Op zoek naar een alternatief voor Freshcaller?

Koop de juiste software en bied uw klanten de best mogelijke ondersteuning. LiveAgent is de meest beoordeelde en de hoogst gewaardeerde helpdesk software voor KMO’s in 2020. Houd nauwer contact met uw klanten en help ze sneller met LiveAgent.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
Person deciding between two solutions

Sterk alternatief voor Freshcaller

Freshcaller is geweldige callcenter software. Maar klantenondersteuning gaat niet alleen meer over bellen. Geef uw klanten opties als het om communicatie gaat. Voeg email, de snelste live chat, sociale media en een kennisbank toe zodat ze gemakkelijk contact met u kunnen opnemen.

De snelste live chat

Het opzetten van een live chat op uw website is een geweldige manier om de betrokkenheid van websitebezoekers te vergroten. Ze kunnen rechtstreeks vanuit uw website contact met u opnemen. Zo vergroot u de kans om er betalende klanten van te maken.

LiveAgent biedt u de snelste live chatwidget op de markt, met chatsnelheden van 2,5 seconden. U kunt niets sneller krijgen dan dat.

The fastest live chat on the market

3 redenen waarom bedrijven overstappen naar LiveAgent

Ondersteuning voor een callcenter

Naast vele andere functies ondersteunt LiveAgent ook callcenterintegratie. Het is snel en gemakkelijk op te zetten!

Rijk aan functies

Meer dan 175 functies om uw workflow gemakkelijker en aangenamer te maken.

Redelijke prijzen

LiveAgent is beschikbaar voor een redelijke prijs. Kies één van onze drie betalende abonnementen of kies afzonderlijke functies om uw helpdesk aan te passen.

Professional built-in call center software

Callcenter ondersteuning? Heel zeker!

Als u overstapt naar LiveAgent, hoeft u uw callcenter niet op te geven. Met LiveAgent kunt u het zelfs snel en gemakkelijk opzetten zonder hulp van buitenaf. U kunt verbinding maken via de browser, telefoon of andere apparatuur naar keuze.

Er zijn ook geen externe providers nodig, LiveAgent regelt dit voor u. U kunt zich zonder extra gedoe concentreren op het belangrijke.

Op zoek naar betere helpdesk software?

Schakel over naar software die alles kan en meer waarde toevoegt aan uw ondersteuningsteam. LiveAgent biedt u drie betalende abonnementen die boordevol functies zitten. Het enige dat u hoeft te doen, is degene kiezen die het beste bij u past.

Voor een redelijke prijs krijgt u een pakket functies om uw bedrijf te helpen. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u altijd afzonderlijke functies kopen zonder te veel te betalen voor een duurder abonnement.

Ready to switch to LiveAgent

Bekijk waarom bedrijven overstappen naar LiveAgent

  • “Het is zo rijk aan functies en verslaat mijn 5-jarige Zendesk-abonnement. Dus ben ik overgestapt. Zeer goede waarde voor mij als eigenaar van een klein bedrijf.” Albert

  • Ik heb Zendesk voor het eerst uitgeprobeerd, maar na urenlang configureren en het prijsmodel begrijpen, realiseerde ik me dat het niets voor mij was. In plaats daarvan ben ik LiveAgent gaan gebruiken en ik moet zeggen dat ik tot nu toe zeer tevreden ben. Het systeem heeft precies de juiste hoeveelheid configuratie gekregen die ik wil en ik heb nog niets gevonden dat niet mogelijk is. De ondersteuning zelf is geweldig en beantwoord uw vragen meestal binnen een paar minuten.” Erik

  • “We zijn van ZenDesk overgestapt naar LiveAgent… en zouden niet meer teruggaan… Het is een ongelooflijk betaalbare prijs en een altijd behulpzaam ondersteuningsteam dat ons 24 uur op 7 helpt. Ten tweede heeft het geavanceerde automatiseringsniveau onze behoefte aan Zapier omdat er veel integraties zijn. Bovendien geven ze ook zoveel alias-emails om dat ook heel gemakkelijk te verbinden. ” Aaron

  • “Wij en onze klanten hadden constant problemen met ZenDesk, maar na verschillende opties te hebben bekeken, kozen we voor LiveAgent op basis van gebruikersrecensies en de prijs.” Adam

  • “Ik heb jarenlang ZenDesk gebruikt en ik was deze ‘ticket-achtige’ emails zat en dat ik geen bestanden aan mijn emails kan toevoegen, alleen links kan verzenden. Wat ik leuk vind aan LiveAgent: het verzendt emails (geen tickets), ik kan bestanden toevoegen, de stroom van emails gemakkelijker organiseren dan in ZenDesk, chatten en emails beheren vanuit hetzelfde venster. LiveAgent ondersteunt ook spreadsheets in zijn emails en heeft een geweldig ondersteuningsteam.” Vlad

  • “We zijn overgestapt op dit systeem na vele jaren ZenDesk te hebben gebruikt. De functionaliteit is geweldig: contactformulieren, live chat, databank, integratie met sociale netwerken – alles in één service en al deze modules zijn goed doordacht en communiceren competent met elkaar. Ik vond het prettig dat de service stabiel werkt, zelfs op mobiele platforms (na ZenDesk is dit een enorm pluspunt voor ons).” Olga

  • “Verschillende oplossingen geprobeerd, waaronder Zendesk, Freshdesk en meer. Toen LiveAgent gevonden. Geweldige tool, goede prijs-kwaliteitverhouding, gebruiksgemak, geweldige ondersteuning en hulp bij implementatie. En nu, na enkele jaren van gebruik, is het nog steeds de beste keuze voor ondersteuningstool die we hadden kunnen doen.” Michal

  • “Ik heb eerder veel andere helpdesksystemen gebruikt, zoals LiveZilla, Zopim, Zendesk, Freshdesk, Desk.com en dergelijke. LiveAgent heeft ze op alle mogelijke manieren verslagen vanwege de prijsstelling, functies, klantenondersteuning en mobiele functies.” Harrison

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Related Articles to Freshcaller alternatief
Log op deze pagina in op uw LiveAgent-account. Vul eerst de bedrijfsnaam in en ga verder met een gebruikersnaam en wachtwoord om succesvol in te loggen.

Log in op uw LiveAgent account

De tekst gaat over klantenservicesoftware LiveAgent, met diverse functies. Na aanmelding worden de inloggegevens verzonden naar de mailbox van de gebruiker, er wordt verwezen naar veiligheids- en privacybeleid en er zijn diverse contactopties. Er wordt ook informatie gegeven over functies, integraties, prijs- en abonnementsopties en voordelen ten opzichte van andere software. Bedrijven als Huawei, BMW en Yamaha gebruiken het al voor klantenondersteuning. KMO's kunnen gebruik maken van de klantenservice zonder installatiekosten. Het softwareaanbod is speciaal ontworpen voor KMO's en biedt 24/7 klantenservice. Er zijn diverse opties om over te stappen naar LiveAgent, zoals van Novocall naar LiveAgent. Overall, LiveAgent biedt een uitgebreide klantenservice-oplossing. De tekst is geschreven in het Nederlands.

De vooraf gedefinieerde berichten zijn een perfecte tool om efficiënter te werken. Het helpt medewerkers bij het plaatsen van vooraf gedefinieerde berichten bij veelgestelde vragen.

Vooraf gedefinieerde berichten

Canned messages zijn voorgeprogrammeerde berichten die agents kunnen gebruiken om snel te reageren op vragen van klanten. Dit verbetert de klantentevredenheid.

Wilt u graag een gratis LiveAgent account? Ga uw gang en meld u aan, het is heel gemakkelijk en het instellen neemt slechts enkele minuten in beslag.

Maak een gratis account aan

LiveAgent biedt klantenserviceoplossingen via sociale media, nieuwsbrieven en demo's. Bij aanmelding wordt er een bericht naar uw emailadres gestuurd met inloggegevens onmiddellijk nadat uw account is geïnstalleerd. Het LiveAgent dashboard is momenteel in opstartfase en de inloggegevens worden naar uw mailbox gestuurd zodra het proces is voltooid. Onze website maakt gebruik van cookies en we bieden persoonlijke gesprekken aan om te ontdekken hoe we uw bedrijf kunnen helpen via LiveAgent. Contactformulieren en live chat zijn beschikbaar na het accepteren van onze cookies.

Met gepersonaliseerde emailantwoorden kunt u een emailadres aanpassen aan uw behoeften. In plaats van dat de naam van een bedrijf of afdeling wordt weergegeven, ziet de ontvanger uw echte naam.

Gepersonaliseerde emailantwoorden

De tekst behandelt het belang van e-mailmarketing en klantenservice voor bedrijven, en het gebruik van e-mailsjablonen om tijd en middelen te besparen. Er wordt ook informatie gegeven over LiveAgent, een klantenservicesoftware met verschillende functies. Het hoogste succes wordt bereikt met een grote abonneelijst en het gebruik van Sendmail met SPAM-beveiliging. Sjablonen zijn beschikbaar voor verlengingsmails en acquisitie-mails om een e-maillijst op te bouwen en emailautomatisering te verbeteren. Email blijft een krachtige marketingtool hetgeen mogelijkerwijs leidt tot een potentieel rendement van 4400%.

LiveAgent is a help desk solution that connects multiple channels in one interface. Find out more about LiveAgent and its business/industry benefits.

De juiste helpdesksoftware voor elk startend bedrijf

LiveAgent is een helpdesksoftware die zich richt op het verhogen van de efficiëntie en klanttevredenheid voor kleine bedrijven. Het biedt moderne functies en de mogelijkheid om alleen te betalen voor de benodigde functies. Het belang van klantentrouw wordt benadrukt en het bedrijf krijgt positieve feedback van klanten, waaronder een aanbeveling van Marietta Corporation. LiveAgent is een betere oplossing dan Helprace en Kayako. Het product is ook geschikt voor forex-bedrijven en de kleinhandelsector, aangezien het ondersteuning biedt via meerdere kanalen en verschillende talen en accenten kan aanpassen. LiveAgent is geïntegreerd met verschillende bedrijfssystemen, waaronder eCommerce-platforms en CRM's.

Om betere ondersteuning te kunnen bieden, is het nodig om meer informatie over klanten te hebben. Meer informatie over klantengegevens.

Klanteninformatie

LiveAgent is een klantenservice software met vele functies en integraties, waaronder VoIP-telefoonsystemen, inkomende callcentersoftware en meer. Het bedrijf biedt ook een partnerprogramma en heeft verschillende onderscheidingen en certificaten ontvangen. Na aanmelding voor het platform wordt er een bericht naar uw e-mailadres gestuurd met inloggegevens. LiveAgent heeft ook een leerprogramma en demo beschikbaar. Hun website maakt gebruik van cookies.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo