Spy Dialer beoordeling

Dit artikel gaat over de AVG-sitemap en privacy- en cookiebeleid van Quality Unit, NV. Er wordt informatie gegeven over het opstarten van LiveAgent met inloggegevens die direct naar uw mailbox worden gestuurd. Er wordt ook vermeld dat de website cookies gebruikt en er wordt een optie gegeven om contact op te nemen.
Spy Dialer beoordeling
Compare Spy Dialer beoordeling with other in: How Spy Dialer beoordeling is doing on review portals
3.2
Average rating based on data from trusted review portals
144 reviews

Spy Dialer is een gratis service waarmee u een omgekeerd telefoonnummer kunt opzoeken op hun website om erachter te komen wie er achter een onbekend nummer zit. Spy Dialer biedt enkele extra functies die u kunnen helpen verder onderzoek te doen en…

Pricing
Starting from:
gratis   per maand
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: Yes

Patricia Krajcovicova

Editor's rating

Patricia Krajcovicova
Overall rating
4
Gebruikservaring
4
Prijs
5
Implementatie
3

Key takeaways

Pros

  • Helemaal gratis
  • Makkelijk te gebruiken
  • U kunt de onbekende beller bespioneren
  • Werkt met VoIP-nummers

Cons

  • Veel advertenties op de website
  • De resultaten zijn niet altijd nauwkeurig

Aan de slag met Spy Dialer

Spy Dialer biedt een gratis reverse lookup-service voor telefoonnummers waarmee u naar niet-geïdentificeerde nummers kunt zoeken.

De website is vrij eenvoudig en zeer gemakkelijk te navigeren. U voert gewoon het onbekende telefoonnummer, naam, adres of emailadres in de zoekbalk op de hoofdpagina in. Wacht vervolgens een paar seconden totdat de resultaten verschijnen.

Spy Dialer zoekbalk

Op basis van de hoeveelheid gegevens die Spy Dialer over een bepaalde persoon en/of organisatie heeft, kunt u informatie zien zoals de naam van de eigenaar, het eventuele adres waaraan het nummer is gekoppeld en het type telefoonnummer (vaste lijn). , mobiele telefoon, VoIP-nummer).

Bovendien hebt u nog een paar opties waaruit u kunt kiezen:

U kunt op “Oproep melden” klikken, waarna er een rapport wordt ingediend bij Spy Dialer over het feit dat het nummer spam is of enige andere beledigende activiteit. Spy Dialer informeert dan de andere gebruikers. Het is 100% anoniem en de nummereigenaar wordt niet op de hoogte gebracht.

Een andere optie is om “Voicemail te horen”. De betekenis kan een beetje onduidelijk zijn, maar wat dit doet is dat Spy Dialer het nummer bespioneert. U hoort het automatische bericht dat vooraf is opgenomen door Spy Dialer, plus de vooraf opgenomen voicemail van de persoon.

Wanneer u “Telefoonspam” kiest en op “Zoeken” klikt, ziet u of Spy Dialer het nummer als spam classificeert. Als het nummer wordt gemeld via “Oproep melden”, zal Spy Dialer het nummer als spam weergeven.

Spy Dialer zoekopties
Spy Dialer zoekresultaat

De website bevat basisinformatie over hoe de service werkt en hoe zij hun gegevens verzamelen. Ze hebben ook een FAQ-sectie waar u korte antwoorden en uitleg kunt vinden die u zouden moeten helpen beter te begrijpen wat ze doen en hoe ze werken.

Functies

Spion Kies een nummer

Een ding dat u kunt doen, is een nummer bespioneren. Met deze functie kunt u een onbekend nummer bellen dat u op de website heeft gevonden. De ontvanger van dit type oproep kan niet traceren wie er heeft gebeld. Als ze opnemen, horen ze een geautomatiseerde voicemail die hen informeert dat ze zijn bespioneerd.

Spy Dialer - Zoeken op personen

Extra functies

Spy Dialer biedt niet veel extra functies in vergelijking met zijn concurrenten. Ze richten zich vooral op het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers, maar u kunt ook zoeken op naam, adres en emailadres.

De website werkt alleen met Amerikaanse mobiele telefoonnummers. Daarom kunt u niet zoeken naar internationale telefoonnummers.

Hun privacybeleid is ingesteld om hun gebruikers te beschermen. Ze zorgen ervoor dat geen van de persoonlijke informatie wordt gedeeld met derden

Opt-out-functie

Ze hebben ook een opt-out-optie waarmee hun gebruikers uit alle staten hun persoonlijke informatie uit hun databank kunnen verwijderen.

Dit proces is eenvoudig en snel. U kiest een staat waar u woont en de website geeft de privacywetgeving in die staat weer. Na deze stap kunt u zich direct afmelden of controleren wat voor soort persoonlijke informatie Spy Dialer over u heeft.

Spy Dialer - Opt-put uw gegevensfunctie

Klantenondersteuning

Als u tijdens het proces problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de klantenservice door een formulier op de website in te vullen. U vult de vereiste informatie in en omschrijft kort uw probleem.

Spy Dialer contactformulier

Hoe kunnen callcentra Spy Dialer gebruiken?

Spy Dialer kan zeer nuttig zijn voor callcentra en klantenondersteuningsmedewerkers om de beller aan de hand van zijn telefoonnummer te identificeren om de werkefficiëntie en effectiviteit te verbeteren. Het kan helpen bij het verifiëren van de identiteit van de beller en het volgen van aanvullende contactgegevens van een klant die contact heeft opgenomen met het ondersteuningsteam maar zijn contactgegevens niet heeft achtergelaten. U kunt Spy Dialer ook gebruiken als er een fout is opgetreden in het callcentersysteem en de klantengegevens niet correct zijn opgeslagen.

Bovendien kan het aanvullende informatie over de beller geven, zoals hun locatie of andere contactgegevens. Bedrijven kunnen deze gegevens vervolgens gebruiken voor marketingdoeleinden of verkoopinspanningen.

Aan de andere kant kan Spy Dialer helpen bij het identificeren van de persoon achter fopoproepen of andere ongepaste soorten interacties waarmee uw klantenservicemedewerkers te maken hebben. Het identificeren en blokkeren van deze bellers helpt om ongemakkelijke situaties te voorkomen en de efficiëntie te verbeteren door alleen te focussen op legitieme klanten.

Het is echter absoluut noodzakelijk om de wettelijke voorschriften van een bepaald land of rechtsgebied te controleren om problemen te voorkomen. Over het algemeen is het legaal om services voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers te gebruiken voor zakelijke doeleinden als deze niet worden gedeeld of verkocht aan derden zonder toestemming van de klant.

Prestaties en gebruikerservaring

Binnen enkele seconden genereert de website informatie over het nummer dat in de zoekbalk is ingevoerd.

Als Spy Dialer het nummer vindt, wordt de bijbehorende naam weergegeven. Vervolgens kunt u kiezen uit een aantal verschillende opties om wat extra informatie te krijgen. Als u op “Telefoongegevens” klikt, ziet u de mogelijke locatie en het type telefoonnummer (vaste lijn, mobiel nummer, VoIP, brander-apps, enz.).

Het goede aan Spy Dialer is dat het ook werkt met VoIP-nummers, wat een groot pluspunt is in vergelijking met sommige van hun concurrenten op de markt.

Er is nog steeds een grote kans dat u niet veel nummers zult vinden. Dat kan te wijten zijn aan de opt-out-optie waarmee mensen hun privégegevens uit de databank van Spy Dialer kunnen verwijderen, of het kan zijn omdat Spy Dialer hun gegevens van een openbare bron haalt die niet altijd 100% nauwkeurig en bijgewerkt is. Daarom is het cruciaal om enkele beperkingen in gedachten te houden.

Spy Dialer - Geen resultaten gevonden

Een ding dat heel moeilijk over het hoofd te zien is, is het aantal advertenties dat op de website wordt weergegeven. Ze kunnen storend zijn omdat ze de website er overdreven rommelig laten uitzien, wat de gebruikerservaring kan aantasten.

Spy Dialer is alleen beschikbaar als website en heeft momenteel geen mobiele app.

Prijzen

Spy Dialer biedt al deze functies gratis aan. Er zijn geen extra kosten en ze werken niet op abonnementsbasis. Ze moedigen hun gebruikers echter aan om de resultaten te verifiëren bij andere providers van reverse lookup, of om die providers te gebruiken voor meer gedetailleerde informatie.

Besluit

Spy Dialer biedt al deze functies gratis aan. Er zijn geen extra kosten en ze werken niet op abonnementsbasis. Ze moedigen hun gebruikers echter aan om te verifiëren. Kortom, de website is responsief en zeer gebruiksvriendelijk. Het heeft een behoorlijk uitgebreide databank en kan veel verschillende nummers en bijbehorende informatie vinden. Controleer echter de informatie die Spy Dialer verstrekt om er zeker van te zijn dat de resultaten juist zijn. Over het algemeen is het een geweldige gratis optie omdat u toegang hebt tot veel informatie zonder extra kosten te betalen. Resultaten met andere providers voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers, of om die providers te gebruiken voor meer gedetailleerde informatie.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Spy Dialer werkt niet buiten de VS

Helaas werkt Spy Dialer alleen met Amerikaanse telefoonnummers omdat hun database beperkt is tot de Verenigde Staten.

Ik kan de informatie die Spy Dialer over mij heeft niet wijzigen/corrigeren

Dit is momenteel niet mogelijk. De enige beschikbare optie is om de informatie op de pagina “Mijn info verwijderen” volledig te verwijderen.

Spy Dialer heeft het nummer niet gevonden

Het komt vaak voor dat reverse lookup-services geen informatie vinden over een bepaald telefoonnummer. Spy Dialer haalt hun gegevens uit een openbare databank die niet regelmatig wordt bijgewerkt. Het kan dus zijn dat er informatie ontbreekt. Spy Dialer biedt ook de opt-out-optie waarmee mensen hun informatie uit hun databank kunnen verwijderen, wat kan leiden tot het ontbreken van gegevens die aan een bepaald nummer zijn gekoppeld.

Product reviews

Probeer een meer persoonlijke manier om met uw klanten te communiceren. Probeer het videogesprek van LiveAgent. U hebt alleen uw LiveAgent-account nodig. Lees er meer over.

Oproeproutering

LiveAgent is een klantenservicesoftware die partnerschappen aangaat met VoIP-telefoonsystemen, selfservicesoftware, inkomende callcentersoftware, klachtenbeheerssystemen, cliëntenportaalsoftware en emailbeheersoftware. Het bedrijf biedt ook leermiddelen zoals een blog, woordenlijst en webinars. Na aanmelding voor LiveAgent ontvangen gebruikers inloggegevens om direct toegang te krijgen tot hun account. De website maakt gebruik van cookies en biedt een persoonlijk gesprek om te ontdekken hoe het bedrijf kan helpen.

Dataveiligheid is één van onze belangrijkste prioriteiten en we willen onze blinde vlekken kennen. Als je een onderzoeker bent dan zullen we je hulp waarderen en belonen.

LiveAgent’s Bug Bounty programma

LiveAgent is een klantenbeheer software die verschillende onderscheidingen heeft gewonnen in diverse categorieën, zoals helpdesksoftware en live chatsoftware. Het biedt 24/7 klantenservice zonder installatiekosten of kredietkaart nodig en heeft een gratis proefperiode van 14 dagen. LiveAgent leeft volledig de AVG-richtlijnen na en heeft een Programma voor het Onthullen van Kwetsbaarheden. Het beloont gebruikers voor het melden van veiligheidskwetsbaarheden en biedt €100 per geverifieerde kwetsbaarheid.

Can't find the support contact information? Check out LiveAgent directories and get in touch with the support you're seeking.

Klantenservice handleiding

LiveAgent biedt geen klantenservice voor andere bedrijven, maar hier is een lijst met contactpersonen voor klantenondersteuning. Deze lijst omvat onder andere bedrijven als Adobe, Amazon en Microsoft.

Het gebruik van een iPlan VoIP-nummer met de oplossing van onze LiveAgent is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bekijk ons artikel voor meer informatie.

iPlan

Investeren in callcentersoftware kan leiden tot klantenbehoud en winst voor bedrijven, omdat betrokken klanten vaker kopen en meer uitgeven. Een goede klantenervaring kan de uitgaven zelfs met 140% verhogen. Een toename van slechts 5% in klantbehoud kan de winst op lange termijn verhogen tot 95%. Het is dus slim om te investeren in callcentersoftware om een uitzonderlijke callcenter-ervaring te bieden en klanten loyaal te houden. LiveAgent biedt klantenservicesoftware, VoIP-telefoonsystemen, selfservicesoftware en meer.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo