Waardevol in elke sector

Ontdek hoe LiveAgent uw boekhoudkundige en juridische zaken verbetert.

  • ✓ Geen installatiekosten    
  • ✓ 24/7 klantenservice   
Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Belangenbehartiging stimuleren

Boost Creëer een positieve klantenervaring die uw klanten aan het praten zal brengen.

24%

Responstijden verkorten

Verbeter het percentage eerste reacties met geautomatiseerde ticketroutering.

37%

Verminder het aantal tickets

Verminder de toestroom van ondersteuningstickets met een kennisbank.

Industry background

Helpdesk software voor boekhouding & juridische industrie

Reken op LiveAgent en verbeter uw vermogen. LiveAgent is de meest beoordeelde en de hoogst gewaardeerde  helpdesk software voor KMO’s in 2019. Houd nauwer contact uw klanten en help ze sneller met LiveAgent.

  • GetApp leaders 2021
  • SourceForge leader fall 2021
  • Best help desk software

Verlaag de kosten

Bespaar tijd en geld door het aantal tools dat u gebruikt te minimaliseren om een ​​uitstekende klantenservice te bieden.

Behaal een hoog rendement op investering

Zet kwalitatieve leads om in betalende klanten en genereer meer dan 500% van de inkomsten die u investeert.

Bescherm belangrijke gegevens

Bescherm de gegevens van uw klant met de modernste beveiligingsmaatregelen, waaronder HTTPS-codering, DDoS-beperking en meer.

Versnel de afhandeling van klantenverzoeken

Klanten willen onmiddellijk toegang hebben tot de informatie en willen hun vragen zo snel mogelijk beantwoord krijgen. Door realtime live chat op uw website te implementeren, kunt u ze supersnelle antwoorden geven, hun loyaliteit aan uw bedrijf verbeteren en de klantentevredenheid verhogen. Aangezien tijd geld is en het allemaal om geld gaat, waarom nog wachten?

LiveAgent answering ticket-gif
Interface van het ticketingsysteem
LiveAgent answering ticket-gif
Onbeperkte ticketgeschiedenis

Sluit meer deals in realtime

Met optimale communicatie op één en dezelfde plaats, is het heel gemakkelijk om de eerdere gespreksgeschiedenis te bekijken. Weet u niet meer wat het adres of de overeengekomen voorwaarden waren? Niet erg! Met LiveAgent vindt u duidelijk alle informatie uit het verleden terug.

Organiseer uw projecten

Zoek nooit meer naar oude emails. U kunt de complexiteit van het dashboards van LiveAgent gebruiken voor afzonderlijke projecten/klanten, een klantenportaal voor informatie over hun diensten en live chatsoftware voor directe vragen. U zou geen talloze uren aan communicatie moeten besteden, maar aan de uren die u factureert.

LiveAgent answer to ticket-gif
Realtime typeweergave
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

Verminder de kosten

Laten we eerlijk zijn. Elk bedrijf wil de kosten zo laag mogelijk houden en de omzet zo hoog mogelijk. Met realtime live chat kunnen uw medewerkers van de klantenservice 3 chats tegelijk verwerken, wat kostenefficiënter is. LiveAgent voor de boekhoudsector helpt u uw uitgaven te optimaliseren.

Calculating illustration
reports-illustration

Selecteer het hoogste rendement op investering

Geld investeren in iets nieuws kan voor sommige bedrijven beangstigend zijn. Het berekenen van het bedrag aan euro’s/dollars en beslissen waar ze te investeren, is een echte strijd. Het complete abonnement van LiveAgent is één van de veiligste investeringen voor u. Het levert u niet alleen tevreden klanten op, het verhoogt ook uw omzet, cashflow en uw marktaandeel. Reken op LiveAgent.

Verhoog uw omzet

Klanten gelukkig en tevreden houden zou de kern van het zakendoen moeten zijn. Tevreden klanten verspreiden nieuws om hen heen ofwel in een digitale wereld ofwel offline naar hun collega’s en vrienden. Eén van de tools om dit te bereiken, is het leveren van een uitstekende klantenservice. Klanten staan centraal bij LiveAgent. Combineer deze twee en u zult een positieve impact op uw bedrijf zien.

customer touchpoints report-illustration

Meer dan 21.000 bedrijven zijn al overtuigd

Bekijk onze succesverhalen en getuigenissen en ontdek de positieve impact van de implementatie van helpdesk software op de boekhouding en de juridische sector.

We zijn dol op de prijzen en ondersteuning van de LiveAgent.

Aangezien het aantal klanten en ondersteuningsemails toeneemt, zijn we overgestapt van Gmail naar Zendesk Support. Maar al snel realiseerden we ons dat ze veel tijd nodig hebben om het probleem op te lossen en soms escaleren naar Tier 2-managers. Zelfs nadat we veel tijd, geld en moeite hadden geïnvesteerd, is het beter om over te schakelen als de tools niet nuttig zijn en dat is precies wat wij gedaan hebben. We zijn dol op de prijzen en ondersteuning die door LiveAgent worden geboden.

RTIwala services logo

Sumeet Mahendra, RTIwala Services

Bespaar meer met LiveAgent

Analyseer en vergelijk LiveAgent met verschillende oplossingen voor klantenondersteuning en kies er een met de meest relevante functies voor uw sector en de beste prijs .

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Related Articles to Boekhouding & Juridisch
Hebben klanten die uw hosting gebruiken betere ondersteuning nodig? Met de juiste software kan dit. Probeer LiveAgent 14 dagen gratis en zonder verplichtingen.

Helpdesk software voor de webhosting industrie

LiveAgent is een helpdesksoftware die bedrijven helpt om efficiënt te reageren op vragen van gebruikers en biedt verschillende rapporten om leidinggevenden snel te laten handelen en situaties te kunnen beoordelen. Het kan worden geïntegreerd met verschillende bedrijfssystemen voor een naadloze klantenservice-ervaring en biedt gratis proefversies van 14 dagen. Het belang van klantentrouw en het verhogen van de klantenwaarde wordt benadrukt, en het bedrijf krijgt positieve feedback van klanten. Een getuigenis van Marietta Corporation wordt genoemd als aanbeveling voor het product. De tekst bespreekt ook het belang van realtime reacties op vragen van klanten, het monitoren van websitebezoekers en het bouwen van vertrouwen voor verkoop. LiveAgent biedt complete tools voor het beheren van klantenondersteuning via telefoon, e-mail, chat en sociale netwerken in verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, automobiel, mode, webhosting en kleinhandel. Het hebben van helpdesksoftware is belangrijk voor een bedrijf om klantenondersteuning beschikbaar te maken en informatie georganiseerd te houden in een kennisbank. Kiezen voor LiveAgent als helpdesksoftware helpt bedrijven om uitstekende klantenondersteuning te bieden en vragen en verzoeken van klanten te beheren en te beantwoorden.

Verhoog de klantenbetrokkenheid met gepersonaliseerde ondersteuning via meerdere kanalen. Laat uw klanten met een goed gevoel achter, elke keer dat ze contact hebben met uw bedrijf.

Verhoog de betrokkenheid met LiveAgent

LiveAgent is de meest beoordeelde en hoogst gewaardeerde helpdesk software voor kleine bedrijven in 2020. Meer dan 21.000 bedrijven hebben het gekozen vanwege de meer dan 180 functies, 40 integraties en eenvoudige setup. Het is volledig cloudgebaseerd en veilig. Probeer het gratis voor 14 dagen.

Bent u op zoek naar geweldige helpdesk software voor uw marketing- en telecommunicatiebedrijf? Uw zoektocht is voorbij, bekijk eens wat LiveAgent biedt.

Helpdesksoftware voor de marketingsector

Promoot uw merk en koester uw klanten met LiveAgent-analyse en ondersteuningsopties voor klanten. Vergelijk en kies het beste alternatief. Bespaar meer. Lees succesverhalen en getuigenissen. Geen kredietkaart nodig.

Verbeter uw klantenservice door middel van geavanceerde helpdeskfuncties waarmee u uw communicatie kunt personaliseren en uw klanten snel van antwoorden kunt voorzien.

Wilt u uw klantenservice verbeteren?

LiveAgent is een voorbeeld van hoogwaardige helpdesksoftware die kan worden gebruikt voor effectieve klantenservice en geautomatiseerde klantenservice. Verwijzingsmarketing is een vorm van promotie die gebruikmaakt van verschillende strategieën om productaanbevelingen aan te moedigen. Enquêtes zijn een krachtige tool om feedback van klanten te krijgen en keuzes te begrijpen. Klantenservicevaardigheden zijn essentieel voor medewerkers van de klantenservice. Het gebruik van klantenservicesoftware kan de workflow van vertegenwoordigers verbeteren en de klanttevredenheid verhogen. Proactieve chat kan helpen bij het verhogen van de betrokkenheid van gebruikers en de klantentevredenheid en het verlagen van het verlatingspercentage en de conversieratio. Een klantenservicemedewerker moet in staat zijn om technische hulp te bieden en oplossingen voor problemen te vinden. Medewerkers dienen tevens over kwalitatieve communicatieve vaardigheden te beschikken.

LiveAgent combineert uitstekende livechat, ticketing en automatisering. Verbeter uw marketing met LiveAgent helpdesk software.

Wilt u uw marketingreputatie verbeteren?

Het is belangrijk om zowel positieve als negatieve sociale vermeldingen te beantwoorden om uw marketingimago te verbeteren. Dit kan worden gedaan met behulp van geavanceerde helpdesk software, die alle klanteninteracties opvolgt en optimaliseert in één gedeelde inbox. LiveAgent is een voorbeeld van zo'n software die kan leiden tot verbeterde productiviteit en klanttevredenheid.

Verschillende zorginstellingen vertrouwen op LiveAgent als hun go-to-oplossing als het gaat om het bieden van klantenondersteuning. Probeer het eens en ontdek waarom.

Helpdesk software voor de fitnesssector

Het artikel bespreekt de voordelen van LiveAgent, een helpdesksoftware die gepersonaliseerde ondersteuning biedt via telefoon, live chat en sociale media. Het belang van het monitoren van bezoekersgedrag en real-time reacties op vragen van klanten wordt benadrukt, evenals het verkrijgen van toestemming voor het versturen van promotionele aanbiedingen. LiveAgent biedt voordelen voor verschillende sectoren, waaronder de automobiel- en modesector, en wordt aanbevolen als alternatief voor HelpSpot en Genesys.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo