Op zoek naar een
helpdesk voor WordPress?

LiveAgent is de beste keuze, met meer dan 140 functies en meer dan 40 integraties.

  • ✓ Geen installatiekosten    
  • ✓ 24/7Klantenservice    
  • ✓ Geen kredietkaart vereist    
  • ✓ Op elk moment opzegbaar
Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
helpdesk software animation

Breng uw klantenondersteuning naar een hoger niveau met de Nederlandse WordPress helpdesk & live-chatplug-in van LiveAgent

Uitstekende klantenservice bieden is wat het verschil maakt, merken helpt zich te onderscheiden van concurrenten en klanten loyaal houdt.

Als u uw bedrijf runt op een WordPress-website, is het veel gemakkelijker om snel en efficiënt WordPressondersteuning te bieden met de WordPresshelpdesk en live chatplug-in van LiveAgent. Ga proactief in gesprek met uw (potentiële) klanten, bied onmiddellijke ondersteuning, verbeter de klantentevredenheid en stimuleer conversies.

  • GetApp leaders 2021
  • SourceForge leader fall 2021
  • Best help desk software

Is LiveAgent de juiste WordPress helpdesk en live chat plug-in voor uw bedrijf?

Het kiezen van de juiste WordPress-plug-in voor een helpdesk hoeft geen overweldigende taak te zijn. Met de plug-in van LiveAgent kunt u eenvoudig een live chatwidget toevoegen aan uw door WordPress aangedreven website of blog. Met een breed scala aan zowel algemene als unieke live chatfuncties, kunt u profiteren van:

real-time typing view

De snelste en volledig aanpasbare chatwidget als aanvulling voor uw site

Omdat de klanten van vandaag hoge verwachtingen hebben voor de snelheid van klantenondersteuning, hebben we de snelste Nederlandse live chat widget op de markt, die in slechts 2.5 seconden wordt weergegeven, gebouwd. Daarbij is het volledig en eenvoudig aanpasbaar – u kan dus de look en het gevoel van uw chatwidget verfijnen zodat het bij uw website past.

Live chat - Proactive chat invitations

Proactieve chatuitnodigingen om klanten te betrekken en meer bezoekers in klanten om te zetten

Verbeter de betrokkenheid door proactief uw klanten en bezoekers uitnodigen om te chatten met uw vertegenwoordigers terwijl ze door uw website bladeren. Stel chatuitnodigingen in voor aangepaste URL’s – zoals uw prijs- of afrekenpagina’s – en verhoog uw conversie zoals nooit tevoren. LiveAgent zorgt er ook voor dat proactieve uitnodigingen enkel verschijnen wanneer u genoeg beschikbare vertegenwoordigers heeft.

Shared customer information - LiveAgent

Intelligente chatroutering zorgt voor snelle en duidelijke communicatie

LiveAgent stuurt inkomende chats door naar de juiste teamleden en past de chatbeschikbaarheid dynamisch aan terwijl uw vertegenwoordigers in- en uitloggen tijdens hun shifts. Bovendien zorgt geavanceerde chatroutering er voor dat chats aan vertegenwoordigers worden toegewezen aan vertegenwoordigers die eerder al interactie hadden met chattende klanten voor een meer duidelijke en relevante communicatie.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Online toezicht om bezoekersgedrag op uw website te volgen

Bekijk wie er op uw website surft, hoe ze zich erop voortbewegen, en hoe lang ze er reeds zijn. Gewapend met de juiste context – zoals de daadwerkelijke site van de bezoeker, de verwijzer, het land en de huidige tijd – kan u hen proactief uitnodigen om te chatten wanneer u het gepast vindt om er voor te zorgen dat uw chatuitnodiging relevant is.

What is live chat software

Realtime typeweergave om nog sneller antwoord te krijgen

Maak indruk op klanten waarmee u chat door nog sneller te antwoorden met een beetje ‘realtime typeweergave’-magie. Bekijk in realtime wat de bezoeker aan de andere kant aan het typen is en begin voor ze het verzenden al na te denken over een antwoord. Houd uw antwoord klaar voor de vraag reeds is verzonden om uw klanten te verbazen met een snelle service.

Three agents providing support via voice

Interne chat om te communiceren met collega's wanneer extra hulp nodig is

Heeft u geen antwoord of kan u het probleem van de klant niet meteen oplossen? Maak onmiddellijk verbinding met medevertegenwoordigers via de interne chat wanneer u hulp nodig heeft van uw teamleden. U kan ook collega’s uitnodigen voor een lopende chatsessie, hen berichtjes of notities sturen die enkel zichtbaar zijn voor u en de andere vertegenwoordigers.

Waarom zou u live chat moeten bieden aan uw klanten?

Trend in de globale markt

Live chat blijft groeien als communicatiekanaal. Er wordt verwacht dat de globale live-chatmarkt een waarde van $997 miljoen zal bereiken tegen 2023.

Verhoog de klantentevredenheid

Live chat heeft de hoogste tevredenheidsniveaus voor eender welk kanaal voor klantenservice op 73%, vergeleken met 61% voor email en 44% voor ondersteuning via telefoon.

Vergroot de verkoop en loyaliteit

79% van de bedrijven zegt dat het bieden van live chat aan hun klanten een positief effect heeft gehad op verkoop, winst en klantenloyaliteit.

Macros, Attachments and Notes

Een allesomvattende oplossing

Naast een WordPress live chat plug-in, biedt LiveAgent een allesomvattende Nederlandse helpdeskoplossing met meerdere kanalen dat meer dan 180 functies, meer dan 40 integraties en tal van beschikbare aanpassingsopties bevat.

Cloudgebaseerd helpdesk voor al uw WordPress klantondersteuningsbehoeften

Bovendien is LiveAgent’s helpdesk & live chatsoftware is volledig cloudgebaseerd. Omdat de WordPresshelpdesk een van de zwaarste klantenservice-apps is die er zijn, is een cloudgebaseerde oplossing om een aantal redenen een betere keuze.

Het vereist geen rommelige download, het werkt en slaat gegevens op externe servers op en maakt uw database niet vol, zodat u het nog steeds kunt gebruiken, zelfs als uw website niet beschikbaar is.

Het vereist geen rommelige download, het werkt met en slaat gegevens op op afgelegen servers en vult uw database niet op, zodat u deze nog steeds kan gebruiken, zelfs al is uw website niet beschikbaar.

help desk software by LiveAgent
LiveAgent - call center software trusted by leading companies

Meer tevreden klanten zijn slechts één klik verwijderd, probeer het!

Wist u dat LiveAgent in 2019 en 2020 de hoogst gewaardeerde helpdesksoftware voor KMO’s was?

Start uw volledig functionele, probleemloze, gratis proefperiode van 30 dagen en bekijk hoe het allemaal werkt en hoe het u kan helpen uw klantenondersteuning naar een hoger niveau te tillen. Geen kredietkaart nodig.

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Related Articles to Nederlandse helpdesk voor WordPress
Een systeem voor het beheren van inhoud is één van de kenmerken van LiveAgent. Het is samengesteld uit verschillende tools, zoals de WYSIWYG-editor en live chatknoppen.

Systeem voor het beheren van inhoud

De tekst beschrijft de softwareapplicatie LiveAgent, die verschillende klantenservice-oplossingen biedt, waaronder emailbeheersoftware, inkomend callcentersoftware en cliëntenportaalsoftware. Het bedrijf biedt ook integraties en een ondersteuningsportaal. De tekst bevat meerdere herhalingen van dezelfde informatie en een melding over het opstarten van het LiveAgent-dashboard voor nieuwe klanten. Er worden contactgegevens en een aanbod voor een gratis proefperiode vermeld.

Wilt u migreren van Helpshift naar een andere software voor klantenservice? Bekijk LiveAgent en ontdek of dit de juiste keuze voor u is.

Bent u op zoek naar een Helpshift-alternatief?

Bedrijven zijn enthousiast over LiveAgent als een tool om met klanten te communiceren. Verschillende klanten getuigen van hoe LiveAgent hun communicatie met klanten heeft versneld, de klantentevredenheid en verkoop heeft verhoogd, en betere, snellere en nauwkeurigere ondersteuning heeft geboden. LiveAgent biedt onbeperkte vertegenwoordigers en integratie met e-mail, sociale media en telefoon zonder extra kosten. Het is een kosteneffectieve oplossing die kan helpen bij het beheren van een groot aantal ondersteuningsverzoeken via verschillende kanalen en biedt handige rapportagefuncties. Klanten vinden LiveAgent gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken, terwijl het ondersteuningsteam snel reageert met snel te implementeren oplossingen.

Een goede klantenservice begint met het vergelijken van specifieke helpdesksoftware. Probeer LiveAgent met een gratis proefperiode van 14 dagen. Bouw relaties op, verhoog de verkoop.

Alternatieven voor helpdesksoftware vergelijken?

Vergelijk de beste live chatalternatieven, selfservice en callcenteroplossingen op Capterra op basis van beoordelingen, prijs en functionaliteit. Ontdek uw perfecte oplossing.

LiveAgent is een perfect HelpSpot-alternatief. Maak kennis met ons ongelooflijke ticketsysteem met meerdere kanalen en start uw gratis proefperiode.

Op zoek naar een alternatief voor HelpSpot?

Het artikel promoot een LiveAgent-klantenservice-oplossing en benadrukt het belang van klantbehoud voor het verhogen van omzet en klantenwaarde. Er worden getuigenissen gegeven van tevreden klanten en de 24/7 klantenondersteuning wordt geprezen.

Hebben klanten die uw hosting gebruiken betere ondersteuning nodig? Met de juiste software kan dit. Probeer LiveAgent 14 dagen gratis en zonder verplichtingen.

Helpdesk software voor de webhosting industrie

LiveAgent is een helpdesksoftware die bedrijven helpt om efficiënt te reageren op vragen van gebruikers en biedt verschillende rapporten om leidinggevenden snel te laten handelen en situaties te kunnen beoordelen. Het kan worden geïntegreerd met verschillende bedrijfssystemen voor een naadloze klantenservice-ervaring en biedt gratis proefversies van 14 dagen. Het belang van klantentrouw en het verhogen van de klantenwaarde wordt benadrukt, en het bedrijf krijgt positieve feedback van klanten. Een getuigenis van Marietta Corporation wordt genoemd als aanbeveling voor het product. De tekst bespreekt ook het belang van realtime reacties op vragen van klanten, het monitoren van websitebezoekers en het bouwen van vertrouwen voor verkoop. LiveAgent biedt complete tools voor het beheren van klantenondersteuning via telefoon, e-mail, chat en sociale netwerken in verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, automobiel, mode, webhosting en kleinhandel. Het hebben van helpdesksoftware is belangrijk voor een bedrijf om klantenondersteuning beschikbaar te maken en informatie georganiseerd te houden in een kennisbank. Kiezen voor LiveAgent als helpdesksoftware helpt bedrijven om uitstekende klantenondersteuning te bieden en vragen en verzoeken van klanten te beheren en te beantwoorden.

Op zoek naar een alternatief voor ConnectWise? Ontdek het geweldige ticketsysteem van LiveAgent, ondersteund door geweldige functies en integraties.

Op zoek naar een ConnectWise-alternatief?

LiveAgent is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk callcentersoftware-alternatief met meer dan 180 functies voor klantentevredenheid, verbeterde klantenbinding en verkopen. Het biedt ook verbeterde functionaliteit en automatisering voor een betere klantenervaring.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo