Een intercomalternatief nodig?

Ontdek waarom LiveAgent het beste intercomalternatief op de markt is.


Ga aan de slag | 1 maand gratis


Bekijk video


Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Help desk software comparison
Alternatives background

Ideale intercom alternatief

Til uw klantenservice naar een hoger niveau met LiveAgent – het ultieme intercomalternatief. Met het geavanceerde ticketbeheersysteem van LiveAgent, realtime chat en aanpasbare automatisering is het de perfecte oplossing voor bedrijven die hun klantenondersteuning willen verbeteren. Ervaar het verschil in de prestaties en klanttevredenheid van uw team door LiveAgent vandaag nog uit te proberen. Neem geen genoegen met minder dan het beste intercomalternatief op de markt!

  • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge
  • GetApp Category Leader 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge

Een complete gids voor de beste intercomalternatieven

Intercom is een populair klantenserviceplatform waarmee bedrijven in realtime contact kunnen maken met hun klanten via verschillende kanalen, zoals gepersonaliseerde berichten, e-mail, chat en meer.

Het is echter mogelijk niet voor iedereen de beste oplossing. Laten we dus de beste intercomalternatieven verkennen en u helpen de beste optie voor uw bedrijf te vinden.

Waarom zou je op zoek gaan naar intercomalternatieven?

Hoewel Intercom een geweldig platform voor klantcommunicatie is, zijn er verschillende mogelijke redenen waarom bedrijven voor alternatieve oplossingen.

Het onderzoeken van de belangrijke factoren bij het selecteren van het optimale intercomalternatief

Het selecteren van het juiste intercomalternatief kan een uitdaging zijn, vooral met het brede scala aan opties dat op de markt beschikbaar is. Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het kiezen van de meest geschikte optie voor uw bedrijf. Laten we enkele van de belangrijkste factoren onderzoeken waarmee we rekening moeten houden voordat we een beslissing nemen.

Beoordeel uw zakelijke vereisten voor een intercomconcurrent

Als u op zoek bent naar het beste intercomalternatief, beoordeel dan uw zakelijke vereisten en specifieke behoeften om een weloverwogen beslissing te nemen. Hier zijn enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden:

Bepaal de essentiële kenmerken waarnaar u moet zoeken bij Intercom-concurrenten

Bekijk enkele van de belangrijkste functies om een platform te kiezen voor effectieve en naadloze communicatie met klanten.

Evalueer gebruikerservaring en gebruiksgemak in intercomalternatieven

Het kiezen van een intercomalternatief met een intuïtieve interface en een naadloze gebruikerservaring is cruciaal om ervoor te zorgen dat uw team de klantcommunicatie effectief kan beheren en een uitstekende klantervaring kan bieden. Door deze tips te volgen, kunt u de beste dienstverlener voor uw bedrijf en uw team selecteren:

G2 - LiveAgent-beoordeling

Capterra - LiveAgent-beoordeling

Vergelijk prijzen en waarde tussen intercomalternatieven

Prijzen en waarde zijn cruciale factoren die het overwegen waard zijn, omdat ze rechtstreeks van invloed zijn op de kosteneffectiviteit van de oplossing. Hoewel Intercom een van de meest populaire klantenserviceplatforms is, is het vanwege de prijsstructuur of de reeks functies mogelijk niet perfect geschikt voor alle bedrijven.

Vergelijk Intercom-tariefplannen en intercomfuncties met andere providers en bepaal welke optie de meeste waar voor uw geld biedt. Door verschillende populaire alternatieven te vergelijken, kunnen bedrijven een weloverwogen beslissing nemen over welke oplossing de beste ROI zal opleveren.

Uiteindelijk is het vinden van een aanbieder die de juiste balans vindt tussen prijs en waarde essentieel voor uw bedrijf om wereld-c te bieden een goede klantenservice terwijl je binnen het budget blijft.

De 15 beste intercomalternatieven

1. LiveAgent

LiveAgent is helpdesksoftware die in verschillende sectoren kan worden gebruikt. Het biedt meer dan 120 functies en functionaliteiten en meer dan 220 integraties, maar blijft toch een van de meest betaalbare opties op de markt. Met een gebruiksvriendelijke interface en 24/7 klantenservice is de software zelfs toegankelijk voor mensen met minimale technische kennis, terwijl de opties open blijven voor gebruikers met codeerervaring.

LiveAgent homepage - Klantondersteuningssoftware als toonaangevend intercomalternatief

LiveAgent-functies

Belangrijke integraties

LiveAgent biedt meer dan 220 integraties die de klantenserviceactiviteiten helpen stroomlijnen en de efficiëntie verbeteren. De belangrijkste integraties omvatten ticketing, CRM, e-commerce, e-mailmarketing, samenwerkingstools, sociale media, projectbeheer en VoIP-platforms. Met al deze integraties kunnen bedrijven klantvragen beheren vanuit één dashboard, de responstijden verkorten en de algehele efficiëntie verbeteren.

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Over het algemeen is LiveAgent het beste voor bedrijven die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk, betaalbaar en aanpasbaar Zendesk-alternatief. Hoewel ze vooral door e-commercebedrijven worden gebruikt, kunnen de functies van LiveAgent in elke branche nuttig zijn. Vooral kleine tot middelgrote bedrijven die hun klantenserviceprocessen willen vereenvoudigen en de klanttevredenheid willen verbeteren zullen hiervan profiteren.

LiveAgent-prijzen

LiveAgent biedt ook een deal voor startups waarbij je 6 maanden gratis het Large-abonnement kunt krijgen, en na die periode kunt u nog eens 6 maanden krijgen met 50% korting.

2. Zoho Desk

Zoho Desk biedt een krachtige set tools waarmee u de klantenservice kunt vereenvoudigen, toegankelijker kunt zijn voor klanten en agenten in staat kunt stellen productief en georganiseerd te blijven.

Zoho Desk-startpagina - Naadloos alternatief voor intercom voor helpdeskbeheer

Zoho Desk-functies

Belangrijke integraties

Zoho Desk maakt een verscheidenheid aan belangrijke integraties mogelijk waarmee bedrijven hun klantenserviceprocessen kunnen stroomlijnen. Zoho Desk kan worden geïntegreerd met verschillende platforms, waaronder CRM-software (Customer Relationship Management), bugtrackers, Zoho Analytics, Google, Slack, Jira, Salesforce, Twilio en nog veel meer. Dankzij deze integraties kunnen bedrijven klantvragen beheren vanuit één rapportagedashboard.

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Zoho Desk is een uitstekende keuze voor bedrijven van elke omvang. Kleine tot middelgrote bedrijven die prioriteit geven aan kosteneffectiviteit, maatwerk en schaalbaarheid kunnen echter zeer profiteren van de implementatie van Zoho Desk.

Zoho Desk-prijzen

Bekijk een volledige Zoho Desk-alternatief vergelijking en ontdek hoe het zich houdt ten opzichte van LiveAgent.

3. Freshdesk

Freshdesk is een klantondersteuningsoplossing die intuïtieve tools biedt waarmee uw ondersteuningsteam klantvragen gemakkelijk kan afhandelen en complexe problemen effectief kan beheren.

 Freshdesk-startpagina - Indrukwekkend intercomalternatief dat het overwegen waard is voor klantenservice

Freshdesk-functies

Belangrijke integraties

Freshdesk biedt een breed scala aan integraties die u kunnen helpen uw activiteiten te stroomlijnen. Sommige van hun integratieopties zijn gratis, maar voor sommige geldt een extra prijs. Ze kunnen worden geïntegreerd met enkele van de meest populaire tools zoals Slack, Microsoft Teams, Google Analytics, populaire CRM-tools, Jira en vele andere.

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Freshdesk kan een breed scala aan bedrijven ten goede komen, waaronder kleine tot middelgrote bedrijven, startups en organisaties op ondernemingsniveau. De uitgebreide functies, aanpasbare prijsplannen en integraties van Freshdesk maken het tot een veelzijdige oplossing voor bedrijven uit alle sectoren.

Freshdesk-prijzen

Bekijk een volledige vergelijking van Freshdesk-alternative/”>Freshdesk-alternatief en ontdek hoe het zich houdt ten opzichte van LiveAgent.

4. Krokant

Crisp is een berichtenplatform met meerdere kanalen waarmee u klanten op een persoonlijkere manier met uw bedrijf kunt verbinden. Het is een veelzijdige oplossing waarop meer dan 60.000 bedrijven wereldwijd vertrouwen.

 Heldere startpagina - Boeiende gebruikerservaring als alternatief voor intercom

Scherpe kenmerken

Belangrijke integraties

Crisp biedt veel verschillende integraties met uw favoriete apps om de beste klantervaring te leveren. Enkele van hun meest populaire integraties zijn WordPress, Shopify, Zapier, Salesforce, Instagram, Twitter, Facebook Messenger, Slack, enz.

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Crisp biedt een goede prijs-kwaliteitsverhouding en betaalbare prijsplannen vergeleken met Intercom, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor kleine en middelgrote bedrijven. Grotere bedrijven vinden de functies van Crisp misschien wat beperkt, maar het is nog steeds een haalbare optie voor specifieke gebruiksscenario’s.

scherpe prijzen

Bekijk een volledige vergelijking van Crisp-alternative/”>Crisp-alternatief en ontdek hoe het zich houdt ten opzichte van LiveAgent.

5. HubSpot Servicehub

HubSpot Service Hub is klantenservicesoftware die uw organisatie kan helpen de klantrelaties te verbeteren, de efficiëntie van uw team te vergroten en geweldige klantenservice te leveren door al uw gegevens en kanalen te verbinden met één gecentraliseerd platform.

HubSpot Service Hub homepage - Efficiënt alles-in-één klantenserviceplatform, een intercomalternatief

HubSpot Service Hub-functies

Belangrijke integraties

HubSpot biedt meer dan 1.400 integraties, waaronder Slack, Jira, SurveyMonkey, Google Agenda, HubSpot voor WordPress, Facebook Ads en nog veel meer.

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

HubSpot Service Hub kan een breed scala aan bedrijven van verschillende soorten en maten ten goede komen. Kleine bedrijven, startups en middelgrote bedrijven kunnen profiteren van het gebruik van HubSpot omdat het eenvoudig te gebruiken is en betaalbare abonnementen biedt. Ook grotere bedrijven kunnen profiteren van het gebruik van HubSpot Service Hub. Het platform kan worden geïntegreerd met andere zakelijke tools, biedt geavanceerde analysefuncties, houdt de klanttevredenheid bij en identificeert probleemgebieden, waardoor het gemakkelijker wordt om datagestuurde beslissingen te nemen.

HubSpot Service Hub-prijzen

Bekijk onze volledige HubSpot alternatief vergelijking.

6. Zendesk

Zendesk is klantenservicesoftware die wordt vertrouwd door meer dan 100.000 bedrijven over de hele wereld. Het helpt bedrijven bij het beheren van hun klantinteracties via meerdere kanalen en laat hen de gesprekken personaliseren op basis van de exacte behoeften van klanten.

 Zendesk-startpagina - Uitgebreid ondersteuningssysteem dat alternatieven biedt voor intercom

Zendesk-functies

Belangrijke integraties

Zendesk biedt veel belangrijke integraties die de klantenservice helpen stroomlijnen en daardoor een meer gepersonaliseerde klantenservice bieden. Enkele van de belangrijkste integraties zijn populaire CRM-tools zoals Salesforce en HubSpot, e-commerceplatforms zoals Shopify en Magento, sociale-mediaplatforms, ticketingsystemen en VoIP-systemen zoals Twilio.

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Zendesk is een veelzijdig klantenserviceplatform dat nuttig kan zijn voor bedrijven van elke omvang en in elke branche. Bedrijven die waarde hechten aan flexibiliteit en schaalbaarheid kunnen Zendesk waarderen, omdat het een reeks tariefplannen en functies biedt die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk bedrijf.

Zendesk-prijzen

Bekijk een volledige Zendesk-alternatief vergelijking en ontdek hoe het zich houdt ten opzichte van LiveAgent.

7. Afdrijven

Drift is een conversatieplatform waarmee marketing-, verkoop- en ondersteuningsteams in realtime met hun klanten kunnen communiceren, vertrouwen kunnen opbouwen en de omzet kunnen verhogen door een betekenisvolle klantervaring te bieden.

 Drift-startpagina - Conversationeel marketingplatform als alternatief voor intercom

Drift-functies

Belangrijke integraties

Crisp biedt meer dan 50 native integraties en een Zapier-verbinding met meer dan 500 verschillende apps waarmee u uw klantcommunicatie kunt stroomlijnen. Sommige van hun integraties omvatten Salesforce, Google Agenda, Microsoft Dynamics, Databox, Salesloft en andere.

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Drift is vooral geschikt voor grotere organisaties die een aanpasbaar platform nodig hebben dat kan worden geïntegreerd met andere tools en compatibiliteit met hun workflow kan garanderen. Vanwege de hogere prijzen is het platform van Drift mogelijk niet geschikt voor kleinere teams en startups. De software is echter ontworpen om de behoeften van bedrijven van elke omvang te ondersteunen.

Verschillende prijzen

Bekijk een volledige Drift-alternative/”>Drift-alternatief vergelijking en ontdek hoe het zich houdt ten opzichte van LiveAgent.

8. LiveChat

LiveChat is een klantenserviceplatform dat helpt een gedenkwaardige chatervaring voor uw klanten te creëren en problemen van klanten proactief op te lossen. Het biedt tools om een klantenservice-ervaring op te bouwen die de merkreputatie kan verbeteren en sterkere relaties met klanten kan opbouwen.
LiveChat-startpagina - Betrouwbare livechat-oplossing en intercomalternatief

LiveChat-functies

Belangrijke integraties

LiveChat biedt meer dan 200 integraties met veel verschillende tools van derden. Enkele van hun meest populaire integraties zijn Google Business-berichten, Whatsapp, Zoom, Microsoft Dynamics, Facebook Messenger, Google Analytics, Salesforce en vele andere.

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

LiveChat is een uitstekend intercomalternatief dat vele functies en integraties biedt voor bedrijven van elke omvang. Het platform is primair gericht op livechatmogelijkheden, waardoor organisaties in realtime met hun klanten kunnen communiceren.

LiveChat-prijzen

Bekijk een volledige LiveChat-alternatief vergelijking en ontdek hoe het zich houdt ten opzichte van LiveAgent.

9. Olark

Olark is livechatsoftware waarmee bedrijven eenvoudig in realtime contact kunnen maken met hun klanten. Het chattranscript van Olark maakt het gemakkelijk om het gedrag en de interacties van klanten bij te houden en te analyseren, waardoor ze waardevolle inzichten krijgen om hun klantenservice te verbeteren.

 Olark-startpagina - Eenvoudig te gebruiken livechattool als intercomalternatief

Olark-functies

Belangrijke integraties

Olark biedt veel integraties met populaire tools die bedrijven gebruiken om hun processen te stroomlijnen. Enkele van de integraties omvatten WordPress, Slack, Google Analytics, Magento, Zapier, Squarespace, Shopify en nog veel meer. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u uw aangepaste integraties bouwen met behulp van Webhooks of JavaScript API.

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Olark is een intercomalternatief dat toegankelijk is voor bedrijven van elke omvang in verschillende sectoren.

Olark-prijzen

Bekijk een volledige Olark-alternatief vergelijking en ontdek hoe het zich houdt ten opzichte van LiveAgent.

10. Tawk.to

Tawk.to is 100% gratis livechat- en berichtensoftware waarmee bedrijven contact kunnen maken met hun klanten, bezoekers op hun website kunnen volgen, kunnen reageren op ondersteuningstickets, teamsamenwerking kunnen vergemakkelijken en alles georganiseerd.

Tawk.to homepage - Functierijke live chat-software, een alternatief voor intercom

Tawk.to-functies

Belangrijke integraties

Je kunt Tawk.to met slechts een paar klikken verbinden met je favoriete apps. Er zijn meer dan 100 beschikbare integraties, waaronder populaire CRM-tools zoals Salesforce, maar ook marketingautomatiseringstools. Andere integraties zijn onder meer WordPress, Squarespace, Google Analytics en meer. U kunt ook aangepaste integraties maken die aan uw specifieke behoeften voldoen via de REST API en JavaScript API van Tawk.to.

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Tawk.to is een geweldig en goedkoop intercomalternatief omdat het gratis te gebruiken is. Bedrijven van alle soorten en maten kunnen toegang krijgen tot hun communicatiefuncties waarmee ze de communicatie met hun klanten kunnen verbeteren. Het gratis prijsmodel van Tawk.to, in combinatie met de set tools, maakt het een interessante optie voor bedrijven die op zoek zijn naar kosteneffectieve oplossingen voor klantenondersteuning.

Tawk.to-prijzen

Bekijk een volledige Tawk-alternative/”>Tawk-alternatief vergelijking en ontdek hoe het zich houdt ten opzichte van LiveAgent.

11. HelpCrunch

HelpCrunch is een multichannel klantcommunicatieplatform dat een intuïtieve en aanpasbare oplossing biedt om effectief en efficiënt met klanten om te gaan. Hiermee kunt u alle communicatiekanalen in één dashboard beheren en 24/7 zelfbediening bieden door uw eigen helpcentrum te creëren.

 HelpCrunch-startpagina - Veelzijdige tool voor klantenondersteuning als alternatief voor intercom

HelpCrunch-functies

Belangrijke integraties

HelpCrunch biedt vele integratieopties om uw productiviteit te verhogen en dagelijkse taken te automatiseren. Enkele van de meest gebruikte integraties zijn Slack, WordPress, Zapier, Facebook Messenger, Instagram, Google Analytics, Jira, Magento en nog veel meer.

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Als u op zoek bent naar een betaalbaar alternatief voor intercom, overweeg dan HelpCrunch als een optie. Dit platform presteert goed op het gebied van klantcommunicatie en is een geschikte keuze voor bedrijven van elke omvang. Of u nu een kleine start-up of een grote onderneming heeft, HelpCrunch biedt functies waarmee u effectief met uw klanten kunt communiceren.

HelpCrunch-prijzen

Bekijk een volledige HelpCrunch-alternatief vergelijking en ontdek hoe het zich houdt ten opzichte van LiveAgent.

12. Tijd

Tidio is livechat- en berichtensoftware die voornamelijk is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven om uitstekende klantenservice te bieden. Het biedt automatiseringstools om repetitieve taken efficiënter af te handelen, waardoor ondersteuningsagenten meer tijd krijgen om zich op complexe problemen te concentreren.

 Tidio-startpagina

Tidio-functies

Belangrijke integraties

Tidio biedt een breed scala aan integraties die u kunt verbinden met veel van uw werktools en services. Enkele van hun meest populaire integraties zijn Shopify, WordPress, Magento, Google Analytics, Zapier, Facebook Messenger, Instagram en vele anderen.

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Als u op zoek bent naar een betaalbaar alternatief voor intercom, is Tidio wellicht een perfecte oplossing voor u. Het is ontworpen met kleine tot middelgrote bedrijven in gedachten en biedt verschillende communicatiemiddelen waarmee u verbonden kunt blijven met uw klanten.

Tidio-prijzen

13. Gorgias

Gorgias is helpdesksoftware voor meerdere kanalen voor e-commerce die uw bezoekers een gepersonaliseerde winkelervaring biedt. Het brengt alle klantgesprekken samen op één gecentraliseerd platform, waardoor het voor bedrijven gemakkelijker wordt om alle klantinteracties te beheren.

 Gorgias homepage - Robuuste helpdesk voor e-commerce, een alternatief voor intercom

Gorgias-kenmerken

Belangrijke integraties

Gorgias biedt meer dan 80 verschillende integraties die u kunnen helpen met uw e-commercebedrijf. Enkele van de populairste integraties van Gorgias zijn Shopify, Instagram, Facebook, Yotpo, Klaviyo, Gmail, Magento, Trustpilot en vele anderen.

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Gorgias is speciaal ontworpen voor e-commercebedrijven en kan worden geïntegreerd met veel populaire platforms om een alles-in-één oplossing te bieden. Van kleine winkels tot merken op ondernemingsniveau: Gorgias kan u helpen een efficiënte en gepersonaliseerde klantenservice-ervaring te bieden.

Gorgias-prijzen

Bekijk een volledige Gorgias-alternatief vergelijking en ontdek hoe het zich houdt ten opzichte van LiveAgent.

14. Klik op Bureau

ClickDesk is een communicatieplatform waarmee bedrijven contact kunnen maken met hun klanten via livechat, spraak- en videogesprekken. Ze worden vertrouwd door meer dan 100.000 bedrijven in meer dan 120 landen.

 ClickDesk-startpagina - Meerkanaals klantondersteuningssoftware als intercomalternatief

ClickDesk-functies

Belangrijke integraties

ClickDesk biedt integraties met apps van derden die u kunnen helpen met naadloze live ondersteuningsactiviteiten. Hun meest populaire integraties zijn onder meer WordPress, Shopify, Magento, Google Apps, JavaScript, Zapier, Basecamp en vele anderen.

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

ClickDesk is het meest geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven die behoefte hebben aan een uitgebreide klantenserviceoplossing. Met ClickDesk kunt u klantvragen efficiënt via meerdere kanalen afhandelen. Dankzij de eenvoudige installatie en de bijbehorende tariefplannen is ClickDesk een populaire en betaalbare optie voor bedrijven die de klantbetrokkenheid willen verbeteren.

ClickDesk-prijzen

15. Twilio

Twilio is een vertrouwd platform dat bedrijven in staat stelt gepersonaliseerde klantcommunicatie-ervaringen te creëren.

 Twilio homepage - een krachtig communicatieplatform als alternatief voor intercom

Twilio-functies

Belangrijke integraties

Twilio kan worden geïntegreerd met een aantal verschillende applicaties en systemen om uw workflow te verbeteren. Enkele van hun integraties omvatten Monday.com, Zapier, Make, Pipedrive, WhatsApp, Facebook en meer.

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Twilio is een veelzijdig platform dat geschikt is voor bedrijven van elke omvang, van start-ups tot grote ondernemingen. De API-gebaseerde aanpak van Twilio maakt integraties op maat mogelijk, waardoor het perfect geschikt is voor bedrijven die hun communicatie met klanten willen stroomlijnen. Als u uw klantbetrokkenheid wilt verbeteren, kan Twilio een goed intercomalternatief zijn om te overwegen.

Twilio-prijzen

Twilio Flex:

Twilio biedt ook functies zoals Twilio Engage, Twilio Segment, Twilio Flex, Twilio SendGrid Marketing Campaigns, Elastic SIP Trunking en meer. Elk van hen heeft afzonderlijke prijzen.

Onderzoek ondersteuning via meerdere kanalen in intercomalternatieven

Multi-channel ondersteuning is een essentieel onderdeel van elke klantondersteuningssoftware. Platforms bieden verschillende ondersteuningskanalen waarmee klanten met uw team kunnen communiceren, waaronder e-mail, livechat, klantenservice op sociale media en telefoon. En hoewel u op het eerste gezicht misschien niet zoveel verschil ziet tussen de providers, kan het kiezen van het juiste intercomalternatief uw bedrijf helpen betere ondersteuning te bieden, de responstijd te verkorten en de interactie met klanten te verbeteren via ondersteuning via meerdere kanalen.

Verschillende populaire alternatieven bieden uitgebreide ondersteuning via meerdere kanalen. Zendesk biedt bijvoorbeeld persoonlijke telefonische ondersteuning die helpt bij het beheren van alle klantgesprekken en een chatkanaal dat een snellere manier biedt om met klanten in contact te komen. Freshdesk biedt ondersteuning via meerdere kanalen waarmee bedrijven klantvragen kunnen afhandelen via e-mail, spraak, chat, sociale media en zelfs sms. HelpCrunch biedt bedrijven ook meerdere communicatiekanalen in één dashboard, en de aanpasbare chatwidget zorgt ervoor dat bedrijven een unieke klantenondersteuningservaring kunnen bieden.

LiveAgent is een alles-in-één helpdeskoplossing met uitgebreide ondersteuningsmogelijkheden via meerdere kanalen waarmee bedrijven alle belangrijke klantcommunicatiekanalen, waaronder sociale media, e-mail, spraak en geavanceerde livechat, vanuit één universele inbox kunnen afhandelen. LiveAgent biedt de mogelijkheid om meerdere sociale media-accounts zoals Facebook en Twitter te verbinden om effectievere klantenondersteuning te bieden, waardoor ondersteuningsteams meldingen kunnen ontvangen over nieuwe directe berichten en reageer sneller op vragen van klanten. Om het allemaal nog beter te maken, ondersteunt het platform ook ticketbeheer, waardoor een hybride ticketstroom wordt gecreëerd die de responstijd helpt verkorten en de klanttevredenheid verhoogt. p>

Voer een proefrun of demo uit voordat u een commit maakt

Voordat u zich engageert voor klantenservicesoftware, is het belangrijk om zorgvuldig te beoordelen of het platform geschikt is voor uw specifieke behoeften en integratievereisten. Dit is waar het houden van een demogesprek of een proefrun van pas komt. Hiermee kunnen bedrijven de functies van de software testen zonder een verplichting aan te gaan.

Tijdens een demo of proefversie kunt u de functies van een platform verkennen en bepalen of de software aansluit bij uw behoeften en bedrijfsmodel. Bovendien geeft het u de mogelijkheid om het gebruiksgemak van het platform en de kwaliteit van de ondersteuning die de aanbieder biedt te beoordelen. Dit alles zorgt ervoor dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen dat het platform aan uw ondersteuningsbehoeften voldoet en aansluit bij uw visie.

Conclusie

Samenvattend kan het kiezen van een intercomalternatief verschillende voordelen hebben voor bedrijven die uitgebreidere functies of kosteneffectieve tariefplannen nodig hebben. Bedrijven kiezen er vaak voor om Intercom in te ruilen voor andere platforms vanwege de beperkte of ontbrekende functies, hoge prijzen of andere behoeften die Intercom niet dekt.

Enkele van de redenen die ervoor zorgen dat bedrijven naar een alternatieve optie zoeken, zijn onder meer de kosten, het aantal functies, de gebruikerservaring of beperkte aanpassingen. Om het beste intercomalternatief voor uw bedrijf te kiezen, moet u meerdere factoren beoordelen, zoals de omvang van uw klantenbestand, uw doelgroep, de schaalbaarheid van het platform en meer. Bekijk de functies die elk alternatief biedt om ervoor te zorgen dat het effectieve en naadloze communicatie biedt, evenals uitgebreide analyses en rapportage die uw prestaties meten en de gebieden identificeren die verbetering behoeven.

LiveAgent valt op als één van de beste intercomalternatieven, die een breed scala aan functies en voordelen biedt, waaronder uitgebreidere ondersteuningsopties via meerdere kanalen, geavanceerd ticketbeheer, aanpasbare klantportals , kosteneffectieve tariefplannen en meer. LiveAgent is een uitstekende optie die u kan helpen uw helpdesk te transformeren door de productiviteit van uw team te verbeteren, de communicatie te stroomlijnen en uitstekende klantenondersteuning te bieden. Dus waarom probeert u LiveAgent niet zelf en ziet u hoe het uw klantenondersteuning naar een hoger niveau kan tillen?

Een vergelijkingsgrafiek van de top 5 Intercom-alternatieven

Intercom alternatieven LiveAgent
Probeer de beste helpdesksoftware gratis uit! Geen creditcard vereist.
Zoho Desk Freshdesk Crisp HubSpot Service Hub
Capterra-beoordeling
Algemene softwarebeoordelingen van geverifieerde gebruikers op Capterra.
4.7 4.5 4.5 4.4 4.4
Aantal integraties 220+ 500+ 500+ 50+ 100+
Gratis versie LiveAgent biedt een gratis versie aan. Zoho Desk biedt een gratis versie aan. Freshdesk biedt een gratis versie aan. Crisp biedt een gratis versie aan. HubSpot Service Hub biedt geen gratis versie aan.
Gratis proefperiode LiveAgent biedt een gratis proefperiode aan. Zoho Desk biedt geen gratis proefperiode aan. Freshdesk biedt een gratis proefperiode aan. Crisp biedt een gratis proefperiode aan. HubSpot Service Hub biedt een gratis proefperiode aan.
Prijsklasse $9/agent/maand €14/agent/maand €15/agent/maand €25/maand/werkruimte €18/maand/2 gebruikers

Vergelijk ons met andere alternatieven

Benieuwd hoe we het doen ten opzichte van andere populaire helpdeskoplossingen? Bekijk onze vergelijkingspagina’s en ontdek alles wat we te bieden hebben.

Related Articles to Intercom alternatief
De laatste persoon die aan het ticket werkte, wordt een huidige gebruiker genoemd. Het hoeft niet de vertegenwoordiger te zijn die in het begin aan het ticket werkte.

Huidige gebruiker

De huidige gebruiker is de vertegenwoordiger die het ticket het laatst heeft bijgewerkt. Het hoeft niet dezelfde vertegenwoordiger te zijn die aan het ticket is toegewezen. LiveAgent biedt klantenservicesoftware, VoIP-telefoonsystemen, en meer.

De terugbelfuncties van de klantenservice bieden uw klanten de mogelijkheid om teruggebeld te worden in plaats van in de wacht te wachten als de lijn bezet is.

Klantenservice terugbelfunctie

Klanten vragen om teruggebeld te worden om niet in de wachtrij te hoeven staan. Automatische terugbelfunctie verbetert de klantervaring en kan worden geïmplementeerd in LiveAgent. LiveAgent biedt ook Nederlandse woordenschat en klantenservice.

Op zoek naar een alternatief voor Gorgias? Stop met zoeken en probeer LiveAgent voor je klantenondersteuning. Inclusief gratis 14-daagse demo.

Op zoek naar een Gorgias alternatief?

LiveAgent heeft geholpen om doelen te bereiken zoals klanttevredenheid en verkoopverhoging. Het wordt beschouwd als een geweldige tool voor klantcommunicatie.

Wachtrij is in feite de inbox voor uw klantenondersteuningsteam. Op de meeste klantenserviceplatforms kan de ticketwachtrij worden gefilterd in specifieke weergaven.

Klantenservice wachtrij

Verzamel klanteninzichten voor gepersonaliseerde service en trendvoorspellingen. LiveAgent biedt software voor effectieve klantenondersteuning en communicatie. Beheer de klantenservicewachtrij om de kwaliteit van de ondersteuning te verbeteren en de efficiëntie van vertegenwoordigers te verhogen. Gebruik verschillende methoden, zoals FIFO, prioritering en ticketsegmentatie, om effectief om te gaan met de ticketwachtrij voor klantenondersteuning. Maak gebruik van SLA's, workflows en selfservice-oplossingen om de wachtrij te verminderen en klanten sneller te helpen.

De oplossing voor het beheer van klantenrelaties van Salesflare oplossing wordt geleverd als een integratie voor LiveAgent. Automatiseer en houd bij wat er gebeurt vanuit uw LiveAgent-dashboard.

Salesflare

Verzamel klanteninzichten voor effectieve marketingstrategieën en gepersonaliseerde service. Integreer Salesflare met LiveAgent voor een soepele workflow en gegevensoverdracht. Try it now!

Schakel over naar geweldige live chatsoftware met een ticketsysteem met meerdere kanalen. Verbeter uw helpdesk met email, sociale media en nog veel meer.

Op zoek naar Gebruiksvriendelijk alternatief?

LiveAgent wordt geprezen voor het verbeteren van klantenservice, het verhogen van klantentevredenheid en het verbeteren van verkoopresultaten.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

Start Free Trial x