarmee uw vertegenwoordigers uitgaande gesprekken effectief kunnen afhandelen, is door naar de vertrouwde beoordelingswebsites te gaan, zoals G2 of Capterra. Maak daarna een beslissing op basis van de beoordelingen, functies, prijs en maatwerk.

Wat zijn de voordelen van uitgaande callcentersoftware?

De voordelen van uitgaande callcentersoftware zijn onder meer: meer leads, verbeterde workflow voor klantenservice, minder kosten met VoIP-services en betere naamsbekendheid.

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig
Related Articles to Uitgaande Nederlandse callcenter software
Callcenterscripts moeten introducties van vertegenwoordigers, slotzinnen en protocollen bevatten om klanten in de wacht te zetten.

Callcentersjablonen die sterke klantenrelaties opbouwen

Het gebruik van callcenterscripts zorgt voor consistentie en kwaliteit in de communicatie van ondersteuningsmedewerkers met klanten. Een goed callcenterscript moet een introductie bevatten en klanten op een respectvolle manier helpen met hun problemen. Het script moet ook instructies bevatten over het omgaan met een crisissituatie en het sluiten van een gesprek. Een goede klantenservice is essentieel om sterke klantenrelaties op te bouwen en het is belangrijk om empathisch te zijn en begrip te tonen. Er zijn verschillende templates beschikbaar voor callcenterscripts, maar de lengte hangt af van het soort klanten waarvoor een bepaald callcenter werkt.

Als u uw klanten een uitstekende klantenservice wilt bieden, is het gebruik van gratis virtuele callcentersoftware een geweldige manier om aan de slag te gaan.

Gratis callcentersoftware

Callcentersoftware is een belangrijke tool voor bedrijven die een virtueel callcenter willen creëren om efficiënter de klantenservice te kunnen bieden. Het is een cloudgebaseerde tool die kan worden geïntegreerd met bestaande telefoons en andere applicaties en kan helpen bij het beheren van inkomende en uitgaande telefooninteracties. Er zijn verschillende soorten callcenteroplossingen op de markt, waaronder inkomende callcentra, uitgaande callcentra en contactcentra met meerdere kanalen. Het is belangrijk om te kiezen voor een callcentersysteem met de juiste services en functies, ongeacht het feit of het een gratis of betalende oplossing betreft.

Telefoons zijn nog steeds goed voor 68% van alle ondersteuningsinteracties. Bekijk onze callcentersjablonen om de dagelijkse klantencommunicatie te verbeteren.

Callcentersjablonen

Ondanks de opkomst van digitale communicatiekanalen, blijft telefonische ondersteuning belangrijk en heeft het een grote impact op de klanttevredenheid en perceptie. Er zijn etiquettetips en callcentersjablonen beschikbaar om professionele en betere klantenservice te bieden, zoals het correct begroeten en beëindigen van een gesprek, het goed informeren van de klant, het in de wacht zetten en doorverbinden van gesprekken.

Klantencontactsoftware is een programma dat de efficiëntie van een contactcenter verhoogt. Leer meer door de LiveAgent-woordenlijst te verkennen.

Software voor klantencontact

Er zijn 6 soorten software voor klantencontact, waaronder gedeelde inbox- en ondersteunende software, servicedesksoftware en telefonische ondersteuningstools. Andere systemen zijn berichten- en chatsystemen, CRM-software voor klantenrelatiebeheer en kennisbanksoftware voor informatie-uitwisseling. Het gebruik van deze software is essentieel voor bedrijven die waarde hechten aan goede klantenservice en kan de communicatie consolideren en de klanttevredenheid verbeteren. LiveAgent biedt verschillende systemen en functies voor klantenbeheer.

Bekijk de beste callcentervergelijking voor 2023 op basis van prijs, functies, functionaliteit en klantenrecensies van Captterra, G2 en meer!

Alternatief voor callcenter voor verkoop en ondersteuning

Het artikel vergelijkt verschillende software-oplossingen voor callcenters, waaronder LiveAgent, AirCall, RingCentral, TalkDesk en Zendesk Talk. Het bevat informatie over de prijsklasse, functies zoals gespreksregistratie en voorspellende kiezers, en rapportage/analyse. Samenvattend bieden alle genoemde oplossingen een gemengd callcenter, een inkomend callcenter, een handmatige kiezer en een beheer van de wachtrij voor oproepen, terwijl niet alle oplossingen alle functies ondersteunen, zoals voorspellende kiezers en realtime chat. LiveAgent wordt beschreven als een alternatief voor klantenondersteuning.

De telefoon staat nog steeds bovenaan de lijst als meest gebruikte en geprefereerde methode voor consumenten. Lees meer over hoe het callcenter werkelijk werkt.

Hoe een callcenter werkt

Het is belangrijk om bij het maken van klantenservicescripts rekening te houden met onder meer introducties, communicatie, crisissituaties en gespreksbeëindiging. Empathie en begrip zijn essentieel voor medewerkers van de klantenservice. Verschillende voorbeelden van callcentersjablonen worden gegeven om te helpen bij het doorverwijzen van klanten naar de juiste afdelingen. LiveAgent is een betaalbaar systeem voor klantenservice en biedt ook ondersteuning.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo