Beste WordPress interne koppeling plug-in

Ontdek hoe de plug-in uw SEO-inspanningen verbetert.

  • ✓ Geen installatiekosten
  • ✓ 24/7 klantenservice
Industry background

Wat kan de interne linktool van WP doen?

Het toevoegen van interne links kan tijdrovend en vervelend zijn als u elke link handmatig moet maken. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: de plug-in voor interne links van Quality Unit. Lees meer over de onderstaande functies.

cleverness of LiveAgent

Ankerteksten diversifiëren

Maakt u zich zorgen over repetitieve ankerteksten? Niet nodig. We bieden u de mogelijkheid om woordgroepen, synoniemen en verwante woordgroepen in te voeren die u aan elk zoekwoord wilt koppelen voor natuurlijke en veelzijdige interne links.

personalization features of LiveAgent

Automatisch koppelen

Automatisch koppelen is het belangrijkste kenmerk van de plug-in, waardoor u zich kunt concentreren op andere SEO- en marketingactiviteiten in plaats van handmatig interne links aan elk van uw artikelen toe te voegen. Wat kunt u verwachten? Voer of importeer eenvoudig trefwoorden en stel de gewenste URL in.

provide help with LiveAgent

Zwarte lijst specifieke URL's

Met zwarte lijsten kunt u URL’s weergeven die u niet in het automatiseringsproces wilt opnemen. Op deze manier kunt u URL’s zoals inlogpagina’s en afrekenpagina’s weergeven, en de plug-in vermijdt ze op uw WP-site.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Bulkimport van uw doelzoekwoorden

Wilt u voorkomen dat u elk zoekwoord één voor één toevoegt? Met onze functie voor bulkimport kunt u zoekwoorden in slechts enkele seconden uploaden via een CSV-bestand.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Ingeschakelde taxonomieën

Bij het koppelen van uw inhoud moet rekening worden gehouden met actuele relevantie. Met behulp van de plug-in voor automatisering van interlinking kunt u bepalen hoe u wilt dat uw inhoud aan elkaar wordt gekoppeld met behulp van uw WordPress-taxonomieën. Zo kunnen specifieke zoekwoorden worden beperkt. Als u bijvoorbeeld wilt dat uw ebooklink alleen wordt weergegeven in de sectie Boekrecensies met de tag ‘fictie’, kunt u dit eenvoudig doen met onze plug-in.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Google Search Console-API

Als u geen Excel-blad heeft met trefwoorden die u met interne links wilt targeten, hoeft u zich geen zorgen te maken. Met onze Google Search Console API kunt u automatisch relevante zoekwoorden voor uw WordPress-site importeren.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Aangezien artikelen in lengte variëren, wilt u wellicht een specifiek aantal links instellen op basis van het aantal woorden, zodat u te veel of te weinig links vermijdt. Dit kan per alinea of voor het hele artikel.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Automatische trefwoordimport van Yoast SEO/RankMath

Heb je de Yoast SEO- of RankMath-plug-ins geïnstalleerd? Importeer al uw focuszoekwoorden uit uw databank en bespaar uzelf wat tijd.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Aangepaste linkdoelen

Het is mogelijk om aangepaste linkdoelen in te stellen, zoals; openen in een nieuw venster, hetzelfde tabblad of een pop-upvenster.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

De links die handmatig zijn toegevoegd, worden niet gewijzigd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken.

Interne links, ook wel in-site linking of backlinks genoemd, zijn hyperlinks die pagina’s op een enkele site verbinden. Ze zijn te vinden in de tekst op een pagina. Dit is anders dan externe links, die linken naar andere sites. Lees hieronder meer over de voordelen van interne links.

Integrations pricing-icon

Verlaag het verlatingspercentage en verhoog de gebruikersretentie

Interne links zijn een uitstekende manier om lezers betrokken en actief op de pagina te houden. Hierdoor hebt u een grotere kans om ze om te zetten in klanten of om ze de gewenste actie te laten uitvoeren.

Integrations pricing-icon

Verbeterde SEO-ranglijsten

Het belang van interne links geldt niet alleen voor lezers, maar ook voor zoekmachines. Het juiste gebruik van interne links kan Google helpen bij het begrijpen van uw websitestructuur, wat kan helpen bij het verhogen van het verkeer/SEO-rangschikking.

Integrations pricing-icon

Het hebben van interne links is ook belangrijk omdat ze u helpen link equity te verspreiden of, met andere woorden, link juice van de ene pagina naar de andere. Kortom, het idee is dat meer pagina’s waarde en autoriteit aan elkaar kunnen doorgeven en bijgevolg de paginarangschikking en zichtbaarheid kunnen verbeteren, waardoor verweesde pagina’s worden voorkomen.

LiveAgent - What is help desk software

Er rust een stigma rond plug-ins voor automatische interne links, omdat veel mensen denken dat ze schadelijk kunnen zijn vanwege herhaalde ankerteksten en niet-gerelateerde interne links. Dit zijn beide legitieme redenen om u zorgen te maken, aangezien u niet wilt dat Google u straft of uw gebruikers een slechte ervaring bezorgt.

We hebben met al deze zorgen rekening gehouden bij het ontwikkelen van onze interne link-plug-in. Dat gezegd hebbende, kunt u met de plug-in meerdere ankertekstopties toevoegen voor elk zoekwoord en relevante links instellen op basis van specifieke berichttypen, categorieën en tags.

Met deze twee functies kunt u problemen met relevantie en repetitieve ankerteksten. Bovendien kunt u duidelijk aangeven hoeveel links u per artikel/paragraaf wilt hebben.

Integrations pricing-icon

Bloggers

Geautomatiseerde interne links zijn een uitstekende manier om uw blog te verbeteren, aangezien u niet handmatig links hoeft toe te voegen, wat vooral handig is als u veel inhoud hebt. Volgens uw voorkeuren voegt de plug-in interne links toe aan al uw blogs zonder de links die u handmatig hebt toegevoegd te overschrijven. Het voorkomt ook verweesde inhoud, wat op zijn beurt SEO-problemen voorkomt, zoals lage rankings in zoekmachines. Over het algemeen kan het bloggers tijd besparen.

Integrations pricing-icon

Agentschappen

Invoegtoepassingen voor interne koppelingen zijn in wezen SEO-plug-ins. Het is dus niet alleen gunstig voor particulieren en bedrijven, maar ook voor bureaus die SEO-diensten leveren. Bijgevolg kunt u een interne strategie voor het bouwen van links voor grote klanten integreren zonder dat u voor elke pagina op hun website links hoeft te definiëren.

Integrations pricing-icon

Ondernemingen

Behoud een positieve gebruikerservaring op uw website en houd uw potentiële klanten langer betrokken, zodat ze gemakkelijk informatie kunnen vinden. Koppel uw website naar wens door specifieke categorieën of URL’s op de witte lijst te zetten en de URL’s die u niet onderling wilt koppelen op de zwarte lijst te zetten.

Klaar om uw interne linkstrategie te verbeteren?

WP-gebruikers kunnen de interne link-plug-in gratis downloaden en gebruiken. Transformeer uw gebruikerservaring en verbeter uw SEO-inspanningen onmiddellijk.

WP-plug-ins die u misschien handig vindt

Wilt u uw website verbeteren met meer WP-extensies? Overweeg om extra plug-ins toe te voegen die uw gebruikerservaring en klantenservice zullen verbeteren.

Live chat plug-in

Uw vermogen om snel te reageren op uw websitebezoekers heeft een aanzienlijke invloed op de gebruikerservaring en merkreputatie. De beste manier om direct beschikbaar te zijn, is door een live chatwidget op uw website te hebben.

Integrations pricing-icon

Checklijst plug-in

Bied lezers interactieve checklists aan die eenvoudig maar modern zijn. De checklijsts kunnen worden opgeslagen, gedeeld en afgedrukt. Kijk ook hoe uw websiteverkeer stijgt, aangezien de checklijst voldoet aan Schema Markup.

Related Articles to WordPress interne koppelingsplug-in
Bedrijfsregels als hulpmiddel in LiveAgent helpen uw klantenvertegenwoordiger geconcentreerd te blijven. Deze tool zal onder bepaalde omstandigheden al het saaie werk doen.

Bedrijfsregels

Bedrijfsregels automatiseren dagelijkse taken en verbeteren klantenservice. Ontdek hoe ze werken in LiveAgent voor meer efficiëntie en tijdsbesparing.

LiveAgent is volledige servicedesk software met tal van functies die gebruik maakt van een ticketing systeem om al uw servicedeskprocessen te combineren.

Nederlandse servicedesk software voor een betere klantenervaring

LiveAgent's servicedesk software integrates all customer communication channels into one, making it easier to manage and better serve your customers.

Een goede klantenservice begint met het vergelijken van specifieke helpdesksoftware. Probeer LiveAgent met een gratis proefperiode van 14 dagen. Bouw relaties op, verhoog de verkoop.

Alternatieven voor helpdesksoftware vergelijken?

Vergelijk de beste live chatalternatieven, selfservice en callcenteroplossingen op Capterra op basis van beoordelingen, prijs en functionaliteit. Ontdek uw perfecte oplossing.

Verhoog de klantenbetrokkenheid met gepersonaliseerde ondersteuning via meerdere kanalen. Laat uw klanten met een goed gevoel achter, elke keer dat ze contact hebben met uw bedrijf.

Verhoog de betrokkenheid met LiveAgent

LiveAgent is de meest beoordeelde en hoogst gewaardeerde helpdesk software voor kleine bedrijven in 2020. Meer dan 21.000 bedrijven hebben het gekozen vanwege de meer dan 180 functies, 40 integraties en eenvoudige setup. Het is volledig cloudgebaseerd en veilig. Probeer het gratis voor 14 dagen.

In LiveAgent kunnen vertegenwoordigers en klantenvertegenwoordigers met de rol van beheerder ook toezicht houden op het systeem en het configureren. Lees meer over gebruikerstypen en meer.

Vertegenwoordigers

Verbeter klantensupport en relaties met een klantgerichte benadering. LiveAgent biedt diverse communicatiekanalen en partnerprogramma voor VoIP-providers.

LiveAgent is de meest beoordeelde en hoogst gewaardeerde helpdesksoftware voor KMO's in 2020. Sluit u aan bij bedrijven zoals Huawei en Yamaha om geweldige klantenondersteuning te bieden.

Overstappen van LiveHelpNow naar LiveAgent?

Bespaar geld en verhoog uw efficiëntie met LiveAgent. 24/7 klantenondersteuning, taalaanpasbare widgets en meer dan 175 functies. Migreer vandaag nog!

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo