De perfecte live chat voor WordPress-sites.

Volledig aanpasbaar, rijk aan functies en eenvoudig te integreren met elke WordPress-site.

  • ✓ Geen installatiekosten
  • ✓ 24/7 klantenservice
  • ✓ Geen kredietkaart nodig
  • ✓ Op elk moment opzegbaar
Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo

Hallo, ik ben John, waarmee kan ik u helpen?

Ik wil de status van mijn bestelling controleren.

Geen probleem, geef me alstublieft uw bestel-ID.

Mijn bestel-ID is GQ34566

Functierijke, razendsnelle live chat voor WordPress

Consumenten van tegenwoordig willen onmiddellijk antwoord, zonder de klantenservice te hoeven bellen, uren wachten op een emailantwoord , of bekijk de selfservicebronnen. Daarom is live chat geen ‘nice to have’ servicekanaal meer, maar een noodzaak.

Met LiveAgent’s WordPress live chat kunt u direct klantenondersteuning bieden, de betrokkenheid verbeteren met proactieve triggers en de klantentevredenheid vergroten.

  • GetApp leaders 2021
  • SourceForge leader fall 2021
  • Best help desk software

Voordelen van de live chat software die u niet kan negeren

Verwacht & verkozen door klanten

60% van de klanten tussen 18-34 jaar oud gebruiken regelmatig live chat voor klantenservice. 53% verkiest het gebruik van online live chat boven het opbellen van een bedrijf voor ondersteuning.

Niet alleen voor ondersteuning

85% van de B2B en 74% van de B2C bedrijven gebruik live chat voor verkoop, 54% van de bedrijven in de B2B en 31% in de B2C sector gebruik live chat voor marketing.

Meer verkoop van terugkerende klanten

Consumenten kopen meer van merken die live chat bieden. 52% van de klanten is meer geneigd om opnieuw iets aan te kopen van een bedrijf dat live chat biedt.

Is LiveAgent de juiste live chat plug-in voor mijn WordPress website?

Op zoek naar de beste live chat voor je WordPress website? Terwijl er honderden live chat plug-ins beschikbaar zijn denken we dat de live chat voor WordPress van LiveAgent de perfecte oplossing kan zijn voor uw bedrijf, ondersteuningsteam en uw klanten. Dit is waarom:

real-time typing view

Maak indruk met de snelste chatwidget op de markt

Moderne consumenten zijn ongeduldig en haten het om te moeten wachten. Dat is waarom we de snelste Nederlandse live-chat widget op de markt hebben gebouwd die in slecht  seconden op uw website verschijnt. Maak indruk op uw klanten met realtime ondersteuning en laat hen zien dat u hun tijd waardeert.

cleverness of LiveAgent

Verbeter de betrokkenheid en conversie met proactieve chat

Verhoog de betrokkenheid door uw klanten of bezoekers uit te nodigen om even snel met u te chatten zodra ze op uw website aankomen. Het inschakelen van proactieve chats op prijs- en afrekenpagina’s is een bewezen en effectieve manier om de verkoop op te drijven en meer bezoekers in betalende klanten om te zetten.

personalization features of LiveAgent

Schakel slimme chatverdeling tussen beschikbare vertegenwoordigers in

Geniet van de flexibiliteit van geavanceerde chatroutering en verdelingsopties. Stel vertegenwoordigersprioriteiten in en bepaal de maximale chatbelasting voor uw vertegenwoordigers. Het beste? LiveAgent wijst chats toe naar vertegenwoordigers die eerder interactie hadden met chattende klanten om te zorgen voor een snelle, precieze en nauwkeurige ondersteuning.

provide help with LiveAgent

Maak verbinding en chat met uw collega's

De chat tool van LiveAgent bevordert efficiënte samenwerking van het team. Weet u niet zeker hoe u de klant waarmee u aan het chatten bent moet helpen? Draag de chat over naar een vertegenwoordiger die meer geschikt is om te helpen, of verbind deze onmiddellijk door aan uw collega’s via een interne chat om hulp te krijgen. U verliest geen tijd door in te loggen op externe apps.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Volg het gedrag van uw bezoekers en kom tussen op het juiste moment

Verbeter uw ondersteuning met realtime toezicht op de website: bekijk al uw online bezoekers, bekijk hoe ze zich verplaatsen doorheen uw website en bekijk hoeveel tijd ze op iedere pagina hebben besteed. Als u over dit soort contextuele informatie beschikt – zoals de verwijzingsbron, het land of de huidige tijdszone – kan u de proactieve chatuitnodigingen meer personaliseren.

Live chat - Proactive chat invitations

Krijg een voorproefje van wat uw klanten aan het typen zijn

Met realtime typeweergave kan u werkelijk uw klanten verbazen met bliksemsnelle ondersteuning en hen het gevoel geven dat u hun gedachten kan lezen. Bekijk wat klanten in de chat aan het typen zijn nog voor ze het bericht verzenden, anticipeer op de behoeften van de klant en bereid uw antwoord reeds voor, nog voor de vraag wordt gesteld.

Integreer binnen enkele seconden met WordPress

LiveAgent is gemaakt om uw kostbare tijd te besparen. Een eenvoudige (knippen & plakken) integratie verbindt u in enkele seconden met uw klanten. LiveAgent stuurt nieuwe inkomende chat naar de juiste leden in uw team en past de chatbeschikbaarheid op een dynamische manier aan terwijl uw  vertegenwoordigers zich aan- en afmelden tijdens hun shift.

Meer dan zomaar een live chat

LiveAgent is niet enkel een live chat widget, het is een alles-in-één helpdeskoplossing met meerdere kanalen die volgestouwd is met meer dan 180 functies, meer dan 40 integraties en bijna eindeloze aanpassingsmogelijkheden.

Een krachtig ticketingsysteem met automatisering, een virtueel callcenter, een tool voor ondersteuning van sociale media of een selfserviceportaal software voor klanten nodig? LiveAgent heeft het allemaal.

LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview | Live Agent05:20Youtube video: LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview
Live Agent

Breng uw klantenondersteuning naar een hoger niveau met de Nederlandse live chat software van LiveAgent

Op zoek naar een gratis live chat tool voor uw WordPress website? Begin uw volledig functionerende, 14-daagse, probleemloze gratis proef en bekijk hoe het allemaal werk en hoe het uw bedrijf kan helpen.

Geen rommelige download, de software is volledig op de cloud gevestigd.
U kunt ook een één-oop-één demo aanvragen bij iemand van ons team om een beter idee te krijgen van waarom LiveAgent de meest en hoogst beoordeelde Nederlandse livechat software voor KMO’s is in 2020.

LiveAgent rating live chat agent - gif

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Related Articles to Nederlandse live chat voor WordPress
Het implementeren van live chat op uw website verhoogt het aantal conversies. Voeg LiveAgent, de snelste chatsoftware op de markt, toe aan uw Shopify-winkel.

Beste live chat voor Shopify-winkels

LiveAgent is een klantenservicesoftware die live chat en klantenondersteuning op een website aanbiedt. Het biedt meer dan 175 helpdeskfuncties en verschillende integratiemogelijkheden met sociale media, ticketing, een callcenter en een kennisbank. LiveAgent is een betere optie dan concurrent Pure Chat vanwege de extra functies en biedt ook een gratis proefperiode van 14 dagen. Het bedrijf biedt ook VoIP-telefoonsystemen, heeft verschillende onderscheidingen en certificaten ontvangen, en heeft partnerschappen en ondersteuningsprogramma's. LiveAgent maakt gebruik van cookies en biedt persoonlijke demo-opties.

Het implementeren van een ticketsysteem in uw Shopify-winkel verhoogt het aantal conversies. Voeg LiveAgent toe, de helpdesksoftware die u helpt om aan de eisen van uw klanten te voldoen.

Kwaliteitskeuze van online ticketsysteem voor Shopify-winkels

Het ticketsysteem van LiveAgent biedt voordelen voor bedrijven vanwege het groeiende aantal communicatieplatforms, waardoor klanten meerdere routes gebruiken om contact op te nemen. Het systeem biedt een duidelijke organisatie- en servicesteunstructuur en verhoogt de conversieratio en verlaagt de kosten. Het heeft ook geïntegreerde tracking en rapportage van klantenservicestatistieken, en toonaangevende kenmerken voor meer gestroomlijnde en gepersonaliseerde communicatie. De algemene inbox is uitgebreid en gebruiksvriendelijk, waarbij alle klanteninteracties automatisch worden omgezet in tickets en toegewezen aan de juiste afdeling of vertegenwoordiger.

Op zoek naar WPplug-ins om uw website te verbeteren? Bekijk onze WordPress-plug-ins om de klantenervaring en klantenservice te verbeteren.

Verbeter met WordPress plug-ins

De tekst beschrijft verschillende aspecten van het gebruik van WordPress voor marketingdoeleinden. Er wordt gesproken over het belang van effectieve e-mailsjablonen, met name voor gastblogcampagnes. Daarnaast wordt SEO-optimalisatie behandeld, waarbij wordt aangeraden om thema's en plug-ins te kiezen op basis van factoren zoals coderingskwaliteit en laadsnelheid, en om een goed gestructureerde FAQ-pagina te maken. Klantenondersteuning via LiveAgent wordt aanbevolen als alternatief voor de beperkte opties die WordPress biedt. Tot slot wordt de WYSIWYG-editor behandeld als een handige tool om interessante artikelen te maken om een merk te vormen. Er wordt ook verwezen naar de beste interne link-plug-in voor WordPress van Quality Unit.

Verhoog de klantenbetrokkenheid met gepersonaliseerde ondersteuning via meerdere kanalen. Laat uw klanten met een goed gevoel achter, elke keer dat ze contact hebben met uw bedrijf.

Verhoog de betrokkenheid met LiveAgent

LiveAgent is de meest beoordeelde en hoogst gewaardeerde helpdesk software voor kleine bedrijven in 2020. Meer dan 21.000 bedrijven hebben het gekozen vanwege de meer dan 180 functies, 40 integraties en eenvoudige setup. Het is volledig cloudgebaseerd en veilig. Probeer het gratis voor 14 dagen.

Hebben klanten die uw hosting gebruiken betere ondersteuning nodig? Met de juiste software kan dit. Probeer LiveAgent 14 dagen gratis en zonder verplichtingen.

Helpdesk software voor de webhosting industrie

LiveAgent is een helpdesksoftware die bedrijven helpt om efficiënt te reageren op vragen van gebruikers en biedt verschillende rapporten om leidinggevenden snel te laten handelen en situaties te kunnen beoordelen. Het kan worden geïntegreerd met verschillende bedrijfssystemen voor een naadloze klantenservice-ervaring en biedt gratis proefversies van 14 dagen. Het belang van klantentrouw en het verhogen van de klantenwaarde wordt benadrukt, en het bedrijf krijgt positieve feedback van klanten. Een getuigenis van Marietta Corporation wordt genoemd als aanbeveling voor het product. De tekst bespreekt ook het belang van realtime reacties op vragen van klanten, het monitoren van websitebezoekers en het bouwen van vertrouwen voor verkoop. LiveAgent biedt complete tools voor het beheren van klantenondersteuning via telefoon, e-mail, chat en sociale netwerken in verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, automobiel, mode, webhosting en kleinhandel. Het hebben van helpdesksoftware is belangrijk voor een bedrijf om klantenondersteuning beschikbaar te maken en informatie georganiseerd te houden in een kennisbank. Kiezen voor LiveAgent als helpdesksoftware helpt bedrijven om uitstekende klantenondersteuning te bieden en vragen en verzoeken van klanten te beheren en te beantwoorden.

Met de gratis live chat software van LiveAgent kunt u in contact komen met websitebezoekers en deze effectief omzetten in klanten. Gebruik de snelste chatwidget.

Gratis Nederlandse live chat software nodig?

Bedrijven kunnen klantenloyaliteit en winst vergroten door te investeren in callcentersoftware en het implementeren van live chat. Proactieve chatsjablonen kunnen gepersonaliseerd en getimed worden om de gebruikerservaring te verbeteren en meer verkoopmogelijkheden te bieden. Door gegevensanalyse en klantencommunicatiebeheer software kunnen bedrijven gegevensgestuurde inzichten krijgen om hun omzetgroei en winstgevendheid te ondersteunen. LiveAgent biedt een softwareoplossing voor klantensucces die geschikt is voor bedrijven van elke omvang en sector. Een uitzonderlijke callcenter-ervaring kan klanten loyaler maken en de winst op de lange termijn tot 95% verhogen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo