OneDesk ticketbeoordeling

LiveAgent is een bedrijf dat klanten helpt met klantenservicesoftware, VoIP-telefoonsystemen, selfservicesoftware, inkomend callcentersoftware, klachtenbeheerssysteem, cliëntenportaalsoftware en emailbeheersoftware. Het bedrijf biedt een partnerprogramma en heeft diverse onderscheidingen en certificaten ontvangen. Als klant kun je een demo plannen of je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en kortingen. Na aanmelding voor LiveAgent ontvang je inloggegevens op je mailbox. LiveAgent maakt gebruik van cookies, zoals beschreven in het privacy- en cookiebeleid. Wil je meer informatie over LiveAgent, dan kun je een persoonlijk gesprek plannen met het bedrijf.
OneDesk ticketbeoordeling
Compare OneDesk ticketbeoordeling with other in: How OneDesk ticketbeoordeling is doing on review portals
4.2
Average rating based on data from trusted review portals
41 reviews

OneDesk is een betaalbare aanbieder van een ticketsysteem, maar is niet perfect. Hoewel alles naar behoren werkt, kan het even duren voordat u aan de interface gewend bent. Blijf lezen en kom meer te weten over OneDesk in onze beoordeling hieronder.

Pricing
Starting from:
11   per maand
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.2
Gebruikservaring
3.5
Prijs
5
Implementatie
4

Key takeaways

Pros

  • Zeer betaalbaar ticketsysteem
  • Werkt zonder noemenswaardige problemen
  • Snelle installatie en goede opstartgids
  • Hulpmiddelen voor projectbeheer

Cons

  • Onhandige interface in bepaalde secties
  • Gebrek aan integraties van communicatiekanalen

Aan de slag met OneDesk-ticketing

OneDesk-ticketsoftware biedt een eenvoudig registratieproces zonder kredietkaartvereisten of andere obstakels. U kunt zich gewoon aanmelden en uw gratis proefperiode starten voordat u besluit een betalend abonnement te starten. OneDesk laadt uw nieuwe dashboard en verwelkomt u met een eenvoudige maar effectieve opstartgids die u door de basisconfiguratie van uw nieuwe werkruimte leidt. U kunt dit overslaan en de installatie later voltooien als u dat wilt.

OneDesk - aan de slag

Ik raad aan om deze handleiding niet over te slaan, omdat u eerst een aantal belangrijke dingen kunt regelen. U kunt uw profielfoto en handtekening instellen, uw ondersteuningsemail koppelen vanuit Outlook of Gmail, alternatieve email doorsturen selecteren, uw collega’s uitnodigen en nog veel meer. Wat nog belangrijker is, u kunt andere OneDesk-functies instellen, zoals kennisbeheer, en een korte zelfstudie volgen om een overzicht van de toepassing te krijgen.

OneDesk - tutorials

Nadat u de gids hebt voltooid of overgeslagen, kunt u beginnen met het bekijken van de OneDesk-interface en het ticketsysteem. De interface is in orde; het ontwerp is niet het beste onder de ticketsoftware, maar het ziet er modern uit en voelt modern aan. Het lijkt een beetje rommelig, maar het is geen groot probleem en zeker geen dealbreker. U kunt er vrij snel aan wennen en u zou geen problemen moeten hebben met navigatie. De ticketinterface heeft vanaf het begin een aantal voorbeeldtickets om u te helpen wennen aan de workflow in OneDesk.

OneDesk dashboard

Het overzicht van de interface van het ticketsysteem ziet er redelijk goed uit. Het kan even duren om eraan te wennen, maar het zou gemakkelijk te gebruiken moeten zijn als u dat eenmaal doet. U hebt toegang tot de meeste inbox-opties in de linkermenubalk en kunt tickets sorteren op basis van verschillende criteria, zoals u kunt zien in de bovenstaande schermafbeelding. De bovenste menubalk biedt toegang tot een aantal hulpmiddelen en de knop “Toevoegen“, waarmee u nieuwe tickets, projecten, taken, mappen en nog veel meer kunt maken.

OneDesk - Voeg knopopties toe

Over het algemeen is het vrij eenvoudig om aan de slag te gaan met OneDesk. Het is absoluut een indrukwekkende prestatie, aangezien sommige van de concurrerende producten met grotere budgetten en merknaam vaak een probleem hebben met het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en ticketsystemen. Ik was echter teleurgesteld toen ik ontdekte dat OneDesk geen standaard emailadres voor ondersteuning biedt en dat u verplicht uw eigen email moet verbinden om het systeem correct te laten werken. Voordat we naar het testgedeelte van de recensie gaan, laten we eens kijken naar de functieset van OneDesk en kijken wat voor knaller u voor uw geld kunt krijgen.

OneDesk ticketsysteemfuncties

Gezien de vrij lage prijzen van OneDesk, zijn de functies behoorlijk indrukwekkend. U krijgt toegang tot ticketing via meerdere kanalen die emails, live chat en kennisbank aankan, wat meestal alles is wat de meeste moderne helpdesks nodig hebben om voldoende klantenondersteuning te bieden. Het enige wat ontbreekt is het callcenter, maar gezien de prijzen denk ik dat iedereen desondanks een goede deal krijgt.

OneDesk - overzicht van open gesprekken

OneDesk biedt ook enkele automatiseringsfuncties die u kunnen helpen met onder andere automatische reacties op tickets, automatische classificatie van tickets op basis van verschillende criteria, meldingen, tijdregistratie en statusupdates van tickets. U kunt ook klantenonderzoeken openen en gebruiken, standaard berichten gebruiken, winsten bijhouden en plannen die zijn verdiend met het oplossen van tickets, rapporten gebruiken of profiteren van mobiele apps. Er is veel meer in OneDesk dan het lijkt.

OneDesk verslagen

Nu is het tijd om enkele van deze ticketfuncties in actie te testen. Laten we beginnen.

Prestaties en gebruikerservaring van het OneDesk-ticketsysteem

Ik heb het ticketsysteem zelf uitgeprobeerd. De focus ligt vooral op de ervaring van de vertegenwoordiger en het gebruiksgemak. Ik gebruikte mijn eigen email om een gesprek met mezelf te beginnen en een nieuw inkomend ticket aan te maken in het OneDesk-ticketingsysteem. Toen de email binnenkwam, begon ik te antwoorden. De interface in open tickets is niet erg goed ontworpen; het is behoorlijk verwarrend en ziet er erg rommelig uit. Het is bruikbaar, maar het is niet het beste ontwerp voor gemakkelijke navigatie.

OneDesk - open ticket

Wat nogal een ongebruikelijke ontwerpkeuze is, is dat het ticketbericht en het antwoordveld zich aan de rechterkant bevinden, terwijl alle andere velden aan de linkerkant staan. Het is verbijsterend, het grootste deel van de applicatie ziet er redelijk goed uit, maar het belangrijkste onderdeel lijkt minder aandacht te krijgen van de ontwerpers. Het feit dat de ticketvelden de helft van het scherm beslaan, is ook niet geweldig. Het is simpelweg niet nodig en haalt de focus weg van het belangrijkste deel van het ticket: de boodschap van de klant. Een vergelijkbare trend zet zich voort bij het helemaal opnieuw maken van een nieuw ticket.

OneDesk - maak nieuw ticket aan

Antwoorden schrijven is ook niet ideaal. Omdat het antwoordvenster in tickets te klein is, is het algemene gevoel beperkt, alsof de software niet wil dat je antwoordt met langdradige emails. Het antwoordveld wordt echter automatisch uitgebreid wanneer u een bepaald aantal tekens tegenkomt. Dit verhelpt het probleem een beetje, maar het is lang niet zo comfortabel als altijd een behoorlijk groot antwoordveld beschikbaar te hebben. De functies zijn er, maar ze zijn niet de gemakkelijkste om te navigeren. Knopgroottes zijn gevarieerd, waarbij sommige prominenter zijn qua grootte en plaatsing, wat de illusie van belangrijkheid wekt. Zo is de grote knop met drie stippen standaardantwoorden, terwijl bijlagen erg klein zijn en in de hoek worden geplaatst.

OneDesk - antwoordveld

Hoewel alles werkt zoals bedoeld en zonder problemen, moet OneDesk zeker hun gebruikersinterface verbeteren. Het is echter geen dealbreker; het ticketsysteem werkt prima en de functies zijn voldoende om elke vertegenwoordiger te helpen de klus correct te klaren. Het kan even duren voordat u eraan gewend bent, maar uw geduld kan worden beloond. Een andere reden om OneDesk te overwegen, is de prijsstelling.

Prijzen

OneDesk biedt slechts één abonnement dat beslissingen aanzienlijk eenvoudiger maakt. Het biedt alle beschikbare functies en functionaliteit. De enige belangrijke beslissingen die u hoeft te nemen, is kiezen tussen maandelijkse of jaarlijkse facturering en het aantal vertegenwoordigers selecteren dat u wilt hosten in uw OneDesk-account. OneDesk kost €11 per maand per vertegenwoordiger met de maandelijkse facturering, of u kunt de jaarlijkse facturering selecteren en €9 betalen voor elke vertegenwoordiger. Er is geen minimumlimiet voor vertegenwoordigers, dus u kunt OneDesk al krijgen voor slechts €9 per maand met een enkele vertegenwoordigersplaats. U hebt toegang tot alle beschikbare functies, waardoor dit een aanzienlijk goedkope investering is, vooral voor kleine bedrijven of solopreneurs die ticketing nodig hebben.

Besluit

OneDesk heeft het potentieel om met enige moeite een betere ticketsoftware te worden. Het is perfect functioneel zoals het nu is, en hoewel het niet alle mogelijkheden via meerdere kanalen biedt die sommige concurrenten bieden, kunt u het voor een zeer betaalbare prijs krijgen. OneDesk heeft een enorme ruimte voor verbetering als het gaat om de interface van het ticketingsysteem, maar de huidige status hoeft niet voor iedereen een dealbreaker te zijn. Hoe dan ook, OneDesk laat u niet in de steek waar het telt en u kunt er altijd op vertrouwen.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Problemen met het verbinden van emailaccounts in OneDesk

Als u problemen ondervindt bij het verbinden van uw emailaccount, vindt u hier een aantal oplossingen. Allereerst, als u een Gmail-account gebruikt, zorg er dan voor dat het een werkruimte Gmail-account is, geen persoonlijk account. Als u een persoonlijk Gmail-account probeert te gebruiken, kunt u dit hoogstwaarschijnlijk niet verbinden met OneDesk. Als u een ander type email gebruikt, moet u ervoor zorgen dat het automatisch doorsturen ondersteunt, aangezien er geen andere directe integratie met OneDesk is. Sommige emailproviders die automatisch doorsturen ondersteunen, zijn Gmail, Outlook, iCloud en andere populaire.

Waar vind ik integraties in OneDesk?

U vindt het integratiegedeelte in de instellingen in de OneDesk-interface. Klik op het toepassingspictogram linksonder om alle opties weer te geven en selecteer de tandwielknop. Selecteer vervolgens integraties in het menu om alle mogelijke interne integraties tussen OneDesk en andere software te zien.

Product reviews

Een ticket wordt als afgehandeld beschouwd wanneer een klant of vertegenwoordiger op de knop afhandelen drukt. Een ticket kan automatisch worden afgehandeld door een regel.

Afgehandeld ticket

Ticket software is crucial for improving customer service and increasing business revenue. LiveAgent offers various features and integrations for customer service software. Investing in ticket software leads to positive word-of-mouth and increased revenue. Outdated systems can frustrate customers and decrease feedback. It is important to invest in ticket software and follow best practices, such as training and automation options. LiveAgent offers a demo, pricing, features, integrations, and alternatives for customer service software, including VoIP phone systems, self-service software, incoming call center software, complaint management systems, client portal software, and email management software. Quality Unit NV holds all rights reserved.

Een helpdeskticketsysteem is een tool die een serviceaanvraag ontvangt, die automatisch wordt omgezet in een ticket.

Helpdeskticketsysteem

LiveAgent offers ticket templates, custom ticket fields, and efficient ticket management for effective customer support. It also provides VoIP phone systems, self-service software, and complaint management. LiveAgent has helped increase customer satisfaction and sales for many businesses. It comes with a user-friendly interface, useful reporting features, and reasonable pricing. Quality Unit, NV owns LiveAgent and provides various support options, including a blog and word list.

Kant-en-klare ticketsjablonen om de responstijden te verkorten en meteen een consistente klantenservice-ervaring te bieden!

Ticketsjablonen

Het gebruik van standaardantwoorden, vooraf gedefinieerde antwoorden en sjablonen bij het reageren op veelvoorkomende vragen en ondersteuningsverzoeken kan de responstijden verkorten en een consistente klantenservice-ervaring bieden. Het is echter belangrijk om een bibliotheek met efficiënte sjablonen te creëren, gebaseerd op veelvoorkomende scenario's. Voorbeelden van basissjablonen voor ondersteuningstickets worden gegeven, waaronder bevestiging ontvangen van een ticket, ticketvoortgang supdaten en meer informatie aan een klant vragen. Het informeren van de klant dat het probleem is opgelost wordt ook besproken.

Het ticket markeren als in behandeling is een manier om aan te geven dat er meer tijd nodig is om het op te lossen. Wanneer een ticket is gemarkeerd als in behandeling, wordt de SLA-timer gepauzeerd

Ticket in behandeling

LiveAgent is een klantenservicesoftware die VoIP-telefoonsystemen, selfservicesoftware, inkomende callcentersoftware, klachtenbeheerssystemen, clientportaalsoftware en emailbeheerssoftware biedt. Het bedrijf heeft ook onderscheidingen en certificaten, heeft klantenbeoordelingen en biedt een partnerprogramma. LiveAgent stuurt inloggegevens naar uw mailbox nadat uw account is geïnstalleerd, en de website maakt gebruik van cookies.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo