Op zoek naar een Gmail-alternatief?

Ontdek waarom LiveAgent het beste Gmail-alternatief op de markt is.


Ga aan de slag | 1 maand gratis


Bekijk de video


Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Help desk software comparison
Alternatives background

De beste Gmail-alternatieven

Op zoek naar een betrouwbaar Gmail-alternatief om uw zakelijke communicatie te verbeteren? Zoek dan niet verder. LiveAgent is een innovatief platform dat een breed scala aan functies en integraties biedt, waardoor u uw e-mails en supporttickets eenvoudig kunt beheren. Probeer LiveAgent vandaag nog en breng uw ondersteuning naar een hoger niveau!

  • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge
  • GetApp Category Leader 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge

Een complete gids voor de beste Gmail-alternatieven

Gmail is een populair e-mailplatform dat door bedrijven wordt gebruikt voor online communicatie en het verbeteren van klantrelaties. Het heeft echter zijn beperkingen.

In dit artikel verkennen we verschillende Gmail-alternatieven en vergelijken we hun belangrijkste functies, voordelen en prijzen, zodat u de beste oplossing voor uw zakelijke behoeften kunt vinden.

Waarom alternatieven voor Gmail overwegen?

Er zijn verschillende redenen en sleutelfactoren die ertoe kunnen leiden dat u een aantal Gmail-alternatieven gaat verkennen, zowel voor persoonlijk gebruik als voor uw bedrijf. Enkele van deze redenen kunnen zijn:

Uiteindelijk is het overwegen van alternatieven belangrijk om een platform te vinden dat leidt tot een hogere klanttevredenheid en retentie. Door verschillende e-mailservices te verkennen, kunt u de services identificeren die het beste aansluiten bij uw behoeften op het gebied van functies, kosten en algehele gebruikerservaring.

Wat zijn de beperkingen van Gmail voor bedrijven?

Hoewel Gmail is een zeer populaire keuze voor veel verschillende bedrijven, maar het brengt bepaalde beperkingen met zich mee die van invloed kunnen zijn op de teamsamenwerking, de productiviteit en de algehele klantenservice. Enkele van deze belangrijke beperkingen zijn onder meer:

Door rekening te houden met deze beperkingen kunnen bedrijven betere beslissingen nemen over de vraag of Gmail de beste optie voor hen is.

De 15 beste Gmail-alternatieven

1. LiveAgent

Als u op zoek bent naar het uitstekende alternatief voor Gmail, kunt u LiveAgent overwegen. Met meer dan 15.000 klanten wereldwijd, waaronder bedrijven als Yamaha, Huawei en Forbes, is LiveAgent een uitstekende keuze voor bedrijven van elke omvang.

Het belangrijkste doel van LiveAgent is het bieden van een omnichannel klantenserviceplatform dat e-mail, e-mail en e-mail omvat. livechat, sociale media en telefonische ondersteuning, waardoor het een geweldige optie is voor bedrijven die hun klantcommunicatie willen stroomlijnen.

LiveAgent homepage - ideaal Zendesk-alternatief voor kleine bedrijven

Belangrijkste functies

Belangrijke integraties

Integraties zijn belangrijk om te imponeren Bekijk de prestaties van LiveAgent en koppel verschillende tools aan elkaar om uw dagelijkse werk te verbeteren. Je kunt ze integreren via API, native integraties gebruiken of ze activeren via een plug-in.

Sommige van deze integraties omvatten:

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

LiveAgent is een geweldige optie voor bedrijven van elke omvang die actief zijn in verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, e-commerce, financiën, IT en meer. Met zijn basis- en premiumabonnementen is het zeer schaalbaar en daarom toegankelijk voor kleine en grote bedrijven.

Prijzen

2. Zoho Mail

Zoho Mail is een betrouwbaar Gmail-alternatief. Zoho heeft meer dan 50 miljoen gebruikers over de hele wereld, waardoor het een populaire e-mailserviceprovider is voor bedrijven van elke omvang. Zoho Mail richt zich op het bieden van een uitgebreid e-mailplatform om workflows te stroomlijnen.

Zoho Mail-startpagina - een professioneel Gmail-alternatief voor bedrijven

Sleutel functies

Belangrijke integraties

Zoho Mail kan worden gecombineerd met veel verschillende applicaties, waaronder:

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Zoho Mail is een platform boordevol functies dat vooral geschikt is voor kleine tot middelgrote bedrijven die actief zijn in de IT, gezondheidszorg, e-commerce en onderwijs.

Prijzen

3. Outlook

Outlook kan een geweldig Gmail-alternatief zijn voor uw bedrijf. Met meer dan 400 miljoen gebruikers wereldwijd is Outlook een populaire keuze voor zowel particulieren als bedrijven. Tot hun klanten behoren LinkedIn, Dell en Rolls-Royce, waardoor het een vertrouwde optie is voor organisaties op ondernemingsniveau.

Microsoft Outlook-startpagina - een top Gmail-concurrent met naadloze integratie

Belangrijkste functies

Belangrijke integraties

Als onderdeel van de Microsoft-familie biedt Outlook de volgende integraties:

U kunt ook profiteren van integraties van derden, zoals:

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Outlook is e-mailbeheersoftware die geschikt is voor bedrijven van elke omvang. Het klantenbestand omvat sectoren als onderwijs, gezondheidszorg, financiën, HR en andere.

Prijzen

Of u kunt kiezen voor Microsoft 365 en Microsoft Teams met Outlook met de volgende abonnementen:

Bekijk een volledige Outlook-alternatief-vergelijking en ontdek hoe het zich houdt ten opzichte van LiveAgent.

4. Yahoo! Mail

Yahoo! Mail is een van de populairste e-mailproviders op de markt en bestaat al meer dan twintig jaar. Met miljoenen gebruikers wereldwijd biedt Yahoo! Mail is een vertrouwd Gmail-alternatief. Met zijn vele functies biedt Yahoo! Mail is een robuuste oplossing waarmee u georganiseerd en productief kunt blijven.
Yahoo ! Mail-startpagina - een bekende Gmail-concurrent met een gestroomlijnde interface

Belangrijkste kenmerken

Belangrijke integraties

Om Yahoo! Het volledige potentieel van Mail kunt u combineren met apps zoals:

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Yahoo! Mail is een gebruiksvriendelijk platform dat de meeste mensen gebruiken voor persoonlijk gebruik. Hoewel het niet gericht is op specifieke sectoren, kun je Yahoo! Mail in entertainment, media en onderwijs. Het gebrek aan geavanceerde functies maakt het echter minder geschikt voor middelgrote en grote organisaties.

Prijzen

5. Titan Mail

Titan Mail is een alternatief voor Gmail waarmee meer dan 100.000 actieve gebruikers diepere klantrelaties kunnen opbouwen. Met zijn vele functies en mobielvriendelijke interface is het voor iedereen toegankelijk, zowel op kantoor als onderweg.

Titan Mail-startpagina - een klantrelatiegericht Gmail-alternatief

Belangrijkste functies

Belangrijkste integraties

Titan Mail biedt momenteel geen uitgebreide integraties van derden zoals sommige andere e-mailproviders. Het ondersteunt standaard e-mailprotocollen zoals IMAP en SMTP waarmee gebruikers toegang krijgen tot hun accounts via verschillende e-mailclients, zoals Outlook en Thunderbird.

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Titan Mail is het meest geschikt voor persoonlijk gebruik, ondernemers en kleine teams die werken in IT, financiën, onderzoek en ontwikkeling. De beperkte integratiemogelijkheden kunnen er echter voor zorgen dat grotere bedrijven Titan Mail niet kunnen gebruiken.

Prijzen

6. Tutanota

Tutanota is het beste alternatief voor Gmail als het gaat om end-to-end-codering. Compatibel met verschillende browsers, iOS, Android, macOS, Windows en Linux, is Tutanota een toegankelijke oplossing voor iedereen die ernaar streeft zijn gegevens te allen tijde te beschermen.

Tutanota-startpagina - een veilig en op privacy gericht Gmail-alternatief

Belangrijkste functies

Sleutelintegraties

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Tutanota is een uitstekende optie voor bedrijven die gegevensbeveiliging op de voorgrond plaatsen. De klanten van Tutanota zijn geschikt voor individuen en kleine teams, maar ook voor grootschalige operaties en zijn te vinden op gebieden als gezondheidszorg, financiën, journalistiek en media, non-profitorganisaties en belangenbehartiging, en IT.

Prijzen

h4>

7. Hushmail

Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van veilige e-maildiensten is Hushmail een vertrouwd Gmail-alternatief. Het belangrijkste doel van Hushmail is het bieden van gecodeerde e-mailcommunicatie die overal toegankelijk is.

Hushmail-startpagina - een veilig Gmail-alternatief voor gecodeerde communicatie

Sleutel functies

Belangrijke integraties

U kunt uw Hushmail-accounts koppelen aan de volgende applicaties van derden:

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Hushmail is een zeer veilig e-mailplatform, vooral geschikt voor kleine tot middelgrote organisaties die prioriteit geven aan gebruikersprivacy, gegevensbeveiliging en naleving van branchespecifieke regelgeving. Tot hun klanten behoren zorgverleners en advocaten.

Prijzen

8. Mailfence

Mailfence is een veilig Gmail-alternatief met meer dan 2 miljoen gebruikers wereldwijd. Het richt zich op het bieden van end-to-end-codering en veilige e-mailcommunicatie om gevoelige informatie te beschermen.

Mailfence homepage - een veilige Gmail-concurrent die gebruikersgegevens beschermt

Belangrijkste functies

Belangrijke integraties

Mailfence kan worden geïntegreerd met de volgende tools van derden:

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Mailfence is een goed Gmail-alternatief voor kleine en middelgrote bedrijven die prioriteit geven aan privacy en beveiliging. Het biedt end-to-end-codering, een advertentievrije ervaring en aanpasbare functies.

Prijzen

9. Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird biedt een gratis en open-sourceservice die zeer aanpasbaar is en kan worden geïntegreerd met andere applicaties. Het biedt ook veel geavanceerde functies, waardoor het een uitgebreide productiviteitstool is die voor velen geschikt is.

Thunderbird-startpagina - een aanpasbaar Gmail-alternatief met uitgebreide ondersteuning voor plug-ins

Belangrijkste functies

Belangrijke integraties

U kunt uw Mozilla Thunderbird verbinden met andere applicaties, waaronder:

Voordelen

Nadelen

Beste voor …

Thunderbird is een kosteneffectieve optie, geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven en startups met een beperkt budget. De meest voorkomende gebruiksscenario’s zijn in non-profitorganisaties, het onderwijs, de media en verschillende startups. Het is misschien niet de beste oplossing voor grote bedrijven die geavanceerde functies en integraties met andere zakelijke tools nodig hebben.

Prijzen

10. Aol mail

Als je op zoek bent naar een Gmail-alternatief, is Aol Mail een waardige kandidaat. Van kleine bedrijven tot grote bedrijven, hun klantenbestand omvat verschillende sectoren, waaronder de financiële sector, de gezondheidszorg en de entertainmentsector. Hun belangrijkste focus is het bieden van een gebruiksvriendelijk e-mailplatform dat overal toegankelijk is, waardoor het betrouwbaar is voor mensen die onderweg zijn.

Aol Mail-startpagina - een gebruiksvriendelijk Gmail-alternatief

Belangrijkste kenmerken

Belangrijke integraties

Aol mail biedt verschillende apps van derden, waaronder:

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Aol Mail is een geschikt alternatief voor freelancers en kleine tot middelgrote bedrijven in alle sectoren. Dankzij de schaalbaarheid is het een ideale oplossing voor bedrijven die nog steeds groeien en uitbreiden.

Prijzen

11. iCloud Mail

Met miljoenen klanten over de hele wereld is iCloud Mail een populaire keuze voor degenen die Apple-producten gebruiken. De belangrijkste focus van iCloud Mail is het bieden van een e-mailplatform dat naadloos integreert met andere Apple-voorzieningen, zoals iCloud Drive en Contacten, waardoor het een handige optie is voor Apple-gebruikers.

iCloud Mail-startpagina - een veilig alternatief voor Gmail voor Apple gebruikers

Belangrijkste functies

Belangrijke integraties

Onder de iCloud Mail-integraties vindt u:

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

iCloud Mail kan een geweldig alternatief zijn voor bedrijven die al voornamelijk Apple-apparaten gebruiken. Meestal is het geschikt voor kleinere bedrijven of startups, omdat iCloud Mail niet veel functies en integraties biedt die nodig kunnen zijn voor grotere organisaties.

Prijzen

12. ProtonMail

ProtonMail heeft wereldwijd meer dan 10 miljoen gebruikers. Het is geschikt voor bedrijven van verschillende groottes die prioriteit geven aan privacy en beveiliging. ProtonMail biedt end-to-end e-mailversleuteling en veilige e-mailcommunicatie, waardoor het een betrouwbare optie is als u gevoelige informatie wilt beschermen.

Proton mail homepage - een op privacy gericht Gmail-alternatief

Belangrijkste kenmerken

Toetsintegraties

ProtonMail kan worden verbonden met:

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

ProtonMail is een op privacy gericht en veilig e-mailplatform dat het meest geschikt is voor bedrijven die actief zijn in cyberbeveiliging, journalistiek, juridische activiteiten en andere gebieden waar gegevensprivacy van het grootste belang is.

/p>

Prijzen

Voor particulieren:

Voor bedrijven:

13. GMX-e-mail

Een ander Gmail-alternatief dat het overwegen waard is, is GMX-e-mail. Het is een populaire e-mailprovider voor bedrijven in verschillende sectoren. Tot hun klanten behoren mensen die maatwerk en flexibiliteit waarderen. Met functies zoals bescherming tegen virussen, spamfilters en toegang tot mobiele apps is GMX Email een e-mailoplossing waarmee u verbonden en productief kunt blijven.

GMX Email homepage - een veelzijdig Gmail-alternatief met grote opslagruimte

Belangrijkste kenmerken

Belangrijke integraties

GMX Email wordt geleverd met vele integraties, waaronder

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

GMX E-mail kan een goede keuze zijn voor kleine bedrijven met een beperkt budget die op zoek zijn naar een gratis en gebruiksvriendelijk e-mailplatform. Het is vooral een populaire keuze in Duitstalige landen.

Prijzen

14. Yandex Mail

Yandex Mail is Russische software die gemakkelijk te gebruiken en overal toegankelijk is. Dit Gmail-alternatief is een robuuste e-mailoplossing waarmee u alles overzichtelijk kunt houden en tegelijkertijd efficiënt kunt blijven.

Yandex Mail een Russisch Gmail-alternatief met robuuste functies

Belangrijkste functies

Belangrijke integraties

U kunt uw Yandex Mail-account verbinden met de volgende apps:

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Yandex Mail wordt vooral gebruikt in Rusland, met een zeer klein klantenbestand buiten het land.

Prijzen

Persoonlijk:

Zakelijk (Yandex360)

15. Fastmail

Als je op zoek bent naar een Gmail-alternatief, is Fastmail een interessante optie om te overwegen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van e-maildiensten wordt Fastmail door veel bedrijven vertrouwd. Ze bieden functies zoals end-to-end-codering, tweefactorauthenticatie en aanpasbare spamfilters die u kunnen helpen uw vertrouwelijke informatie veilig te houden.

Fastmail homepage - een betrouwbare Gmail-concurrent met een strak ontwerp

Belangrijkste functies

Belangrijke integraties

Onder de integraties van Fastmail vindt u:

Voordelen

Nadelen

Het beste voor …

Fastmail is een uitstekende keuze voor kleinere en middelgrote bedrijven in het onderwijs, de media en e-commerce.

Prijzen

Wat zijn de belangrijkste factoren bij het kiezen van een Gmail-alternatief

E-mail blijft een belangrijk communicatiemiddel, niet alleen voor individuen, maar ook voor veel bedrijven. Hoewel Gmail onder veel gebruikers een populaire keuze is, zijn mensen op zoek naar e-mailalternatieven die verbeterde privacy, beveiliging en extra functies bieden. Laten we eens kijken naar enkele belangrijke factoren die u kunnen helpen bepalen welk Gmail-alternatief het beste bij u past.

Zakelijke behoeften en vereisten

De specifieke behoeften en vereisten van bedrijven spelen een cruciale rol bij de e-mailprovider selectie. Door deze behoeften te begrijpen, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat ze een leverancier kiezen die aansluit bij hun doelstellingen en hun algehele productiviteit verbetert. Sommige bedrijven hebben een bepaald pakket aan functies nodig, terwijl anderen goed letten op de beschikbare betalingsplannen.

Als u bijvoorbeeld een betaalbare oplossing met omnichannel-mogelijkheden nodig heeft, kies dan voor zoiets als LiveAgent. Als u met vertrouwelijke klantgegevens werkt en een hoger niveau van privacy nodig heeft, overweeg dan Mailfence of StartMail.

Universele inbox en multi-agent dashboard

Met een universele inbox kunnen gebruikers beheer meerdere e-mailaccounts van verschillende providers op één centrale locatie. Het helpt het e-mailbeheer te stroomlijnen en bespaart tijd doordat het niet meer nodig is om tussen platforms te schakelen.

Het Multi-Agent Dashboard is een bijzonder belangrijke functie voor bedrijven die vereisen dat meerdere teamleden toegang hebben tot een gedeeld e-mailaccount en dit kunnen beheren. Het maakt een efficiëntere samenwerking mogelijk, waarbij teamleden taken kunnen toewijzen, de voortgang kunnen volgen en ervoor kunnen zorgen dat er tijdig wordt gereageerd op vragen van hun klanten. LiveAgent, een ticketingsysteem en software voor e-mailbeheer, biedt beide functies met het extra voordeel van aanpassingsopties.

Integratie met andere tools

Een andere belangrijke factor om te overwegen is de mogelijkheid om uw e-mailservice te integreren met andere tools die nodig zijn voor uw dagelijkse activiteiten. Naadloze integratie tussen uw e-mail en andere productiviteitstools kan de efficiëntie en samenwerking binnen uw organisatie aanzienlijk verbeteren. Deze tools kunnen agenda’s, CRM-systemen, helpdesksystemen, analyses en vele andere omvatten. Hoewel er geen aanbevolen hoeveelheid integraties is die een e-mailtool zou moeten hebben, kun je er toch voor kiezen om er een te kiezen die aan al je behoeften kan voldoen en toch wat reserve overhoudt.

Opslagcapaciteit

Opslagcapaciteit is een cruciale factor die bepaalt hoeveel gegevens binnen het systeem kunnen worden opgeslagen. Deze gegevens omvatten zaken als e-mails, documenten, audiobestanden, foto’s, video’s, enz.

Het hebben van voldoende opslagruimte is belangrijk om alle communicatie te kunnen beheren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onvoldoende ruimte en het moeten verwijderen van belangrijke informatie.

Daarom is het van cruciaal belang om een e-mailprovider te kiezen die voldoende e-mailopslagruimte biedt voor uw specifieke behoeften, zodat u een soepele en ononderbroken communicatie kunt garanderen.

Beveiliging en privacy

Bedrijven sturen elke dag e-mails met gevoelige gegevens en vertrouwelijke informatie. Dit is de reden waarom u het beveiligings- en privacybeleid van e-mailproviders nooit over het hoofd mag zien.

Zorg ervoor dat ze end-to-end-codering bieden die ervoor zorgt dat uw e-mails tijdens de verzending worden gecodeerd en alleen kunnen worden gedecodeerd door de ontvanger. Een andere belangrijke functie is dat Two-Factor Authentication (2FA) een extra beschermingslaag aan uw account kan toevoegen door naast uw wachtwoord een unieke code te vereisen.

Zorg ervoor dat uw e-mailservice niet afhankelijk is van advertenties of tracking om inkomsten te genereren. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn dat zij uw gegevens aan derden zullen verkopen voor marketingdoeleinden.

Het lezen van het Privacybeleid en Gegevensopslag is ook essentieel om te begrijpen hoe uw gegevens worden opgeslagen, verwerkt en beschermd door de e-mailserviceprovider. Idealiter zouden ze strikte regels voor gegevensbescherming moeten volgen en gegevens moeten opslaan op veilige locaties met sterke encryptiestandaarden.

Samenwerkingsfuncties

Samenwerkingsfuncties zijn een andere belangrijke factor waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een Gmail-alternatief. Omdat efficiënt teamwerk en communicatie essentieel zijn voor het succes en de groei van bedrijven. Geavanceerde samenwerkingsfuncties kunnen workflows stroomlijnen, de productiviteit verbeteren, de teamsamenwerking verbeteren en de klanttevredenheid verbeteren.

Deze samenwerkingsfuncties kunnen het volgende omvatten:

Aanpasbaarheid en branding

Het is belangrijk om alles wat u voor uw bedrijf gebruikt, aan te passen en te personaliseren om ervoor te zorgen dat het sluit aan bij uw merkidentiteit en voldoet aan uw unieke behoeften. Een e-mailservice met aanpasbare branding kan helpen een consistent en professioneel bedrijfsimago te behouden.

Hier volgen enkele voorbeelden van aanpassingsfuncties die gunstig kunnen zijn voor uw bedrijfsmerk:

Hoe u kunt zorgen voor een soepele overstappen naar het door u gekozen Gmail-alternatief?

Bereid uw team voor

Als u overweegt over te stappen van Gmail naar een andere e-mailservice, zorg er dan voor dat u uw team voorbereidt op deze wijziging om een soepele overgang.

De eerste stap is het communiceren van de redenen voor de overstap en de voordelen die de nieuwe dienst kan opleveren voor het team en het bedrijf in het algemeen. Dit zal uw team helpen begrijpen waarom de verandering nodig is en hen motiveren om het nieuwe systeem te leren.

Zodra uw team aan boord is, is het belangrijk om hun trainingsbehoeften te beoordelen en een trainingsplan op te stellen. Er moet rekening worden gehouden met de bekendheid van uw team met het nieuwe systeem en dienovereenkomstig actie moeten worden ondernomen. Het bieden van praktische training en hulpmiddelen, zoals videotutorials, persoonlijke training of seminars, of zelfs het bijhouden van een bijgewerkte kennisbank kan nuttig zijn.

Last but not least, voortdurende ondersteuning en middelen voor verdere ontwikkeling van vaardigheden zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat uw team vertrouwen krijgt in het gebruik van het nieuwe systeem. Dit kan regelmatige check-ins, feedbacksessies en toegang tot aanvullende training omvatten.

Gegevensmigratie en -integratie beheren

Voor een soepel migratieproces van Gmail naar de nieuwe e-mailserviceprovider Beheer uw datamigratie en -integratie zo effectief mogelijk. Hier volgen enkele tips over hoe u kunt zorgen voor een naadloze overgang naar het door u gekozen alternatief.

Maak eerst een plan voor de gegevensmigratie van Gmail naar de nieuwe dienst. Het moet de stappen beschrijven die u moet nemen om al uw e-mails, contacten en bestanden naar het nieuwe platform te verplaatsen. Zorg ervoor dat u een back-up heeft van al uw gegevens voordat u de migratie start.

Zorg er vervolgens voor dat uw nieuwe e-mailservice naadloos integreert met andere tools die u in uw organisatie gebruikt voor communicatie, samenwerking en productiviteit. Als u bijvoorbeeld een projectbeheertool gebruikt, zorg er dan voor dat uw e-mailservice daarmee integreert.

Sommige e-mailproviders zoals LiveAgent bieden een naadloze gratis Gmail migratie naar uw nieuwe account.

Conclusie

Kortom: veel beschikbare alternatieven kunnen u veel voordelen bieden op basis van uw specifieke behoeften en vereisten. Of u nu op zoek bent naar betere beveiliging, meer opslagruimte, geavanceerde functies of verbeterde samenwerkingstools, er is een e-mailservice die u precies dat kan bieden.

Aarzel niet om uw opties te verkennen en een keuze te maken de overstap naar een Gmail-alternatief dat voor u werkt. LiveAgent is zeker een optie die het overwegen waard is; het biedt een breed scala aan voordelen, waaronder een geavanceerde ticketingtool, naadloze integratie met andere tools en uitstekende oplossingen voor e-mailbeheer.

Een vergelijkingsgrafiek van de top 5 Gmail-alternatieven

Gmail-alternatief LiveAgent
Probeer de beste helpdesksoftware gratis uit! Geen creditcard vereist.
Zoho Mail Outlook Yahoo! Mail Titan Mail
Capterra-beoordeling
Algemene softwarebeoordelingen van geverifieerde gebruikers op Capterra.
4.7 4.5 4.5 4.2 4.6
Gratis versie LiveAgent biedt een gratis versie aan. Zoho Mail biedt geen gratis versie aan. Outlook biedt een gratis versie aan. Yahoo! Mail biedt een gratis versie aan. Titan Mail biedt geen gratis versie aan.
Gratis proefversie LiveAgent biedt een gratis proefversie aan. Zoho Mail biedt een gratis proefversie aan. Outlook biedt een gratis proefversie aan. Yahoo! Mail biedt geen gratis proefversie aan. Titan Mail biedt geen gratis proefversie aan.
Prijsklasse $9/agent/maand €0,99/maand $6 gebruiker/maand $5/maand $2/gebruiker/maand

Wilt u ons vergelijken met verschillende oplossingen?

Benieuwd hoe we het doen ten opzichte van anderen? Bekijk onze vergelijkingspagina’s en ontdek wat we allemaal te bieden hebben.

Related Articles to Gmail alternatief
Bekijk de beste callcentervergelijking voor 2024 op basis van prijs, functies, functionaliteit en klantbeoordelingen van Captterra, G2 en meer!

Alternatief voor callcenter voor verkoop en ondersteuning

LiveAgent is een kosteneffectieve oplossing voor het beheren van ondersteuningsverzoeken via verschillende kanalen, zoals e-mail en telefoonintegratie. Het verbetert de klantenservice en verhoogt de klantentevredenheid.

LiveAgent is een Hiver-alternatief dat meerdere emailinboxen en meerdere communicatiekanalen aankan. Meer informatie over LiveAgent.

Op zoek naar een Hiver-alternatief?

LiveAgent wordt geprezen om zijn vermogen om de klantenservice te verbeteren en de verkoop te verhogen. Klanten ervaren een verbeterde responstijd en een hogere klanttevredenheid. Het wordt beschouwd als een betaalbare en effectieve oplossing.

Schakel over van Hesk naar LiveAgent en krijg een ticketsysteem met meerdere kanalen dat sociale media afhandelt en een supersnelle live chatwidget.

Op zoek naar een Hesk-alternatief?

Profiteer van aanpasbare branding en collecteer feedback van klanten via een selfserviceportaal met notities en forums. Verbeter uw bedrijf en los problemen op.

Wilt u migreren van Helpshift naar een andere software voor klantenservice? Bekijk LiveAgent en ontdek of dit de juiste keuze voor u is.

Bent u op zoek naar een Helpshift-alternatief?

LiveAgent wordt geprezen door verschillende gebruikers voor het verbeteren van klantenservice, responstijd en verkoopverhoging.

De beste live chat alternatieven bevatten een specifieke set functies die u klaarstomen voor succes. Ontdek wat ze vandaag zijn!

Ontdek het beste alternatief voor livechat

Met LiveAgent kunnen bedrijven hun klantenservice verbeteren door middel van efficiëntere ondersteuning via verschillende kanalen. Het is een kosteneffectieve oplossing die klantentevredenheid en verkoop verhoogt.

LiveAgent biedt meer dan 175 handige functies, de snelste live chatwidget op de markt. Een callcenter en zelfs integraties van kanalen zoals Instagram.

Op zoek naar een LiveChat-alternatief?

LiveAgent is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk alternatief voor diverse helpdesksoftware, waaronder ConnectWise en Hesk. Met meer dan 180 functies verbetert het de klanttevredenheid en verhoogt het de productiviteit. Ontdek uw perfecte oplossing op Capterra.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

Start Free Trial x