Beoordeling van Tidio-klantenservicesoftware voor sociale media

LiveAgent biedt klantenondersteuning en communicatieoplossingen, zoals klantenservicesoftware, VoIP-telefoonsystemen, selfservicesoftware en e-mailbeheersoftware. Ze hebben ook een uitgebreide woordenlijst en academie, webinars en een kostenberekeningsfunctie. Hun website vermeldt ook hun installatieproces en status, evenals contact- en partnerprogramma-informatie. Het bedrijf hecht belang aan veiligheid en privacy, wat blijkt uit hun beleid en certificaten. Hun website maakt gebruik van cookies.
Beoordeling van Tidio-klantenservicesoftware voor sociale media
Compare Beoordeling van Tidio-klantenservicesoftware voor sociale media with other in: How Beoordeling van Tidio-klantenservicesoftware voor sociale media is doing on review portals
4.7
Average rating based on data from trusted review portals
2122 reviews

Tidio kan u heel goed van dienst zijn als speciale klantenservicesoftware voor sociale media, maar het mist een belangrijke functionaliteit. Lees meer over Tidio's sociale media-mogelijkheden in onze recensie.

Pricing
Starting from:
19   per maand
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: 1

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.5
Gebruikservaring
4
Prijs
4.5
Implementatie
5

Key takeaways

Pros

  • Soepele integratie van sociale media
  • Geweldig ontwerp van het ticketsysteem
  • Georganiseerd en gemakkelijk te gebruiken
  • Het is gratis

Cons

  • Geen Twitter-integratie
  • Kan duur worden als u een betaald abonnement kiest

Aan de slag met Tidio-functies voor sociale media

Het is gemakkelijk om met Tidio aan de slag te gaan dankzij het gratis account. U kunt het zo lang houden als u wilt, en u kunt upgraden wanneer u klaar bent voor zo’n stap. De registratie vereist een emailadres, wachtwoord en een website. Dit kan lastig zijn voor ondernemers die geen website hebben of willen hebben, maar het is begrijpelijk aangezien Tidio zich voornamelijk richt op chatbots, die een website nodig hebben om goed te functioneren. Nadat ik de registratie had voltooid, werd ik rechtstreeks naar de Tidio-webapp geleid.

Tidio - open inbox

Toen ik eenmaal in mijn inbox kwam, informeerde Tidio me over mijn actieve gesprekken. Wat nog beter is, het bood aan om integraties op te zetten met email, de Tidio-widget en, nog belangrijker, Facebook en Instagram. Op deze pagina is direct te zien wat voor social media functionaliteit Tidio biedt. Op dit punt kunt u Tidio blijven leren kennen als het u eerste keer is, of u verdiepen in het integratieproces voor sociale media. Ik begon eerst met het integreren van mijn Facebook Messenger.

Tidio - sluit Facebook Messenger aan

Nadat ik op de optie om Facebook Messenger te integreren had geklikt, werd ik naar een nieuw scherm gebracht waar ik de integratievoordelen kon zien, evenals een uitleg over hoe de integratie werkt en hoe deze kan worden verbonden. Het integratieproces is vrij standaard, ik hoefde alleen maar in te loggen en te beslissen hoe ik wilde dat Tidio met mijn Messenger-gegevens omging. Tidio biedt ook de mogelijkheid om Messenger-integratie te verbinden met hun chatbot. Ik heb deze optie afgewezen, omdat ik al chatbots behandelde in de Tidio chatbot beoordeling.

Tidio - log in met uw Facebook-account

U kunt hetzelfde, of in ieder geval een vergelijkbaar integratieproces verwachten bij het integreren van Instagram. Het scherm is in wezen hetzelfde als wanneer u ook Facebook Messenger integreert. U hoeft alleen maar in te loggen op uw Instagram-account en toegang te verlenen tot Tidio om uw Instagram-communicatie af te handelen. Ik ben geen problemen tegengekomen tijdens de Instagram-integratie en alles is heel goed verlopen.

Tidio - Instagram integratie

Over het algemeen biedt Tidio een ongelooflijk gemakkelijke en intuïtieve manier om beide sociale mediakanalen te integreren. Voordat ik inga op het testgedeelte van deze recensie, laten we eens kijken wat voor soort sociale media-functionaliteit u van Tidio kunt verwachten, en welke extra functies u kunt krijgen als u besluit om het te gebruiken als uw primaire klantenservice-software voor sociale media.

Tidio sociale media-functionaliteit en -functies

Tidio is niet primair gericht op klantenservice via sociale media, maar biedt desondanks zeer goede functionaliteit die niet achterblijft bij de concurrentie. Een onderdeel hiervan is het ticketsysteem dat alle communicatie verzamelt van elk type communicatiekanaal dat is geïntegreerd. De ticketing biedt ook een vrij standaard set subfuncties voor effectief antwoorden en toegang tot contactgegevens. Deze functionaliteit werkt ook goed met sociale media-integraties.

Tidio - integratie van sociale media voltooid

Andere functies zijn onder meer analyses, bezoekers en vrij uitgebreide instellingen. Analytics levert belangrijke data die een mooi overzicht geven van de totale communicatie-inspanningen, terwijl bezoekers informatie kunnen onthullen over wie uw website bezoekt. Het meest noemenswaardige kenmerk zijn echter de chatbots, die u kunt integreren met uw sociale mediakanalen en hen de communicatie voor u kunt laten afhandelen. Tidio biedt zeer goede chatbotfunctionaliteit, dus dit kan een interessante aanvulling zijn op uw socialemediadiensten.

Tidio - strategieën voor chatbots

Tidio sociale media bieden gebruikerservaring

Ik heb de functies voor sociale media van Tidio grondig getest en ik denk dat de ervaring erg goed is. Meteen nadat ik mezelf een bericht had gestuurd om een gesprek te simuleren, dook het op in Tidio. Niet alleen dat, maar het scherm schakelde onmiddellijk over naar het gespreksvenster, dus ik hoefde geen tijd te verspillen aan het zoeken naar de betreffende menuknop om daar te komen. Hierdoor blijft de focus op de gesprekken, wat altijd een pluspunt is in elke communicatieoplossing. Aan de andere kant kan het u uit een taak halen waar je misschien mee bezig was. Hoe dan ook, het is een interessante toevoeging.

Tidi - ticket van Messenger

Zodra u op Deelnemen aan gesprek klikt, kunt u aan de slag met het antwoord. De interface is erg goed ontworpen. Ik had de informatie van mijn contact aan de rechterkant, terwijl het midden van het scherm zich richt op de berichten. Een interessante functionaliteit, die in elk type ticket werkt, is de optie om op de toets “/” op uw toetsenbord te drukken om een lijst met standaardantwoorden op te roepen. Hierdoor kunt u in het spel blijven door uw toetsenbord niet te verlaten en te zoeken naar de juiste knop om binnen de gebruikersinterface te klikken.

Tidio - standaardantwoorden

De geweldige ervaring blijft zo, zelfs bij het omgaan met Instagram-verzoeken. Er is geen groot verschil tussen het omgaan met Messenger-tickets en Instagram-tickets, het systeem werkt hetzelfde, ongeacht met welke u te maken hebt. Tidio laat altijd precies zien waar het ticket vandaan komt. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van segmentering dankzij de linker menukolom inbox en alleen berichten uit specifieke bronnen selecteren.

Tidio - ticket van Instagram

Gesprekken voeren met Tidio-tickets is een heerlijke ervaring die me niet in de steek heeft gelaten. Het hele systeem is buitengewoon goed ontworpen en presenteert zich in wezen zonder problemen. Of u nu via Instagram of Messenger reageert, u zult zeker een plezierige ervaring hebben. Tidio reageert heel goed op alle soorten communicatie van sociale media en stelt u altijd op de hoogte wanneer er iets nieuws in uw inbox aankomt.

Tidio - antwoord op ticket

Tidio prijzen

Tidio biedt vier abonnementen, inclusief de gratis optie. De meesten van hen zijn gericht op de Tidio-chatbotfunctionaliteit. Aangezien de sociale media-functionaliteit zelfs in de gratis optie is opgenomen, zal uw besluitvorming hoogstwaarschijnlijk draaien om andere Tidio-functionaliteit, evenals het aantal gesprekken dat u maandelijks moet afhandelen. Laten we elk plan eens bekijken en kijken wat u bij elk plan voor uw geld kunt krijgen.

Gratis

Het gratis abonnement is helemaal gratis en biedt live chatgesprekken met 50 gebruikers, chatbotgesprekken met 100 gebruikers, emailondersteuning, ticketsysteem, desktop- en mobiele apps, integratie van apps van derden, bezoekersinformatie en JavaScript API.

Communicator

Het Communicator-abonnement kost €15,83 per maand per operator per jaar, of €19 per maand per operator per maand. Het geeft je onbeperkte live chatgesprekken, tot 5 operators, email en 24/5 live chatondersteuning, alle functies van het gratis abonnement, teamafdelingen, analyses, native Shopify-integratie, live typen, bekeken pagina’s, live bezoekerslijst, machtigingen , en notities.

Chatbots

Het Chatbots-abonnement kost hetzelfde als het Communicator-abonnement, maar richt zich iets meer op chatbotcommunicatie. U krijgt chatbots met 1000 triggers, email en 24/5 live chatondersteuning, alle functies van het gratis abonnement, 35+ chatbotsjablonen, visuele chatboteditor en Zapier-integratie.

Tidio+

Het Tidio + -plan verhoogt het prijskaartje aanzienlijk, het kost €329 per maand, ongeacht of u kiest voor jaarlijkse of maandelijkse facturering. Dit plan biedt u onbeperkte live chatgesprekken, een aangepast aantal operators, een aangepast aantal chatbots, 24/5 emailondersteuning, 24/7 chatondersteuning, noodtelefoonondersteuning, alle functies van de Communicator- en Chatbot-abonnementen, Tidio AI-responsbots , multisite-ondersteuning, aangepaste integraties, emailmarketing en meer.

Besluit

Het is heel moeilijk om iets mis met Tidio te vinden. De sociale mediafunctionaliteit is fantastisch, het hele systeem werkt erg goed en u kunt gratis aan de slag zonder kredietkaartgegevens of addertjes onder het gras. Tidio’s Facebook Messenger- en Instagram-integraties zijn geweldig, maar misschien begint u Twitter te missen, want dat is de enige integratie die u hier niet zult vinden. Als u het niet nodig hebt, zou niets je ervan moeten weerhouden om Tidio te kiezen.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Facebook API kan niet worden geladen

Probeer deze oplossing als u de foutmelding ‘Facebook API kan niet worden geladen’ hebt ontvangen. Ga naar Facebook > Instellingen & Privacy en open het Privacycentrum. Ga vervolgens naar Facebook > Facebook-instellingen en selecteer Bedrijfsintegratie. Zoek Tidio en verwijder het uit de lijst en autoriseer de Messenger-integratie in Tidio opnieuw. Als u een Firefox-gebruiker bent, raadt Tidio aan om de integratie via Chrome uit te voeren, aangezien dit probleem vaker voorkomt bij Firefox-gebruikers.

Problemen met het ontvangen van Instagram-berichten

Als u problemen hebt met het ontvangen van Instagram-berichten in Tidio, controleer dan of u Instagram toestemming hebt gegeven om Tidio de communicatie te laten afhandelen. Ga naar uw Instagram-applicatie en open Instellingen > Privacy > Berichten. Zorg ervoor dat de schuifregelaar ‘Toegang tot berichten toestaan’ op Aan staat.

Product reviews

Vraag klantenfeedback als een professional met de emailsjablonen voor feedback van LiveAgent. Onze 9 unieke sjablonen zijn klaar voor gebruik.

Emailsjablonen voor feedback

De tekst bespreekt het belang van effectieve productupdate-e-mails en het gebruik van sjablonen om professionele communicatie te bevorderen. Het biedt voorbeelden van feedback- en suggestieborden als interactieve methoden voor klantenfeedback en benadrukt het belang van een goede klantenervaring en snelle ondersteuning. LiveAgent wordt aanbevolen als klantenservicesoftware met meer dan 180 functies voor verbeterde klantenervaring en loyaliteit.

Kom meer te weten over de krachtkiezer. Begrijp diepgaand met uitleg van professionals.

Krachtkiezer

De tekst bespreekt het gebruik van een krachtkiezer in callcenters. Dit is een geautomatiseerd systeem dat nummers op de contactlijst automatisch selecteert en belt, en dit zorgt voor meer efficiëntie omdat agenten geen tijd hoeven te verspillen aan het handmatig bellen van nummers. Krachtkiezers zijn geschikt voor kleine en middelgrote callcenterteams en kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden zoals verkoop, marketing en klantenservice. LiveAgent biedt callcentersoftware met de mogelijkheid om krachtkiezers te gebruiken.

LiveAgent ondersteunt een groot aantal integraties om uw workflow te vergemakkelijken. Verbind zoveel apps als u nodig hebt en doe alles vanuit het LiveAgent-dashboard.

Integratie

Integratie is het verbinden van verschillende websites, applicaties, tools en richtlijnen om efficiëntere digitale oplossingen te bieden. Dankzij integratie hoeft u niet tussen tools te schakelen en bespaart u tijd bij het inloggen. LiveAgent biedt integraties met veel tools, wat automatisering mogelijk maakt en de efficiëntie van het klantenserviceteam verbetert. Integrately is een software die meer dan 600 applicaties en software kan verbinden om integraties en workflows te creëren. Het biedt aangepaste integraties en kan gebruikt worden om integraties tussen LiveAgent en andere apps te maken.

Klantenservicecenter, ook wel contactcenter genoemd, is een specifiek onderdeel van een organisatie. Het centrum is samengesteld uit vertegenwoordigers van de klant.

Klantenservicecenter

LiveAgent biedt betrouwbare oplossingen voor meerdere kanalen, waaronder inkomend en uitgaand callcenter, en verhoogt de klanttevredenheid en retentie. Het callcenter biedt tal van opties, zowel gratis als betalend, afhankelijk van de grootte en het aantal medewerkers van de organisatie. Een goed callcenterscript moet een introductie bevatten, algemene informatie over communicatie met klanten, instructies voor het omgaan met crisissituaties en instructies over het sluiten van een gesprek. Verschillende scriptsjablonen voor callcenters worden gegeven als voorbeelden. Het bewaren van oproepscripts en best practices in een interne kennisbank kan bijdragen aan het opbouwen van sterke klantenrelaties.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo