Maak het waar met het platform voor klantenbetrokkenheid

Ontdek waarom we de nummer 1 software op de markt zijn.

  • ✓ Geen installatiekosten
  • ✓ 24/7 klantenservice
  • ✓ Geen kredietkaart nodig
  • ✓ Op elk moment opzegbaar
Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Play Wow button
Tour

Gebruik een Nederlands platform voor klantenbetrokkenheid

Software voor klantenbetrokkenheid is software die klantencommunicatie beheert via verschillende kanalen, zoals webchat, email of sociale media. Platform voor klantbetrokkenheid bevat meestal functies die communicatie via meerdere kanalen, CRM-systemen, rapportage, marketingpersonalisatie en selfservice voor klanten ondersteunen. Het belangrijkste zakelijke voordeel van het gebruik van software voor klantenbetrokkenheid is hogere inkomsten, rendement op investering en klantentevredenheid.

  • GetApp leaders 2021
  • SourceForge leader fall 2021
  • Best help desk software
Men shaking hands - illustration

Investeer in software voor klantenbetrokkenheid

Software voor klantenbetrokkenheid wordt gebruikt om positieve relaties met uw klanten op te bouwen en te behouden. Als u uw klanten consequent een prettige klantenervaring biedt, zijn ze statistisch meer kans om loyaal te worden aan uw merk. In feite zegt 96% van de klanten dat klantenservice belangrijk is bij hun keuze voor loyaliteit aan een merk. Met robuuste en betrouwbare helpdeskondersteuningssoftware kunt u consistent blijven in uw klanteninteracties, ongeacht de grootte van uw bedrijf of klantenbestand.

Het hebben van loyale klanten heeft zijn voordelen: ze hebben een vier keer grotere kans om uw bedrijf te ondersteunen door middel van merkadvocatuur, waaronder beoordelingen en mond-tot-mondreclame. Naarmate loyale klanten meer in uw merk investeren, is de kans vijf keer groter dat ze opnieuw bij u kopen. Daarom is het belangrijk om constant te streven naar het verbeteren van uw klantenservice. Volgens Forbes meldt 84% van de bedrijven die werken aan het verbeteren van hun klantenervaring een stijging van hun omzet.

Belangrijkste functies

Er zijn tal van softwareleveranciers voor klantenbetrokkenheid op de markt en het kan moeilijk zijn om te onderscheiden welke software de beste is en welke functies essentieel zijn. Voor uw gemak hebben we een lijst samengesteld met de belangrijkste functies van software voor klantenbetrokkenheid. Softwareleveranciers voor klantenbetrokkenheid zouden het volgende in hun kernpakketten moeten opnemen: klantenbetrokkenheid via meerdere kanalen, automatisering, gamificatie, rapportage, gecentraliseerd beheer, integraties, segmentatie en een geïntegreerd beheer voor klantenrelaties.

features overview - integration
social notifications - illustration

Betrokkenheid via meerdere kanalen

De juiste software voor klantenbetrokkenheid voor bedrijven moet u de mogelijkheid bieden om met uw klanten te communiceren via meerdere kanalen die de voorkeur genieten, zoals email, berichten, spraakoproep of sociale media.

Automatisering

Automatisering is een essentiële functie voor software voor klantenbetrokkenheid omdat het veel tijd bespaart. Met automatiseringsregels kunt u strategieën voor klantenbetrokkenheid uitvoeren wanneer aan bepaalde criteria is voldaan. Als een klant bijvoorbeeld meerdere keren een specifiek product heeft gekocht, kan hij een promotionele email ontvangen wanneer het artikel wordt aangevuld of in de uitverkoop is.

Artificial intelligence - illustration
man and woman winners-illustration

Gamificatie

Software voor klantenbetrokkenheid moet zowel voordelig zijn voor uw klanten als voor uw medewerkers. Een gamificatiefunctie is een leuke manier om vertegenwoordigers te belonen en een gezonde concurrentie tussen teams en individuen te bevorderen. Verhoog de productiviteit door beloningsbadges uit te delen en hogere niveaus te behalen.

Rapportage

Proactieve software voor klantenbetrokkenheid moet een volledig uitgerust analysepakket bieden dat u krachtige analyse- en rapportagetools biedt.

report on tablet-illustration
emails on tablet - illustration

Gecentraliseerd beheer

Met een gecentraliseerd beheersysteem kunt u al uw klantgegevens en communicatie vanuit één dashboard bekijken en beheren. Ongeacht van welk kanaal u een klantenvraag ontvangt, deze komen allemaal binnen in één algemene inbox die toegankelijk is voor uw hele klantenserviceteam.

Integraties

Software voor klantenbetrokkenheid moet kunnen worden geïntegreerd met apps van derden die u al gebruikt voor dagelijkse professionele activiteiten. Integraties van apps van derden kunnen POS-systemen, e-commercesystemen en sociale media omvatten.

app installation - illustration
segment - illustration

Segmentatie

Klantensegmentatie is een belangrijke functie omdat u hiermee uw klanten kunt segmenteren op basis van uw verzamelde gegevens. Door segmentatie te gebruiken, kunt u zich gemakkelijk richten op bepaalde groepen klanten en de inhoud die u hen verstrekt personaliseren.

Beheer van klantenrelaties

Geweldige software voor klantenbetrokkenheid dient een geïntegreerd beheer voor klantenrelaties te bevatten omdat u hiermee alle benodigde klantengegevens kunt beheren, van contactgegevens tot eerdere bestellingen en tickets.

customer profile
book lover - illustration

Kennisbank voor klanten

Kennisbanken voor klanten zijn een grote aanwinst voor elke software voor klantenbetrokkenheid. Ze stellen klanten in staat snel de antwoorden te vinden die ze nodig hebben zonder rechtstreeks contact met u op te nemen. Een kennisbank voor klanten is een aanwinst voor zowel uw klanten als vertegenwoordigers. Kennisbanken verminderen de wachttijden van klanten, de werkdruk van uw vertegenwoordigers en de tijd die wordt besteed aan het oplossen van tickets.

Het platform voor klantenbetrokkenheid van LiveAgent heeft het allemaal

LiveAgent is volledig uitgeruste Nederlandse software voor klantenbetrokkenheid waarmee u zich kunt concentreren op het bevorderen van klantenrelaties. LiveAgent biedt een:

Algemene inbox

Een algemene inbox helpt u bij het organiseren van vragen van klanten via meerdere kanalen en stelt u in staat om ze snel te beantwoorden.

Gamificatie functies

Gamificatiefuncties die u kunt gebruiken om uw hardwerkende klantenservicemedewerkers te belonen en te stimuleren.

Rapportage systeem

Sterke rapportagesystemen waarmee u in één oogopslag kunt zien hoe goed u met uw klanten communiceert.

man and woman receiving awards

Probeer LiveAgent vandaag nog

Als u op zoek bent naar de beste Nederlandse software voor klantenbetrokkenheid die er momenteel is, probeer LiveAgent dan eens. LiveAgent is de meest beoordeelde en hoogst Nederlandse gewaardeerde helpdesk software voor KMO’s in 2020. We bieden een gratis proefperiode van 14 dagen voor software voor klantenbetrokkenheid. Geen kredietkaart nodig. Houd uw klanten tevreden en betrokken met LiveAgent.

smiling woman with coffee

LiveAgent maakt klantenondersteuning tien keer gemakkelijker. Onze reactietijd is nu 26% sneller.

black Martinus logo

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Related Articles to Nederlandse klantenbetrokkenheid software
LiveAgent is volledige servicedesk software met tal van functies die gebruik maakt van een ticketing systeem om al uw servicedeskprocessen te combineren.

Nederlandse servicedesk software voor een betere klantenervaring

LiveAgent's servicedesk software integrates all customer communication channels into one, making it easier to manage and better serve your customers.

Als u op zoek bent naar een gratis kennisbank, kan LiveAgent u gratis hiervan voorzien. Bekijk onze helpdesk voor meer informatie.

Op zoek naar gratis kennisbank software?

LiveAgent biedt een scala aan softwareoplossingen om handelspartners te ondersteunen bij het snel reageren op verzoeken en het leveren van goede klantenservice. Met meer dan 180 helpdeskfuncties en 40 integraties kan LiveAgent zorgen voor een verbeterde klantenervaring en productiviteit. Bovendien biedt hun kennisbank software nuttige sjablonen en een gratis proefperiode van 14 dagen. Het is belangrijk om de juiste software te kiezen door behoeften op te schrijven en onderzoek te doen op websites voor softwarebeoordeling.

Op zoek naar een alternatief voor Gorgias? Stop met zoeken en probeer LiveAgent voor je klantenondersteuning. Inclusief gratis 14-daagse demo.

Op zoek naar een alternatief voor Gorgias?

LiveAgent is a customer service portal that has helped businesses improve their support. Users have reported improvements in response times and customer satisfaction. It is user-friendly, improves productivity, and is cost-effective for businesses. Many recommend it over other support solutions.

Klantenservicesoftware combineert een krachtige inbox, live chat, callcenter en een klantenportaal. Kies de juiste voor uw behoeften.

Nederlandse klantenservicesoftware

The article discusses the benefits of using customer service software, including increased productivity and healthy competition. It suggests considering specific features such as streamlined ticketing, supported channels, integrated CRM, automated distribution and rules, and integrations with third-party apps. Additionally, access to data insights and gamification can improve team performance and encourage motivation. Price is also noted as a key factor when selecting a customer service toolkit.

LiveAgent terugbelsoftware is een alles-in-één oplossing die ook een callcenter bevat. Onze callback-oplossing heeft alle benodigde functies. Probeer het gratis.

Verbeter de tevredenheid met terugbelsoftware

Live chat is an effective tool for increasing conversion rates, navigating website visitors, and improving customer satisfaction. Multiple agencies can benefits from live chat, including advertising, digital, promotional, social media, and PR agencies. Implementing live chat can reduce average wait times, decrease the number of emails, increase conversion rates, lower abandonment rates, and increase customer satisfaction. Customer service software is also an important component for a great customer experience and can support various teams within an organization. LiveAgent offers a free trial and features like live chat, 24/7 support, and multiple chat handling. LiveAgent provides reporting features that can be integrated with leading Dutch customer satisfaction software to increase customer satisfaction. Satisfied customers are more loyal, will recommend your brand more often, and profitable for your business. Finally, businesses can improve their customer service by using customer tracking software to segment customer groups based on interests and backgrounds.

Met de gratis live chat software van LiveAgent kunt u in contact komen met websitebezoekers en deze effectief omzetten in klanten. Gebruik de snelste chatwidget.

Gratis Nederlandse live chat software nodig?

Bedrijven kunnen klantenloyaliteit en winst vergroten door te investeren in callcentersoftware en het implementeren van live chat. Proactieve chatsjablonen kunnen gepersonaliseerd en getimed worden om de gebruikerservaring te verbeteren en meer verkoopmogelijkheden te bieden. Door gegevensanalyse en klantencommunicatiebeheer software kunnen bedrijven gegevensgestuurde inzichten krijgen om hun omzetgroei en winstgevendheid te ondersteunen. LiveAgent biedt een softwareoplossing voor klantensucces die geschikt is voor bedrijven van elke omvang en sector. Een uitzonderlijke callcenter-ervaring kan klanten loyaler maken en de winst op de lange termijn tot 95% verhogen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo