Whitepages beoordeling

Whitepages is een in de VS gevestigde dienst voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers. De service is beschikbaar op hun online website, of u kunt een mobiele app downloaden. Whitepages biedt een gratis service waarbij u snel kunt achterhalen wie er vanaf een onbekend nummer heeft gebeld. De website is gemakkelijk te navigeren en er is een app beschikbaar voor zowel Android als iOS. Het biedt een breed scala aan gegevens en rapporten. Sommige delen van de website zijn alleen toegankelijk vanuit de VS en de gratis versie biedt beperkte informatie. Er kunnen problemen optreden met abonnementen en het factureringsproces.
Whitepages beoordeling
Compare Whitepages beoordeling with other in: How Whitepages beoordeling is doing on review portals
1.5
Average rating based on data from trusted review portals
1079 reviews

Whitepages is een in de VS gevestigde dienst voor het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers. De services van Whitepages zijn beschikbaar op hun online website, of u kunt een mobiele app downloaden.

Pricing
Starting from:
4.99   per maand
Free trial: No
Free version: Yes

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
2.7
Gebruikservaring
2
Prijs
3
Implementatie
3

Key takeaways

Pros

  • De website is gemakkelijk te navigeren
  • App beschikbaar voor zowel Android als iOS
  • Biedt een breed scala aan gegevens en rapporten

Cons

  • Alleen beschikbaar in de Verenigde Staten
  • Sommige delen van de website zijn alleen toegankelijk vanuit de VS
  • De gratis versie biedt beperkte informatie
  • Problemen met abonnementen en factureringsproces

Aan de slag met Whitepages

Whitepages is een gratis service waarmee u snel kunt achterhalen wie er vanaf een onbekend nummer heeft gebeld door het nummer in de zoekbalk in te voeren. U kunt een volledige naam, adres en andere informatie over de eigenaar van een telefoonnummer vinden.

Whitepages zoekbalk

Op de website van Whitepages kunt u gratis zoeken naar nummers voor mobiele telefoons, privé- en zakelijke nummers. De informatie kan variëren afhankelijk van het type nummer dat u zoekt. Voor een particulier of zakelijk nummer kunt u gratis de naam, het adres of bijbehorende bedrijven van de beller vinden. Als u naar een mobiel nummer zoekt, zou u gratis minder data moeten verwachten. U kunt informatie vinden zoals de staat of stad die aan het nummer is gekoppeld en een telecommunicatiemaatschappij. Om toegang te krijgen tot meer informatie zoals naam, adres, familieleden en meer, moet u echter upgraden naar een betaalde premie.

Whitepages is een particulier bedrijf, dus ze halen hun gegevens uit openbaar beschikbare bronnen en externe gegevensleveranciers. Dit kan de betrouwbaarheid van de verstrekte informatie aantasten. Ze moedigen hun gebruikers aan om dit feit in gedachten te houden en alle informatie te verifiëren.

De website is gemakkelijk te navigeren en u kunt veel veelgestelde vragen vinden voor elke categorie. Toegang tot bepaalde delen van de website is beperkt als u niet uit de Verenigde Staten komt.

Functies

Whitepages bieden verschillende extra functies, samen met het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers.

U kunt bijvoorbeeld gratis mensen zoeken waarmee u een naam in de zoekbalk kunt invoeren. Het zal snel nummers, adressen, familieleden en andere openbare registers vinden die aan de naam zijn gekoppeld.

U kunt ook een omgekeerd adresonderzoek uitvoeren, antecedentenonderzoeken uitvoeren, naar strafregisters zoeken, een antecedentenonderzoek van huurders uitvoeren en vele andere.

Het nadeel is dat veel van deze moeten worden betaald en alleen beschikbaar zijn voor Amerikaanse staatsburgers.

Whitepages achtergrondcontrole zoeken

Whitepages is ook beschikbaar als mobiele app voor iOS en Android, maar net als de website zijn ze alleen beschikbaar in de VS.

U kunt contact opnemen met de klantenondersteuning van Whitepages door een aanvraagformulier op hun website in te vullen. Ze bieden geen live chat of directe klantenondersteuning.

Hoe kunnen callcentra Whitepages gebruiken?

Websites voor omgekeerd opzoeken van telefoonnummers en mobiele apps kunnen aanvullende informatie over een beller geven, zoals hun adres en andere contactgegevens die nuttig kunnen zijn voor verkoop en marketing.

Callcentra kunnen websites zoals Whitepages gebruiken om agenten te helpen de onbekende beller snel te identificeren en toegang te krijgen tot informatie op basis van hun telefoonnummer. Het kan callcentra ook helpen bij het volgen van klanten die hebben gebeld met een vraag of probleem en hun contactgegevens niet hebben achtergelaten of die zijn kwijtgeraakt. Dit alles kan vertegenwoordigers helpen om meer gepersonaliseerde en tijdbesparende klantenondersteuning te bieden.

De legaliteit van deze services voor callcentra en klantenondersteuning kan variëren, afhankelijk van de wet- en regelgeving in een bepaald land of rechtsgebied. Het is meestal legaal voor een bedrijf om het omgekeerd opzoeken van telefoonnummers te gebruiken, zolang ze het voor legitieme doeleinden gebruiken en het niet verkopen of delen met derden. Het is altijd een goed idee om klanten te laten weten dat de informatie die ze tijdens een telefoongesprek verstrekken, verder kan worden gebruikt om hun contactgegevens op te zoeken en om hun toestemming te vragen voordat ze dit doen.

Prestaties en gebruikerservaring

Nadat u het telefoonnummer in de zoekbalk hebt ingevoerd, duurt het slechts enkele seconden om resultaten te leveren. U ziet het type nummer (vast of mobiel nummer) en het netnummer.

Witte pagina's zoekresultaat

In sommige gevallen kan de website/app meer gedetailleerde resultaten genereren. In dat geval kunt u een naam zien die is gekoppeld aan het nummer en details zoals een adres, leeftijd van de persoon, andere telefoonnummers die mogelijk verband houden met dezelfde persoon, familieleden en meer. Als u echter meer informatie nodig heeft over hun criminele en achtergrondrapporten, zijn deze beschikbaar tegen betaling van een extra vergoeding.

Omdat de diensten alleen beschikbaar zijn in de VS, is het ook onmogelijk om de app buiten de VS te vinden en te downloaden.

Prijzen

Om informatie over de prijzen en abonnementen van Whitepages te vinden, moet je rondkijken op de website, want het is niet gemakkelijk te vinden.

Zodra u de prijzen heeft gevonden, kunt u zien dat het meeste gebaseerd is op een Premium-abonnement.

Hier zijn de volgende prijsopties die Whitepages aan hun gebruikers biedt:

Premium contactgegevens

Voor €4,99/maand is dit de goedkoopste optie die ze aanbieden. Dit abonnement omvat volledige contactgegevens plus alle telefoonnummers en adressen. U kunt ook contacten opslaan en exporteren. Het is echter beperkt tot 20 zoekopdrachten per maand. Wanneer u deze optie selecteert, krijgt u twee factureringscycli waaruit u kunt kiezen. U kunt €4,99 / maand betalen of vooruit betalen voor 12 maanden, wat neerkomt op €29,99, wat gelijk is aan €2,50 per maand.

Whitepages premium contactgegevens facturering

Eersteklas zakelijke benodigdheden

De tweede optie biedt functies zoals volledige contactgegevens en enkele tijdbesparende tools. U kunt ook contacten opslaan en exporteren, eigendomsgegevens doorzoeken en snel zoeken gebruiken. Het is ook beperkt tot 20 zoekopdrachten per maand en het kan tot €9,99/maand kosten. Nogmaals, u kunt kiezen of u €9,99 / maand wilt betalen of voor 12 maanden wilt betalen, wat neerkomt op €59,88 en gelijk is aan €4,99 / maand.

Whitepages Premium zakelijke benodigdheden facturering

Premium Business All-Access

Het derde abonnement kost €29,99/maand en omvat tot 200 zoekopdrachten per maand, 20 criminele en openbare rapporten en alle andere functies die zijn inbegrepen in de Premium Business Essentials. Net als de andere kunt u maandelijks of jaarlijks betalen, wat neerkomt op €179,88 en gelijk is aan €14,99 / maand.

Whitepages Premium zakelijke facturering met volledige toegang

Behalve deze drie abonnementen zijn er nog twee opties.

Whitepages abonnementen

Premie Zakelijk Plus

Dit is ook een abonnement dat volledige contactgegevens en tijdbesparende tools biedt en waarmee u tot 200 zoekopdrachten per maand kunt doen. Dit pakket kost €19,99 / maand. Net als bij alle andere abonnementen, kunt u maandelijks betalen of u kunt 12 maanden vooruit betalen voor €119,99.

Whitepages Premium zakelijk plus facturering

Achtergrond rapport

De laatste optie is niet op abonnementsbasis. Er is een eenmalige vergoeding voor een enkele melding. U hebt toegang tot volledige contactgegevens, evenals openbare, strafrechtelijke of eigendomsregisters. De kosten van elk rapport bedragen €9,99.

Whitepages biedt ook een proeflidmaatschap van 5 dagen voor €1, waarmee je onbeperkt toegang hebt tot informatie zoals het huidige adres en vaste informatie. Het proeflidmaatschap bevat geen extra functies. Het bevat slechts 5 reverse lookups van mobiele telefoons, wat u niet veel ruimte geeft om hun services te testen.

Whitepages 5 dagen op proef

Het is echter essentieel op te merken dat veel klantenrecensies wijzen op problemen met betrekking tot hun abonnementen en factureringsproces. De meest voorkomende problemen zijn het opzeggen van abonnementen van gebruikers, het in rekening brengen van andere abonnementen dan ze oorspronkelijk wilden, en het niet terugbetalen van mensen na opzegging.

Besluit

Kortom, Whitepages is een in de VS gevestigde aanbieder van reverse lookup-telefoons die tegen een extra vergoeding een breed scala aan informatie en functies biedt. U kunt gratis toegang krijgen tot bepaalde informatie, maar deze is zeer beperkt. Hun prijzen zijn onduidelijk en mensen lijken problemen te hebben met hun factureringsproces.

Net als bij andere reverse lookup-oplossingen, is Whitepages niet 100% nauwkeurig. Dit komt door de databronnen en hun betrouwbaarheid.

U moet dit allemaal overwegen wanneer u besluit of u hun klant wilt worden.

Veelvoorkomende problemen en problemen

Ik kan de gratis versie van Whitepages niet vinden.

Whitepages biedt ook een gratis versie aan. Houd er echter rekening mee dat de informatie die beschikbaar is via de gratis versie zeer beperkt is en dat voor eventuele extra functies een vergoeding vereist is. U kunt meer informatie over hun prijzen vinden wanneer u klikt op “Aanmelden” op hun hoofdpagina.

Ik kan Whitepages niet gebruiken buiten de VS.

Helaas is Whitepages beperkt tot de Verenigde Staten en werkt het alleen met Amerikaanse telefoonnummers.

Product reviews

Wilt u meer weten over de kennisbank van monday.com? Bekijk ons artikel om erachter te komen hoe het werkt en hoe het presteerde in onze tests.

monday.com kennisbank beoordeling

Monday.com is een gemakkelijk te gebruiken workflow-software met een professionele en vriendelijke klantenondersteuning. Gebruikers kunnen onbeperkt kennisbankartikelen maken, zelfs in het gratis abonnement, maar het is niet mogelijk om deze extern te publiceren. Er zijn verschillende prijsopties beschikbaar, elk met steeds meer functies en opslagruimte. Hoewel er geen externe kennisbank beschikbaar is, heeft Monday.com veel potentieel om een robuuste interne kennisbank te creëren. Gemeenschappelijke problemen bij het laden van kennisbankartikelen kunnen worden opgelost door de browser bij te werken en contact op te nemen met de klantenondersteuning indien nodig.

Meer weten over de kennisbank van Connecteam? Bekijk ons artikel om erachter te komen hoe het werkt en hoe het presteerde in onze tests.

Connecteam kennisbank beoordeling

Connecteam is een beheer-app met kennisbanksoftwarefuncties gericht op telefoongebruikers. De kennisbank heeft potentieel, maar heeft serieuze verbeteringen nodig. De previewfunctie zou handig kunnen zijn voor artikelplanning, maar neemt een prominente plek in de editor in en biedt niet de mogelijkheid om over te schakelen naar verschillende schermformaten. De prijs is echter ongelooflijk goedkoop dankzij grote gebruikerslimieten. Er zijn onhandige functies in de kennisbank-editor en de artikeleditor is klein. Het schrijven van nieuwe artikelen is onintuïtief. Afbeeldingen moeten handmatig worden aangepast.

Klantenservice is er om klanten te helpen. Het is aan de klant hoe goed of slecht de beoordeling zal zijn. Beoordelingen kunnen divers zijn.

Klantenservicebeoordelingen

Klantenservicebeoordelingen zijn belangrijk voor bedrijven omdat ze invloed hebben op de aankoopbeslissingen van klanten en informatie geven over de kwaliteit van de klantenservice. Online beoordelingen helpen bedrijven ook om geloofwaardigheid te krijgen. Er zijn verschillende manieren waarop bedrijven om feedback kunnen vragen van klanten, waaronder via email, sociale media of telefoon. Het is belangrijk om aan te geven waarom klantenservicebeoordelingen belangrijk zijn voor het bedrijf en de stem van de klant te waarderen.

Wilt u meer weten over de kennisbank van Stonly? Bekijk ons artikel om erachter te komen hoe het werkt en hoe het presteerde in onze tests.

Stonly kennisbank beoordeling

Sonly is een innovatieve kennisbankoplossing die gericht is op kennisbeheer en een goed ontworpen interface heeft. Het biedt diverse kant-en-klare sjablonen voor interactieve kennisbankartikelen en heeft een goede editor met de benodigde functies. Het is echter erg duur en biedt niet genoeg functionaliteit om de prijs te rechtvaardigen. Er zijn geen blanco sjablonen beschikbaar, maar wel aanpassingsopties voor de bestaande sjablonen en u kunt artikelcategorieën aanmaken. Prijzen zijn waarschijnlijk afhankelijk van het aantal gebruikers, inclusief functies zoals automatische vertaling voor handleidingen, geavanceerd teamrechtenbeheer, white label-opties en integratie met Zendesk, Freshdesk en Front, SSO-compatibiliteit, beveiligingsbeoordeling en toegewijd klantensucces. Hoewel de kennisbankfunctie van Sonly goed is, kan het niet concurreren zonder ondersteuning van andere belangrijke tools.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo