Tidio chatbot beoordeling

Tidio is een gratis chatbottool waarmee u uw site kunt bouwen en configureren om vragen van klanten te beantwoorden. Het biedt een visuele editor en verschillende chatbot-opties, waaronder prestaties, taal en dag. Er zijn vier prijsniveaus, variërend van gratis tot € 235,16 per maand. Hoewel het proces van het maken van een chatbot enige tijd kan kosten, biedt Tidio uitgebreide en gebruiksvriendelijke functies om uw chatbot zo nuttig mogelijk te maken. Een belangrijk element is ervoor te zorgen dat er nog steeds menselijke ondersteuning beschikbaar is om complexe vragen van klanten te beantwoorden.
Tidio chatbot beoordeling
Compare Tidio chatbot beoordeling with other in: How Tidio chatbot beoordeling is doing on review portals
4.7
Average rating based on data from trusted review portals
1827 reviews

Tidio is een bekend klantenondersteunings- en chatbotsoftwarebedrijf dat geweldige chatbotservice biedt aan veel tevreden klanten. Het presteert uitzonderlijk goed en werkt zonder grote problemen. Bekijk de recensie hieronder en kom meer te weten.

Pricing
Starting from:
15.66   per maand
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.8
Gebruikservaring
4.5
Prijs
5
Implementatie
5

Key takeaways

Pros

  • Supersnelle implementatie
  • Soepele integraties met websitebouwers
  • Geweldige configuratie- en planningsfuncties
  • Stellaire prestaties

Cons

  • Sommige gebruikers kunnen enigszins overweldigd raken door de opties

Aan de slag met de Tidio chatbotfunctie

Tidio is een populaire, uitgebreide software voor klantenondersteuning met een toolset die zich richt op ticketing, sociale media en live chat. De live chat wordt mogelijk gemaakt door een chatbot die bedrijven kan helpen hun teams te ontlasten en essentiële ondersteuning en antwoorden kan bieden aan alle online bezoekers. We gaan de chatbotfunctie van Tidio bekijken en ontdekken hoe deze presteert in een dagelijks scenario voor klantencommunicatie.

Aangezien Tidio een gratis abonnement aanbiedt, is het gemakkelijk om aan de slag te gaan. Het enige wat u hoeft te doen is uw gratis account te registreren. Een van de belangrijkste dingen die u tijdens het registratieproces kunt doen, is de optie om een website-hostingservice te kiezen. Als uw site is gemaakt met behulp van websitebouwers, zoals Wix of Shopify, kunt u rechtstreeks implementeer de chat met een chatbot bijna moeiteloos op uw pagina. U kunt de lijst met Tidio-integraties bekijken om te zien of de websitebouwer die u hebt gebruikt een directe integratie heeft.

Tidio - live chatconfiguratie

Als u uw registratie voltooit met behulp van deze service, wordt u onmiddellijk naar de respectieve integratiepagina op de website van uw service geleid. Hier kunt u Tidio live chat met een chatbot toevoegen aan uw site met een korte kliksessie. Het systeem heeft eerst een aantal vragen nodig, zoals hoeveel klantenservicemedewerkers u heeft, het beoogde doel en het doel van uw website, hoeveel klanten u heeft, enzovoort. Het is vrij eenvoudig en gemakkelijk te doen als u de antwoorden op deze vragen kent.

Tidio - personalisatie

Als u website op een ander platform draait, blijft het proces heel eenvoudig, maar u hebt toegang tot je websitecode nodig om de chatbot-integratie mogelijk te maken. De opzet is in principe hetzelfde als bij de registratie van een websitebouwer, behalve dat u deze vragen tijdens uw registratie rechtstreeks op de Tidio-website moet beantwoorden. De belangrijkste wijziging is dat u de automatisch gegenereerde live chat-code moet kopiëren en plakken in de code van uw website. Zorg ervoor dat u toegang heeft tot uw websitecode of vraag uw webbeheerder om dit voor u te doen.

Functies en implementatie van Tidio chatbots

Tidio heeft meerdere chatbots beschikbaar en elk heeft een ander doel. U kunt ze gebruiken om de verkoop te verhogen, speciale aanbiedingen te promoten of klanten te helpen met hun vragen. Ik denk dat de selectie goed is, het is niet te breed om u in de war te brengen, maar u krijgt meerdere opties binnen elke categorie. Als u uw keuze hebt gemaakt, hebt u nog wat werk te doen omdat de chatbot moet worden geconfigureerd. Dit betekent dat u wat moet plannen en de meest waarschijnlijke klantenvragen moet invullen die de chatbot op uw website zal tegenkomen.

Tidio - chatbotsjablonen

Hoe nauwgezet u ook bent, dit deel van het proces kan tijdrovend zijn. U kunt alleen vragen en antwoorden geven op de meest voorkomende onderwerpen, of u kunt heel diep gaan als u van de bot een echte betweter wilt maken. Hoe dan ook, dit deel van het implementatieproces is behoorlijk goed ontworpen en gemakkelijk uit te voeren. Als u ooit een chatbot of een IVR hebt gemaakt, zal het u waarschijnlijk niet verbazen hoe het proces werkt. Tidio heeft een chatbotbouwer met een visuele weergave van alle mogelijke gesprekken die het aankan, en u hebt toegang tot de details van elk gesprek door er simpelweg op te klikken.

Tidio - chatbotbouwer

U kunt kiezen uit een selectie van de talen die het meest worden gebruikt voor uw chatbot, naast Engels, en enkele veelvoorkomende onderwerpen bekijken om het proces gemakkelijker te maken. Daarnaast kunt u ook helemaal aan het begin van het proces de gesprekstrigger kiezen. U kunt de chat configureren om te activeren zodra een bezoeker uw website betreedt, wanneer ze een gesprek beginnen of een andere optie uit de lijst kiezen. Er is een overvloed aan opties, dus je hebt de mogelijkheid om diep te gaan en de chatbot zo responsief en slim mogelijk te maken.

Tidio - gedragsvoorwaarden voor chatbots

Er zijn ook verschillende voorwaarden die u kunt implementeren in het gedrag van de chatbot, zoals browser, besturingssysteem, land, dag, taal en nog een paar andere. U kunt deze voorwaarden gebruiken om het gedrag van de bot te specificeren wanneer aan de voorwaarden wordt voldaan. Dit kan enorm handig zijn, bijvoorbeeld wanneer u een meertalige website beheert of wanneer uw winkel alleen op bepaalde dagen en tijdens bepaalde bedrijfsondersteuning beschikbaar is. uur.

Prestaties en bruikbaarheid

Ik heb de Tidio chatbot getest met mijn configuratie op een testwebsite die ik met Wix heb gemaakt, en mijn resultaten waren redelijk goed. Zoals eerder vermeld, zijn Tidio-chatbots slechts zo goed als de hoeveelheid moeite die u steekt in het configureren ervan. Daarom kunt u gemakkelijk een nutteloze chatbot maken, maar ook een ongelooflijk behulpzame. Een goed geplande chatbot-gespreksroute kan enorm voordelig zijn en kan u veel tijd besparen. Dat gezegd hebbende, kan het proces van het maken van een Tidio-chatbot lang duren. De beschikbare voorinstellingen maken de hele planning echter eenvoudiger.

Tidio chatbot testen

Tijdens mijn tests heb ik de chatbot persoonlijk getest en de blinde vlekken ingevuld zoals ik ze vond en de chatwidget regelmatig bijgewerkt. Ik had geen problemen met de chatbotprestaties van Tidio. Maar zelfs een slim geplande chatbot heeft beperkingen, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er een menselijke agent beschikbaar is om meer uitgebreide vragen van klanten te beantwoorden. Tidio was niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook eenvoudig te integreren, wat het een geweldige oplossing maakt, vooral gezien het feit dat het vanaf het begin gratis was.

Tidio chatbot-prijzen

Tidio heeft vier tariefplannen met chatbots beschikbaar in elk van hen. Als u overweegt om Tidio vooral voor zijn chatbot aan te schaffen, hoeft u alleen maar te beslissen of u andere Tidio-functies wilt gebruiken. Laten we eens kijken wat elk van de plannen te bieden heeft.

Gratis

Het gratis abonnement is voor iedereen beschikbaar. Het omvat live chat met een limiet van 50 conversaties per maand, chatbots met een limiet van 100 conversaties per maand, emailondersteuning, desktop- en mobiele apps, app-integraties van derden, bezoekersinformatie en JavaScript API.

Communicator

Dit abonnement kost e15,66 per gebruiker per maand. Het omvat onbeperkte live chatgesprekken, maximaal 5 operators, email, 24/5 live chatondersteuning, toestemmingsbeheer, live typen, analyses, afdelingen, live bezoekerslijst, bekeken paginastatistieken en alle functies van het gratis abonnement.

Chatbots

Het Chatbots-abonnement kost €31,74 per maand en biedt chatbotgesprekken met 40.000 gebruikers per maand, alle functies van het gratis abonnement, een visuele chatbot-editor, Zapier-integratie en meer.

Tidio+

Dit is het meest uitgebreide en duurste abonnement dat Tidio aanbiedt. Het kost €235,16 per maand en heeft onbeperkte live chatgesprekken, een aangepast aantal operators, een aangepast aantal chatbot-engagementen, volledige ondersteuning en alle functies van de vorige plannen. Het bevat bovendien diensten zoals een toegewijde klantensuccesmanager en meer.

Besluit

Tidio is ronduit bijna perfect. Als u geweldige chatbotsoftware wilt, kunt u er niet fout mee gaan. Tidio is niet vervelend. Het is eenvoudig te implementeren, beheren en gebruiken, vooral als u kiest voor een van de soepele integraties met de websitebouwers. Het is moeilijk om nadelen te bedenken als het om Tidio gaat. Vooral als het een gratis chatbot is die voor iedereen beschikbaar is dankzij een korte registratie.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

De chatwidget verschijnt niet op mijn website.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor dit probleem. Het meest voorkomende probleem wordt veroorzaakt door het cachen van de webbrowser. Probeer uw website met de Tidio chatwidget in een incognitovenster te laten draaien. Als het verschijnt, wordt het probleem veroorzaakt door gegevens in de cache die browsers gebruiken om websites die u al hebt bezocht sneller te laden, wat niet aanwezig is in incognitovensters. U moet uw browsercache wissen en de website vernieuwen in een normaal venster. De chatwidget zou daarna moeten verschijnen. Andere oorzaken kunnen een fout of typfout in de code van de chatwidget zijn. Dit kan per ongeluk gebeuren. Kopieer en plak uw Tidio-chatwidget opnieuw in de code van uw website om te zien of het helpt.

Wat moet ik doen als ik geen chatberichten ontvang?

Dit probleem kan door meerdere dingen worden veroorzaakt. Controleer eerst hoe u uw openingstijden hebt ingesteld of kijk of uw chat actief is op uw website. Berichten buiten kantooruren geven u mogelijk niet de juiste melding en u ziet ze gedurende een bepaalde periode. Tot slot, als u problemen hebt met het niet verschijnen van uw chatbots in uw Tidio-chatwidget, is het probleem waarschijnlijk te wijten aan browsercaching. U kunt dit oplossen door eerst de browsercache te wissen of de website te openen met een Tidio-chat in een incognitovenster.

Ik wil mijn bots en automatisering testen alsof ik een gebruiker ben die interactie heeft met de chatwidget.

Ga naar de sectie chatbots in Tidio en klik op de drie puntjes op een van uw chatbots. U ziet de optie om de chatbot uit te testen. Klik erop en er wordt een nieuw chatvenster geopend. Een andere manier om dit te doen is door een voorbeeldwebsite te maken en de Tidio-chatbot erin te integreren. Nadat u de site heeft gepubliceerd, kunt u deze invoeren en beginnen met chatten met uw eigen chatbot om te zien hoe deze presteert. U kunt de instellingen in een ander venster openen, aanpassen, antwoorden of vragen toevoegen en problemen oplossen terwijl u bezig bent.

Ik wil chats overzetten van een chatbot naar een operator.

U kunt de chatbot instellen om de chat met een simpele klik op de knop over te dragen aan een operator. Ga naar het gedeelte Beslissing en schakel de optie in om de actie te activeren wanneer de actie van de bot eindigt. Voor elke beslissing kan de optie Doorverbinden naar operator ingeschakeld zijn.

Product reviews

Vraag klantenfeedback als een professional met de emailsjablonen voor feedback van LiveAgent. Onze 9 unieke sjablonen zijn klaar voor gebruik.

Emailsjablonen voor feedback

De tekst bespreekt het belang van effectieve productupdate-e-mails en het gebruik van sjablonen om professionele communicatie te bevorderen. Het biedt voorbeelden van feedback- en suggestieborden als interactieve methoden voor klantenfeedback en benadrukt het belang van een goede klantenervaring en snelle ondersteuning. LiveAgent wordt aanbevolen als klantenservicesoftware met meer dan 180 functies voor verbeterde klantenervaring en loyaliteit.

Op zoek naar een chatbottool voor uw bedrijf? Doe met ons mee voor een gedetailleerde Quriobot-chatbotbeoordeling om te zien of het een hulpmiddel is voor uw behoeften.

Quriobot chatbot beoordeling

Quriobot is een chatbot software die gebruikt kan worden om feedback te verzamelen, leads te verzamelen, afspraken te plannen, de verkoop te stimuleren en meer. De software biedt meer dan 70 bot talen samen met dynamische vertaling van Google Translate en de mogelijkheid om alle Quriobot-acties naar Google Analytics te sturen. Hoewel de software niet gemakkelijk te gebruiken is voor beginners, biedt Quriobot een gratis abonnement en betalende abonnementen met verschillende specificaties. Er zijn echter enkele problemen met Quriobot, waaronder incidentele systeemuitval en bugs.

Het verzamelen van beoordelingen speelt een belangrijke rol in het succes van elk bedrijf. Leer hoe u ze kunt verzamelen en in uw voordeel kunt gebruiken.

Hoe beoordelingen verzamelen

Het verzamelen van feedback van klanten is essentieel voor elk bedrijf en er zijn verschillende manieren om dit te doen. Een professionele vertaler of een vertaaldienst kan helpen bij het lokaliseren van enquête-inhoud zonder fouten. Na elke verkoop is het belangrijk om een follow-up e-mail te sturen om te bedanken voor de aankoop en om feedback te vragen. Social media kan ook worden gebruikt om feedback te verzamelen via polls. Het stellen van vragen over verzendprocessen of toekomstige producten kan helpen bij het verbeteren van de services die aan klanten worden aangeboden.

Op zoek naar een chatbottool voor uw bedrijf? Doe met ons mee voor een gedetailleerde beoordeling van de Freshchat-chatbot om te zien of het een hulpmiddel is voor uw behoeften.

Freshchat chatbotbeoordeling

Freshchat biedt verschillende abonnementen met een breed scala aan functies, waaronder chatbots, analyses en groepen. Het gratis abonnement heeft al veel functies, maar de betaalde abonnementen bieden extra voordelen, zoals meer botsessies en live vertaling. Het nadeel is dat het duur kan worden, omdat er per vertegenwoordiger wordt gefactureerd. Ondanks enkele nadelen is het platform gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. Het installatieproces is eenvoudig, maar het kan soms langzaam werken. Over het algemeen is Freshchat een oplossing die zeker het proberen waard is.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo