Op zoek naar een alternatief voor Service Hub?

Service Hub door HubSpot is een geweldige software die ticketing, live-chat en chatbots gebruikt. Service Hub is ideaal voor bedrijven met grote budgetten die reeds de marketing en sales-hub van HubSpot gebruiken. Als je echter op zoek bent naar een voordelig alternatief voor Service Hub, overweeg dan LiveAgent.

LiveAgent is een volledig uitgeruste helpdesksoftware die de productiviteit van je klantenserviceteam een boost zal geven, de klantentevredenheid zal verhogen en je tegelijkertijd geld zal besparen. LiveAgent heeft wereldwijd reeds meer dan 15000 bedrijven en 150 miljoen eindgebruikers bediend. Sluit je bij hen aan om klantenservice van wereldklasse te bieden. Wij maken het gemakkelijk.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

3 redenen waarom bedrijven overstappen naar LiveAgent

Ontdek hoe LiveAgent zich onderscheidt van andere alternatieven

Verhoogde Tevredenheid

LiveAgent verbetert de klantentevredenheid & de omrekeningskoersen.

Verhoogde productiviteit

Verminder de werktijd van je vertegenwoordigers en los meer vragen van klanten op dankzij onze universele inbox.

Vol Nuttige Functies

Met meer dan 179 helpdeskfuncties wordt ondersteuning bieden een makkie.

features overview - integration

Sterk alternatief voor Service Hub

De beste waarde voor je geld krijgen is cruciaal wanneer je op zoek bent naar een geweldige helpdesksoftware. Dat is waarom LiveAgent 4 scherp geprijsde pakketten aanbiedt. De kernpakketten bevatten een hybride ticketstroom, een algemene inbox met meerdere kanalenrapportageautomatiseringsregelsgamificatie en veel meer! Met LiveAgent krijg je meer voor minder — dus als je op zoek bent naar een volledig uitgerust alternatief voor Service Hub, probeer dan LiveAgent.  Start je gratis 14-daagse demo vandaag. Geen kredietkaart vereist.

Gamificatie functies

Sta je ondersteuningsvertegenwoordigers toe badges en niveaus te verdienen wanneer ze acties uitvoeren die bijdragen aan het algehele succes van je bedrijf. Bekijk individuele en teamklassementen en genereer verslagen om een gezonde concurrentie binnen je klantenservice-afdeling te bevorderen.

Agent report dashboard in LiveAgent

Snelste chatwidget

Als je op zoek bent naar een alternatief voor Service Hub en snelheid belangrijk voor je is, dan is LiveAgent precies waar je naar op zoek bent. LiveAgent beschikt over de snelste chatwidget op de markt — het wordt in slecht 2.5 seconden weergegeven.

Een snelle chatwidget is de juiste keuze als je een websitebezoeker heel effectief wil omzetten in een klant. Volgens een verslag van eMarketer maakt 35% van de bezoekers van een website een online aankoop na het gebruiken van een live-chat.

LiveAgent live chat conversation example-gif
connected world map

We zijn meertalig

Onze software is meertalig. LiveAgent is beschikbaar in 43 verschillende vertalingen (sommige gedeeltelijk) en ondersteunt taalaanpasbare widgets.  Laat vreemde talen geen barrière vormen tussen jou en je klanten. Wij zorgen er voor.

U verdient het beste

LiveAgent is de meest en hoogst beoordeelde helpdesksoftware voor KMO’s in 2020. Dat is waarom het zo’n geweldig alternatief is voor Service Hub. LiveAgent bespaart je tijd en geld, zodat je jezelf kan concentreren op wat belangrijk is — betekenisvolle relaties met je klanten opbouwen.

winners illustration

Vergelijking tussen LiveAgent en HubSpot Service Hub

Bekijk hoe we ons verhouden tot de Service Hub van HubSpot, gebaseerd op klantenbeoordelingen op Capterra

Feature comparison chart for LiveAgent and HubSpot Service Hub
Geldig vanaf 3/2/2020

Bekijk waarom onze klanten bij voorkeur LiveAgent kiezen als hun alternatief voor HubSpot Service Hub

  • “Het is zo rijk aan functies en verslaat mijn 5-jarige Zendesk-abonnement. Dus ben ik overgestapt. Zeer goede waarde voor mij als eigenaar van een klein bedrijf.” Albert

  • Ik heb Zendesk voor het eerst uitgeprobeerd, maar na urenlang configureren en het prijsmodel begrijpen, realiseerde ik me dat het niets voor mij was. In plaats daarvan ben ik LiveAgent gaan gebruiken en ik moet zeggen dat ik tot nu toe zeer tevreden ben. Het systeem heeft precies de juiste hoeveelheid configuratie gekregen die ik wil en ik heb nog niets gevonden dat niet mogelijk is. De ondersteuning zelf is geweldig en beantwoord uw vragen meestal binnen een paar minuten.” Erik

  • “We zijn van ZenDesk overgestapt naar LiveAgent… en zouden niet meer teruggaan… Het is een ongelooflijk betaalbare prijs en een altijd behulpzaam ondersteuningsteam dat ons 24 uur op 7 helpt. Ten tweede heeft het geavanceerde automatiseringsniveau onze behoefte aan Zapier omdat er veel integraties zijn. Bovendien geven ze ook zoveel alias-emails om dat ook heel gemakkelijk te verbinden. ” Aaron

  • “Wij en onze klanten hadden constant problemen met ZenDesk, maar na verschillende opties te hebben bekeken, kozen we voor LiveAgent op basis van gebruikersrecensies en de prijs.” Adam

  • “Ik heb jarenlang ZenDesk gebruikt en ik was deze ‘ticket-achtige’ emails zat en dat ik geen bestanden aan mijn emails kan toevoegen, alleen links kan verzenden. Wat ik leuk vind aan LiveAgent: het verzendt emails (geen tickets), ik kan bestanden toevoegen, de stroom van emails gemakkelijker organiseren dan in ZenDesk, chatten en emails beheren vanuit hetzelfde venster. LiveAgent ondersteunt ook spreadsheets in zijn emails en heeft een geweldig ondersteuningsteam.” Vlad

  • “We zijn overgestapt op dit systeem na vele jaren ZenDesk te hebben gebruikt. De functionaliteit is geweldig: contactformulieren, live chat, databank, integratie met sociale netwerken – alles in één service en al deze modules zijn goed doordacht en communiceren competent met elkaar. Ik vond het prettig dat de service stabiel werkt, zelfs op mobiele platforms (na ZenDesk is dit een enorm pluspunt voor ons).” Olga

  • “Verschillende oplossingen geprobeerd, waaronder Zendesk, Freshdesk en meer. Toen LiveAgent gevonden. Geweldige tool, goede prijs-kwaliteitverhouding, gebruiksgemak, geweldige ondersteuning en hulp bij implementatie. En nu, na enkele jaren van gebruik, is het nog steeds de beste keuze voor ondersteuningstool die we hadden kunnen doen.” Michal

  • “Ik heb eerder veel andere helpdesksystemen gebruikt, zoals LiveZilla, Zopim, Zendesk, Freshdesk, Desk.com en dergelijke. LiveAgent heeft ze op alle mogelijke manieren verslagen vanwege de prijsstelling, functies, klantenondersteuning en mobiele functies.” Harrison

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Related Articles to Alternatief voor Hubspot Service Hub
Wat is servicesoftware en waarom het uw klantenservice naar een hoger niveau kan tillen.

Servicesoftware

De tekst behandelt het belang van klantenservice in het bouwen van een goed imago en naam voor een bedrijf. CRM wordt beschouwd als een klantgestuurd beheersysteem dat langdurige klantenrelaties creëert en onderhoudt. Automatiseringsopties zijn beschikbaar om het beheer van de klantenservice te verbeteren. LiveAgent biedt effectieve klantenservicebeheersoftware, die bedrijven helpt hun diensten aan klanten te leveren en kosten en tijd te besparen. Het biedt verschillende functies, integraties en alternatieven voor ondersteuning. Er wordt ook informatie gegeven over software voor ongevraagd bellen en verschillende soorten servicebeheerssoftware.

De terugbelfuncties van de klantenservice bieden uw klanten de mogelijkheid om teruggebeld te worden in plaats van in de wacht te wachten als de lijn bezet is.

Klantenservice terugbelfunctie

Een klantenservicemedewerker moet in staat zijn om technische hulp te bieden en oplossingen voor problemen te vinden, en vragen kunnen beantwoorden in meerdere talen voor wereldwijde klanteninteracties. Investering in callcentersoftware kan bijdragen aan klantenbehoud en winst. Zachte vaardigheden zoals effectief luisteren, geduld en empathie zijn belangrijk voor elke klantenservicemedewerker. Geautomatiseerde klantenservice kan voordelen bieden, maar menselijke interactie moet worden behouden. Software voor klantensupport, zoals LiveAgent, kan helpen bij het automatiseren van repetitieve taken en het bieden van online ondersteuning via verschillende kanalen om het succes van een bedrijf te verbeteren.

LiveAgent is een helpdeskoplossing die meerdere platforms in één interface met elkaar verbindt. Lees meer over het Chaport-alternatief en profiteer van zakelijke voordelen.

Op zoek naar een alternatief voor Chaport?

LiveAgent is een helpdesksoftware voor KMO's met meer dan 175 functies en 40 integraties, die bedrijven kan helpen om hun workflow te vergemakkelijken. Het biedt gratis proefversies zonder kredietkaart nodig en kan worden vergeleken met andere populaire helpdeskoplossingen. Het wordt gebruikt door klanten zoals Huawei, BMW, Yamaha en O2. LiveAgent biedt ook ondersteuningsportaal, gegevensmigratie en systeemstatus en is beschikbaar voor een gratis demo.

LiveAgent biedt een gratis HubSpot Service Hub migratie die volledig wordt uitgevoerd door onze technische dienst. Lees meer over het migreren van uw gegevens.

HubSpot's Service Hub verlaten?

LiveAgent is a versatile software that provides excellent customer service with 24/7 support and over 175 features and 40 integrations. It offers a free trial and customizable options depending on the size of the business. Users can choose from 43 different translations and widgets tailored to their language needs. Besides, LiveAgent can be a strong alternative to Lucep, Intercom, and Vocalcom, providing numerous benefits such as automations, social media integrations, and self-service portals. Overall, LiveAgent is an all-in-one solution for managing customer communication across various channels.

Heeft u een ticket voor meerdere problemen? Splits een ticket in twee of meer en laat verschillende vertegenwoordigers afzonderlijke klantenproblemen afhandelen.

Tickets splitsen

Het artikel beschrijft dat er een bericht naar het emailadres van de gebruiker wordt gestuurd met inloggegevens nadat het account voor LiveAgent is geïnstalleerd. Het dashboard van LiveAgent is momenteel aan het opstarten en de inloggegevens worden naar de mailbox van de gebruiker gestuurd zodra het proces is voltooid. De website maakt gebruik van cookies en de gebruiker moet deze accepteren voordat ze het contactformulier of de livechat kunnen gebruiken. Het artikel biedt ook de mogelijkheid om een demo te plannen en persoonlijk te ontdekken hoe LiveAgent kan helpen met uw bedrijf.

LiveAgent is de ultieme klantenondersteuningsoplossing voor uw bedrijf. Met handige tools, dekking van meerdere kanalen en meer dan 175 functies, is LiveAgent de juiste keuze voor uw bedrijf. De chatwidget van Liveagent is de snelste op de markt, met chatweergavesnelheden van 2,5 seconden.

Op zoek naar een alternatief voor Verloop?

LiveAgent biedt verschillende softwareoplossingen voor klantenservice, waaronder VoIP-telefoonsystemen, inkomend callcentersoftware en meer. Het bedrijf biedt ook een aanmeldingsportaal, gegevensmigratie en ondersteuning. LiveAgent is toegewijd aan klanttevredenheid en heeft verschillende onderscheidingen en certificaten ontvangen. Het bedrijf heeft ook een partnerprogramma en biedt webinars en trainingsmiddelen aan. Een gratis proefversie is beschikbaar en het bedrijf biedt integraties en alternatieven voor hun producten. Het opstartproces van een account wordt beschreven en zal per e-mail worden bevestigd.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo