Gorgias ticketbeoordeling

Gorgias biedt een goed en efficiënt ticketsysteem met een duidelijke, gemakkelijk te navigeren interface en georganiseerde communicatie. Het heeft voldoende tekstbewerkingsopties en verschillende soorten bijlagen, en ondersteunt foto's, video's, emojis en links. De prijzen zijn gevarieerd en afhankelijk van het aantal tickets, gebruikers en communicatiekanalen. Het Starter-plan biedt 3 gebruikersstoelen en 50 factureerbare tickets voor €10 per maand, terwijl het Enterprise-abonnement aangepaste prijzen heeft en geavanceerde klantenservice met een toegewijde succesmanager biedt. Er zijn enkele beperkingen in de functies, en de Twitter-integratie is alleen beschikbaar in de duurdere abonnementen. Het instellen van automatische antwoorden is eenvoudig door het maken van macro's in de Gorgias-instellingen. Over het algemeen is Gorgias een geweldig en goed werkend ticketsysteem met tal van integraties, maar sommige extra functies zouden wenselijk zijn voor uitgebreidere probleemoplossing.
Gorgias ticketbeoordeling
Compare Gorgias ticketbeoordeling with other in: How Gorgias ticketbeoordeling is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
688 reviews

Het Gorgias-ticketsysteem is een goed afgeronde kanshebber die veel te bieden heeft. De abonnementen beperken bepaalde functies en hoewel dit geen dealbreaker is, moet u er wel rekening mee houden bij uw beslissing. Bekijk onze beoordeling en kom meer te weten over…

Pricing
Starting from:
10   per maand
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.5
Gebruikservaring
4.5
Prijs
4.5
Implementatie
4.5

Key takeaways

Pros

  • Al met al een geweldig en zeer goed werkend ticketsysteem
  • Goed uitziende interface met eenvoudige navigatie
  • Tal van integraties

Cons

  • Functies bieden niet alles
  • Twitter-integratie alleen beschikbaar in dure abonnementen

Aan de slag met Gorgias-ticketing

Gorgias ticketsoftware is gemakkelijk om mee te beginnen. Het vereist slechts een eenvoudige registratie, maar het is onmogelijk voor mensen die geen eigen website hebben. Dit is een ongebruikelijke keuze voor een modern ticketsysteem; niet alle bedrijven hoeven per se een website te runnen en veel van hen werken alleen via sociale media of andere kanalen die veel relevanter zijn voor hun doelgroep. Desalniettemin duurt het registratieproces met de juiste informatie slechts een minuut en kunt u vertrouwd raken met de Gorgias-interface.

Gorgias-interface

Het inleidende scherm is de interface van het ticketsysteem, dus u kunt al raden dat Gorgias geen tijd verspilt en gebruikers precies brengt waar ze heen willen. De interface zelf is in orde en vrij goed ontworpen. Het ticketsysteem ziet er op het eerste gezicht redelijk goed uit en het is absoluut gericht op wat belangrijk is zonder al te veel rommel. U hebt het hoofdmenu aan de linkerkant en het belangrijkste doel is om u te helpen bij het filteren van tickets op basis van verschillende criteria. Het linkerpaneel nodigt u uit om aan de slag te gaan met meer tools zoals chat en socials, evenals Shopify. U kunt de instellingen vinden door op het pictogram met de drie stippen in de linkerbovenhoek te klikken, naast de titel Tickets.

Gorgias instellingen

In het begin is er geen opstartgids, maar dat is ook niet echt nodig omdat alles in de interface duidelijk is gelabeld en u geen problemen zou moeten hebben met het vinden van tools of instellingen. Het ticketsysteem biedt ook een voorbeeldticket om u een idee te geven hoe het systeem werkt en hoe tickets eruit zien. U kunt uw standaard emailadres voor Gorgias-ticketing vinden in de instellingen onder het gedeelte Email.

Kenmerken van het Gorgias-ticketsysteem

Laten we nu eens kijken welke ticketfuncties u kunt krijgen bij Gorgias. Veel van deze functies zijn mogelijk niet beschikbaar vanwege abonnementsbeperkingen, maar u kunt ze altijd eerst uitproberen met de gratis proefperiode. Gorgias biedt een uitgebreide reeks functies, dus laten we enkele van de belangrijkste noemen, zoals hun directe integratie met populaire ecommerce website-bouwdiensten. U krijgt Shopify in het goedkoopste abonnement, maar als u naar boven gaat, krijgt u toegang tot Magento- en BigCommerce-integraties.

Gorgias automatiseringsregels

Elk abonnement geeft u toegang tot ticketing met email, live chat, spraak, sms, Facebook en Instagram. Twitter is alleen beschikbaar in de twee duurste abonnementen. Bovendien krijgt u bij elk abonnement toegang tot ongeveer 94 applicatie-integraties, wat best handig kan zijn. Gorgias biedt ook verschillende soorten automatiseringen bij elk abonnement, evenals statistieken en analysefuncties die altijd beschikbaar zijn.

Gorgias live overzicht

Prestaties en gebruikerservaring van het Gorgias-ticketsysteem

Ik heb het Gorgias-ticketsysteem voornamelijk getest vanuit het perspectief van de vertegenwoordiger om erachter te komen hoe de ervaring is. Ik stuurde mezelf een paar testemails en ze kwamen vrijwel onmiddellijk aan zonder problemen of haperingen, er ging niets verloren. Gorgias heeft een handige melding die u informeert of u op het punt staat om te gaan met een nieuwe of bestaande klant op basis van de contactgegevens in uw Gorgias-account. Het systeem herkent of er een match is in contactgegevens en laat u weten of u al verzoeken van een specifieke klant hebt afgehandeld.

Gorgias ticketoverzicht

Alle tickets komen standaard aan als niet-toegewezen. Zodra u een ticket opent, heeft u toegang tot alle tools voor effectieve communicatie, inclusief de opmaak- en tekstbewerkingsfuncties. De interface in het ticket zelf ziet er goed uit; het is gericht op de communicatie en er is geen rommel aan de hand. U kunt zoeken naar klantgegevens en notities toevoegen in het rechterdeelvenster. Het grootste deel is het ticket zelf, samen met het ticketantwoordveld. Het is vrij klein, maar het strekt zich uit zodra u een langer bericht begint te schrijven. De gereedschapspictogrammen zouden iets groter kunnen zijn, maar het is geen groot probleem in een over het algemeen goed ontworpen interface.

Gorgias ticketantwoord

Over het algemeen is de ticketinterface van Gorgias erg goed en werkt alles zoals bedoeld. U kunt uw tekst aanpassen met voldoende tekstbewerkingsopties en verschillende soorten bijlagen toevoegen. De tickets ondersteunen foto’s en video’s en u kunt links en emoji’s toevoegen. U kunt standaardantwoorden vinden onder het gedeelte Macro’s in Gorgias-instellingen, en ook automatische antwoorden buiten kantooruren instellen om de communicatie af te handelen totdat u terugkomt.

Gorgias macrobeheer

Gorgias biedt ook andere functionaliteiten, zoals het splitsen van tickets, snoozen, SPAM-markering en nog een paar meer. U kunt tags toevoegen of tickets toewijzen aan specifieke teams. Ik heb geen functies voor het splitsen van tickets of iets extra’s gevonden. Hoewel deze functies voldoende zijn om u te helpen effectief te communiceren en vragen af te handelen via ticketing, zou het fijn zijn om enkele extra functies te hebben voor meer uitgebreide probleemoplossing.

Gorgias ticketfuncties

Vanuit algemeen perspectief biedt Gorgias een goed en efficiënt ticketsysteem met een duidelijke, gemakkelijk te navigeren interface en georganiseerde communicatie. Hoewel de functieset niet de breedste is onder de ticketsystemen, is het breed genoeg om u te helpen met elk type ticket en zal het u niet teleurstellen. Het is functioneel en werkt zonder grote problemen.

Prijzen

Gorgias biedt een gevarieerde selectie van abonnementen die verschillende functielimieten en toegang tot functies combineren. Elk plan is geschikt voor een bepaald type bedrijf en hangt grotendeels af van het aantal tickets dat u wilt verwerken, gebruikersplaatsen en het type communicatiekanalen dat u wilt gebruiken. Laten we elk abonnement eens bekijken en kijken wat u voor uw geld kunt krijgen.

Starter

Het Starter-abonnement kost €10 per maand en biedt drie gebruikersstoelen. U krijgt 50 factureerbare tickets per maand en betaalt €0,40 extra voor elk extra ticket. Gorgias geeft u toegang tot Facebook- en Instagram-ticketing, beperkte actieve integraties uit een bibliotheek van 94 applicaties, rapportagefuncties, self-onboarding, toegang tot Gorgias Academy en klantenondersteuning via email.

Basis

Het basisplan kost €60 per maand met maandelijkse facturering of €50 per maand met jaarlijkse facturering, beide met 500 beschikbare gebruikersstoelen. U krijgt 300 factureerbare tickets per maand en u kunt 100 extra tickets krijgen voor €40 per maand. U krijgt toegang tot Facebook en Instagram, evenals 150 actieve integraties uit een bibliotheek van 94 apps, ondersteunende rapportagefuncties en basisklantenservice met Academy, email en live chat, en kantooruren.

Pro

Het Pro-abonnement kost €360 per maand met maandelijkse facturering of €300 met jaarlijkse facturering, beide zijn beschikbaar met 500 gebruikersstoelen. Het aanbod is hetzelfde als in het basisabonnement, maar u krijgt 2000 factureerbare tickets per maand met €36 per maand voor nog eens 100 tickets. Je krijgt Support & Revenue-rapporten en Pro-klantenservice met Lite-onboarding, evenals eerder genoemde ondersteuningsfuncties.

Advanced

Het geavanceerde abonnement kost €900 per maand met maandelijkse facturering of €750 met jaarlijkse facturering, beide bieden 500 gebruikersplaatsen. U krijgt 5000 factureerbare tickets per maand met de optie om 100 extra tickets te krijgen voor €36 per maand. U krijgt vrijwel alles van het vorige abonnement, maar met toegang tot nog geavanceerdere klantenservice met een toegewijde succesmanager.

Enterprise

Het Enterprise-abonnement heeft aangepaste prijzen en een aangepast aantal factureerbare tickets per maand. U krijgt alles van de vorige abonnementen met de optie om bepaalde opties aan te passen.

Besluit

Gorgias is een goed doordacht ticketsysteem met essentiële ticketfuncties voor de meeste gelegenheden. Hoewel het niets extra’s biedt, is het altijd zeer goed ontworpen en functioneel. De abonnementen zijn over het algemeen betaalbaar, maar ze kunnen behoorlijk duur worden met hogere abonnementen als u niet alles nodig hebt wat ze bieden. Over het algemeen kunnen ze zeer betaalbaar zijn en u helpen uw budget te behouden.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Hoe kan ik automatische antwoorden instellen in het Gorgias-ticketsysteem?

Ga naar Gorgias-instellingen en selecteer Macro’s in het gedeelte Automatisering. Hier kunt u macro’s maken die automatische emails verzenden als aan bepaalde criteria is voldaan. U kunt uw eigen tekst schrijven en kiezen uit meerdere acties die dienen als triggers voor het automatische antwoord. Met Gorgias kunt u ook bestaande macro’s uploaden in een CSV-indeling als u die beschikbaar heeft.

Waar kan ik integraties in Gorgias vinden?

Open uw Gorgias-account en ga naar instellingen. Zoek naar het gedeelte App store in het linkermenu. Hier hebt u toegang tot alle beschikbare integraties. Houd er rekening mee dat sommige Gorgias-abonnementen de toegang tot en het gebruik van integraties tot op zekere hoogte beperken. Kijk voor meer informatie op de Gorgias-prijzenpagina en kijk welk type integratie-opties beschikbaar zijn in uw abonnement.

Product reviews

Kant-en-klare ticketsjablonen om de responstijden te verkorten en meteen een consistente klantenservice-ervaring te bieden!

Ticketsjablonen

Het gebruik van standaardantwoorden, vooraf gedefinieerde antwoorden en sjablonen bij het reageren op veelvoorkomende vragen en ondersteuningsverzoeken kan de responstijden verkorten en een consistente klantenservice-ervaring bieden. Het is echter belangrijk om een bibliotheek met efficiënte sjablonen te creëren, gebaseerd op veelvoorkomende scenario's. Voorbeelden van basissjablonen voor ondersteuningstickets worden gegeven, waaronder bevestiging ontvangen van een ticket, ticketvoortgang supdaten en meer informatie aan een klant vragen. Het informeren van de klant dat het probleem is opgelost wordt ook besproken.

Meer weten over de kennisbank van Connecteam? Bekijk ons artikel om erachter te komen hoe het werkt en hoe het presteerde in onze tests.

Connecteam kennisbank beoordeling

Connecteam is een beheer-app met kennisbanksoftwarefuncties gericht op telefoongebruikers. De kennisbank heeft potentieel, maar heeft serieuze verbeteringen nodig. De previewfunctie zou handig kunnen zijn voor artikelplanning, maar neemt een prominente plek in de editor in en biedt niet de mogelijkheid om over te schakelen naar verschillende schermformaten. De prijs is echter ongelooflijk goedkoop dankzij grote gebruikerslimieten. Er zijn onhandige functies in de kennisbank-editor en de artikeleditor is klein. Het schrijven van nieuwe artikelen is onintuïtief. Afbeeldingen moeten handmatig worden aangepast.

Veel organisaties negeren nog steeds een ticketsysteem. Dit komt voornamelijk door het gebrek aan inzicht in de voordelen van het ticketsysteem.

Waarom hebt u een ticketsysteem nodig?

Een ticketingsysteem is van cruciaal belang voor bedrijven om de klantenondersteuning te verbeteren en de algehele bedrijfsopbrengsten te verhogen. Dit systeem maakt het gemakkelijk voor ondersteuningsvertegenwoordigers om grote hoeveelheden klantverzoeken snel en efficiënt af te handelen. Het is belangrijk om te investeren in ticketsoftware en de best practices toe te passen, zoals training van vertegenwoordigers, automatiseringsopties en gebruik van tags en categorieën. Een goed ticketsysteem moet toegankelijk zijn via meerdere kanalen, SLA-beheer, en tools voor teamsamenwerking bevatten.

Wilt u meer weten over de kennisbank van monday.com? Bekijk ons artikel om erachter te komen hoe het werkt en hoe het presteerde in onze tests.

monday.com kennisbank beoordeling

Monday.com is een gemakkelijk te gebruiken workflow-software met een professionele en vriendelijke klantenondersteuning. Gebruikers kunnen onbeperkt kennisbankartikelen maken, zelfs in het gratis abonnement, maar het is niet mogelijk om deze extern te publiceren. Er zijn verschillende prijsopties beschikbaar, elk met steeds meer functies en opslagruimte. Hoewel er geen externe kennisbank beschikbaar is, heeft Monday.com veel potentieel om een robuuste interne kennisbank te creëren. Gemeenschappelijke problemen bij het laden van kennisbankartikelen kunnen worden opgelost door de browser bij te werken en contact op te nemen met de klantenondersteuning indien nodig.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo